Еврокомисар Йотингер: Не бих заложил, че ще има Брекзит

Германският еврокомисар Гюнтер Йотингер смята, че общественото мнение във Великобритания може да се обърне "за" членство в ЕС, предадоха Асошиейтед прес и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Еврокомисар Йотингер: Не бих заложил, че ще има Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, да то след като си фен на правите краставици стана ясно как ги ползваш :) :): :) хахахахахахаха :)

"В референдума на 23 юни британците избраха страната им да напусне съюза на 28-те." Като го прочетеш това и ще си кажеш, че британците са гласували почти всички за напускането! Пък то, дефакто само с 3% саповече тези които са за излизането! На практика СИТУАЦИЯТА Е ПАТОВА! Но понеже едни хора наляха много пари в измисления референдум, с едничка надежда да се срине тоя проклет ЕС, че много лоши санкции налага, сега нещата се представят, че едва ли не всички са били за Брекзита!Да, ама НЕ другари заблудени! И на простите британци вече им светна, какво ще стане ако напуснат ЕС! Затова който иска нека залага, че ще има излизане! Който дал едни пари - дал! Ще пие една студена вода и толкова!

Кво сме се загрижили за британците? Те са държава с традиции и история, те са подредена държава с правила и закони! По-добре гледайте си вашата държава, девета година е в ЕС и е бедна, мизерна и последна!

shtoto brexita vliqe vurhu vsichki a ti stiga proklamiral

Възхитително! Чудя се откъде ги намират такива изключително тъпи и прости идиоти за да ги назначат на високи постове. Ти как мислиш? Някой не може ли да обясни с думи много прости на тоя, че дори един развод не става от днес за утре. Великобритания е първата страна, която излиза от тоя унизителен за държавите съюз, който е под диктата и контрола на ляво-либерастки слабоумници на служба при обамамовите спонсори. Никой няма опит за това, какъв е пътя към Изхода, но много страни ще се възползват за в бъдеще от опита на британците.

По стар нео-либерастки, социалистически обичай йотингер пак ще заложи пари, но не негови, а наши. тия закръглени кретени заложиха бъдещето на европейските народи и сега младостта на Еврпа ще плаща много висока цена.

не спомням някой да ни пита за влизане в НАТО или ЕС. Национал предатели ни вкараха и това е. Същото и с републики от СССР. Но това,ти хем го разбираш, хем продължаваш да тролиш. Щом плащат,-карай.

Има или няма Брекзит, джагалентер си върви.

Аз пък залагам на каскада от екзити , хер йотингер :))) Краят на етническата лихварска групировка е близо . Затова и зомбитата натискат за спешно приемане на ттип . Тяхната няма да стане ! Със здраве :)))

Европа загива.Жива да я ожалиш.Ужас!Е,като е така,защо всички се натискат към ЕС? Защо нашего брата хвали Путин и ругае Меркел,а праща децата си в "закъсалата" Европа? Българино,не слушай хибридната пропаганда,а търпеливо изчакай провала на брекзита и неговите апологети.

Аз пък си мисля, че те притеснява. Колкото по-малък дял в световната икономика, толкова по-малко влияние по света, пък и в собствената си държава. Все по-смаляващото се влияние на Европа ще доведе до там да е политическа слуга на други сили, и да е субект на желанията на другите. А това да си нечий субект, или нечия пешка, рядко свършва добре. Тъй-като пешките са заменими. Да не говорим, че в Европа си има и реално обедняване - в някои евро страни GDP per capita е по-нисък от този през 2007. Колкото до това аз от кои съм бил, според мен не ти достига капацитета да разбереш "аз от кои съм". :)

Сигурно знаеш, че плащат само за фондове, които ползват. Сигурно знаеш, че Швейцария спря свободното движение вече... ама сигурно ги знаеш тия работи

Русия или Китай не виждам къде съм споменал. Ти явно водиш разговор с някого във въображението ти. Споменах за постоянно смаляващият се дял на Европа в световната икономика. А дали този факт ти харесва или не, това си е твой проблем. :)

обеснение има. Прават и продават коли. ако ги удариш там - както ги удрат вече у сащ и.....край. сега ше и покажат слугинската стая на германиата.

