Борисов пое организацията за председателството на ЕС

Премиерът Бойко Борисов ще е национален координатор за подготовката и провеждането на българското председателство на Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Борисов пое организацията за председателството на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЙ ПОЕ И УПРАВЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ - РЕЗУЛТАТА Е ПЛАЧЕВЕН И ТРАГИЧЕН

БЛИЦ ме е блокирал, та не мога да напиша, какъв идиотизъм са публикували от интервюто на ББ тая сутрин, последния абзац: "Совалката Турция- Германия е ежедневна работа на един премиер Туск вчера си е говорил един час с мен за Брат и слава имаме уникалния шанс за България." Уникални неграмотници!!!

това политикономическко статукво от наследниците на бившите диктатори от бкп и дс подчинено и ръководено от москва е катастрофа и агония за обикновенните български граждани,българия е слаба държaва!

Напъни на един елементарен човечец , спечелил 15 % реални гласове на избори, въпреки реките от пари и умопомрачителното бутане нагоре от финансово мощни кукловоди. Това е действителността, колкото и клакьорите на Тиквеника да я представят по друг начин.. Наскоро Дойчевеле направи блестящ анализ на безисходицата, в която се намира ГЕРБ. Те нямат и никога не са имали визия за развитие на икономика, региони, инфраструктура. Те просто получават и преразпределят едни наготово идващи пари-типичен мутрашки маниер , налаган от фюрера им, но това не може да продължава вечно. Държвата има нужда от създаването на собствен национален доход, работни места, реформи в образованието, съдебната система и здравеопазване, работеща полиция -все проблеми, за които може да е каже , че са абсолютно недостижими като решение от страна на "калинките" и мозъчно непълноценните мутри на ГЕРБ

Тругите партии може самода мечтаян за тези 15%...ха.ха

Папото в Рим нема ли да си ходят да поеме и техните постове?

нема по-умен и по-способен от боко-тиквата дето ръси глупост подир глупост. да го е срам човек да каже, че е българин с такъв премиер-всезнаико дето си вре навсекъде гагата и ни прави за смех

Е, без Куневица не може, ей ма се извъди специалист по всичко! Всъщност повтаря десетина заучени клишета, но умее да усвоява. Ей, непоклатимата бе, тая наглост, няма да си иде с мир!

Че тоя до 2018 ли се гласи да управлява.Според мене сега по нова година и да си ходи!!

Смятай, докъде ще наблъска мафията.

Бойко ела ми на гости!!Сещаш се нале

Добре, че по времето на Тодор Живков се построи НДК. Иначе сега нямаше да има къде да приютят еврогейските чиновници.

ха ха ха ха!

нормално е, организацията и после отговорността да е на Премиера! Ако си беше останала Кунева (или някой друг) пак щяхте да плюете (пръмовица, комунистка и т.н.). Така че, нещата са такива каквито са!

Какво е за г-н Винету някаква си организация. Ще я омаа без проблем, с ръце в джобовете дори.

9/10 от пишещите тука са озадачени!? :З - Нали щеше да става президент?!

Не му стиска... Генерал Радев го страхува яко.

ДО 2018 Я МУТРАТА Я МУТРЕСАТА И :)))

Има някои с основно образование, други с висше, а някои даже и със средно.Колко му е на Борисов? Ще стане и президент на РБ, генсек на ООН, патриарх и папа. Даже и вселенски мюфтия.

на Бойко му замириса на пари ..

Горкият Борисов, няма друг подходящ в България за която и да е работа :) Той е навсякъде и в вездесъщ. По време на нашето председателство ше станат чудеса. Турция и Русия ще станат членове на ЕС. Гърция ще остане без дълг. България ще измести Великобритания от второто място в ЕС по брутен вътрешен продукт. Белене ще бъде пренесено зад полярния кръг и т.н. и т.н.

Ех Борисов Борисов.... как не се наяде бе човек... 10тина години е във властта, в много от тях премиер...ако не е направил поне 200-300 милиона на. Да но сега има едни 150 милиона да се раздатат покрай това Председателство, и едни 30% комисионнички да се взимат.. колко е безгранична човешката алчност

тия 200-300 милки за месец ги спрягаш нали?

Как може да е организатор, като не може две изречения да състави без суфльорките край него! Само го погледнете - като шаран на сухо е!

Не ми е ясно този чукундур на какъс съвет може да е председател?

Щом Бойко се е заел, значи работата ще бъде свършена както трябва и в срок

Пожарникарска ирония.

На секундата да се поръчат няколко километра сини лентички с жълти звездички за откриване на обектите!!! Ох, боже, дано да стигнат, че като се наредим всички да режем..........Я най- добре да удвоим поръчката, няма да се излагаме пред чужденците, я! Те сега светът ще види що е то председателстване! Ма да не стане някой сакатлък, че тамън сме се нагласили - и да няма какво да се председателства? А, да чукнем на дърво, той Господ няма да го допусне това.Че нали е българин?! Незабавно да се изтегли заем от да кажеммм- два, не- двадесет мммилиарда.

