Георгиева: Клеветят ме, че пращам имейли срещу Бокова за ООН

Зам.-председателят на ЕК Кристалина Георгиева отрече да е автор на кампания чрез имейли срещу Ирина Бокова за избирането й за генерален секретар на ООН.

Обратно в новината

Коментари - Георгиева: Клеветят ме, че пращам имейли срещу Бокова за ООН | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

след трите изслушвания победата му е сигурна.

Било хладно и сребристо утро над гористи хълм. Под леда поточе чисто плакало като на сън...

а аз само ги писах.

а какво ще кажеш за двойното "т" в членуваните думи от женски род???????

"....да ходи да си харчи капиталите в САЩ, където й са децата......" Ало "Rossi", като си на "ти" с българската граматика защо ми ги драскаш такива. Не се казва "...където й са децата...", а ..."където са й децата...". Неграмотник с неграмотник!!!

Не на тази сбабичосана персона, да ходи да си харчи капиталите в САЩ, където й са децата.......

между комунягите може да е чест и достоинство, но за другите хора сте кръвопици, убиици и изроди по простата причина че за комунистите живота на другите хора които не следват техните безумия не струва нищо и историята достатачно добре го показва в у нас и навсякаде кадето тази проказа е успяла да се хване

И двете са от комунистически продажни фамилии!Продажни изчадия унищожители на Българският народ..не правещи нищо полезно за него и за България!Работещи срещу интересите на България!Подли,долни същества правели пропаганда срещу капитализма след ,което превърнали се в хищтници капиталисти,кръвопийци на българска кръв!

То Живковата фамилия е най комунистическа, ама те не са във властта ,Тошко, Владо не се натискат.

Прав беше академик Балевски който на лекции ни разказваше вица за българския АД. Над всички казани имало дявол с вила само над българския нямало защото: а някой се надигнал, другите българи го дърпали надолу.

тази метафора е измислена защото за българския манталитет правилата и законите не значат нищо, важно е кои си, кои е баща ти и кои познаваш и тове е главната причина да не можем да се интегрираме добре в европа, но за сметка на това се интегрураме добре в всички диктаторски режими(арабски, руски, китаиски и т.н.) - все пак на нас ни харесва някои да ни казва кое е правилно и някои да ни управлява с силна ръка, върховенството на закона, спазване на правилата и демокрацията са за геиовете от евросъюза, нали така?

Две кобри една до друга

Истината е много проста. Всички тъй наречени "демократи" се оказаха подлеци, низки душици, измамници и родоотстъпници, които няма да се спрат и пред най-голямата низост, за да навредят на ближния си и да задоволят собствените си низки, лични интереси. 26 години, от които две години лъжи до бога как за обществото ще потекат реки от мед и масло, а в крайна сметка само в личните им джобове. Унищожиха армията, за да сме предадени на милостта на Турция - никакво извинение. Унищожиха селското стопанство - никакво извинение. Унищожиха безплатното здравеопазване и въведоха дори пръстови отпечатъци - никакво извинение. Закриха индустрията - никакво извинение. Унищожиха образованието - никакво извинение. И за всичко им били виновни комунистите. Абе ненормалници, погледнете какво беше направил социализмът до 1960 година и какво направи след това до 1989 г. и покажете какво направихте Вие. Какво? Няколко частни хотели в които бившите инженери и индустриални работници и работнички да са обслужващ персонал и то само сезонно и една магистрала. Страна, цъфтяща като райска градина превърнахте в изчезваща територия, в която бродят някакви гладни и измиращи пенсионери и се разпложда глутница от прости и мързеливи цигани. Засрамете се! Покайте се! Пред милионите българи дали живота си, за да го има нашето мило Отечество. Унищожихте го само за 26 години. Безродници!

Всичко писано в чешкия имейл е истина. И на повдигнатите в него въпроси Бокова трябва да даде отговори пред прокурора. Всичко друго казано в коментарите си е бла бла.