Абе люде, не е германска му работа какво ще правят ингилизите. Така са го решили и ще действат. Германците с първа и втора световна война докъде я докараха ?Те са победена държава и нямат думата. Англичаните са били, са и ще бъдат империя над която слънцето никога не залязва. Ще правят, каквото си искат и на тяхното ще е.

Я ти кажи кое е повече - 81 % от 2 милиарда или 71 % от 200 милиона? :)

боже - съберете си вересиите. умните, образованите, работещите никога няма да бъдат изхвърлени от Острова, па макар и да се държат лошо с тях. а в булгарие е хиляда по хиляда пъти по зле. неуки хора бизнесмени, неуки управители на фирми(по пет правописни грешки на едно изречение, не че и аз съм нещо, ама съм нищо, ама не съм управител все пак). за да си управител трябва поне да владее правописа. а може би през 21 век това е допустими. не съм живял в този век хахаха. бащата комунист, братчеда президент, а на браТчета(братовчед) неграмотен. оженил се на 19 г. той му се е препикало, а помислил, че му се е пр`ебало... така си беше и по времето на соца. началник без образование т.е. със седми клас, а останалите с по няколко дипломи ... смешници. нищо ново не е научено. всичко си върви по старому. и когато си кажеш истината и се започва с плюенето. вместо да започнат да се образоват. да четат. а женичките, назначени, счетоводители, са им по сладки. дс-е навсякъде, където и да се обърнеш. айде почвайте от детската градина, кво съм правил, с кого съм се срещал. грозни истории. мързеливи, но с връзки. да са живи и здрави западните управители. учтиви, усмихнати, не се унижават от работа, работят заедно с работниците, карат стари бараки, а на година оборотът им надхвърля... няма смисъл... друго си е да си се родил на запад. възпитание, култура, а байганя, където и да отиде се нас`ра.. забравих нещичко. никога бг не е получавал привилегии... парични ... , защото работи каквото му падне-хамалин, миещ големи тави в заведения, ресторанти, селско стопанство, пералня, строителство(ръцете целите в кръв), чистач, метач на улици, дори има и бг просяци(не сме от тях), но понякога и това се случва. нямат пари да се приберат в бг и просят, а са хора с няколко висше образования и т.н.

" умните, образованите, работещите никога няма да бъдат изхвърлени от Острова, па макар и да се държат лошо с тях" ти уред ли си бе!? значи ти си едно просто куче, което го ритат, ама то не бяга зради хлебеца... мизерник

Това колко да са криви краставиците има и практична гледна точка. В транспортния бизнес би успял в една щаига да сложиш много повече прави краставици отколкото криви, от тук следва че вдигаш ефикастност !!! Това е и една от основните причини за подобни на пръв поглед малоумни директиви, но повечето тролчета даже не им и идва на ум да се замислят или проверят.

А ти клко си кух....не е истина. Тва само някво неуспяло икокномистче може да го измисли :)

главното условие, което поставяха англичаните, за да не излязат от ЕС точно преди референдума им беше да им се разреши в разрез в принципите на съюза да прибират 7 години данъци от работещите в Англия българи, без да са им длъжни с никакви социални придобивки, т.е. българите да станат живи роби. Преди две седмици имаше отново плюене от това островаче по българите - видиш ли 60 000 българи и румънци им застрашават работните места на 70 милиона англичани. Други видове заплахи от острова не се изтъкват. Ако върнат визите за българи и румънци в ЕС , Англия няма да напусне ЕС!!!! Мога да се обзаложа на 1 000 000 000 евро за това

преди два дена дир-а тука ни предаде , че англичаните искат да върнат издаването на разрешителни за работа за българи и румънци. Ако ще има наистина брекзит, защо ще искат такова нещо, то автоматично ще се случи, като напуснат ЕС....или пък съобщават, че ще останат в ЕС , ако това им изискване се изпълни от съюза????

А за араби ще има ли визи или само българите и румънците им развалят спокойствието?

Да си ходят! И без това свалят повече от ЕС, отколкото му дават. Вече дори си личи.

ти нали съзнаваш, че UK е най-големият нетен донор в EU в момента, и вторият брутен.

Великобритания е наясно ето с тази информация - Западна Европа: 1970 29 % от световната икономика 1990 24 % от световната икономика 2010 19 % от световната икономика 2030 11 % от световната икономика 2050 7 % от световната икономика :)

И?

За повече ще трябва да платиш. За без пари - толкоз.

