Сенатът в Бразилия гласува импийчмънт за Дилма Русеф

Бразилският Сенат гласува импийчмънт за Дилма Русеф. За свалянето и гласуваха 61 сенатори, подрепиха я 20.

Обратно в новината

Коментари - Сенатът в Бразилия гласува импийчмънт за Дилма Русеф | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички политици идват да се накрадят докато ги изгонят и сменят със следващите по ред крадци.

В БРАКМИКС!...

Браво на бразсилския народ и държава, усетиха тая далавераджийка-комунистка и и теглиха шута.

Трябва да се,този път успяха без каквато и да е революция.Друг е въпроса колко ще устискат,преди да прикачат някакъв цвят.

Съвсем ясно е, че това е преврат. Щом Дилма е избрана на избори от народа, следва веднага да има нови избори. А такива няма, президент става някакъв темер-УТ, който никога не е получавал правомощията си от народа. Изводът е ясен.

Ти в ред ли си, къф народ ??? Не го ли видя бразилейроския народ по време на Олимпиадата ???

Е как къв народ, Бразилия е 200 милиона !! Нали сте демократи бе, властта трябва да е в ръцете на народа, и управляващите да се определят чрез избори !!

и сенатът е избран от бразилския народ.

И тогава пиши-тъпотии!...

До автора - драги журналисте, дума "президентка" няма в нашият мил език. Неграмотността в текста е нереална и крайно недопустима за медия

Нема що, и ти си един български език и литература ?

Естествено, това е ген на комуняга и то доста корумпирана. Много време я изчакаха.

Намират се глупаци за самоизяждане-все пак тече и БГ кръв така е тук.

Левите решения в Латинска Америка не винаги са успешни, а и няма кой да ги подкрепи. И в ЕС левите са в доста насипно състояние- глобализацията е дясна идея, пазарна и либерална.

като чета - всички латинострани против преврата, само чичо сам доволен и похвалява. Естествено, сега на заседанията на БРИКС ще влезе и първият доносник и шпионин, който ще снася както досега на сащ и ще слага прът в колелата. 61 предатели на националните интереси, малко, но достатъчно. У нас, като чета коментарите, са къде, къде повече, особено на фона на 7-те ни милиона. Бразилия беше тръгнала нагоре - импийчмънт и изолация от континента, разпродаване на нац. богатства и - ще слушате нищожества, когато сащ смята вашето за свое. Никога не съм била така отвратена от уса, никога не съм била против америка и никога не съм приемала внушенията по време на соца за голата истина. Е, сега се убедих, че е така от собствен опит и наблюдения, не е нужно някой друг да ми го разяснява. Особено ме впечатлява грозния тон в коментарите на противниците на Русеф и донякъде ме и успокоява - все пак интелигентните не са срещу нея и явно са наясно кой кой е.

не свършихте ли червените бабички вече? БСП-то остана на 14-15% само..

бабо и не му мисли толкова. Дори трябва да се радваш - защото тъпите комундели ти окрадоха пенсията и те обрекоха на мизерия.

Кеф ми е, че разкараха корумпираната мошеничка. Те това са приятелчетата на путьо от БРИКС - крадливи и корумпирани, като него самия.

Тремер е забъркан в не по-малко и дори по-скандални корупционни схеми.

КОМУНЯГИТЕ навсякъде са еднакви - крадливи и жадни за власт

И ЗАЩО?! ТИ СИ ИЗВРАТЕН НАЛИ ?!И ДА ТИ КАЖА-НЯМАШ НИКАКВА ТЕЖЕСТ ТУК,ДЪРЛИШ СЕ КАТО ПАЛЕ,ДОРИ НЕ КАТО ПЕС!!!

За този на СерГей,ли?!!...

По всичко личи, че тези които са били смилани от САЩ знаят как се действа. А този 75 годишен е просто кукла , която ще умре и тогава САЩ ще си поставят друга кукла. Не вярвам Китай или който и да е от БРИКС да му се довери ПРЕВРАТ ОТ САЩ. СЪЩОТО ПОВТОРЕНИЕ КАКТО В ДЪРЖАВИТЕ ОТ БЛИЗКИЯ ИЗТОК И СЕВЕРНА АФРИКА 1:!. Вече ми се повдига от тази наглост.

Редно щеше да е тоа да си подаде оставката и да насрочи избори, за да се изчисти всякакво съмнение.

комунист никога не си дава доброволно оставката, камоли пък заради подобни благородни и защитаващи честта съображения.

в деня, в който последната пияна руска свиня пукне от цероза на черния дроб.

