Нова среща на Путин с Ердоган, с Обама - под въпрос

Руският президент Владимир Путин ще има нова среща с турския президент Реджеп Ердоган в Китай, но срещата му с американския президент Барак Обама е под въпрос.

Обратно в новината

Коментари - Нова среща на Путин с Ердоган, с Обама - под въпрос | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво стана с "Путин никога няма да прости на Ердоган', "Турция ке падне" и другите опорни точки които се вихреха във форума след сваления самолет. Оказа се, че Путин много бързо прежали загиналите герои на руската държава и по-скоро продаде паметта им. Очаквах от него да се държи по-твърдо с Ердоган ама явно и двамата са свалили гарда.

Много хора казваха , че Русия и Путин са в изолация. Голям смях настана сега.

Що толкова много ва боли мурзилките ,че Путин е в изолация ?

Е никой не е казал, че няма да се среща с подобните си диктаторчета като Асад и с анадолския си брат Ердоган. Иначе в белия свят е нежелан престъпник, запалил нова война в Европа.

Кой нормален лидер,ще иска да се среща с кремълския сатрап???

Шило

Моше, да почвам ли? Кери и Щанмайер не излизат от Москва, Оранд ходи, де ходи и той, Наскоро посрещаха Путин в Словакия...И т.н. и т.н.

Кой е Оранд?И Кери и Щанмайер лидери ли са?Нещо май пак се обърка ... :)))

Много трудно да не кажа че почти невъзможно е било да се смени системата по мек начин,без ексцесии и жертви.Оказа се че ние сме били най верният сателит на СССР. По всички етажи на властта е имало или руски агенти или наши доносници.Всичко е било под контрол,и полиция и армия,местна власт,тъй че да се твърди че можеше да се вземе властта по мирен начин е несериозно.Българските комунисти от много години назад са продали държавата ни,слугувайки на Кремъл.

ПУТИН МОЛОДЕЦ. ЖЕРТВАЛ СВОЯ ЖОПУ ВО ИМЯ СОВЕТСКОВА...пардон ВО ИМА РОСИИ.КАКАЯ НЕЧОЛОВЕЧЕСКАЯ БОЛЬ.

БРОЯ НА УБИЙСТВАТА В ЧИКАГО - ГРАДА НА ПРЕЗИДЕНТА ОБАМКА ПРЕЗ АВГУСТ Е НАЙ-ВИСОК ОТ 20 ГОДИНИ НАСАМ .... ЕДИН НЕГЪРСКИ ЛИДЕР КАЗА НЕГЪРА В БЕЛИЯ ДОМ Е ВИНОВЕН :))

"ЕДИН НЕГЪРСКИ ЛИДЕР КАЗА НЕГЪРА В БЕЛИЯ ДОМ Е ВИНОВЕН :))". Това в цял свят се нарича демокрация и свобода на словото. Щото в Москва и Истамбул такива или ги прибират в затвора, или ги намират в някоя канавка или пък направо на Червения площад ги разстрелват.

ПУТИН МОЖЕ ДА РЕШИ "КЮРДСКИЯ ВЪПРОС" ПО НАЧИН КОЙТО УДОЛЕТВОРЯВА ВСИЧКИ - ТУРЦИ , КЮРДИ , ИРАКЧАНИ , СИРИЙЦИ И ИРАНЦИ , САМО АКО КЮРДИТЕ СПРАТ ДА ЦЕЛУВАТ КРАВАРСКИТЕ ПИШКИ :))) ....

Не знам какво целуват кюрдите, ама ти си на рашънски "шиш-кебап". Хем си го засмукал отпред, хем ти е влязъл отзад москалския пишок. И ДЕТРОЙТА се врътка посредата.

Куче и руснак се държат само със синджир и каишка. Ердоган това и прави с жужету.ха.ха

Предполагам, какво означава "жужету", но ти самият знаеш ли действително, как се пише тази дума?? И случайно да знаеш обичайно колко са били високи пълководците, хората променящи световната история и карта?? Не си ли чувал, че в голямата си част са били ниски - Юлий Цезар, Наполеон, Хитлер, Ленин, Сталин и т.н. Клеопатра - 1,52 м. Чарли Чаплин и той някъде там, но дирята след тях - дълбока, така че, с Путин ще се срещат най-най световни лидери, а ти си лай и се умилявай пред плачещата ни булонка:-((.

