Съдят шофьор, не помогнал на прегазените до Лесидрен деца

Прокуратурата внесе в съда обвинителен акт срещу 24-годишен шофьор, който не спрял и не оказал помощ на децата, които бяха прегазени в Лесидрен миналата година.

Обратно в новината

Коментари - Съдят шофьор, не помогнал на прегазените до Лесидрен деца | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Карвавата катастрофа...". Ограмотете се малко, журналисти да пишат неграмотно е недУпУстимУ.

В затвора винаги ще има глад за нови булки, като този. Дано съдът му помогне да го венчаят там.

mrusen gnusen mangal puskai te im oshte avanta na gadnite mangasari na sapun maikavi mrusna

BMW 525 карал ма нямал гражданска що за палячо е това?

ХОМО БУЛГАРИКУС е това. Новият изроден вид българин. За съжаление все по-често срещан :(

Това е мангасар !

Малей, демек.....миришеш

няма значение дали са българи, роми, румънци или турци -всеки който е виновен - трябва да понесе отговорност! Тук е очевидна вината и на двамата , а и всички мнения във форума съвпадат, но явно наказанието е много ниско и предизвиква гнева на обществото . Трябва да се замислят по тези въпроси правозащитните и правораздаващите институции в държавата ни...... Има ли превантивен резултат от присъдата или не?

В затвора да попадне на хора и да стане човек.

Що никой не ги пита тия мангали за произхода на парите, с които си купуват БМВ-та и АУДИ-та? Бас държа, че и двамата са безработни, на помощи от държавата и имат поне по 3-5 ча'авета дома! Само трудов лагер за такива, КАТОРГА!!!

Такива долни боклуци да увисват на въжето по бързата процедура и да ги превръщат в тор! Само погледнете на снимката какво представлява това животно и каква обида за човешкия разум е неговата павианска визия... Стига ги хранили с парите на гладните пенсионери в затвора,такива гниди!

Това не е човек бе, не виждате ли малоумната му циганска физиономия. Раждат ги деца на по 13-14 години и после се чудим защо у циганина няма наченки на мисловна дейност, а те гледа като тъпо говедо? Та какво очаквате от едно говедо? Всеки след като се е качил на колата и нарушава правилата за движение е с ясното съзнание, че може да убие някого, следователно това деяние трябва да се наказва като умишлено убийство, а не като непредумишлено..... е тогава да видите как ще се дисциплинират изведнъж шофьорите. Само че боклуците в парламента със зъби и нокти драпат да няма ред в държавата, че иначе и тях трябва да подпукаме наред!

Милите дечица, дано почиват в мир... Този шофьор заслужава не по-малко наказание от другия...

С такива боклуци е пълно в нашата държава, те са под път и над път. Полуграмотни, затъпели от пиене и наркотици, безчувствени, но каращи БМВ-та!

Тоя ми прилича на римлянин. Онзи убиецът като го даваха по телевизията също на такъв приличаше. При това нямал гражданска. Абе тези въобще не са българи. Спокойно биха могли да ги изпратят в газовите камери. Такива дегенерати нямат право на живот.

Карвава катастрофа... е моят правопис. Ам толкова си мога.

В България 80% от населението е дива тъпа селяния.Чакай да се оправим , преди това ще изчезнем обаче.

това са бг джихадисти, платени и спонсорирани от правителство герб и прокуратура цацатура !

Лесидренския мангал е съучастник на убиеца.

може би бмв-то ,предприемайки изпреварване на аудито (пише за скорост над 100 км.), да е притиснал другия водач, отклонил му е вниманието и той блъснал децата( предизвикал е опасната ситуация), щом е успял да види в огледалото за задно виждане какво се е случило - явно всичко е станало за няколко секунди - явно и двамата имат вина - и двамата са карали със скорост доста по-висока от разрешената на пътя.

TIREX

какъв съд?трябва ЛИНЧ!

POREDNIQ GNUSEN MANGAL KOITO VEROQTNO VISI NA POMO6TI IMA KUP 4AAVETA I KARA SKYPA KOLA, I E NEVINEN.

че ще започнат да се усещат нашите следователи, прокурори и съдии. Като не могат да ги вкарат в затвора за каквото трябва, поне да ги прибират за нещо друго (макар и по-малко). И прочутия Ал Капоне е лежал в затвора и то не за убийства, а за неплатени данъци... Какво пречи нашите мафиоти, трафиканти на какво ли не, джигити, защо не и политици да влизат в затвора, ако не за това което са извършили (но не може да се докаже), то поне за нещо друго? Или "гарван гарвану око не вади" ще остане в сила?!

Десиславо... патко неграмотна! В твоите вени крав ли тече... краво смотана :) Карвава драма...

Ми чети бе пич,преди да обиждаш.За разлика от теб,Десислава е прочела статията и е видяла очевадната грешка. Читател-май не си никакъв читател.По ми прилича на не-читател,раздаващ присъди .Типично по български.

В съда за такова дело винаги има: -ром или ВMW тук има и двете. Винаги са освободени от държавна такса, самотни или имат средно незавършено, но искат по 100 бона вреди...

Мангасар мръсен,...нагъл и прост, ама на БМВ, какво да чакаш от него...?

