Москва: Джихадисткият водач Аднани е убит от руски самолет

Терористът Абу Мохамед ал Аднани е убит вчера в сирийската провинция Алепо от руски изтребител-бомбардировач "Су-34", предаде ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Москва: Джихадисткият водач Аднани е убит от руски самолет | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

руски бомби убиха 25 деца в Алепо в събота и още 11 деца в неделя. Само че в Бг такава информация е забранено да се публикува

в Сирия. Първо разпалват войните, насъскват хората, продават им старото си и залежало оръжие, където успеят слагат купени водачи и след като започнат кланетата идват въоръжени до зъби да се правят на миротворци. В Сирия не посмяха да стъпят, защото се сетиха за Виетнам. И сега се правят на герои за сметка на руснаците. Разхождат се на самолети, бомбардират пясъка, а други воюват истински. Е, бизнеса се е бизнес.

Еваларка на рашите! Краварите разказаха играта на региона и света,а сега се правят на ударени! Че кой ни натресе бежанците,ако не те???

нощес пак са убили ПУснаците терористът Абу Мохамед ал Аднани ..ха.ха

А краварите, както винаги става, са излъгали...

За съжление Иран и Хизбула ще се завърнат към тероризма след като ИД вече не представлява фактор в района. Битката ще бъде не дали да се наложи исляма, а той бъде шиитски или сунитски. Аз ви съветвам да вмимавате със симатиите си към Русия и по-кокретно кого определятет като "добрите" в тази коалиция и сега Асад който за вас е легитимен президент, а не диктатор, избива опозицията под предлог че се бори с тероризма.

И да я избива, това не променя факта, че е избран легитимен президент. Като Ердоган например. А себе си какво съветваш?

Тия пък сега ще се избият да се хвалят кой е взривил талибанина. за нас е все едно. За всички обективни хора е ясно, че ИД обслужва американските интереси, руснаците залагат на оставането на Асад на власт. В дългосрочен план Американците губи позиции, защото недоволните от тяхната политика надигат глави, стават все повече и скоро няма да могат да ги удържат по никакъв начин.

Тия велики руснаци бе Нова Велика Победа! Някой някъде загинал Руснаците геройски го унищожили Те нали още преди година излъгаха, че ИДИЛ е история

Ти не си разбрал..ха.ха историята още се пише..ха.ха

Обикновено руснаците обичат да се договарят със западняците...

Само не разбрах Русия ще почне ли най после да изтребва терористи от ИД или ще плаща на медии и тролове да разпространяват дезинформация?

от циганска пъшка да чакаш нещо свестно

Договорили са се със САЩ.

дърто...Дето гръмна болницата на Лекари без граници..После два дена отричаше..Докато не бяха разобличени тъпите луди крави от Говедарника:) Те как се осират непрекъснато, не е истина:)

За съжаление се случват тези неща, по-добре обаче, е повече сили срещу ИД. Виждаш че Асад без Русия, Иран и Хизбула почти напълно бе изгубиил войната. Също авиацията на САЩ дава предмиство на терен на кюрдите и другите демократични сили.

Аз това коментирах наскоро, за всеки изтрелян куршум, за всеки изтрелян снаряд срещу ИД се пуска, едва ли не, се пуска отделно заглавие в медиите, с ресурсите които разполагат антитерористичните сили трябваше да са приключили отдавна, защото ИД неможе да си възтанови танковете, цистерните и др. техника. Битката за Алепо изглежда се очертава като решително сражение, терористите хвърлят всичко там и се оголват на други места.

Добра новина ! Покойният главорез служител на цру или на мосад е ????

Абе админа...Що ми скри комента? Нима не беше истина, че лудите крави откраднаха записи от руските бомбардировки, а? И не ги представиха най-нагло за свои собствени?! Като тъпите дебили, дори не си направиха труда, да изтрият кирилицата от видеозаписите, на мерниците на руските самолети?

Много си глупаво бе...