Аз не видях жужи да е променил картата. Крим на картата е Украйна...ха.ха А където иде Путин оставя диря от хранителни отпадъци от раззширения отвор на храносмилателната система ..ха.ха

Обама да си чака реда.

Тия двамата са си лика прилика. Защо не вземат да се вземат. Па ако нощно време започнат да се и онождат ... най- сетне джуджи ще е задоволен и светът ще миряса. Защото недоклатено путя е опасно нещо

Ако беше прочел статията би трябвало да забележиш и още с колко държавни глави ще се среща Путин /произхожда от думата "път" на руски, но какво да те съди човек, че си слабо образован, т.е. удобен и за промиване - толкоз ти е мозъкът, толкоз ти е и акълът/. С Китай, с Япония, с ... да не ги изреждам, но да, Путин е лидер със световен авторитет и между най-големите, между съвременните Велики сили, а това че на теб не ти харесва или по-точно се пениш, за да изкараш няколко реда, т.е. няколко лева на негов гръб ... не зная даваш ли си сметка отстрани колко жалък, раболепен и нищожен изглеждаш:-((??

Заглавието е манипулативно. Цели се "подсказка", в която винаги да се прави алюзия между личността и типажа на Ердоган с Путин. Среща между Обама и Путин ще има. Но тогава никой няма да търси сметка на ДИР за тези редове,нали ??

Ей , много бърже се преобърна тоя свет , и дира тоже. Под новина за Путин само 200 коментара , а до сега при споменаването само на Путин над 1000. Абе , къде сте бе геновчета , минджевци , в миши дупки ли се наврехте или тичате за цветя да посрещнете първи братушките.

Мазнят се тайно на Генерала ,не на простожарният. станали са московци нали там са завършили и деца и унуци на активни борци и шумкари са.

Като гледам - следиш броя на коментарите, по какъв повод, набелязал си си имена, интересуваш се кой къде ходи ... ти към статистиката ли си зачислен или някъде другаде?? А за цветята - о, при повод защо не, бихме купували за братушките и то без напомняне и за своя сметка, само че, за съжаление, май се очертава по разпореждане и без да ни питат - всички масово да посрещаме сърдечно Ердоган или който и да ни посочат от свитата му:-((.

Товарищи, самият лилипуткин каза, че единствената свръхдържава е САЩ. Негови думи :) Явно САЩ са голям залък за мръсните устенца на бившото ченге, та реши да се цалива с манафите от Анадола :)

И вярно бегггееееееееец никога не е казал че хамерите не са свърхдържава по икономиката но като парткньори са свърхдалавераджии

С манафите от анадола се целива неколко пъти баба ти шмеркел и то на крака у стамбул му оди и на златни тронове седя и накрая и пари му обеща / то парите от нас ама нищо/

Нещо като емсекеджем ем паравереджем. Тя дърта бе лари като 68 годишната бабушкера. вярвчш ли че таип ша я обижда.

Тук виждам само твето квичене, я дай да видим де го е казал това.!..мноо проЗЗЗД си бре моше!

Америка великая держава. Сегодня, наверное, единственная супердержава. Мы это принимаем. сказал президент России Владимир Путин во время пленарного заседания на Петербургском международном экономическом форуме . А ти - на ИНСТРУКТАЖ, задето не знаеш вожда ти какво е казал. Бляд!

Ти Путин не го мисли - "интересът клати феса", но до целувки надали би се стигнало. О, ще се среща и с японеца, с китаеца, с другите от БРИКС и т.н., докато нашият май си се целува и прегръща предимно с Ердоган и то така, че чак кадъната му и европейците са били изненадани от поривите му, а сега му е и парламентьор и защитник при изнудването на европейците. А какво беше предрекла Слава Севрюкова - негативната ни карма вече се изтича, остава малко и след това България отново ще просперира, но преди това, последното ще бъде преминаването на част от Югоизточна България към съседна нам държава без пушка да пукне, а Европа ще гледа стреснато, без да знае как да реагира. И в наивността, безхаберието, повърхността и самодеяността, но най-вече гонейки само собственият си интерес, Боко май го подготвя. А Слава продължава, че този унизителен акт най-после ще обедини народа ни, разплатата с престъпниците от прехода ще бъде страшна и затворите ще станат тесни от тях, а България вече тръгва нагоре!!