Ще има да чакаш.

ще чакаш до 2-ро пришествие, да ти се изпълнят болните мурзилските бленувания.

ВИКАЙ И МЕН ДА ЧЕРПИМ !!! ВСЕКИ ДЕН СЕ МОЛЯ ТОВА ДА СТАНЕ И ПО-СКОРО !!!

КОМЕНТАРЪТ МИ Е КЪМ ТОЗИ ПО-ДОЛУ !!! ТАКА ДЕ-ЗА ФАЩ !!!

А, да видим кой ще почерпи.

Ама, то май няма да има кръчма, тогава.

в деня, в който мурзилките извършат групово самоубийство и направят света по хубав (като го лишат от присъствието си).

в деня, в който от ФАЩ остане само гореща радиоактивна пепел!

Сега не било пепел - ставало стъкло.

средностатичстическият кръвожаден путинист :)))

сипи малко ракия на майката земя и запали свещ за изчезналия ссср преди това!

И аз.

И аз банкет ще направя.

в деня, в който на димбито му направят клизма.

Американските империалисти спретнаха преврат на Дилма и си сложиха тяхна 75 годишна кукла на конци.

сигурно американските империалисти са я накрали да не спазва конституцята на бразиялия, точно както същите империалисти карат българия да не спазва европеиските разпоредби и закони, наи вече в изчистването на съда от корупция и по високите етажи на власта, само те са виновни да знаеш!

Така е, тия американски гадове са способни на всичко.

Ако България бе суверенна държава, то тук нямаше да важат "европейски" (реално на извратеняци от ЕС) разпоредби и закони.

ЦРУ НЕ ОБИЧА НЯКОЙ ДА КРАДЕ ТОВА,КОЕТО ТО МОЖЕ ДА ОТКРАДНЕ !!!

Всеки който тръгне да води самостоятелна политика, политика в полза на своя народ и страна, а не дай боже и социална да е му спретват един или друг вид Майдан.

Гласували са 60 сенатори. Така е ама не е така.

искаш да кажеш че като решението те удовлетворява, значи е така, а като не те - значи не е такам типично по руски - путин - 'ако кажа нещо - значи е истина, ако не го кажа - значи не съществува!'

истинското название на това което се случва в Бразилия е американски преврат последен модел - мамка ви сатанинска

Комуноидите квичат сега като заклани след следващата тяхна глава която пада на голямата сцена след провала и на Венецуела.....Бразилия е втората по големина производител на нефт в Л.Америка а какво стана......ами цената падна рязко и страни като русия,венецуела и бразилия които разчитат само на износ на полезни изкопаеми започнаха да дават фира......това показва само едно-ТАМ КЪДЕТО СТЪПИ КОМУНОИДЕН КРАК САМО СЕ КРАДЕ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ БЛАГА А ХОРАТА СЕ ХРАНЯТ С ЛОЗУНГИ И ОБЕЩАНИЯ ЗАЩОТО РАВЕНСТВОТО РАЖДА НИЩЕТА!!!!!

комунизката, крадлива гювендия да е благодарна, че директно не я вкарват в панделата!

НЕИНФОРМИРАН ЧОВЕК МОЖЕ ДА НАПИШЕ ПОДОБНО НЕЩО !!! ТИ ЯВНО СИ ПО-СВЕТНАТ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ГЛАВИ,КОИТО ПОДКРЕПЯТ ДИЛМА ?!

Чак толкова прости не останаха вече. Сигурно е платен човекът, семейство може да храни.

имаш предвид ким чен ун и путеф ли?

реакциите на другите латиноамерикански държави на събитията в Бразилия са много показателни. Повечето съседни държави си изтеглят посланиците и замразяват отношенията, което значи, че в Бразилия се извършва противозаконен преврат, който подменя вота на избирателите в полза на някоя чужда сила, най-вероятно САЩ.

или пък русия, м?

в доста нефтодобиващи държави се наблюдава нестабилност напоследък което повиши цената на нефта кой има полза??

САЩ, които подменят законната власт със свои марионетки, за да могат да после крадат ресурсите им, както направиха в Либия, Ирак, Афганистан и много други места

как е противозаконно ценаторите да гласуват с мнозинство да сваляне на президента? противозаконно е, когато го направят без гласуване, без да се спазват законите и конституцията, както прави бог путин и месията му ердоган

На социалистическите активисти все САЩ са им виновни за корупцията им и за некадърността им. А на кривите ракети на социалистите им е виновен Сорос.