Мойто момче, ти колко тона краставици си отгледал до сега ? Щот аз съм отгледал стотици тонове от 1988-ма до сега. Хайде вместо да четеш книжки иди малко да копаш, да видиш кое как става наистина, не на книга и после давай акъл.

Аз краставиците ги ям, дреме ми на к*ра дали са криви, важното е да са вкусни, да не са безвкусни и пластмасови като холандските, полските, или френските, които са перфектно прави, но за сметка на тва нямат никакъв вкус. Но кат се замисля колко гейове има в европарламента явно тази директива е прокарана от хора, които не ползват краставиците за ядене, за това не им харесват криви :)

англия заради тая своя омраза към българите, които според тях, не знам защо са и румънци, се заклещиха яко на изхода ли на входа ли, те да кажат, на тоя ЕС . Докога ще продължава тая омраза към България от страна на Амаерика, Англия и Канада???

Омразата е само в твоята глава и в такива като теб, които я насаждат. Навсякъде има мразещи. Те просто си мразят всичко и всеки, а определени политици използват тази омраза, за да се издигнат в кариерата и насаждат още омраза. Не мисли като маймуна, а като човек. Всичко сме хора на една планета. Деленето на държави е ретроградно.

значи според теб аз искам през една -деве седмици публично пред цяла Европа българите да работят легално и законно 7 години в ЕС , да им се отдържат съответните данъци и същевременно да им се отказват всякакви социални придобивки и обещетения, полагащи им се на база платените от тях данъци?????

хахахах, да те много ни мразят, толкова много че не различават Bulgarian от Hunagrian, въобще много са заети точно с българите.

Много от коментиращите не искат свободно движение и възможност за работа навсякъде. Те искат да си живеят в концлагер, да не може да ходят никъде и никъде да не ги искат, както и да робуват за жълти стотинки. Това са доводите за напускане и разпадане на ЕС.

и да има и да нема БРЕКЗИТ децата ни никога няма да се върнат в булгаристан, а и ние не желаем комунистически лидера, които навремето без образование по цял ден на стол седяха и нищо не подхващаха(библиотекарка в предприятие, понастоящем фирма, а децата след 1989 г. веднага започнаха бизнес в аптеки... изкупиха жилищата на цяла българия и да си дадем децата да им работят за жълти стотинки няма да я бъде. нито са по-умни от нас. нито са по-красиви от нас(навремето де), а днес седнал зет им да се оплаква, че не може да намери един човек за работа. лесно се командва, но трудно се работи. парцалените човечета станаха хора, а ние които сме родени в по-големи градове клошари . комунист= капиталист, опасни и хитри-дс. нормалните хора не искат да ги ръководят паласпурници. айде нема такъв филм. всички сегашни чорбаджии, а предишни комунисти цял живот на наш гръб, а и от селатанямате и капка срам....

Те, за няколко месеца старите, бедните, неграмотните и тъпите, дето гласуваха за Брекзит ще се подмладят, ще забогатеят, ще се изучат и ще поумнеят. И ЩЕ ГЛАСУВАТ ПРАВИЛНО! Няма никакво съмнение нито, че точно тези са гласували за Брекзит, нито, че същите те ще си променят мнението. Нали така?

Да бе, точно се отърваха от всичките безумия на ЕС и сега да се върнат...при закона за извивката на банана и кривата краставица и закона за приемане на маймуните от африка...Браво на Англичаните !

6500 "бежанци" са били "спасени" само за последните 24 часа, само по море, само от италинаците и само пред либия. кое не е ясно относно брексит, точно йотингер ли, трябва да обяснява нещо !?

ти тъп ли си , малоумен ли си,къв си бе!? Англичаните не иската да са в ЕС заради тебе и българската ти рода , а не заради пришълците от войните. Българите им крадяли работните места, а не мигрантите от Азия и Африка Колко пъти да ти го повтарят Англичаните???

освен това, една жена каза, че българи искали да изядат кралицата гениален си саше!

Иска им се на Еврочиновниците да папкат готовите пари ама му се вижда края. ЕС = на късния СИВ.

можеше ли спокойно да заминаваш да учиш, да работиш, да живееш; можеше ли свободно да обменяш валута, да пазаруваш,... ???

аз можех,бях в монголия,алжир,куба,а ти?

Навремето с германица ходехме за риба и се къпехме в морето ! Сега той командва Европа , а аз рибата в морето !