Лилипута още е сърдит на Обама, че му е*а майчицата москалска с ниските цени на петрола и санкциите :) Гнусна кагебейска твар!

е като бъркани яйца....Или по скоро като кенеф...пий си хпчетата момче!! Иначе Краулково не ти мърда:)

Главоремонтния у карлуково работи , още не е унищожен. соросоидната паплач може да го посети , ще им е от полза

А ние, русофилските боклуци дружно ще отпрашим за Чукотка. Там ни е мястото на задника на географията.

онго бонго навреди толкова на САЩ, колкото всичките руски агенти и шпиони не успяха за 50 години

Така е!! Ще получи Герой на Съвестския...УПС!! Грешка!! Ще получи Златна звезда на Герой на Руската Федерация!!!!

Дааааа, всичко се върти около нашия пич-Володя....Целия свят!! За европедалите, лудите крави, и особено за укронациското бидло... Това е злия бог Путин!!!! Всемогъщия, всевиждащия и ВСЕВЛАСТНИЯ ПУТИН!!!!

Мечтата на Путя беше да направи от Раша 5та икономика в света. Е, успя да я направи..12та :))) Урряя!

Как да стане с тези американци и как Путин да им вярва ,и защо да се среща с Обама? Днес американският посланик в Москва- Тефт в интервю казва ,че предлагат преговори на Кремъл за ПРО в Полша и Румъния .На тези преговори щели да убеждават руснаците за пореден път ,че ПРО не било насочено срещу тях ,а срещу С.Корея и Иран. Е може ли с такива хора да се водят преговори и да им се вярва ? Със САЩ не може да се разговаря ,те си я карат по каубойски -разбират само от юмрук или Колт

и убиха всичките индииици (?!?!?местното население на територията която сега се нарича ФАШ

Прашу пращение, може ли да се сменя с американски индианец? Очен хочется!

интересно а защо и двамата кандидати в президент на фащ са свърх важн отношението им с ПУТИН

Dali naistina sa "svruhvajni" za tijah, ili na teb lichno ti e prijatno da mislish (i da si vijarvash) che e taka? ... Suglasi se che ima "izvestna" razlika :-)!

Бах мама му , какво става , много бързо се обърна палачинката. Върволица за срещи и разговори с Путин , свирчовците отсвириха споразумението с фаш ,росица дава ордени на братушките , боко ІІбългароубиец говори с думите на Сидеров от преди три години и т.н............познава си баба Ванга , че Русия пак ще ни ОСВОБОДИ !

От какво ще те освободи? От акъла ти ли?

Либераст троцкист комунистите. Демек от хомодружинката дегенерати крипто евреи . С кабалата е свършено

в америке господин РИ пише,Че Русия влият на изборите в тая подла страна !!! за Хамерите тъпотията която е им присъща от раждането си е главно ДА ПОКАЖЕ ПРЕД СВЕТА КАК И ЗА КАКВО РУСИЯ СЕ МЕСИ В ИЗБОРИТЕ- А НЯМА НИТО ЕДНО ДОКАЗАТЕЛСВО ОТ ЦРУ ИЛИ ФБР !!! Но се получава обратното ,че РУСИЯ ИМА МНОГО ПО ДОБРА СПЕЦИАЛНА СЛУЖА ОТ ТЯХНАТА И ПОКАЗВА (КАКТО ВСВ победи страната която има по добро разузнаване )кой ще спечели от тази студена воина!!! Дреми им на руснаците кой ще бъде президент в шибаната страна по простата причина ,че президент в америка след избирането си дава карт бланш или лготи за тези които са вложили пари в предизборната компания за избирането на пр-та

Рече ли нещо? Я повтори, че не чух? ... Аааа чувам ... ... пиянско фърфорене от посока москва!

Гролчо , Иван утре ще изтрезнее и пак ще му се разбира , а ти ще си останеш тъп , зачобръснат завинаги.

