Туск поздравил Борисов за дипломацията с Ердоган

Министър-председателят Бойко Борисов и председателят на Европейския съвет Доналд Туск са обсъдили подготовката на срещата на ЕС в Братислава на 16 септември.

Обратно в новината

Коментари - Туск поздравил Борисов за дипломацията с Ердоган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИЧКИ ЗНАЯТ ЧЕ ТУСК Е И ТОЙ ПРЕДАТЕЛ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ

+1 гласувай- гласувай Груба балтия Груба балтия ( нерегистриран ) 01.09.2016 08:28 БЛИЦ ме е блокирал, та не мога да напиша там, какъв идиотизъм са публикували от интервюто на ББ тая сутрин, последния абзац: "Совалката Турция- Германия е ежедневна работа на един премиер Туск вчера си е говорил един час с мен за Брат и слава имаме уникалния шанс за България." Уникални неграмотници!!!

Туск и ББ твърдо са решили да помагат на фрау Меркел в действията ѝ срещу немците. Най-важното е да не се обезсмислят усилията изразходвани за нахлуването в Германия и много други страни в Европа на милиони мигранти. Резултатите трябва да се затвърдят, иначе огромните им антиевропейски усилия отиват на вятъра, което би се случило само ако масовото нахлуване бъде компенсирано с масова депортация. Затова тя трябва да бъде предотвратена дори теоретично и чак след това може да бъде активирана, поредната планирана вълна.

По всички индикации миграционните нашествия са далеч от завършването си и достигането им до крайната цел. Затова масовото депортиране и по този обезсмислянето на подготовката на нови миграционни вълни би допринесло много хора да не бъдат подготвяни от Запада да стават мигранти, а след това ще предотврати и самото им мигриране (отчитайки лошите условия, които осигуряват организаторите извън Европа), което само по себе си ще предотврати много човешки трагедии.

Гледате лииии?Това е голяма гордост за България,самият Доналд Туск,да похвали Боко!

С какво го е поздравил - с потупване по рамото или със снимка пред строя, както в доброто старо време когато и двамата бяха в редиците на комунизма!Ми той Боко още си пази комунистическата книжка!

И на какъв език е станало това като английския на Туск се изчерпва с думата VODKA, а този на боко с "конграчулейшънс". Евентуално "наздраве" да са си казали...с руски акцент...

Щом враговете на България ни хвалят - зле е положението.

"основна тема на предстоящия форум ще бъде... търсенето на единно европейско решение" това ще бъде фатално за нас, досега няма и следа от здрав разум

Когато живота ти зависи от Туск (шляхта), Юнкер (люксембург!?), Могерини (Италия), Кристалина (евроатлантик), МС на РБ, Президенство на РБ и още много и много "истински българи" и "приятели на България", какво може да очакваш от бъдещето???

Туск поздравил Борисов за дипломацията с Ердоган....И това кой го казва, вашият редактор,герберастки подгъзурник, както и сайта ви, който е известен най-вече с това, че ни запознава ежедневно по часове с простотиите на банкянската мутра!!!!Вие, в напъните си да го обгрижите Работодателя си орално, ще кажете, че е предложен за Нобелова награда за мир, ако имаше учредена такава за простотия, слагачество гьонсуратлък, Мутрака щеше да си я спечели пожизнено....

Още от "млади години" на Поляк Не Вярвам. Това е още от Времето на Соца, доста преди времето на Валенса. И като си спомних за Валенса - гледам ZDF - Валенса Нобелов лауреат. Екип на ТВ-то директно предава от къщата на Валенса. Посреща ги жена му - ами той е за риба. Той нищо Не знае, ще .... А Истинските СОЛИДАРНОСТ - Мозъчния Тръст в този ден Никой Не ги Потърси. На кого да Вярваш - на Електротехника или на Другите около него. И Нищо не направиха в Действителност. Добре, че Ярузелски ги спаси от Танковете.

Поздравили пощенското гълъбче? Че за какво? Лъжат журналята та пушек се дига! За дървената дипломация ли ще го поздравяват, за кокво? Поздравяват го за маркуча!

Добре че го направи Туск, че тук в БГ-то много хора са до такава степен заблудени че каквото прочетат от продажните журналисти и разни тролове се хващат на въдиците им!