България също предстои зит. най малкото защото вече основното население е цигани, турци и руснаци, което нито културно нито етнически и каквото да е друго, има нещо общо с Европа, пътят ни е с някоя от горепосочените групи, щем не щем.

Много соросоид и тук. Не се опитвайте да разсъждавате, не ви се отдава. Толкова са ви промили мозъците, че лъщите направо. Карайте си копи - пейст от спуснатите опорни точки, за да не ставате за смях!

Та кое му е проваленото ? Свободно движение на хора, стоки, услуги, капитали, възможност на ученолюбивите и талантливи младежи да студират в качествени университети, а не да са тероризирани от туземната преподавателска посредственост; добрите специалисти заминават и работят вкачествена среда, вместо да слугуват на разни златевци, ппевци, маджовци, божковци и други подобни питекантропи,..., та възможности бол.

Англичаните ще очистят държавата си от всякаква сгани пак ще си живеят живота като бели хора. А немичко ще загине с тези турци и арабели.

Ти бил ли си в Англия да видиш какви гета има, дето бял човек не е влизал.

моля те, разкажи... какво представляват те

да бе я ми кажи и на мен за тия гета, дето бял човек не е влизал... че ми е интересно

ще си очистят държавата. смях. щото сигурно всичките цигани там са дошли от еу

Те няма да задействат Брекзит-а. Ще секанат капиталите от Европа, и вече виждат че в Лондонското Сити ври и кипи, огромните печалби секват, Франкфурт и Париж излизат на преден план и трудното за тях UK тепърва предстои. А не могат вече да грабят от бившите колонии както преди, затова и не бързат с Брекзит. Жалко, че ЕС не подкрепя Шотландия, иначе на британците нищо нямаше да им остане велико.

Мислеха, че като им лижеш заднте части им мислиш доброто, ама сега им идва акъл в главата. Само не разбирам доверието, което ти възлагат новите ти господари, като правиш с тях същото?

Йотингер ,Йотингер : "Блажени са верующите и тяхно е царството небесно/" Е няма как да си признаеш провала на сегашния модел на ЕС. Освен това би трябвало да знаеш, че във Великобритания Брекситът го замислят отдавна. Не е моментно хрумване. А онези, които чакат нещата да се преобърнат ,ако другите се провалят, обикновено те се провалят.

Та кое му е проваленото ? Свободно движение на хора, стоки, услуги, капитали, възможност на ученолюбивите и талантливи младежи да студират в качествени университети, а не да са тероризирани от туземната преподавателска посредственост; добрите специалисти заминават и работят вкачествена среда, вместо да слугуват на разни златевци, ппевци, маджовци, божковци и други подобни питекантропи,..., та възможности бол.

На кралицата и писна да излива пари в ЕС за лентяи. Не, че и тя ги няма, но лека полека ще затягат менгемето за хрантутниците. Като секнат парите от острова и ще стане интересно и за нас ! В този вид Брюксел не става ! Те и затова си тръгват и ще постигнат своето като Швейцария и Норвегия, че и по-добре защото си плащат. Те поръчват музиката. Лондон е центърът за много неща. Жалко за отрудените германци. Франсетата не ги жаля. Някои искат все така да си продължават да бозаят, ама.......

Обаче ти сам го ритна. Като дойната крава, която напълнила менчето с мляко и го ритнала, та го разляла. Сега най малко ти имаш право да говориш за бъдеще.

Пълен крах на ЕС това към което върви и разпад на това което е бил ! САЩ унищожи икономиката на ЕС и акомолира всички финансови и сега ще търгува с каквото си пожелай ! Лондон се усети на време и реши самостоятелно да се развива затова и предезвикаха Брекзита за да могат с чест да излязат от бардака ЕС ! Това че германица плаче с крокодилски сълзи е съжаление че и Германия не се е измъкнала на време !

8 правописни грешки

да контролираш у даскало! тук хората се растоварват, както искат така и си пишат

Тоз немец комарджия излезе.. скоро и боб ще хвърля

Британските лидери са мислещи и работещи. Ще обмислят ситуацията и ще я направят максимално изгодна за тях (за разлика от нашите, не само лично но и за кралството и Кралицата). Няма да се учудя, ако се споразумеят с вече стабилизирана Русия, което би ги поставило в далеч по изгодна политическа позиция в световната политическа обстановка, отколкото унизително подчиняващия се на инересите на САЩ, Европейски (почти) Съюз. Турция също поема про руски курс, след като наведе Европа. Китай и азиатските държави, също изместват от фокуса си САЩ. А какво да кажем ние с гайдите? Ми -винаги с губещите! Тарикатите, сами се ... работят.