"Shibana strana" e tvoijata jalka Matushka Ivancho, eto vsem izvestno v tzelom mire :-)!

Със сащтанистката империя е свършено. Часовника тиктака.Идва времето на ИМЕ ПЕ РУНа. ИМПЕРУ

Що ли пък всичките се тъпчат за среща с Путин?

За да му се поклонят и целунат ръка.

ако всички политици бяха като путин , щях да повярвам , че сме в 23 век ...

и всички държави на нивото на Раша? Здравей 19ти век!

Ми..... кой го бръсне обамата за слива???????

Знаете ли какво означава "бита карта"? Неуспяла жена в личния живот. Това е Обама!

Обама е симпатяга и щастливо женен пезидент на най могъщата държава на планетата.А Путин е разведен нещастник на чиято съвест лежат вече много хиляди животи и разбита икономика от откровено просташка политика!

А ще има ли документално пор но за да овековечи срещата за новата поредица турски сериали "Великолепния век"..ха.ха

Ще има, ние с теб в шестчасова пълна версия

Путъо+Ердо=ВНЛ

Лидерите на г 20 отиват да се поклонят пред кръстника и да застрелят евреина от сомалийско етиопското плато.

А бе 'що се занимаваме с някакво нищожество с име на полов орган? И с държавицата му пияндурия. На него най- му подхожда да си прави срещи с други полови органи. От противопожния пол.

А ти си правиш срещи с родата ми.

Каква е разликата между фил и фоб . Фил е човек който обича който знае какво е любов. Люди Боги Ведают Фоба си е прост педераст него го води SEX SEX SEX- 666

Явно султана ще обрязва латиницата в туркия и ще минава на кирилица или персийски . Много древни язици особено българският.

Личи ти че си специалист по SEXа- само че SOLO варианта.

хобито на путин било , да мачка хлебарките , дори и тези на северния полюс .

Франция днес отряза САЩ за Трансатлантическото спорузумение . Вчера Германия отряза САЩ за същото ! Турците не са сигурни дали ще им остане време за Обама ! Защо ? С какво ще са заети Лидерите на Япония,Китай,Турция ,Германия,Франция ...на страните от Г-20 ??? С редене на дългата опашка пред офиса на Влдимир Путин разбира се !

От къде ти хрумна тази глупост? Че кой го джуля путята? От него и чеп за зеле не става. (както и цялата му скапана държавица. Трябва да я прекръстят на Пияндурия)

Почетохме го в новините . Пише го и то не само в нашите новини. Светът вече осъзнава че е настъпила ..Световна ,Пълна промяна ! А !! Забравихме Великобританската Премиерка ! Тя щяла да получи прием о Владимир Путин с предимство ! Дама е все пак.

Само пияндури ли са ти в обкръжението? Нормално, вие вехтошарите така се забавлявате.

абе и аз имам две думи да му казвам ,ама съм последен на тая опашка !

Обама не е фактор, а ЦРУ! За това Путин е добър играч на сцената, защото Обама е слаб и нищожен. Не посмя дори Сирия да удари въпреки, че беше стоварил 1000 крилати ракети да унищожи Асад. Явен страх!

До сега не е имало интелект президент във света като Путин ! Всички помнят как обомко какза в брюксел ,че РУСИЯ е регионална дър-ва а Х.КЛИНТОН КАКЗА ЧЕ РУСИЯ И ПУТИН ( а още е бил кръсник нова глобална националност )са разбили свърсекретната база на демократическата партияв Америка!!! а биле регионална партия- е кой е прав обомко или хилари

Вярно прав си. Няма друг с толкова малко интелект като путята.

Иване когато не можеш да кажеш нещо да ти помогна. Путин е кръстник на глобалният национализъм според бабата и Второ: Путин и неговите хакери са разбили паяжината на дъртата и тя страда по един от хакерите кур доколенков

Иван не мой са излага учи български. Името ти идва от българската буква вижица и се изписва така V-вижица ИВН или на латиница ЕВН и образът и е енергия получена от горе. Иван Рилски. Предпоследната буква от българската азбука 48 та

Остай човека , 22часа е все пак , това време на Иван вече не му се разбира , но нали знаеш вица , той утре ще изтрезнее , а гадните соросоиди ще си останат все гадни.