ТОВА ДА ГО ПРОЧЕТАТ КОМУНИСТИТЕ И АТАКИСТИТЕ АМА ХУБАВО ДА ГО ПРОЧЕТАТ И ДРУГ ПЪТ ДА НЕ ПРАВЯТ ОПИТИ ЗА МАНИПУЛАЦИИ!

Хахаха е че те ако това не правят ще останат без работа!!!!

Бойко Борисов е потвърдил позицията си, че държавите от ЕС и Турция трябва взаимно да разберат проблемите си и всички страни солидарно да положат усилия за изпълнение на постигнатите до момента договорености и поети ангажименти. " И аз искам световен мир и излекуване на всички съществуващи блести! Това, какво ме прави - блестящ дипломат или заблуден мечтател, който няма досег с реалността? С такива глупости, никакъв резултат не може да бъде постигнат относно мигрантската криза! Действия трябват, а не бълнуване за разбирателство и приятелство между два свята, воюващи помежду си от векове.

Не се хаби бре човек. Сега ще те налазят като бълхи каквито са

барабар с цялата му свита блюдолизци-Цецковци, Лиляни, Томчовци, Фандъчки и всякаква друга сволоч и да си ги държи на каишка някъде около Краков!

Браво бе бат Бойко, подло копеле си ти :)))))

Мафия,нормално е да се подкрепят.Преди време Берлускони му изпрати Ел Макферсън в кабинета за час два,сигурно са "положили огромни усилия".

ОНАЗИ ПРОСТАКЕСА К У Р Н Е Л И Я Н И Н О В А. ДАЛИ ПРОЧЕТЕ ТОВА ИЗЯВЛЕНИЕ НА. Т У С К????? ЕГАТИ Б С Парската П Р О С Т О Т И Я

туск е един от вредителите за Европа. Неговата роля на този пост е да унищожи Европа и да превърне в роби европейските народи. Не виждам причина да не си подаде оставка или да бъде отстранен от поста, който незаслужено заема.

След Ердоган и Меркел, сега и Туск му прави четки. Абе ще видят те къде зимуват раците, още малко остана до нашето председателстване.

Едва ли Туск е разбрал, че е поздравил Тиквата за каквото и да било. Сега от правителствената пресслужба ще трябва да обяснят на Тиквата за какво го е поздравил Туск.

На ви НАТО ,нека ви спасява сега от самия себе си.Турзия ще ни изнудва както си иска-приятелски.

Нещо не ми харесват тези хвалби...Пак унизителен слугинаж.Когато отстояваме собствения си интерес ,едва ли някой ще ни хвали..Боцеее срам ме е от теб.

Галй ли го по главата?

Искаме помощ за бежанците, пошегува се другаря Борисов! Получавате я веднага, пошегува се и другаря Туск.

Когато някой евродебил , усарско зомби или шломо захвали клетника б.б. , по традиция новините за прекрасната ни Родина никак не са добри...... Спомням си как един клиничен идиот отвъд океана беше се изкефил на спрените енергийни проекти на България . Гуд джоб , а ?!!!! Пак от същите ни " приятели " една неугледна и неграмотна кака се канеше да пуска атомна бомба над София . С такива едноклетъчни дебили врагове изобщо не ни трябват . Въпреки всичко съм оптимист , защото будните хора се увеличават с дни :))) Със здраве !

Конграчулейшънс, другарю Борисов! Колкото повече те потупват по рамото, Борисов, толкова по-дълбоко те забиват в земята!

Ходил спешно да проси прошка за щуротийте, които натвори в последно време.

Всички ли вече се подиграват на наш Бойко ?

Аз

Да. А той продължава да не го разбира.

Добре че сте вие разбирачите. Четете медийте и всичко ви е ясно, след това давате акъл. Щом даваш акъл, значи го имаш, следователно си умник.

едно време индикатор за бавно просташко мислене беше израза"албански реотан" а сега израза е " банкянски реотан"

Турция няма втора - тъй могъща на света, тя е нашата упора, тя е ........

Научи се да пишеш, след това давай акъл.