Кочни с резан фес..Няма!!! Е Щерев ти праи конкуренция по тъпня де:)

Шефът на ИД, Абу Бакар лежа 8 г. в САЩ.ЦРУ го сложи за шеф , въоръжи го и той започна да експортира нефта до Турция. Продаваше на фирмата на Маккейн" Рискова експлоатация" , а гл. мнаджер/синът на Ердоган/ го купуваше за 17 долара и препродаваше на великите евродемокрации от 55-72 долара.Коалицията на САЩ прикриваше платформите с нефт и бомбардираше ИД с възглавници 5 години.

Всичките лидери на ИДИЛ са били под американски контрол или обучение преди арабската пролет Факт! Дори режисьорът на филмите им - Ахмед Абу Самра е учил в САЩ....

И ти си фалшив като копие на германски шмайзер..ха.ха или като руски фиат..ха.ха

Заври си черния вибратор от Маймуняка,,защото си много нервен бе Коспичански пробит бърдук

Браво на братушките!!! Само така Володя!! Коляй наред всички тия краварски Ислями Джотаи Джихади Мюслита !!! Избий ги до крак!! В името на човешката цивилизация, и православната християнска вяра!!!!

Путларах акбар забрави..ха.ха " православната християнска вяра!!!! " под ръководството на КГБ в расо..ха.ха

Викаш по дпбре под знака на Сатаната на Краварника, а?:)

Няма смисъл да спорят кой го е думнал. Да го хващат, малко и бой и сам ще си признае кой го е целнал.

Америкнаците както винаги се дънят.Убили са някой,но не занят кой точно са убили, защото руснаците са убили Аднани със сигурност.

Мобилизират ме на длъжността. Като чуете за новия говорител ал Насрала, аз съм. Сбогом. От време на време ще хвърлям по едно око насам. Бегеец, не ме забравяй. >>>, обичам те.

Браво Щерев всички се радваме на вашата любов с >>>!

При въздушни удари на САЩ бяха ликвидирани и още няколко високопоставени полеви командири на джихадистите, включително и техния върховен командващ Абу Умар аш Шишани. Според руското министерство на отбраната обаче Ал Аднани е бил убит при въздушни удари на руски бомбардировачи Су-34 в района на град Мааратат ум-Хауш. Говорител на Вашингтон определи претенциите на Москва като шега. Източник от иракското разузнаване пък лансира версията, че Ал Аднани е бил тежко ранен преди две седмици и впоследствие е починал от раните си. Ал Аднани е смятан за вторият човек след халифа Абу Бакр ал Багдади. САЩ бяха обявили награда от 5 млн. долара за главата му.

Американците твърдя, че са убили Абу Мохамед Аднани в гр. Ал Баб , а руснаците , че са го убили в околностите на Марарат ум Хауш. При това положение основният въпрос не е кой го е убил, а има ли Абу Мохамед Аднани способността да бъде на две места едновременно.

С помощта на Холивуд могат да кажат, че са го убили и на луната! Сега още няма да се осмелят чак на такава лъжа ама след някоя година и такива лъжи ще почнат да пускат ако се наложи.

За десет месеца може би са убили един камилар.

фъркам си за трохички

започна божието наказание над всики мюсюлмани по света. наказанието ще продължи докато не бъдат унищожени всички мюсюлмани или не приемат някаква друга религия. исляма ще престане да съществува.

това, се казва боеспособна армия, срещу всеки терорист самолет!! да му мислят терористите!!

Друго си е с два самолета да ти треснат 3000 човека,краварю,та и пентагончето изкривиха,дето управлява великата армия

И президента на Узбекистан Ислам Каримов беше умрял, но излишно се зарадвах...Така че утре за трети път ли ще го убинат..ха.ха

Как би гласувал на референдум ако въпроса е дали да се бесят бежанците нарушили нашата граница?

що се занимаваш с тоя кретен в форума

За бесене не знам, но поне 15 години затвор заслужава всеки, който е извършил рецидив, преминавайки последователно, незаконно и нелегално границите на няколко държави.

ако се окаже , че рожбата на пентагона е действително убита от терористите , в сащ ще има тридневен траур и може би опит за възмездие !