на бас че човекоядците - вождове в африка обясняват на подчинените си че сащ са виновни за положението им толкова е лесно да правиш политика в тези дни :)))

Ем, той шефът ви за Украйна се похвали сам.

не четохте ли Сорос Лийкс - Сорос е финансирал Майдана, както и преселението на тарамбуки в Европа

ОТ ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ ?! ПАЗИ БОЖЕ !!!

Абе кой не скача, е "червен". Кой не слуша Обонго е "диктатор" или "нарушава бюджетните закони". А пък кой не е сляп и луд, е "мурзилка" и "путЕнофил".

логиката ти е обратна както и всичко друго предполагам диктаторите на харесват сащ не обама не харесват сащ защото сащ показа на хората че могат да са свободни и горди :) а диктаторите искат послушна смачкана маса за народ :) а никой не е казал че русев е диктатор а че е корумпирана а в бразилия най-вероятно 99% от политиците са корумпирани :))

Твоята е обратна и затова правата ти се вижда обратна. Но то върви ръка за рака с ориентацията, сексуалната.

застреляните на улицата свободни?

Бразилия не е България да търпи комунягите да я крадат. Сега БСПто да смени кухия генерал Радев за кандидат прецедент с Дилма, хем е комунистка, знае да краде, има опит като президент, полубългарка е и е безработна.

За неудобните - Украински сценарий...

Въпроси към соросоидите: - Коя е по голяма комунистка - Дилма или Бокова? - На Дилма баща и също ли е бил убиец на демократи? - От коя до коя година Дилма е била член на БКП? - Каква беше опорната точка от Козяк - по Дилма да плюете по малко от Бокова, или и по двете наравно?

що бре емигрантите не искат да ходят в сесесере а на запад? що на комунистите отрочетата не ходя да учат в москва а на Запад и в САЩ? що Мая Манолова и Стефан Данаилов се лекуваха на Запад а не в сесесере? що такива прости като Гергов и Спас Русев станаха "бизнесмени

баща и селски добруджанецо е бил активист на БКП до 1929г. и за да не го опандизят бяга чак в Бразилия ......каква беше народната поговорка за дървото и крушата а тя самата е била и крадла и терористка и е участвала в нелегални движения та Боковица направо е пионерче сравнение с Дилма но вие само такива си обичате и за това народът ви МРАЗИ И ПРЕЗИРА!!!!

България се окичи с още един срам .Тая уреждаше кражбите на олигарсите

Като не знаеш със сигурност, не клевети!

цяла Бразилия ликува че се отърва от крадливата комунистка дилма...

да се опълчи на американци за това, че са я подслушвали и те бързичко са й спретнали компромат и преврат. А да им се върне тъпкано за всичко, що са натворили на този свят!

Обаче, сащ са остров на стабилността и демокрацията, и там няма преврати. В Израел също.

управляват шеф на ЦРУ Буш, клоун Рейган, идиот Буш-син, миниетчия Клинтън, маймуната и се готви злобната лесбийка

то е ясно, накрая всички държави ще се борят срещу собствените си народи заради това че целия съвременен строй е прогизнал от корупция....

Ако е тъй, краят е дошъл.

защо се оплаквате от свободата и демокрацията не знам?!! ето виж дори и идиотите като теб могат да си кажат мнението :)

Глистите и те не разбират защо хората се оплакват от "аромата" на кенефа.

Понеже американската политическа машина се надявала новият президен да запази добрите си отношения с тях, което значи статута си на васал, се питам защото това да е задължителнмо. Нормално ли е един държавен глава да запази добрите си отношения с държава превърната от езуитите в разбойник и терорист, която служи за инструмент за постигане на целите на римокатилическата църква.

всички държави трябва да са в добри отношения :) сега и турция и русия дори са в добри отношения :)

Затова, държавите, изнесли войски извън собствените си граници, трябва да бъдат изравнявани със земята!

отличителна черта на теб и на такива като теб е огромното лицемерие

ОТНЕ ТОВА УМОЗАКЛЮЧЕНИЕ ?! КАТО ПЪРВОЛАК СИ !!! НЯМА ТАКОВА НЕЩО КАТО ДОБРИ ВЗАИМООТНОШЕНИЯ ТАМ,КЪДЕТО ИМА ПЕТРОЛ !!!