западните приятели. Ако по времето на простия Тошо, Турция се опиташе да извие ръцете на малка България, тогавашния приятел СССР щеше да им напука фесовете с дипломация и 400 Миг-а за има няма 24 часа.

Много внимавам когато чужденци хвалят някой нашенец за ролята му на пощенски гълъб.Това винаги значи , че той е удобен на тях , а не на народа си.А в едно малко съобщение от миналата седмица лъсва цялата истина за "успехите" на Групата за Екстремно Разграбване на България- през юли брутния външен дълг на страната се увеличи с 800 милиона евро и достигна 35 милиарда или над 70 % от брутния вътрешен продукт. Това са фактите , който иска да хвали хайдуците да заповяда.Но ако може с факти.

Ех, не е лесно да си мурзилка и всеки ден да настъпваш мотиката.)))

Тънката новина, Кунева марш, аз съм точния. Така ще е и за президент, прави се на шушумига и хоп, аз ще съм кандидата. Чакайте 2 октомври.

Аз

Най-много го оценяват когато не ходи там. Откак заспа и се изпърдя на Нобеловите награди, никъде не го пускат без две стажант-дипломатчета, да го забавляват, да си играят на телефончетата, да го разхождат, да го водят до тоалетна, че да не пикае из фикусите и да не хърка на заседанията.

ами стар човек е изпуска се и даже хърка затова е 158 кила,за да има самочувствие

Аз

А работата е проста - на Турция не трябва да бъде позволено да изнудва когото и да било. За ЕС ми е през оная работа, но за да се спасим НИЕ от турския рекет, просто трябва да започнем да разстрелваме всички мъже-нашественици още преди да са пресекли границата. За жените и децата ще се погрижим. Е... на ЕС може и да не му хареса... Лесна работа - спираме разстрелите, напускаме ЕС и организираме свободен коридор до Гърция и Румъния, като членки на ЕС.

Отдавна трябваше да се приложат подобни идеи и днес темата щеше да е забравена.

Аз

Това не са идеи. Като ти се спука гумата на колата, вадиш резервната и я слагаш - това не е идея - другият избор е да ходиш пеша. Същото е и сега - идват нашественици. Или ги требим, или те нас. Няма тук никакви идеи. Проста механика.

Най-голямо признание получава, че даже не говори английски, в 21 век това усилие за него е наистина ЗАБЕЛЕЖИТЕЛНО !

Никой не е длъжен да говори английски. А някъде е задължително по протокол да се говори на родния език. Искаш да оставиш преводачите без хляб ли?

Само той като недоразвит не може да каже две думи за здрасти. За здрасти не се очаква преводач!

Откакто се помня Борисов само го хвалят и по главата галят!

Всички ще ни хвалят,стига да приемем пришълците и да останем извън Шенген!

Вече реших да не говоря за Тиквата: Умрело куче не се рита. Той свърши, за държавата все още има някакъв шанс...надявам се.

Бойко, не забравяй за тунела под Шипка, че избори наближават...

когато Туск,Меркел, Юнкер хвалят Премиера Борисов съм спокоен за България,,клозетните плампяла нинова,радев,кънев не могат да ме впечатлят с лъжите и измислиците си,от злобни хора като тях друго и не може да се очаква

Много им пука в Европа за Борисов... Загубеняците българи си избрали необразован човек за премиер, голяма работа!

Ти кой набор си?

В Ирландия Боко щеше да е безработен.

Демек ни потупаха по рамото и много ви здраве! Искайте помощ, а доо..ооре! А щом Куневица е отговорна , забрави! И не го търси! Позор и срам за България!

АБЕ КОЙ Е ТОЗИ ТУСК БЕ!!! ВАЖНОТО Е КАКВО КАЗВА РАДА ДЪЛБОКАТА И МОНТАФОНКАТА ОТ ПРАВЕШКИЯ КРАВАРНИК КОРНЕЛИЯ !!! ХААААМА ХА !!!

До гербажиите, които говорят за 20 мола, успешно десетилитие и други глупости... София вече много напомня за 90-те, за провинцията да не говорим. Най-страшното е, че свикнахте със свинщината и сте слепи какво е нормално и какво не. Вижте Ирландия например, че е малка и през 80-те е била по-бедна от нас! А и нали Боко я оплакваше!