Йотингер: Турция няма шанс за ЕС с Ердоган

Турция вероятно няма да се присъедини към Европейския съюз, докато Реджеп Тайип Ердоган е президент на страната.

Обратно в новината

Коментари - Йотингер: Турция няма шанс за ЕС с Ердоган | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато Ердоган бе на нож с Путин бе добър, но сега вече е ислямист. Интересно преселниците, които ги приемаме с отворени обятия какви са?

еврокомисарите да почнат да работят за европа и за благото на европейските народи, които превърнаха в бежанци в собствените им страни

германия няма шанс да се спаси докато меркел и тия министри са на власт турция е добре и вън и вътре да е великобритания също германия и ние сме зле

Господа, малко вероятно е разпадащият се Европейски съюз да е добър шанс за Турция. По-вероятно е обратното - Европейският съюз да има донякъде добри възможности с Турция. И още... Шансовете на Европейския съюз за полезно сътрудничество с Турция намаляват, но не заради един човек - Ердоган, а заради недотам разумната тълпа от много еврочиновници. И още,,, Доскоро те лъжеха, че с Брекзита Британия ще има загуби. Оказа се, че още сега Германия има загуби. Доскоро агитираха за съюз, а сега вече агитират за отпадане на националните държави, т.е. за тяхна диктатура. Лъжливото управление води до истински провал.

само че турция и ориента са вече в германия идете по улиците на бон и ще видите само араби които не работят, шляят се безгрижно, бурки и фереджета, всички надписи са на арабски и доста мръсно, отровена съм от гледката няма капка разум

проблема е германия

германия няма шанс да се спаси от арабите, които сама покани и пусна дори хитлер не би могъл да сътвори подобен античовешки начин за унищожаване на европа те седнали на други държави кусур да търсят и акъл да дават

Не само заради Ердоган, Турция е на друго цивилизационно ниво и има неоосмански мераци. Ако не е Ердоган ще е Хасан. Но, алчните европейски лидери да кажат, защо изобщо преговаряха, след като знаеха, че Турция няма да покрие критериите! Сега или ислямистите ще унищожат ЕС или ЕС да се готви за война с Турция!

Турция никога няма да е в ЕС. ЕС е една разпадаща се кочина. Англичаните ритнаха канчето и поемат по нов път.

"Турция вероятно няма да се присъедини към Европейския съюз, докато Реджеп Тайип Ердоган е президент на страната." Това е абсолютно неправилен подход! Не може личността на държавния глава да е фактор за присъединяване на една държава към ЕС. Трябва да има ясни критерии. Ако те са изпълнени, държавата желае и ЕС желае, присъединяването може да се осъществи. Какво правим сега.Ердоган евентуално губи следващите избори. Присъединяваме Турция. На по-следващите избори Ердоган отново е кандидат и печели. Изключваме Турция от ЕС. И така на всеки 4 години. Само че, след това ЕС няма да има шанс за Турция. Впрочем, ние (гражданите на България) ходим в Турция без визи. Те как идват у нас и от там в целия ЕС? Или става въпрос за работни визи?

Никога с този сатрап който заличи Ататюрк и върна държавата с със 600 години назад.

Той преврата с армия не стана, и с брюкселски зелки няма да стане.

Комшу не ви трябват брюкселски зелки имате си достатъчно зарзават и плодове че и изнасяте не ви трябва ЕС та дори и да ви молят питайте нас.Не питай старило, а питай патило това е.

Какво е по различно с ЕС и без него ? Прост народ слаба държава!

Слава Богу! Дано Европейскиет бюрократи прогледнат и станат отговорни.

Европейския СЪюз свърши... Време е всяка от страните да ИЗЛЕЗЕ от съюза, да ИЗГОНИ всички арабски и африкански Нашественици, и след това може да направят НОВ Европейски Съюз.

не сам фен на ердоган но щом го плюят от еу може и да е читав човека.

ДОБРЕ ДЕ , ЗАЩО ТОГАВА 1913 ГОДИНА ЗАПАДНИТЕ МАЙМУНИ КАЗАХА ЧЕ ЩЕ НАПАДНАТ СЪЮЗНИЦИТЕ КОИТО БЯХА НА 20 КМ ОТ ОКУПИРАНИЯ КОНСТАНТИНОПОЛ ?

Ислямските нашественици нямат място в Европа нито с ердоган нито с никой след него. Някой много ама много иска да циганизира бялата раса докато всички бъдем претопени в престъпна нискоителигентна среда за да могат да ни управляват по-лесно. Длъжни сме да ги спрем.

И аз мисля така последни 6 месеца за Ердоган!

Абе той и цар Шишман казваше така.

Нема да приемете Турцияв гейсъюза,о-о, пускаме мигрантите на запад, да ви удавят,ние ,българите да му мислим, като ни се изсипят стотици хиляди рязани маймуни,ще видим зор, остава ни едно, да ги препратим по канален ред, до Западна Европа!

