Говорителят на ”Ислямска държава” е убит в Сирия

Групировката "Ислямска държава" съобщи, че нейният говорител Абу Мохамед ал Аднани, който е сирийски гражданин, е убит в сирийския град Алепо.

Обратно в новината

Коментари - Говорителят на ”Ислямска държава” е убит в Сирия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сгорещил се е много докато говори - да слагат следващия, че още много има от тази паплач за изтребване.

Сега Захарова ще е говорител на ИДИЛ!Предполага се, че ще бъде с черни бикини! :-( И без това версиите им за случващото ср в Сирия си съвпадаха!В смисъл А.ерика е шейтана!

Точно тоя май го убиват за четвърти път! Залогът е 5млн. долара от Обама! И още няколко пъти могат да го отстрелят рамбовците!

Убит при въздушен удар в...,ако не греша-Алепо.Нещо пак не се вързва-Алепо е поделен между бунтовници-ислямисти и редовни армейски части на Сирийската армия.Довчера света пъшкаше от мъка и симпатия по детето, изкарано изпод руините на къща, резултат от бомбардировка на правителствената авиация по квартал, контролиран от отряди на ИД и Ан Нусра.В Алепо.И света клеймеше ударите по тези квартали.Днес, както виждам, фобите-хрантутници са във фаза плато, преди бурно да се разтоварят от това,че САЩ са бомбардирали Алепо-предполага се същите квартали, защото този е говорител на ИД.Значи, когато едните работят с бомби и ракети-мръсници, когато другите го правят-о санна.Ех, фоби-хрантутници, затова СДС от партия-хегемон с над 90 процента от гласовете се срина до маргинална партийка(и),присъстващи в парламента само и единствено благодарение Куневата партия, която по един-или друг начин се намърда вътре и благодарение на бившата си царска принадлежност.Ще видим фобиет-хрантутници докъде ще го докарат.Защо само с папагалстване не става, трябва и позиция.

Този не е умрял сега и не е умрял от американски удари. Този чичко преди 10-тина дена е бил на проверка в един завод за боеприпаси до Алепо. Този завод беше ударен от Военоморския флот на Русия с ракети... това беше на 19-ти или 20-ти трябва да проверя с точност, но преди около десетина дена. Тогава целия завод беше унищожен. Явно тая гад тогава някак е оцеляла и умира 2-3 дена по-късно в болница в Алепо... Имам предположение защо инфото излиза сега, ама е много дълго за обяснение.... Трябва да пусна статия в ДИР-а с инфото, което имам :)

Ми така е, като не им дадат на ИДИЛ назаем Псаки - ще умори от смях всички противници на ИДИЛ. Сега се налага да го убиват говорителя на джихадистите. Нищо де, ще назначат нов - пак от школите на ЦРУ.

Я е убит, я отморява някъде по Бахамите и пише отчети до централата в Ленгли...

Или с чартърен полет се е прибрал от Турция в Русия да си почине преди Путлер да му даде нова задача.

Точно същият е пуснат от лагера "Бука" под контрола на САЩ....

Така е!Американците издирват и унищожават главатарите на ИДИЛ,а Путин се съсредоточава върху бомбардиране на жени и деца и оросташки хвалби!

Ха, сети се какво не си изпил.

БРЦК

Те главатарите на ИДИЛ много лоши бре. Крият се по разни боници на лекари без граници , та американците щат не щат , от човещинка ги сриват. И после пак и пак , щото тия от ИДИЛ са от клана маклауд и всеки поне по 5-6 пъти трябва да го убиват докато умре.

Случва се. Удариха 1 болница и путлерастията се насра да го повтаря, докато Путлер срина стотици болници и детски градини барабар с децата.

Къде в статията пише, че са го убили американците. Нали за град Алепо се бият руснаци и сирийци. Грубите грешки водят до провал на пропагандата ви, ама как да намерите полезни факти - мъка:)))))

Ще си намерят друг, по-красив, говорителите не са кой-знае какъв фактор.

Ало ало... как е убит в Алепо бе???? Алоооо Нещо са се объркали тези.. В Алепо се бие умерената опозиция.. я да питат възмутените западни дипломати.... Един от основателите на ИДИЛ бил убит моля ти се в Алепо... няма такива работи, той там никога не е ходил, той даже не си е мислил да ходи в Алепо, че те нали ал-кайда (Фронт Ал Нусра), които се бият в Алепо развалиха връзките си с ИДИЛ и дори се отрекоха от тях и се разграничиха от ИДИЛ... УЖАС!!! Според мен са го убили Американски въздушни удари, стоял с ичовека в тоалетната и изведнъж... бумммм... от Хъмви се е стоварило отгоре му...