Брексисът са си го планирали още преди 5-6 год. Втора икономика в Европа с бъдеще. Знаят какво правят. В близък план ще позагубят, но в стратегически план ще вървят напред. На олимпиадата в Рио са втори в света и имат медали повече от Германия и Франция взети заедно. Къде богатите си пращат децата в Берлин или в Лондон ? А имоти ? Германецът има качества ама на къде го водят като този от снимката ?

планирали, абе мончо, защо почти цялото правителство на камеран, централната банка и бизнеса агитираше за оставане тогава?

Идиотите европейски чиновници не могат да повярват че хората може да не ги харесват и продължават да вървят против тяхната воля!

Дойчу, който е бит две поредни войни от Англия и много си повярва не е този, който ще дава акъл и оценки на империята. От ЕС най-облагодетелствани са от 4 райх. С този бюрократизиран и корумпиран ЕС на къде ? Островитяните ще имат трудности, но ще се оправят. Меркел направи кашите в Европа. Англия е ядрена държава и си знае интереса. Ще предоговори новото си битие и пак ще я бъде. Вие на къде с Меркел ? Тях не ги мислете. Ще спрат достъпа до навлеци в държавата с изключение на тези от Британската общност. Те са си техни. Лондон Е и ЩЕ си остане световен финансов център. Англия не е лъжица за всяка уста.

От кого бил бит ''дойчу''?Нещо не ти се разбра съвсем...Предполагам, заради съветофилията..Толкова сбъркани глупости на едно място...

Краварофилията те кара да виждаш съветофили дори в готварските рецепти на баба си. Човекът ти е писал за Британия, ти пак съветофили сънуваш...

Реалността е , че паунда е с 18% по евтин...

Европа затъва все повече в собствената си фантазия, а не бива. ЕС старателно губи партньори, които UK вече ухажва старателно и на всичко отгори отчете неочаквано добри резултати за период, който се смяташе за обречен. ЕС трябва да гледа и да си записва.

Баламосват биомасата ...

Въобще няма да се изненадам, ако вотът на хората във Великобритания бъде пренебрегнат. Всеки петокласник знае, че приказките за това как народът управлява са пълно лицемерие!

Първо: Почти 50/50 не е волята на народа! Второ: Волята на народа е обикновено погрешна. Обикновения човек мисли за гъза си днеска, а една държава, за да я има, трябва да гледа в бъдещето. Трето: По дефиниция, повечето хора не са много мъдри или добри в преценките си. Това означава че тълпата често ще взима неправилни решения. Бъдещето на една държава трябва да се определя от хора които са мъдри и умни - по дефениция, такива хора са малцинство - като взимат под ВНИМАНИЕ и желанията на болшинествето, но без тези желания да са закон! Болшенството желае за ядене, пиене и е*ане под звуците на музиката а това погабуно за една държава и народ! Не е само да се иска...но и да знаеш кое е хубаво да се иска и кое е лошо да се иска!

Много си прав, че умственият товар на болшинството от хората ги категоризира като олигофрени (разбира се, това не е случайно, а последователна политика на лумпенизиране). В този ред на мисли, наистина е меко казано глупаво бай мангал да взема решение за бъдещето на всички, но ни се втълпява, че така било демократично и това било демокрацията, всичко това завоалирано с "човешки права" и т. н. Именно това посочвам, че ЛИЦЕМЕРИЕТО НЯМА ГРАНИЦИ - когато народът взема "правилните" решения (тези, които устройват господарите) ни се казва "гражданите са достатъчно интелигентни да вземат правилното решение", а когато това, което казва народът е в разрез с интересите на шефовете - народът не разбира, народът прост!

Mного написано, но Hищо, не казано!! Tъпичко коментарче!!;))

В разгара на състезанието "Кой по-прост" Превест взема германия пред настоящият лидер Великобритания (която не е чак толкова велико), а претендента Франция едва крета, отзад, носена на гърба на черните си поданици.

Абе споремен мен ПРЕВЕС взима, тоя дето пише ПРЕВЕСТ, ма както кажеш