Фактите са: Американците обявяват, че са атакували висш ръководител на ИДИЛ. Руснаците мълчат, а обикновено, ако гръмнат камила се надуват, че са избили 1000 идилци. В случая с 40 души уж убити, щяха да се хвалят, че са разгромили тотално ИДИЛ. Американците атакуват по информация, докато руски пилот видял струпване на хора и атакувал. Може да е атакувал и някой пазар. Американците знаят кого са атакували, но не твърдят че са го убили. Руснаците изобщо не са знаели кого атакуват, но 30 часа по-късно са сигурни, че те са го убили. Та на кой ли да вярваме?

Вярвай само на Путин! Тъ кво каза той?

"Архитектът" на ИДИЛ Хаджи Бакр не е генерал на Садам а подполковник. Той е освободен от американците.

Не е "освободен". А е арестуван и след години освободен. или предлагаш да го държат цял живот в затвора само защото е полковник на Садам? А след като го освобождават КГБ се свързва с него и се почва.

БРЦК

Фактите са ,че американците обикновено ги убиват поне по 5-6 пъти 'лидерите' на ИДИЛ. И много често на странни места като цивилни сватби или болници на лекари без граница. На кой ли да вярваме наистина?

Убиват ги редовно. идват други с почти същите имена, а понякога направо приемат техните имена. Това е по заповед от Кремъл за да има объркване. Стар путлерастки номер.

тъпак

ОФИЦИАЛНО ( имасе предвид от говорителя на ИД)се потвърждава ,че убития КОИТО е втори по ирархия в ИД е убит от руските ВКС- ПРЕДАВА ГЛАСЪТ НА ГЕРМАНИЯ или бундест тв- акадъкму ба ЩЕРЕВА (В НЕТА СТЕ ПРОВЕРЕТЕ

Не си никакъв ИВАН от МОСКВА, а долен предател от петата колона, щом цитираш и вярваш на Гласът на Фашистка Германия! Достоен ученик на хер ГЬОБЕС си! Мръсен фашистки предател!!!!!

ИФане... сФиня проста. Научи се да пишеш... ама са научи и да четеш. Щото този които е убит е говорителя на ИД и няма как да потвърди сам за смъртта си. Проста рускиня си бе. срамота е да си толкова неграмотен. Всичките путлеристи ли сте такива мухльовци?

ей иване!Престоятв Москва ти се е отразил много зле!Толкова ли нямат там доктори да те прегледат малко?И логопеди?

И как като са падали бомби са разпознали че са руските ВКС..ха.ха..ха Съвсем се омота ванка.... Тук не са ви пристите руски колхозници да ги лъжете..ха.ха

Пак питам, кога руснаците са създали ИДИЛ след като и според американските експерти хронологията на ИДИЛ започва от 2006г. когато "Ал Кайда в Ирак" основава "Ислямска държава в Ирак"? Тогава в Ирак не знам да е имало руснаци, поправете ме.

Руснаците могат всичко, нали всичко на този свят е създадено и съществува само благодарение на Путин! ИДИЛ е една дреболия!

вожде нали се фалеше че си бил по съюза некога,да не са те обидили рашките та си толкова зъл

Абе да ми дадат някаква хронология на събитията (такава официално има) а не общи приказки за да си чешат езиците.

Това го чека всеки, който не бута "Данък Спокойствие" на Путинската мафия!

ооо вожде,а прибирай се вече

Комшу, Наполеоне, идвам си, ако си сервирал френския самогон!

Наскоро четох анализ за САЩ какви бойци са и какво могат. Мъже са докато извиват ръцете на по малка и по слаба страна. И въпреки това ядоха здрав пердах във войните в Корея и Виетнам. Хвърлиха атомни бомби на обезсилената и готова да се предаде Япония. При това са и мародери. Изчакаха СССР да обърне немците в здрав бяг и чак тогава направиха десанта в Нормандия, при вече обезсилен и смлян враг. Влязоха в Европа за да не излязат повече от там. Все още си имат окупационни войски, толкова години след края на войната. Така че не се съмнявам, че мародерстват и сега за бойна слава на чужд гръб. Такива са.

