Стефан Данаилов оглави инициативен комитет за ген. Радев

Националният съвет на БСП реши Инициативен комитет да издигне и регистрира кандидатурата на ген. Румен Радев за президент. Председател ще бъде Стефан Данаилов.

Обратно в новината

Коментари - Стефан Данаилов оглави инициативен комитет за ген. Радев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Комунист от желязо е дядо Стефчо болен, няма сили, напикава се, но за Партията, която е права и когато съгреши, Винаги Готов, и баби.черви има още по санаториуми и болници.. Накрая остава Резила с лъжеца и посредствения / нищо не знаещия/ военен Радев - кукла на олигарси.

Този ген.Радев на какво се надява?

Нов бардак със стари ку-ви не се прави! Искам да гласувам за политици с ясна политическа визия, която е в интерес на народа, а не в собствен или партиен интерес.

Ламбо винаги е бил на амбразурата ....и преди и сега.Там,където на никой не му стиска да застане.

Каква немощ излъчва БСП да бута този болен и застарял артист напред...., явно нямат други в тази партия, освен Ламбо!

Много хубав човек. Убеден е, че прави добро...

Дедо Стефчо, другарете пак ще те преебат. Верно, то между другари по друг начин се казва, ама болката и срамът са си същите. После да не кажеш, че си изненадан!

БСП лява си сложи комунистическия партиен секратар за издигане на някаква обединителна кандидатура. Ако е да се обединяват твърдолинейните комунисти около БКП,да.

никога не е късно да станеш за резил и ламбо така на стари години харесва мъже

АБЕ БАЙ ЛАМБО, ЩО НЕ СИ ГЛЕДАШ СТАРИНИТЕ А СЕ ЗАНИМАВАШ С ПРОВИНЦИАЛНО ТРЕТОРАЗРЕДНО ТЕАТРО! ТЯ ТВОЯТА ПАРТИЯ Е ПЪТНИК А ТИ СИ ВЗЕЛ ПИАР НА ПИЛОТЧЕТО ДА СТАВАШ! НА ТОЯ САМОЛЕТА МУ Е СВАЛЕН ОЩЕ ПРЕДИ ДА ИЗЛИТНЕ!УТРЕ ПАК ЩЕ СЕ СРАМУВАШ, ДА ЗВНАЕШ ,ЧЕ СЪМ ТЕ ПРЕДУПРЕДИЛ?!

Стефи, който се провали на избори за президент, съвсем логично следва да издъни и генерала!

На изборите не се провали Стефан,имаха минимална разлика с "магарето" ,което посочиха тогава ГЕРБ.....нали знаеш,че е по-важно КОЙ БРОИ бюлетините.След невероятните манипулации на изборите бяха почти наравно.

и Стоянка Мутафова,тя пане е много по-образована ,интелигентна и от аристократично семейство.

Тоо па некролог,що не оди да къта простатата ами се вре там,където не му е мястото! Гаси ламтежа за изява! Марш в старчески дом,бре!

Едно време баба ми казваше : " Никога не е късно човек да стане за кашмер ! "

щом стигнаха до тежката артилерия Данаилов, несигурна работа.

Каквато кандидатурата (Радев) такъв и председателя на координационния съвет (Данаилов). Интересно кого БСП ще номинират за вице!! Какъв ще им е слогана?? Всички БСП-ари по всички телевизии като им зададат въпрос за тяхната партия и проблемите им НЕПРЕМЕННО отговорят със сравнения с ГЕРБ, ББ и ЦЦ!!!

няма много достоини кандидати, супер марио например лъже наи-лицемерно, че е завършил в москва и учил право, единствено вярно е, че в москва е посещавал онлаин познатите си, а в унито го изхвърлиха още във втория семестър!!! за останалите да не говорим, но моите уважения на огромния ви талант.

İ Brus Uilis da mu slojat pak e potanal

за какво ти трябваше от мечка ремичка

На човек,никога не му е късно,да стане,за резил!...