Стига вече!Излагаме се пред цял свят!Друга такава нация няма!До кога този реваншизъм?!В тези 27 години видяхме много други престъпления достойни за съдебен процес,но тяхните извършители са едва ли не "национални герои"!Спрете се!!!!

Знаеш ли докога ? Докато България и българите не изчезнат от лицето на Земята.

компромати. Нейният татко и миналото и на привилегирована комунистка са достатъчни да си носи опетненото име до края на живота си.

Истината излезе наяве. Кой има интерес от тази кампания? Сталинка, Жено Михайлов и соросогнидите.

То, бит и еб..н признава ли си? На тази (Кристалина), като и види човек лукавата физиономия, и може да си извади заключение що за стока е. Не забравяйте, че за женската злоба и завист, спирачки няма! Всеки е-мейл има начална и крайна точка, и може да се проследи.Ритането срещу ръжена само засилва подозренията.

Толкоеа гнусна история!

Ало, "999" , научи първо българската граматика и тогава драскай - смелост, наглост - виж как се пишат членуваните форми!!!!! Неграмотник, ето това са привържениците на БОКОВА - неграмотниците!

ПРАЩАШ ,ПРАЩАШ И ЩЕ СЕ ОПЛАЧА НА БОЙКО!

Чудя се пишещите против Бокова българи ли са въобще, или някаква помиярска пасмина (най-вероятно второто начело с танкиста Евгени Михайлов). Срамувам се, че такива като тях имат смелоста и наглоста да се наричат българи. Имайте малко търпение. Бокова е следващият ГС на ООН.

ТРАВЕСТИТИ

не може дъщерята на сериен убиец да е на такъв пост - имайте малко политическа хигиена

Да бе ! Няма нищо общо ! Повярвах веднага ! Ама веднага повярвах !

Срещу Бокова са всички демократично мислещи българи, а те са много.......

Едва ли са повече от трийсетина! Познават се па миризмата - индол, скатол, сероводорад.

Ясно личи американската политика в действията на Кристалинка Георгиева! Като американски Европейски Комисар вдига негативен шум с цел да създава нелицеприятен имидж на Ирина Бокова, преди избора на шеф на ООН!

Известно е че политиците започвайки от времето на Бил Клинтон наемат фирми за да разпространяват спам сред "избирателите", който понякога служи и за храна на тролове журналисти. Некой да си мисли че Клинтон лично праща емейлове до милионите си симпатизанти? Така че факта че емейла не е изпратен от щаба а от фирма, е без никакво значение.

са еднакво неприятни.Нехаризматични,отблъскващи.

Браво брато! Точно в десятката! Това е целта на американската дипломация в момента да се обрисува нелицеприятен образ на Ирина Бикова, за да бъде избран шеф на ООН, по тяхна мярка!

Напълно вярно. И двете са подложени и злодеи и двете една школа ги е създала, затова така си приличат.

са еднакво неприятни.Нехаризматични,отблъскващи.

Толкова глупаво скалъпена клевета показва нивото на тълпата, опитваща се да извади двете българки от международното признание. И забележете - като че ли тези директиви вече са били пуснати на тукашните Щерев, анормален и пр писачи. Просто са си плюли в устите. Е, такъв черен пиар е даже за добро. Дерзайте, съотечественички, работете и за напред за България!

Тежко, братя, се живее между глупци неразбрани. Главата ми в огън тлее, душата ми в люти рани...Като ви чета коментарите, братя "българи", изпитвам огромно съчувствие към Ботев и Левски - за кого са се борили и дали живота си тези истински народни защитници?

за бокова и к.г - колкото добро са направили на българския народ да им се върне в десет пъти !

Чул те Господ!

Хвани едната, удари другата !

Бок толумите ни забраняват и да имаме мнение за тях. Убиваха дедите ни , предаваха страната, поеха вината с мезета , пък сега искат и да ги пращаме в оон и да си мълчим кои са . Тия боклуци трябва да се ппреследват по цялата земя и да не си намерят място никъде ни на този ни на онзи свят.

1000% съгласен , заслужават го гад-инките , напълно !!!