А я кажи великите руснаци какъв го ядоха в Афганистан, кажи :)

Много як и дебел и чак до сливиците!

Питай го нещо по-ново дето може да помни - Как грузинците ги опердашиха :))))

LeGrandTulup

Как какъв са го яли? Афганистан е родината на шам-фъстъка и най големият световен износител. Руските войници са останали много доволни от това изобилие.

как японците ги опердашиха 1905та и застават на колене 5 септември 1905

Ами Афганистан е единствената война при която руснаците имат по-малко загуби от противника и то в съотношение 100 афганистанца на един руснак

И къде бе мамин го чете тоз велик анал-лиз ?

Ей Добричлия...ако беше вярно,че са загубили в Корея сега щеше да има само една изостанала държава от сталински тип.А те са две!Тази освободена от американците е свръхмодерна и развита!Във Виетнам победи общественото мнение в Щатите!Но както виждаме сега Америка е най големия инвеститор и търговски партньор!А израелска фирма построи завод за леко стрелково оръжие защото се отказаха от руското копие на STURMGEWHERA !Другата ти лъжа е за войната в Пасифика срещу Япония която СССР нямаше как да спечели,а за атомната бомба може да се спори защото тогава СССР и САЩ бяха съюзници и СССР също имат вина за окупацията и съдипването на японска територия която Русия продължава да окупира незаконно!За десанта в Нормандия може да се каже,че е бил навреме и според интересите на САЩ които додават милиони консерви,оръжие,облекло и машини на СССР с което без съмнение спасяват много милиони човешки животи!Знаем от историята за бездарните и безчувствени съветски командири на които Путин е голям фен!А също и ти като гледам!

както винаги с ФАКТИ 13.09.2014: "Врагът на исляма Тархан Батарашвили, който се назоваваше Омар ал-Шишани, е убит. Това ще се случи с всеки, който си мисли, че може да заплашва Русия и чеченския народ. " 28.12.2015 "Американските специални сили заловиха в иракската провинция Киркук терориста Абу Омар ал Шишани, командир в "Ислямска държава". " За пореден път ПАК РУСНАЦИТЕ ЛЪЖАТ !!!!!

олекна ли ти? сега фърли и един къч и бегай за тревичка

Обаче многУ й вероятно самия Путин да го е ликвидирал тоя!Потому что краварския шпионски спътник е засякъл атакуващия руски,космически,безаналогов самолет от поколение 4 + + + + + и два минуса!В началото кокпита на машината е бил празен,но по късен внимателен и детайлен анализ е засякъл летецът който е управлявал като е гледал между горната полу дъга на кормилото и горната част на таблото на самолета!Раиш? Имал е и нахлупен до ушите шлем и слънТчеви очила,а звукови анализ показва тропане на токчета тип сабо които са характерни за руския супермуж и президент! Информацията е непотвърдена,но и нр е отхвърлена от ИТАР ТАСС!Раиш!

да не стане като преди 6 месеца с оня водач на ИДИЛ от съвеЦко потекло дето уж рашките били убили, па после американците го хванаха?

пак цигания от ЩЕРЕВА

Да им е честито на руснаците първият убит от тях идилски водач. Омръзна ни все кравари да ги думкат,

Който и да е бил - срамота, жалко за момчето: и пиндосите мразеше и еврогейците, 1 ватенка как само щеше да му мяза..

ха ха ха ха.... Кремъл пак не са се справили с фотошопа :))))) Има ли идиоти още да им вярват :))))

"Стане ли дума за Ройтерс: Бла бла демокрация само в уса бла бла останалия свят тоталитарен бла бла Путин е диктатор бла бла ИДИЛ са "борци за демокрация" бла бла ИДИЛ са "умерена опозиция" бла бла атлантик цености бла бла америка е най велика бла бла бла бла."

Абе точно такива неща няма по Ройтерс, ама нали си неграмотно - така ти ги преразказват.

Американците пак лъжат като разпрани. То бива пропаганда и мошеничество, ама американците се наср.....