Премиера слънце ще залезе от претоварване.

Г-жа Кунева не бива да сърди на г-н Будю. Човекът с една трета от биографията си (след 2001 г.) е добър организатор, говори на няколко живи езици, в речниковия му запас има повече от 15-20 думи, с които успява да съставя изречение. Има завидна стилистика, да не споменаваме за прекрасния му диалект. Получил е подготовката си при видни българи като Бай Миле, Самоковеца, Поли, Маргините и Пашата.

Кръвното как е? Много отговорности поема вожда.

цар тиква на всички тикви които си го пожелаха

В полето растат тикви, а в Балкана - хора. Пак не сме уцелили - затова сме по избирателни списъци 7 млн, а де факто - 6 млн, от които половината - горди и работливи римляни. хе-хе

защо обиждаш хората от равното? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Борисов е Срам.

Та сега ми "дойде на акъла" - има Една малка "книжка" на Неделчо Драганов - "Приключенията на Ставри Ставрев". Тя не е с "претенциите" на Вонегът, Чосър, Хемингуей, Хашек .... скромна книжка. Но такава Препратка прави към този от "фотото", че хем Ще се Смее човек, хем ще Му става Тъжно - Бай Ганьо в Съвремието.

Странно... дали Мутрафон няма все пак да се кандидатира за президент? Само този пост предполага да има време и за организацията на председателството ни. Ако ли не, явно държи да блесне с простота и тъпота. Тикво, абе ти по-сериозни неща за вършене нямаш ли, или реши, че като изблиза задника на Меркел и те оправиха в Турция, няма за какво да те закачаме? Дебил.

Редно е МП и политика с НАЙ ВИСОК рейтинг да поеме организацията за председателството ни на ЕС! Към момента няма по подходящ , а той е добър организатор!

Абе как аджеба си още жив?

Браво на Борисов , комплексно и по отделно е най подходящ за тази дейност!

никаква власт за Куневица, че само глупости върши, я виж образованието на какво прилича.

Комунистически нещастници,вИЕ не можете да си намерите место от злоба ,защото Б.Б. Е уважаван от политиците в ЕС.

много ли си пийна таз вечер? Отговорът е "няма да ти кажа". Хайде до среща под масата.

Чел съм Ги за Първи път в Едно Друго Време. Че мога да продължа списъка, но може и да се почувстваш Неудобно от това... Напиши това, като Отделен Пост, а не като Реплика. Така ще Върви повече.

Той трябва да подготви направо олимпийците ни за следващите Олимпийски игри Токио 2020 г.Трябва там да вземем поне 0,1 бронзови медали ,за да се приеме това от спортното министерство като грандиозен успех за спорта ни.

Нямат спирка властимащите.Дебелокожи некадърници.

Червените тролове газ пикаят. Браво на Борисов.

Герберски тъпанар със заучена реплика

Къде е газта, да тичам с тубите?

Яяя, как се навързват нещата от посещението на ГЕРБ в Иран и "ядрената" мега сделка, с която забрадената Десислава Танева се похвали за износ на български пчелен мед. Общинските съветници на Средец приеха днес предложението на кмета Иван Жабов за продажбата на 120 дка земи в землищата на селата Синьо Камене и Сливово на фирма АЙ ТИ ПИ-България. Сериозният инвеститорски интерес, зад който стои бизнесдамата Цветелина Бориславова, ще изгради върху изоставените ниви комплекс за медо и биопроизводство на билки.

...я да вземе да се координира този ва Bанкя и там да си седи и да не се показва повече ...аман бее....

тая с кривата усмивка по-добре да се скрие напълно!

Типично БГ статия в култов стил, сякаш се намирам във времето на Вълко Червенков.Както се казва днес сменил Кунева ,утре ще смени американския президент.Срещу добро заплащане ще се намери медия по нашите географски ширини , която и това може да публикува.

се намъдруваха...Трайчо Трайков с вице ген.Съби Събев/24ч.

боко харам ще последва пътя на дилма....CKOPO

Намерихме си "Националният Дизайнер - Специалист по Всичко". Често се питам в последно време - Абе на тази "особа" тъй, Нещо Неудобно да и Става от Собственото Поведение. За Срам става дума ... но Животът ме е Научил - Колкото е по-ниска ИнтелИгентността, толкова си По Гьонсурат, и изобща не се каня да "откривам аМерика" с това. Тази вечер да взема да почета малко Алеко...там, при него Винаги е Поучително.

Чети и Хашек, Илф и Петров, Курт Вонигът, Козма Прутков, Нушич, а и нашите Алеко Константинов и Ст.Михайловски. Гейберастката диктатура ще ги забрани.

Чел съм Ги за Първи път в Едно Друго Време. Че мога да продължа списъка, но може и да се почувстваш Неудобно от това... Напиши това, като Отделен Пост, а не като Реплика. Така ще Върви повече.

браво! сега ша поведе победоносните ни войски за завладяването на Европата! в атака!!! напред! европата цялата е за нас!!! ша пропищят на български, както ние пищим на английски от тях!!!