българшта да се надценяваме, да нямаме представа,кой за какво да се стреми. Като гледам тази натъжена стара жена, мога да се попитам - знае ли за какво кандидатства: за парите ли или може да управя света?

Ето какво намерих в уеба! "Why Irina Bokova Should Be The Next UN Secretary General...We firmly believe that no one is better placed to address the critical challenges facing our common future as UN Secretary General than Irina Bokova" A statement by 27 leading French personalities Умрете от яд СДСрасти мръсни!

Ами Румяна Желева да я кандидатират? Да ви ... простаците! Бокова не знам нещо лошо да е направила за България.. нито Козлудуй е затворила, нито Белене е спряла да сега да плащаме глоби като луди..нито Южен поток не го пусна през Турция... Нито пък е излагала България като мутреса на бандит! Да ви и у тъпаците!

Москалане, много тъпо го даваш!

Ей прост народ са това СДСрастите! Била дъщеря на този или на онизи! От злоба само ще и изпишете очите! И обама е син на мисюлманин, курварин дето го зарязал като дете да гони курвите ама е Президент на Америка защото на Запад не ги интересува кой е Бащата ти или Майка ти а какво си ти самия/самата! Да се надяваме че въпреки българсаката злоба и простотия ще я изберат Бокова! Дано!

те са еднакво зле бе!

Лелките при мен на село. Да дърпат на вола вимето.

Поредните жалки комунистически партенки. Понеже Бокова е пътник, дай да е виновен друг и да прецакаме Георгиева заедно с това. Винаги са били жалки.

е комунистка, бе чадо непросветно.. Избора на жена за шеф на ООН е почти договорен.. Мина третото гласуване. Бокова е трета, но ПЪРВА СРЕД ЖЕНИТЕ.. Ти на това пътник ли му казваш... А сега си прочети сам, как СТАЛИНКА СЛУГУВА НА БАРОЗУ... Да ти светне нещичко поне в павето.. Пътник е СТАЛИНКА.. До 2,10 ша почакаш.. Пък БАЦЕ ша ти я турне за МАГАРИЦА..

И кое му е фалшиво на мейла ? Всичко си е вярно в него .

Абе, фалшиви, друг път. Такива са сороските тролове, като че не ги знаем и в тоя форум. Прекалено достоверно даже си звучи.

дърти комундерски брантии си правят курвенски номера, щото те и без това само това могат да правят

Явно българската кандидатура има голям шанс да се изкачи на върха, щом се стига и до хакерски атаки.

....обаче като се събуди видя че реалността е друга

Госпожа Георгиева много се изложи, като се опита да вземе труда на друг човек. Госпожа Бокова отдавна работи за избирането и за генерален секретар на ООН. Това е дълга и трудна дипломатическа работа . Докъдето и да достигне в надпреварата, тя се представи достойно- знае, може и заслужава този пост. Най-вече не се поддава на простотиите и атаките на Георгиева.

ти дори и сам не си вярваш на глупостите, които си написал, ама за всяка дума получаваш от новия руски биткойн...

Уважаеми списователи в ДИР-а, когато се докаже, че имейлът е фалшив, е редно тогава да се поставя заглавието "Фалшив...." Това, че Георгиева твърди подобно нещо, не доказва нищо.

Ква е логиката да слагат за шеф на ООН някви пенсионерки?

Ти , груп и, имаш ли всъщност представа що е то ООН? Само за сведение-няма го описано на страниците на "Винету"!

А пенсионери може ли?

Хвани едната комунистическа номенклатурна лелка, та удари по другата комунистическа номенклатурна лелка. Отврат!

КриСталинка може и да отрича да е автор на тези имейли, ама кой ли пък ще и повярва? Че тя открито заяви намеренията си да ни кръстосва с джагалите, та едни имейли ли няма да напише? Долната си е долна, подлата си е подла, пък била тя драскала или не тези имейли!

Къде е Португалия, къде Черно море? Гъз, ти си нашето знаме! Опозиционно във властта!