Тази неграмотна карикатура вероятно си въобразява, че ще проагитира някого да гласува за тъпак от петата колона.

Толкова глупава клоунада може да бъде измислена само на Позитано 20. Начело с един изперкал глупак и неграмотник, който си въобразява, че може да дава съвети. Но в царството на слепите и едноокият е цар.

Е, някакъв извънземен ли да докарат? Нали все ще е човек с някаква професия, защото професия "инициативен комитет" няма! Така че, не знам кой пише глупости!!!

Много късно, господа от БСП, решихте да спасите положението с този инициативен комитет и ти, госпожо Корнелия. А Ст. Данаилов за пореден път се оказа МАЗНИК. Нищо не може да спаси окаляната ти съвест. И все не ти стигат парите?

какъв фен бе ха на бас че до преди година не си го и познавал а

а така бат Серго вади пищова и стреляѝ а.. ама то маѝ само кабура е останал. Гледаѝ си изкуството човече не се пъхаѝ дето не ти е работата или какво не достигат парите ли

СЕ ИЗЖИВЯВА КАТО МЕНТОР? ТАКЪВ МОЖЕ ДА БЪДЕ САМО В ИЗКУСТВОТО,НО ТОВА НЕ ЗНАЧИ,ЧЕ ИМА МОРАЛ В РЕАЛНИЯ ЖИВОТ.ПО-СКОРО ВИДЯХМЕ,ЧЕ НЯМА,СЛЕД ИСТОРИИТЕ СЪС СИНА ОТ КРИВОШИЕВА,А СЕ ПОЯВИХА ПУБЛИКАЦИИ И ЗА ТАКЪВ ОТ ПОЛСКА АКТРИСА!!! В ТОЗИ СМИСЪЛ,КАТО АКТЬОР ГО ХАРЕСВАМ,НО КАТО ЧОВЕК-НЕ!!! И НЕ ЖЕЛАЯ ДА МИ ДАВА СЪВЕТИ ЗА ТОВА КАК ДА МИСЛЯ ПО СЕРИОЗНИ ВЪПРОСИ!!!

Нито от жени разбирате, нито от мъже. Пъхате си гагата където трябва и нетрябва...

бай Данаиле, нали знаете българската поговорка " НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ", МОЖЕ да ни правят луди, но не сме наивни другарю Данаилов. Нищо против вас, но против партията и лъжите, които сътворявате всеки миг,час,ден,година. рапорт даден, рапорт приет, нали така. ТАНКОВЕТЕ ДА ДОЙДАТ/ДРУГАРЯ МЛАДЕНОВ не са ни отшумели. все още ни държи влага, а и танкове, как се забравят_ докато сме живи... козината си мени вълчицата, но нрава никога. сполай със здраве остани, но до тук, иначе баба Айше нема да ви подкрепи. чок селям и чок фена бсп-то...

Защо се бърка там където не трябва, да си гледа театъра и живота, или просто живота му е скучен на човека. Президент ще стане кандидата на ГЕРБ, ако не сте го разбрали да го разберете. Въпреки упреците и всичко останало, Бойко се задържа като рейтинг, защото прави нещо. Партията му е пак води над 10 процента над БСП-то. Макар в изключително трудно и сложно време да пое управлението този човек, въпреки недоволството и упреците от кой ли не, той запазва рейтинга си и ще спечели избора за президент. Лесно се критикува, ама да поемеш кормилото и да устоиш във времето/и то какво време/, никак не е лесно.

Един комунист ще помага на друг ДС актьор......

Стефчо пак се изживява като Сергей. Само че този филм отдавна не се снима. И малцина биха гледали нови серии на братска любов и колективна собственост.

И докато е така, все повече ще затъвате в собствените си фека*. Но и акъл не щете, та ми е все тая, как ще си трошите главите.

Генерал радев е един от нас. той е бъргарин и милее за България. Откакто се лансира името му не спряха с лъжите и глупостите. няма значение кой ще го издигне. Ако трябва ще се организираме с приятели и ще го направим. Важното е, че е достоен и годен да ни представлява пред света и да милее за нашето небе и земя. Уляхте се с лъжите.