Гадна работа Царят шиба на ред . Межу другото думата цар има два български корена обрязани от обрязаният евреин луначарски на служба на финансовият интернационал на предшественика на шорош якоб Шифт. Ц -аръ по българските букви Ц- цел 900 ,аръ - земята. Скоро наближава 9,9,9 =28=1

Мурзилките до скоро оплюваха Ердоган, наричаха го част от ИДИЛ, терорист, ама сега какво стана, момчета? Пръв приятел ли ви стана този "резак"?

Те обичат и мразят по заповед от Масква.

Червен месец виждаш ли чакай го от баба си клинтан

ашколсун, аферим путкин, машаллаааа...

Нек'ъф рублофил вика, че "новият Силен човек ,Президент на най-Силната страна-Владимир Путин!" Алоуу?! Я кажи в какво е силна "Силната страна"? В производство на високотехнологични уреди и стоки? Или с "висок" стандарт на живот? Дали отлепи от първото място по-най-висока детска смъртност? Хайде да не продължавам, че ще станат много неудобните въпроси.

с космически и военни технологии, които са непознати за останалият гейски свят!

Костадин

И най-вече с "Армата"-та

Я сподели докъде стигнахте в космоса? Че нещо сте незабележими напоследък. През последните 20-30 години изпратихте ли поне една успешна космическа сонда? Имате ли поне един читав телескоп? Или поне едно значимо откритие на руски учени? А въобще имате ли учени изследователи?

Никой не може да ги бие по алкохолици на глава от населението. Това малко ли е???