Така е ,докато хамерите по-точно техните кланове не изчезнат ,ще бъде навсякъде така. Имат много пари и купуват всички глави на държави които са С ИКОНОМИКАТА НА РУСИЯ В КОМБИНА - НЕ ИМ ТРЯБВА НИТО КОНКОРЕНТИ НИТО СИЛНИ ВОЕННИ Д-ВИ ! НАПРАВИХА ЕС ВАСАЛ ,ЩЕ НАПРАВЯТ И ЦЯЛАТА Ю А-КА ВАСАЛИ - ПАРИТЕ ИЛИ ГОЛЕМИТЕ ПАРИ ИЛИ ОЩЕ ПОГЕМИТЕ ПАРИ РЕШАВАТ ВСИЧКО В ТОЯ СВЯТ ЗА СЕГА - НЯМА НИКАКВА ДЕМОКРАТТИЯ ! СВАЛЯТ СЕ ИНВАЛИДИТЕ ОТ ОЛИМИИСКИ ИГРИ !!! НИКАКВА ЧОВЕЧНОСТ - ИВАЛИДИТЕ ЖИВЕЯТ ЗАЩОТО СЕ ДВИЖАТ ! ЧИСТО ХАМЕРСКА ДЕМОКРЕЙШЪН

ванка що бре емигрантите не искат да ходят в сесесере а на запад? що на комунистите отрочетата не ходя да учат в москва а на Запад и в САЩ? що Мая Манолова и Стефан Данаилов се лекуваха на Запад а не в сесесере? що такива прости като Гергов и Спас Русев станаха "бизнесмени

До като алтавите БГ комуноиди чакат хамерите да си отидат СССР-то се насра и се разпадна и сега се опитва да се пени от клоаката в която е потънало а вие пенсии недоклатени от разни организацийки на запасни офицери и бивши доносници сте жалка картинка и с всяка година файтона ви намалява......БГ ще има друго развитие и то не включва вас

Аз си мислех че комунистите са на изток, пък те (Бразилия) били и на запад......

навсякъде е плъзнала тая ПАПАЛАЧ ЧЕРВЕНА

Е то остана само северна корея и сесесере

и Ванче

а 3 МИЛИАРДЕН Комунистически БРИКС ????

не знаех че южна африка са комунисти :)))) и индия... и бразилия... та и русия - по-скоро феодална империя

докато в сащ правят новата технологична революция - 3Д принтирането и нано-роботиката в бразилия и русия се удавиха от намаляващата цена на нефта :))) а китай се тресе от страх защото в близките 20 години дори и малки държави като австрия ще имат евтина и многобройна работна ръка - роботите :))))

Наскоро си купих 3D принтер от комунистически Китай, бачка страхотно, хамериканските са пак китайски, но само им сменят логото.

това което малкият ти мозък не разбира е че основната печалба отива в производителят на процесора и видеокартата който най-често е интел :) китайските безмозъчни бачкатори взимат трохите :)))

Малко си се захласнал в дежурната си хибридна пропаганда. 3D прнтирането не е нова технология и не знам защо си останал в печатление че е америнканса разработка. Освен че не е панацеи и има неопределими ограничения в резолюцията, което силно ограничава приложенията и и е прави подходяща предимно за прототипи. Проучвай добре нещата преди да се изрежеш толкова некомпетентно. Известно е че за прозелитете на масонката пропаганда истината няма значение, но все пак имай мярка. Всико което втршпиш е ред погледа на Торецът и се пише в небесното досие.

защото е американска :) провери! другите ала-бала не съм ти ги чел

Понастоящем се наводняват от мургави роботи със сериозна полова мощ и тотален устрем към девичия парадайз. А нещастния ти опит да подценяваш солидността на устоите на доставчиците на енергоизточници не променя факта, че с изчерпването им, монополът върху тях води до повишаване на цените им. Разбирам усилието на господарите ти, да завладеят собствеността върху тях. Със същия успех, обаче, ще завладеят и слънцето. Както ти е известно, на завеяното население, робовладелците продават не само продукти, които са тяхна собственост, но и природните дадености -водата, слънцето, въздуха... Капитализъм (империализъм) е това >>>-атка!

комунистическото крадене и терор нямат нищо общо с демокрацията, габровска, червена хиено!

Стара уса гювендия е новият президент на Бразилия !

е той не е ли вицепрезидента? не е ли избран заедно с русев?

Утайката на Британия изкла и обра коренния народ на Америка. 300 г. експлоатира черни роби. Ако говедарите върнат земите и богатствата на индианците и парите за експлоатацията на афро-американците, тогава Обама ще проси през Св.Ал.Невски. Нито една нация н САЩ не е с обособена територия, за разлика отг Русия... Америкенците са роби на чифутите от Уолстрийт. Въпроси ?