По-добре не пиши ! Рубли и копейки днес няма да има !

Не се коси - те мигрантите в БГ не искат.

В момента който се е засилил към европа доста го е закъсал за да иска да влезе. Само африканци, афганистанци и подобни. Турция ако влезе естествено ще е най-многобройната държава и като си вземе и ттите милиона турци в германия ще разкаже играта на немците. Така че доколкото зависи от германците няма да влезе. Тя опасността е другаде: след като вече има влезли три милиона турци в Германия да не би Турция да си я поиска и тя да влезе в Турция. Че германците ги виждаме да се крият под масата от две фойерверки, а турците единствени са обучени военно.

Хахах , добре го каза пич ! Умно , много умно , дори прекалено :) Добре , че поне там в гетото сте ми много умнички милите му ... Поне това , не борим колко сте бедни , изостанали... , осиротели духом и тялом ... , зли ,. завистливи... А бе кат споменах "бедни" та се замислих- може ли човек хем да е умен хем да е беден :)) ???? Май не ? А ?????????????????????????????? Май пак казах нещо ни в клин ни в ръкав а :)))))

Честно казано ходя в "гетото" само през лятото да видя родата. Тези дето пишат по късни за "гетото" часове не са в гетото. И никога не съм бил беден. Трябва да се каже че напоследък това гето дърпа яко в много области. Особено някой хай-текове. Въпреки напъните на Брюксел да го спре. Е напредъка не се дължи на политиците. Както винаги в историята ни.

А евреите джедаи бягат,защо ли и се намърдват в бг то като копуват земя навсякъде в родината ни. Един от яабец гоите е ген Ангел марин поставено лице което работи с еврейски капитали в Тракия . Най вероятно с Гоце и емил кало.

Няма страшно. Швабите да не се притесняват. Турция се е засилила към СССР2.0 и като манталитет и като народопсихология. Сега остава само Ердо да върне жеста и да открият с Владимир и една църква в Истанбул и всичко ще е, пито-платено.

Доколкото знам планират най голямата в Европа православна църква в Константинопол

нЯкой задавал ли си е въпроса защо всички континенти започват с А. а еврейска европа с е и кой открадва европа ева в часа на бика. европа е еврейско змийска територия от над 2000хил години.

Операция Риби Гай Афраний Кота

Не съм попадал на него благодаря. Ще го прегледам . На мен ми бе достатъчен йосив флавии,веспасиан и флавии константин

"европа е еврейско змийска територия от над 2000хил години" Пич, преди 2 МИЛИОНА ГОДИНИ! е нямало нито евреи, нито руснаци. Само човекоподобни маймуни. А тия простотии за световния еврейски заговор отдавна не вървят. Много са тъпи. Най-много някой пиян идиот да им се върже.

Европа, географски и геоложки не е континент а полуостров.

Подходите на ЕС и Турция се различават по това,че ЕС души с кадифени ръкавици,а Турция върти ятаган. Не се заблуждавайте,уважаеми Българи,че някой ви мисли доброто,или пък ви желае просперитета !

Тука е Европа и всички руски и турски подлоги да си бият шута за Азия. Чупка.

Да живее евреистан джудаика

достатъчно е да изминеш 10 км по околовръстното на столицата за да се убедиш че турците не са хора...

Може да ми изтрият коментара и не вярвах че някога ще го кажа! - Хитлер излезе най прав и далновиден - всичко което написа, направи и каза се оказа истина! Жалко че всички го смачкаха! Сега на този ЕС му трябва един нов Хитлер!

той си е променял много пъти мнението, според това което е изгодно за партията, бил е срещу религията, а после я е използвал .. идеите му са социалистически и подобни на комунистическите

123 препоръчвам ти красная симфония,за да разбереш кой е хитлер и кои са те търси в нета разпита на евреина хаим райковен известен като българина Раковски и го прочети най малко 7 пъти

Ха поредната мека китка се прави на мъж! Турция е в европейският съюз, този европейски боклук знае ли колко ТУРЦИ живеят и са граждани на страни от европейският съюз...във всеки случай са много повече от населението на България, която уж е в европейският съюз!

и обиждаш човек, който е бил Министър председател в Германия тогава ти си един глупав и прост гъз

"В неделя германският вицеканцлер Зигмар Габриел каза, че не предвижда Германия да влезе в Европейския съюз в рамките на политическата му кариера." Ами,че Германия е не само в ЕС,но го и командва.

"В неделя германският вицеканцлер Зигмар Габриел каза, че не предвижда Германия да влезе в Европейския съюз в рамките на политическата му кариера." ! Неграмотни журналя!!!

Германия вече е в ЕС! Става въпрос за Турция бе неграмотници!