Гъци,гъци

US самолетоносачът Джералд Форд може да остарее, още преди да бъде предаден на флота, смятат военни анализатори. Той е спуснат на вода през 2013 г., като разработката му и строежът струват на бюджета на САЩ $15 млрд. Най-новият американски самолетоносач Джералд Форд, който ще влезе в строя през 2016 г., може да остарее, още преди да бъде предаден на флота, смята военният анализатор Гари Казианис. В The National Interest излезе статията му, посветена на бъдещето на самолетоносния флот на САЩ. USS Gerald R. Ford е главният кораб от едноименния проект, който трябва да смени в американските ВМС самолетоносачи от класа Нимиц. Джералд Форд е спуснат на вода през 2013 г., като разработката му и строежът струват на бюджета на САЩ $15 млрд. Както уверяват от Пентагона, експлоатацията на самолетоносачи от новия клас ще струва с 4 млрд. по-евтино, отколкото на Нимиц, за сметка на намаления състав на екипажа. Двата атомни реактора на 337-метровия кораб произвеждат с 25% повече енергия от силовата установка на предшественика му. Запасът от мощност позволява на самолетоносача по-бързо да презарежда катапултите за излитане на самолети. Джералд Форд ще носи повече от 75 летателни апарата, а срокът на експлоатацията на кораби от този тип е 50 години. През 2014 г. в корабостроителницата в Нюпорт Нюз е започнат втори кораб от този проект, Джон Ф. Кенеди, а строежът на трети самолетоносач е планиран да започне през 2018 г. Цената на трите самолетоносача ще е около 42 млрд. долара. Чудесата обаче на технологиите и многомилиардните вложения ще се окажат безсилни пред бойните технологии на Русия, смята Казианис. Тази велика държава, смятана от Пентагона за главно предизвикателство пред въоръжените сили на САЩ, разработва ракетни системи с голям радиус на действие, които нанасят масирани удари от няколко посоки едновременно. Подобно оръжие, съчетано със средствата за откриване на цели в открития океан, може да превърне самолетоносачите в гробници за хиляди американски моряци, на стойност милиарди долари, пише анализаторът от Нешънъл интерест. Технологичното превъзходство на Москва Противокорабни ракети П-800 Оникс Със свръхзвуковите противокорабни ракети П-800 Оникс са въоръжени наземните комплекси Бастион, ракетните кораби и подводниците, и те действат именно така, както ги е описал Гари Казианис. При залпов старт те атакуват на глутница: от различни посоки, като предварително са си разпределили целите. След старта Оникс се качва на голяма височина и издирва целта, за която е програмиран. Това може да бъде самолетоносач, ракетен крайцер или друг кораб. На ракетата не й трябва точно указване на целта достатъчно е разузнаването да съобщи за наличието на предназначения за унищожаване обект някъде зад хоризонта. Щом открие целта, Оникс изключва радара и се снишава на височина до 5-10 метра над повърхността и едновременно с това ускорява до 3000 км/ч. Ракетата лети в режим на радиомълчание, затова е практически невъзможно да бъде открита от вражески радиолокатори. При наближаване на целта се включва главата за самонасочване, а през това време ракетата активно маневрира, избягвайки ПВО въоръженията. След поразяване на главната цел останалите ракети автоматично се превключват върху другите кораби от групата. Оникс действа на принципа един кораб една ракета: 300-килограмовата проникваща бойна част пробива гарантирано всякаква броня. За унищожаването на самолетоносачи най-големите плавателни съдове се настройват няколко ракети, за да е съвсем сигурно. Самолетоносачите са първостепенни цели и за други типове руски ракети, атакуващи от сушата, въздуха и изпод водата. Отчитайки опасността, американците решиха да защитят корабите си със системата Иджис, действаща на принципа на военно-морския интернет: средствата за откриване и поразяване на корабите, разпръснати по Световния океан, са обединени в единна мрежа. Според замисъла на създателите на Иджис (така се е наричал митичният щит на Зевс), ракетите се засичат на голямо разстояние от целите и ще се свалят от най-близките кораби. Но на практика дециметровите радари на Иджис са слепи на свръхмалки височини на каквито и летят Ониксите и другите руски ракети. Другата слабост на системата беше демонстрирана през април 2014 г. от руския бомбардировач Су-24. Самолетът се приближи до навлезлия в Черно море американски есминец Доналд Кук и с помощта на станцията за радиоелктронна борба Хибини изключи на кораба системата Aegis заедно с веригите на бордовото управление. От всички прибори на моряците им остана магнитния компас. Само 1 ракета от Ту-22 унищожава US машините Ту-22М3 След Втората световна война американската военноморска стратегия се опира на самолетоносни групи, способни да воюват ефективно на разстояние от родните брегове. Във ВМС на САЩ има 10 самолетоносача, 6-7 от които дежурят постоянно в различни райони на Световния океан, останалите са на ремонт или в резерва. Съответно, руските военни технологии са насочени към унищожаване преди всичко на самолетоносните групи. За борба с тях е създаден самолетът-ракетоносец с голям радиус на действие Ту-22 МЗ, въоръжен със свръхзвукови крилати ракети, също с голям радиус на действие Х-22. За унищожаването на който и да е от американските самолетоносачи е достатъчна само една ракета, тъй като тя се оборудва с термоядрена бойна глава с мощност до един мегатон, но Ту-22 може да носи три Х-22 в руската авиация са свикнали да правят всичко със замах.

Твойта мърлява Раша може да построи 100 000тонен самолетоносач само в мечтите си. 9 години строиха фрегата която не става за нищо - двигател,радар: пълен БОКЛУК!

Нормално, те са си мюсюлмани и двете страни, що да не се вземат

Нали преди 3 години, Сороските разправяха как санкциите щели да унищожат Путин. Е страшно го унищожиха, дето викаше баба Ванга, "всичко ще се топи като сняг, само славата на Путин и Русия ще крепне." Де са сега сороските да обяснят, защо целият елит (без екс супер-силата САЩ) се реди на опашка за срещи с Путин?

Риват кат бесни соросите. Ич не им връзва в реалноста, та по форумите търсят реванш. Пълни ид.иоти!

Не си прав и обомго иска , но не е уточнено как и каква да е срещата, а и той е още в шок от отказа на франсетата от задокеанското споразумение, а за тона на оландчо към фащ да не коментираме ха , ха , ха нещо тъмни облаци над соросоидната паплач

Ами да се срещат. Ердоганчо и путя са от един дол дренки - диктаторчета дребни и мижавки. Да ходят да си другаруват, ама не в Европа.