Че е Бъргарин,бъргарин е,а и че е тъпа военна кратуна и това си е вярно!

Колко енергия отнема тази злоба, която изливате срещу един достоен човек, артист, който е оценен и в Италия, професор в НАТФИЗ - подготвил толкова много талантливи български артисти. И то защото подкрепя един също много достоен човек /ако сте гледали тази сутрин интервюто на Радев по БТВ щяхте да се убедите в това/. Спрете да наранявате хората, като не ви харесват - не гласувайте за тях. Надявам се на 02.10. да ви предложат нещо, което във вашите очи ще изглежда по-достойно.

Според мен Стефан Данаилов дълбоко бърка в опита да замени липсващите му овации на театралната и кино публика с тези на електората на БСП. п.п. Случайно му слушах комсомолските призиви на някакъв конгрес на столетницата, като плеснат баите с ръце и Данило в изпада в 'дзен'. Смешна картина, сякаш не прави разлика в публиката.

За какво бе НУЖЕН този комитет,да ПОМОГНЕ на другаря Радев да излезе от ТЕЖКАТА за него ситуация в която се НАБУТА, или да се ОМЪРСИ и ИМЕТО на последният МОХИКАН ОСТАНАЛ В РЕДОВЕТЕ НА БСП

Хайде поспри се Гледай си живота който ти е даден не ти ли стигна 50 години да вървиш срещу народа в редиците на олигарсите може би и ти си един от тях

съвсем изкукал. Познавам го отблизо, не е това, което му приписват

Не зная на какво разчитат комунягите, ама тези дето са гледали "На всеки километър" при първото му излъчване май не останаха вече.

И сега като се появи Данаилов та народа ще се юрне към урните ли. Много са смешни тия комуняги.

Тия си гарантираха загуба на изборите :-)

Стефан има талант на измекяр, от артист нищо не става, тая скапана партия ще я призная когато издигне личност от народа, преминал през най-долните слоеве , познаващ кирливите ризи на обществото, а не партийни галеници и милионерчета. За съжаление БКП козината си мени но нрава не.

Оттук нататък ще слушаме "емблематичните" фрази на Ламбо като тази "аз харесвам мъже"......ха-ха-ха - пълен цирк! БСП са пълни карикатури...

Жалко, че употребяват обичания от всички актьор по този отвратителен начин! Но фактът си остава - когото и да сложат начело, за въпросния бивш генерал ще гласуват шепа хора. А в компанията на кметицата на Троян - още по-малко! Явно БСП не иска да спечели изборите и ще регистрира поредната загуба, която ще отчетат пак като "достойно и успешно представяне".

аз не испитвам обич към този лицемер

ТОЙ САМ СЕ УПОТРЕБЯВА !!!

Боже, таака ли няма поне един свесен човек в БСП да каже на този синилен човек, че не става за тази работа....каква немощ, ето вижте как изглежда Ламбо, такава е визията и на БСП, безсилие, живи мощи!!!!

Браво на бат Стефко,започва кампанията на столетницата. Чакам с нетърпение предизборните им клипове. Кефеше ме клипа им,когато той бяга след травай.Очаквам новия им клип в който бат Стефко ще кара Миг-21 а парашутисчето генерал ще се се мята в него. Успех на изборите.

Ясно-о. Когато трепали един светец-мъченик с камъни, той казал в предсмъртната си агония "Боже, не им придиряй, те не знаят какво правят!" И....умрял. Горкият Стефчо, пак го потребиха без да се усети, завалията.

другарят "збогом" не е толко тъп, но и той е лаком г.з! иначе си е един прост комуняга!

Това не е голям плюс!!

Някои хора не се усещат кога да се спрат, за да не се излагат. Нямат ли близки поне да ги спират.

Празната помашка глава от смолян и на 73 натяга да е в комунистическата игра. Подкрепя генерал на половин самолет да води държава

Тоя пък го чух най-после,че си призна ,че харесва мъже!:))