Чл. 139 "пробация до шест месеца или с глоба от сто до триста лева" Смешна работа

Крайно време е управлението на автомобил да е квалифицирано деяние и всички последици от това да са с утежняваща вината обстоятелства. Доводи: Щом си се качил и си водач на автомобил, значи си се ВЪОРЪЖИЛ с ПОНЕ 1300 кг броня, поне 80 коня, защитен си с колани, airbag, седалки, и др. Може да се предвижваш удобно и бързо. Направо си като управляващ-командир на взвод. Деянието има УМИСЪЛ - не си случайно попаднал в колата. Всички присъстващи/возещи се в колата да се привличат като съуяастници, защото не са направили всичко възможно да те спрат или предупредят властите за опасността. Така че, водача и съучастниците му следва да се съдят с утежняващи вината обстоятелства за всички действия или бездействия. Никакви споразумения и никакви съкратени процедури. Ако си пил/или шмъркал/ - вече си ВЪОРЪЖЕН ТЕРОРИСТ.

Ти си ненормален бе!

Що? карай си по правилата, никой ням да те закача. или и ти си от тия бабаити с 25 годишен трошлякм дето ако не мине със 120км/ч през някое село не може да спи спокойно? а ако си направи гражданска ще се мине? ненормалните са такива като теб и трябва да търкате наровете.

Ауди-то кара с 122км/ч при разрешени 90, а БВМ-то го изпреварва и му търсят отговорност защотото не е помогнал?! А за превишената скорост, която е повече от 122км/ч щом изпреварва? И гражданска нямал... Този си е директно за затвор, може и книжката да му вземат, но дали има...

Някъде бях чел (дано е истина), че в САЩ това да не спреш да помогнеш на човека, който си блъснал носи автоматични петнадесет години. Автоматични. Без хър-мър, доказателства, обвинения. Директно.

чел, не доучил - пище се: "да помогнеш на човека, КОГОТО /не който/ си блъснал"... .... и 'убо у САЩ и да е така, кво ни топли... тука колкото по-вече си убил толкова по-малко те наказват - държавна политика - на гНОИ и БолнатаКАСА.

Кхолко е гхубаав, гхолко е модерен...това е мажоми ми ма. Как че помагха, ато нема кхгражданскаааа, че го спрат после че го шибат у затвороооо....

абе тия деца близки нямат ли...какво е това смешно и комично правосъдие...за 2 живота 8г...боже ..от тия деца можеше и да излезе нещо,а от тоя боклук и от другия какво.освен дечурлига..същите изроди като тях...

Ти не си истинската Мелиха! Спри да пишеш от мое име!

Асам истенската Мелихаха и съм си пила Мелихапа

Според мен фокуса тук трябва да е друг. Този циганин/ром/мангал е ясно, че няма да спре да помогне на никой. И родителите му да са там - пак няма да спре, защото "няма гражданска". Но защо присъдата на шофьора е 8 години!? Не бесен, отчаян съм! Идея дори си нямаме (дано и никой няма) колко животи са разбити завинаги, а наказанието е 8 години!? Какъв е този пример за обществото? Достатъчно ли е това наказание за това престъпление? И съм сигурен, че на 5-6 година този ще си излезе. Господ да пази България и децата ни!

Циганин ли виждам на снимката ? Помагайте...

За три живота - 8 години. Колко струва убийството на един човек? А мъката на близките? А после се чудим защо толкова много хора карат без книжки, карат в насрещното или пияни и т.н. Първо са виновни депутатите със техните закони, а след това съдебната система.

ами кво да очакваш от тоя мръсен....де не пиша какво че ще го изтрият,а иначе много ги бива да реват и бият докторите като става въпрос за тяхните чаавета...изроди

То страшно наказание го грози: Чл. 139. (Изм. - ДВ, бр. 28 от 1982 г., бр. 10 от 1993 г., бр. 103 от 2004 г., в сила от 1.01.2005 г.) Който при непосредствена опасност за живота на другиго не се притече на помощ, която е могъл да му даде без опасност за себе си или за другиго, се наказва с пробация до шест месеца или с глоба от сто до триста лева.

Прокуратурата очакват като го обвинят да се признае за виновен и да му дадът минимума 100 лв... Иначе трябва да доказват че при надминаване на кола движеща се със 122 км в час надминаващия е гледал в огледалото за задно виждане което ако е истина е много опасно

Изроди!

модераторе, пдерастино, мене защо ме триеш, а зметта мелиха, не. мелихо, ти, змет неземна, защо системно и целенасочено се гавриш с нормалните хора, данъкоплатци и гласоподаватели, но не за биръ и чибапчи. ало, модераторе, да не би да сте съседи в ктуна, защо не модерираш цганската трепка, на всяка манджа мерудия. приятен ден.

Всички Цигани и Турци да се затворят във Бункери,и да бъдат запалени живи,докато не станат на прах!!!

Какви гадни цигани само! Няма и капка съжаление, лъжат: не били те, някой друг е бил. И не ми трий коментара.

Защо,теб те трият приятелю.а цигани и гадни забрадки като Туркинята Мелиха Не???

цигански хан ли си, барон ли си, не знам, ама миришеш