В смисъл - ти си си избрал предварително на кого да вярваш..

Руснаците лъжат. "В предходното американско съобщение се казва, че мишена на атаката във вторник бил Аднани, който пътувал с автомобил през сирийския град Ал Баб. Представителят на министерството на отбраната на САЩ обаче отказа да потвърди дали говорителят на ИДИЛ наистина е бил ликвидиран"

Шило

Ами значи не са успели. След това руснаците са го нацелили. Що си мислиш, че не контактуват помежду си?

оооо ква ква,и тука ли те насадиха на пачи яйца,ми то с тоя пачи акъл как да е иначе

Тия па! А сега ще се карат и бият, кой от двамата уби джихадиста Анани! Като че ли, ако не са Багдади и Анани, не могат да са Хасан и Али!

Руснаците са най-великите бойци ама на пропагандния фронт. Миналата година ни излъгаха как са унищожили ИДИЛ а последните идилци са избягали в ЕС с бежанците. Сега унищожили цял полеви командир. Браво. А ИДИЛ со стои. Дали Путя не е създателя на идил

5 цента,ама не стигат за лебец нали бегеец,бегай си по кофите да се фъргаш за лебец

Ти как мислиш, знаеш ли хронологията на създаването на ИДИЛ да я споделиш?

Русия създава ИДИЛ, като подпомага генералите на Садам обучавани в Русия. Активно помага Башар Асад, който прехвърля бойци през Сирия за Ирак.

Със сигурност путя е създателя и покровителя на ИДИЛ. Руснаците уж убили джихадиста, ама после атентата ще го направят в Европа или в САЩ. В масквата нищо. Странно мнооого странно.

Дай подробности де, откъде произлиза ИДИЛ като хронология?

Е, кво?

Вестта сама по себе си е добра.Лошото е,че веднага др.изрод ще го смени. Пожелавам на руските"птички"още и по-масивни,както и точни удари. А на нормалния Свят,да се вземе в ръце,така щото,един път завинаги,да се ликвидира радикално туморът ИДИЛ.И колкото по-брзо стане това,толкова по-малко бъдещи жертви и бежанци ще има. КОЙ обаче НЕ ИСКА това да се случи!?Толкова много пъти съм си отговарял на този въпрос,че ми писна.

Москва: Джихадисткият водач Аднани е убит от руски самолет Путин и Обама да се разберат, кой го е убил.

Руски самальот не може да уцели точно малка мишена. Трябва да унищожи половината град за да го направи. Те нямат прецизни боеприпаси.

Може пич, може. От десетки километри могат да уцелят на майка ти пу....

Не мога да повярвам, че със знанието на Путин е ликвидират този ислямист. Смятам, че пияните льотчики по случайност са го гръмнали, ако изобщо има нещо вярно в тази новина.

А ти си 'ДУРАК ":'

И какво означава тази дума? На български няма никакъв смисъл. Употребата на русизми говори за твоята националност и слабото познаване на българския език, което е нормално за руско-български мелези!

Че си тъп, тъп си! Че лижеш хамериканско - лижеш! Ама защо пишеш тук, че да си покажеш тъпнята? Твоите кравари и соросиди, осраха цялата земя! А са самохвалковци от най-висока класа! Нали те създадоха ИДИЛ, нали те си гръмнаха кулите, а имитираха, че други са виновните! Те, както и вие, дето ги поддържате се шибаняци, дяволови изчадия!

Най-обикновен провокатор.

е си тъп, тъп си! Че лижеш руското - лижеш! Ама защо пишеш тук, че да си покажеш тъпнята? Твоите ватници и мурзилки , осраха цялата земя! А са самохвалковци от най-висока класа! Нали те създадоха ИДИЛ, нали те свалиха Боинга, а имитираха, че други са виновните! Те, както и вие, дето ги поддържате се шибаняци, дяволови изчадия!

Я по-спокойно! Водката ли ти дойде в повече или Дунаша избяга с друг мужик? Никой не ти говори за американци, а за некадърността на русняците.