Ти па като си в Европа, са ти цъфнали гюбрясалите цървули! Аре ве- мошонка тупорылая, ко стна с шенгеня, еврозоната а? Или още кличиш у чакалнята със свалени потуряци? мбуухахаха

Костадин

Алкаш, пачему Рускините заработвате в еврозоната и в Шенген, а не на БАМ???

Костадин

Алкаш, пачему не се прибра с Исаков в Норилск???

гледайте си тундрата и не ни занимавайте с вашите партенки... смърдят... ама много

Ам чи аз съм си добре в Европа - през 4-5 години си сменям колата с нов модел от магазина, живея в мезонет, имам си преуспяващ бизнес с европейски партньори и с голям кеф участвам в ембаргото срещу сволочите. А ти бе "ВЕЖЛИВИЯ" що чиниш в гейската европа, а не се разкараш в сибирия? Нали мразиш гейропата? Аре къш ватенко миризлива!

За мен най-интересното в статията е, че у нас най-сетне се намери журналист, който да назове Ердоган само с 2 имена - Реджеп Ердоган. Та Реджеп, та Тайип, та Ердоган, та... Последният да затвори вратата.

Очевидно е че Путин раздава картите на Планетата вече ! Всички се редят да се срещнат с новият Силен човек ,Президент на най-Силната страна-Владимир Путин ! Никой не харесва Обама -лидер на все по-Слабата бивша суперсила САЩ ! Нито не харесват САЩ,нито има каквато и да е печалба от сътрудничество с тях. Те не могат даже да Сътрудничат с никого ,могат само да Налагат ,Изнудват и Унижават ! Краля умря, да живее Царя !

Уррра товарищи!

Разбира се че Ура ! Кой по света и У нас особено няма да се радва истински , като вижда Възраждането на Спасителката Русия и Пропадането на САЩското Зло ! Кой ?

Излизай бързо навън, ще има манифестация в чест на новия лидер, направо император на света. Урааа за путин всевишния.

Ердоган е бита карта- от тук нататък само проблеми около Султана очаквам.

Бита карточка сама по себе Пути обосрался Иван тоже вонливое-вежливое eще больше! Nice, a?

ммаш и време за но НИКове

Иванушка глупака. Ма как нечовешко си пасваш само...леле майко Все едно героя в приказката е правен по твоя образ и подобие.

Иван Цанов

На долните глупаци в карето ще сведа за информация. Вие сте не само анонимни кретени, но навярно и жени си нямате, та цял ден киснете в тази смръдня. Но, да кажа: Вие сте БЕЗИМЕННИ песъчинки, а името Владимир ПУТИН ще се помни и споменава до края на света - - да ви говори нещо името Цар ПЕТР І...

Много е изкукал Иванушка-Дурачок! Ама за майтап става! :)))

Мустакатия пак ще го прекара. Тоя път ще му събори поне два самолета.

На Путин едва ли ще му остане време за среща с Обама.

не заради Путкин срещата е ''под съмнение'' а Обама не е ясно дали ще има време, и желание да се занимава с джуджета- вождове на регионални сили.

Точно днес един от третополовите нанесе още един удар по обамамамата . в резюме: изказвсоросоидни продажни тъпаци.нето на обама , че Русия е регионална сила раздразни Путин , а той е ,, боец с хватка на тигар . Така не се говори на човек като Путин ,, ..... Скимтете

Напълно логично Путин, като президент на регионална сила, ще се срещне с друг президент от региона, а глобалните проблеми да си ги решава големият чер баща сам

се оака

Ще ,ще да стане белият баща,в белият дом

Защо Путин да се среща с президент, чийто мандат изтича след 4 месеца? Само да си губи времето ли?

Късото кагда ще пастрои моста до Крим?

Когато Болен му излъска паметника :)))

има парче от пица искаш ли?

Моста се строи не се вълнувай, Ъм кажи ко стана правите ли самолети в завода Терем-Летец., или пак -пръц, и кЪкалай панталоне };-))))

Здесь джигитьй говорят!

А бе тъпънари, трътлести, четохте ли как гениалните американски инджинери са построили самальотоносача Форд за 13 миилярда доларов и он не може да се бие. ХИХИХИИИИИ.