А рашъните на кого са роби, ъ?! Я виж кои са милиардерите?! Кои ограбиха и продължават да ограбват Русия?! А Путкин на кого служи?! А Медведев как се казва всъщност, знаеш ли?!

никъде не ги искат крадливите комунисти и най вече българските

" НИЕ АНГЛОСАКСОНЦИТЕ ВИНАГИ ВЗИМАМЕ ТОВА КОЕТО НИ ХАРЕСА.ПРЕВЕДЕНО НА ЧОВЕШКИ ЕЗИК ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ НИЕ АМЕРИКАНЦИТЕ И АНГЛИЧАНИТЕ СМЕ КРАДЦИ, РАЗБОЙНИЦИ И ПИРАТИ !"

щото руснаците и китайците не са крадци :))) виж им територията на картата :))) просто американците са достатъчно свободни да казват каквото мислят а руснаците още са роби

да не се самобичуваме прекалено много :) в бразилия всички са крадливи комунисти лапащи от наличието на нефт :) това че русев е от българско потекло няма никакво значение

Така е Окрадоха всичко тия комуняги и станаха "бизнесмени"

Демократ и коза наяждане нямат!

България се окраде най вече при черния циганин костов, разпродал БГ икономиката на безценица срещу комисионни.

Добре че успя да пробута негодния комунистически боклук! А иначе въпросният (предполагам имаш пред вид Костов) въздигна икономиката на печалба след 1000 процента инфлация на поредния комунистически боклук Виденов. И Виденов е само един от веригата комунистически непрокопсаници: Луканов - глад и икономическа разруха; Станишев - криза от пролетта на 2008, но лъже по телевизията, че криза няма; Орешарски - още първата седмица беше за сваляне заради кощунствата, които извърши, слава Богу за година го изгонихме, че да не постигне "по-добри" резултати от Виденов и Станишев. Всъщност само Орешарски не постигна икономически спад от всички управления на БСП и то беше защото го изонихме за една година. Не ви ли е срамно?! - Бойко възстанови икономическия ръст за две години, в най-голяма световна криза, която живите са виждали! Станишев заора задник в лайната си в период на невиждани инвестиции в България! На комунист трон от злато да му дадеш, ще го осере и тронът ще изчезне. Баси некадърните!

Тези хора не знаят какво правят.....

мощните брикс :))))

Така е, даже и ти с ник приличащ на а-н-у-с отворен на запад пише от китайски комунистически компютър, произведен с руски суровини !

изнервен си нещо :))) компютърът е западно творение както и интернет ама ги ползваш :))) мойят е американска марка какви са работниците не е моя работа :)

"БРИКС" Е ТОЗИ ПРЕВРАТ !!! ПО АМЕРИКАНСКИ ЕСТЕСТВЕНО !!! ТАКА ХЕМ ОТСЛАБВАТ СТРАНАТА ,ХЕМ ЦЕЛИЯ РЕГИОН, ХЕМ И РУСИЯ КОСВЕНО !!!

да съм много наясно - 3 страни от континента от не толкова много държави отзовават посланиците си. САЩ заявяват, че ще се запазят и занапред отличните отношения. Оттук веднага си вадя извода, че това е мероприятие на ЦРУ.

държави, Аржентина, Бразилия и Чили са проамерикански, останалите дгд.

В Аржентина се прави най-голямата руска военна база бе Духалов !

край нямат.

Който се сприятелява с джуджета или лилипути не свършва добре!

Където е влязла Кока-Кола трева не расте ! Постави си шишето отзяд, за да се успокоиш......

Тези които сега правят майдани,цветни революции по цялата земя ,включая синята в българрия,арабски пролети,тези същите са направили и октомврийската ,а много по-рано и френската и т.н. и т. н.Непросветен си наистина дебил

Сега разбрал на инструктажа.

И кои са тези!? Извънземни!!!

Синедрионът.

Ако слушаме Сноудън, честит агент на САЩ за президент на Бразилия - Мишел Темер.

Майдани правим всекакви. Не ни интересува, че сте гласували.

И октомврийски революции

Са гласували той да е президент?

Тая бързо я разкриха )))))

Русеф била червена комунистка? Рядко може да се види такова здраво доказателство за кого работят соросоидите и как изпълняват опорни точки. След като даже и западната преса говори как Тенер я е бутнал с помощта на САЩ, на които е информатор още от 2006-та, според Уикилийкс. А има имейли от Тенер, в които той пише за себе си вече като за президента на Бразилия още преди решението дали изобщо да има процедура за импийчмънт.

Колко мъка за червените свине!!!