По-добре "пияни льотчики",но много и с много бомби,отколкото дрончики,по 2 в месеца,с по-една такава. Колкото до "прецизните,високотехнологични"оръжия,руснаците ги нямаха допреди 1990г.Съвременната им авиация превъзхожда по прецизност,US Air Force-то.Че и последните,бая болници и цивилни цели уцелиха с голяма точност....по погрешка.

Не е толкова важно коя авиация го е ликвидирала;дали американската или руската.Прави впечатление обаче,че в едното съобщение е посочено точно кога,къде,по кое време е стреляно и числеността на групата терористи. Ако се окаже,че въпросния говорител не е бил там;значи не те са го ликвидирали. В другото съобщение има само: Ние бяхме!Нашите са!

Шило

Така е. Наиситна няма значение. Но, докато не се разберат за Сирия, там мир няма да има. Ама както вървят работите, противоречията вече толкова са задълбочени, че...Май ще я сполети съдбата на Либия.

Който е бил на земята и е усещал бомбите най-добре знае. Най-добре разбира се са я Усетили умерените умерени терористи. Не случайно американците запищяха на умряло точно тогава и изпратиха изтребители да не би да се повторят бомбардировките. За президента Хюсеин това е бизнес. За президента Путин това са терористи.

Руснаците пак си приписват чужди успехи. Типично

Шило

Що ли се сетих за едни репортажи, където по време на уж съюзническа бомбардировка използваха бомби с надписи на руски?

Пак си спал на течение. Какви си ги измисляш? Руската авиация е на разположение на Асад и атакува неговите врагове, не зависимо дали са кюрди, умерени, протурски и т.н.

Ти да не си бил там???

Браво РУСИЯ вперьот ! Всички Български Соросоиди , Престъпна Мрежа и други фондации да го духат под одеялото ! ЕТО кой се бори с Ислямска Държава !

Су-34 ги върнаха в Русия отдавна. даже не могат и да лъжат.

Шило

Бъркаш ти със Су 35. Върнаха и стратегическите. Су 34 си е там.

Не знам как да ти го напиша по друг начин ... освен с цитат от едно детско филме "глупост дрънкости". СУ-34 не са прибирани в Русия, Прибраха част от 35-ците. Дори в Иран (то там е малко не се знае какво е) та там дори закара нови 34-ки, а в Сирия изтеглиха част от 24-ките за планови ремонти заради изтекъл ресурс и ги подмениха с 34-ки, ако не се лъжа сега в Сирия трябва да има около 10-12 СУ-34

A ti go duhay pod voda.

Закъсняхте рашки смешни, американците си го заплюха преди вас. Ако искате отидете сега на гроба му и го застреляйте пак-за трети път.

Шило

Де да беше състезание за отстрелване на терористи...

За комплексираните мужици е състезание, те затова все военни паради правят на красний площад. Не съм виждал такива в нормалните държави.

Хора, не се лъжете, не е убит вчера!!! Убит е преди 10-тина дена... и едните и другите знаят как е умрял и то не от днес. Едните се опитват за си препишат заслугите, а другите да прикрият факта, че вече са знаели.... Между другото информацията, че е убит не идва нито от Американците нито от Руснаците а идва от самата ИДИЛ и е пусната сега с точна и ясна пропагандна цел, като в техните среди се върти от 3 дена...

Първо дойде от Египет . . . . . . .

В официалните медии може, не знам! Но преди 2 дена беше, се появи кличе със стрелба на ГРАД от позиции на джихадистите към Алепо за отмъщение... а 3-ти ден вече джихадистите атакуват към Хама стигайки на 15 км от града, и в момента, в който армията тръгна в контраатака, се пуска новита, че оня е пукнал.... Изобщо .. много кирливи ризи....

Ето защо американнците пищяха като ущипана булка преди няколко дни че им бомбардирали ценните агенти от ЦРУ. Даже изтребители пратиха. Явно е имало още големци за убиване.

Нищо чудно да е умрял или от препиване или от настинка. По-важното е само да не се чува, че е убит от руски самолет щото русофобите като гледам май са съвсем откачили...