само зомбитата вярват на новините представяни в България

В коя част от новината се съмняваш? - че този е убит... те Идилците си го казват - че ал-кайда се разграничи от ИДИл.. е то това беше преди няколко месеца ... има няма 2-3 даже си смениха името ама аз съм си свикнал със старото и .... Между другото този не е умрял сега, а преди 10-тина дена, просто сега го съобщават, както и да е..... Важното беше да разбере Света, че Сирийската армия в Алепо се бие срещу ИДИЛ и Ал-Кайда, а не срещу невинни борци за свобода, и че запада се опитва да прикрие това и да изопачава фактите!

Просто си кух тъпоглавец, затова ти се привиждат тъпотии. ИДИЛ е в провинция Алепо и тя не е само града, а в града ИДИЛ държи някой друг квартал. Да не говорим, че Ал Нусра са обявени за терористична организация. Просто в момента те са по-малката заплаха.и им се обръща по-малко внимание. Но първо трябва да се унищожи руското онроче ИДИЛ. Даже САЩ дават 3 милиона за информация за агента на КГБ Халилов лидер в ИДИЛ.

Слушай тъпегьоз такъв, не е лошо преди да пишеш да се научиш да четеш ... и да четеш хубаво..... казвал съм ти го много пъти!!! Хайде малко цитати от статията "Групировката "Ислямска държава" съобщи, че нейният говорител Абу Мохамед ал Аднани, който е сирийски гражданин, е убит в сирийския град Алепо. " Прави ли ти впечатление думата "град"... да виждаш "провинция". Да знам че има провинзия Алепо, но в момнета се говори за самия ГРАД. Този същия, който е под обсада.... В града няма нито един квартал, в който ИДИЛ да припознават контрол! най-близката позиция на ИДИЛ от фронта в Алепо е на около 50 км от града. После защо изобщо си мислиш че е умрял от САЩ? Новината за удара в Ел-баб е съвсем различна, този град също е в провинция Алепо, но се говори пак град нали? Защо реши че ИДИЛ са по-голямата заплаха... така ти казаха ли? ... В провинция Алепо и съседната Идлиб имат около 7 мил население и са основно под контрола на Ал-Кайда, в Ракка и дейр-ез-зор живеят общо около 2 мил населени и според теб там заплахата е по-голяма... едните режат главите маааалко по-бавно. А извадете си главите от задниците бе маму му стара!!!!

"Абу Мохамед ал Аднани.....умрял" Неееее, не мога да повярвам на тези пропаганди еврогейски....най-красивия мъж в ДАЕШ. Мислех жена да му пристана, а сега какво ще се дам на някой отрепаняк! Нищо....важното е да ме ръгат 100 идилци и ще ми е пълна идилия!

Толкова ли е зле работата, че само за това мислиш.

Ма много е зле....искам и българи да ми го влагат, но те се гнусят от рошавото пиле под бурката. Само ИДИЛия са бестрашни бойци и ме борят ежедневно!

Интересен факт е , че Аднани бе един един от 43-мата, които основаха ИДИЛ. И също така един от последните трима останали живи от тях.

Абе Руснаците бяха прекалено меки в Афганистан... При наличието на БМ-21 Град, Термоплан-Чедока, КНУРС "Бамбук" и все такива придобитъци, трябваше да остъклят Афганистан и Сирия и на резаците нямаше през ум да им мине да правят това, което правят сега...

Толкова могат!

А лудите крави..И това не могат..Тех ги колят по Гейклубовете в собствената им Кочина, а?:)

Ще замлъкнат и няма кой да "говори"! Въпросът трябва да се реши кардинално и бързо, вече става опасно да се заиграват с различните си интереси и подкрепи там! Един общ ултиматум би свършил добра работа, иначе...следва "затопляне" с няколко насочени маломерни ядрени топки за боулинг и край.Хирурзите затова режат метастазите до дъно и бързо.

По добре късно отколкото никога ! Една чалма по-малко !

иначе е симпатяга.........

Да видим през следващите месеци колко пъти още,ще го убият и тоя....

същото го чака и наи-големия террорист. всички знаят кои е и къде е.

тоя гибон прилича на праисторически човек излязъл от пещерата

Новият говорител на ИД съобщи, че старият е убит :)

... което автоматично го превръща в потенциaлно следващия такъв...

Егати коалицията! Ще сринат цял град с бомбите си и ще избият сумати цивилни, заради един единствен джихадист! И ако са го убили този, какво? Няма да има, кой да ги призовава повече, така ли?!

Ама те не са сигурно че са го убили Американска работа

ЕС иска да ги интегрираме, КАК? "...привържениците на ИД да преминат към действия в родните си страни, като използват всякакво оръжие, което им попадне под ръка - ножове, камъни или коли..." КАК да ги ИНТЕГРИРАМЕ? P.S. граници, противопехотни мини, напалм, ако е необходимо, със ВСИЧКИ средства!!!

Като залагате противопехотните мини, гледайте да не настъпите някоя заложена преди това :)))

тяхното най-силно оръжие е демографския взрив, но плана им е по-бързо да се задейства войската, която усилено се мести на запад