Колко милиона турци живеят в Дойчланда? Колко милиона турци има още в Холандия, Белгия и Франция? Та Турция е в ЕС и без това. Какво се пънеш. Хайде Йотингер, върни турците в Турция. Но вече сте им построили джамии!

А Германия няма шанс с Меркел, ама нейсе ...

бабата е пътник, колко 1000 години ще живей? иде новия адолф...

Е няма да са 1000год. но поне 100 години като нищо ще живей,Господ здраве да и дава,да ни надживее всички та и ние да усетим част от благините на ЕС,които тя твори.

То и ние нямаме шанс с Борисов, но пак ще гласуваме за него! Защото сме прасета и ни е гот да сме в калта!

това криво племе турците, не успяха за 500 години гнест, унижения и претопяване да ни направят загубени ислямистки чалми! Европа ни припозна като еврпейски народ, защото сме такива а и сме корави като стоманата. Чалмите НИКОГА няма да са европейци, те са ВАРВАРИ.

България ще не ще, ще трябва да е с турция, защото сме слаби, без армия, без икономика, без пари, без мотивация, без достойнство, чест и морал, без държава, с един примат начело.

Турция е повече в Европа от някой европейски държави .С по добра икономика и положение което и дава сила доста държави са се съобразяват с нея .Не знам сега като се смени правителството в Германия щото това е неизбежно какви промени ще настъпят .Да не обърнат политиката

имате малка грешка: "не предвижда Германия да влезе в Европейския съюз" .. сигурно има предвид азиатска държава... но германците винаги може да влезнат с танкове

KAMERİN KAZA NEŞTO PODOBNO İ SLED TRİ DENA ZAMİNA SKORO TOYA ŞTE GO POSLEDVA PIK DA Vİ KAJA SKORO ES ŞTE SE RAZPADNE

Европа вижда.

Хубави новини! Щерев да почерпи!

Тва не пречи на рено, фиат и още цяла група от евро фирми и корпорации да правят заводи в Турция и да трупат кинти. МОже,но не не съвсем. В прочем България е в ЕС, но има по малко права от колкотото неприетата Турция.

а кой е казал че кат се прави бизнес прецакването е изключено 1914 бизнесът е бил ок:)

da ogromna dargava ogromen pazar.tam ti e hvarlila mama ti papa... a nie vav bg shte badem skromni i shte vi gledame seira

Ех тия соц. - либерастки опорни точки, бе! :-))) Онзи ден овалния, дето се търкаля, а не ходи и 25 човека охрана не мож го заобиколи каза, че докато той седи натресен в политиката - Турция няма да влезе в ЕС без визи, а сега тоя твърди, че докато ердоган е президент това нямало да стане.. Брех и пророци се навъдили... Ама инак голямо навеждане и целуване на долни телесни части пада пред ердоган. смели са. не ще и дума.

В неделя германският вицеканцлер Зигмар Габриел каза, че не предвижда Германия да влезе в Европейския съюз в рамките на политическата му кариера.

Извинете, повторил съм коментара Ви, но той не съществуваше, докато писах моя.

точка 1 . германците отрезаха турците точка 2 . германци и французи отрезаха американското търговско споразумение удар 3. ще е посока европейска армия въпрос 4. засега не ясен е какво ще правим в европа и в частност в бг с мигрантите/да не забравяме че франсетата все още са във военно положение/ ====================== 1914-1945 100млн жертви европа губи главната си роля окопирана е от съветски и американски корпус какво да очакваме след 2014/преврата в украйна и до кога като крайна дата/ кофтито е че технологиите са доста напред а последно време с тези технологии се бълва оръжие извод: имаме сериозен проблем, за решаването на който към момента не се разполага нито с идеи нито с воля

МЕРКЕЛИНА Е ПРАВА, ДА СИ КУПИМ ХЛЯБ И ВОДА ЗА 10 ДНИ, ЧЕ СЛЕД ТЕЗИ ИЗКАЗВАНИЯ ДОГАНКАТА ЩЕ СЕ НАТОПОРЧИ ЯКО

Бате Бойко, че ги уреди турчулята им недни .... нема как иначе.

За абсолютна блокада на границата, армията и полиция там, ограда др, щото лошо ни се пише ЕВРОГЕЙОВЕТЕ ДОЛНИ ПЕДАЛИ БИЯТ ОТБОЙ, И С ОРДИТЕ ЩЕ СЕ ОПРАВЯМЕ САМИ

НО МВР НЕ, ТЪЙ КАТО ЩЕ ИМА МНОГО ПРЕСТЪПНОСТ ПО ГРАДОВЕТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ В СОФИЯ

До 2004 мисля може и 2005 не помня точно имахме гранични войски(после гранична полиция). Тези ГВ са МВР войски. Така че не говори за мевере и границата, защото мевере е пазило границата от време....

не ги разбираш тия работи ,първо се информирай за събитията в Турция и тогава коментирай