Решено: ГЕРБ обявява кандидат-президента чак на 2 октомври

ГЕРБ ще обяви кандидатите си за президент и вицепрезидент на България на 2 октомври - това реши Изпълнителната комисия на партията.

Обратно в новината

Коментари - Решено: ГЕРБ обявява кандидат-президента чак на 2 октомври | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ама те и кандидат-президент ли ще имат? Ще има ли време да напечатат снимката му и да обиколят ромските махали,за да я раздадат на "който трябва" с финикийски знаци.Това все пак изисква време...

ЗА ДА НЕ СЕ РАЗБИРА ЧЕ ПАК ЩЕ Е МНОГО ТЪП ИЗБРАННИК.КОЛКОТО ПО-МАЛКО ГОВОРИ ПО-ДОБРЕ. НЯМА ЛИ КОЙ БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ НЯМА ЛИ КОЙ

БОКО ОБЯВЯВА КРАДЕЦА НА ГЕРБ НА 2ОКТОМВРИ А МАРЕШКИ ОБЯВЯВА НА 3 ОКТ. ................КОЙ ЩЕ СПЕЧЕЛИ ..................ОТГОВОРА Е - НИЕ , ЩОТО ГЛАСУВАЩИТЕ КРАДЦИ ЗА ГЕРБ СА 12%А ТЕЗИ КОИТО ИЗОБЩО НЕ ГЛАСУВАТ СА 50 %...............ОСТАНАЛИТЕ СЪЩО СА ПРОТИВ РЕКОРДЬОРИТЕ В КРАДЕНЕТО И ЗАЕМИТЕ

Каква наглост! Каква безпардонност от ГЕРБ! Показват ни, че изборите са камуфлаж и президента, които ще бде назаначен на изборите от ГЕРБ ще бъде съобщен в последната възможна за това минута! Тази електорална партия ще ликвидира всяко демократично начало в България

На 02 октомври 2016 г за първи път в кината филма "Марсианецът", а в цирка ГЕРБ - за първи път кандидат-президентската двойка!!!!

2-ри Октомври - Ден на Сатирата, Бурлеската и на Бутафорните Собствениците на вериги от апартаментчета и Банки.

Няма кой да си даде името и репутацията за тия скапаняци.

Което значи, че нищо не е решено.

ПОНЕЖЕ СТЕ ПРОСТИ И МЕ ИЗБИРАТЕ!

"Елате ми да ви затворим..."

Направо си го назначавайте. Както и досега.

симо

Току-що изтече новината/апокрифна разбира се/ че кандидатът е говорещото магаре от ШРЕК......То напълно пасвало на желаният профил за президент от ГЕРБ..........Така си и знаех----МАГАРЕ ще е.

Няма нужда, ако не е Орбан или Тръмп. Те нямат право да се кандидатират, значи няма нужда да обявяват.

Със референдума на Слави Трифонов ще ви отгласуваме и отпишем, СТИГА КРАДЕНЕ .

и те не вярват, че ще бъде избран. Току виж предложили Дянков - познат в Европа та дори извън нея, без работа, майстор на постни пици, доказал се медиатор / според синонимния речник - посредник, комисионер/, екологично ориентиран - кучето Джиджи - отговаря на всички критерии!

Най-добре Бойковият кандидат за президент да бъде обявен на 02.11.2016 г.,догато мине съгласуването с Доган и Местан.

и въпросите на рефендума инцииран от Трифонов трябваше да са също: 1) дали трябва да има ограничаване в броя на мандатите за депутатство (защото много от тези т.нар политици например вървят към това да се пенсионира на тая си длъжност с огромна депутатски пенсия съответнои то след като са погребли успешно България). И вторият въпрос от референдума 2) - трябва ли депутатите да имат право да си гласуват сами размера на заплатите и увеличенията си или това трябва да се определя САМО чрез референдум от народа като оценка за работата на същите тея депутати!!!! Ако тия две неща не се променят , тия свикнали на безнаказаност и вечно блаженство, свирепо тържествуващи над умиращия от глад или емигриращ българси народа, ще ни доведат до КРАЯ на дните ни .

Държавния департамент е във ваканция и още не се е произнесъл по въпроса. Останалото са само спекулации.

Четох, че май Бъчварова гласят за президент. Ако е така, пиши ги изборите за пълен крах на ГЕРБ !!

СТРАХ ГО Е - КАКТО ВИНАГИ

ЯСНООО , ГЕРБ ЩЕ ОБЯВИ КОЙ ЛЪЖЕЦ ЩЕ Е ПРЕЗИДЕНТ СЛЕД ИЗБОРИТЕ - ТОВА ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ОФОРМИ КАТО ВЛЕЗЕ И В КОНСТИТУЦИЯТА КЪМ РАЗДЕЛА ЗА РЪКОВОДНАТА РОЛЯ НА ПАРТИЯТА .............................ГЕРБ

Браво на ГЕРБ! Колкото по-късно, толкова по-трудно могат да се извадят мръсните ризи на кандидата им. А там няма хора с чисти ризи. Така, че пак ще гласуваме за някой мръсен гьонсурат, като предишния-и пак ще спечелим с тарикатлъка си.

Точно 20 минути са достатъчни за вадене на мръсните ризи. По-трудното е да намериш трибуна да ги покажеш. Ако става въпрос за медии - там трябват години, не дни време за пробиване :)

Кандидат на ГЕРБ е Николай Младенов, официалният пратеник на ООН в Ирак. Той започна като министър на отбраната и продължи като външен министър в първия кабинет на Бойко Борисов (тогава ни довлече онези от сирийската опозиция). От ГЕРБ смятат, че кандидатурата му ще бъде подкрепена и от много от партиите в Реформаторския блок. Младенов може да привлече гласоподаватели от мюсюлманите. Известно е, че зад гърба му винаги са стояли американското посолство и Брюксел. Известно е още, че кум на Младенов на сватбата му преди пет години бе самият премиер Бойко Борисов.

19.08.2016 г. - Бившият външен министър на България Николай Младенов е приел исляма и e станал шиит. Това съобщават с гордост иракски медии, ...

Неофициална подкрепа за ГЕРБ на предстоящите президентски избори срещу смени в кабинета и назначаване на "подходящи" министри. Според запознати исканията на движението са смяна на земеделския министър и назначаване на техен човек в образа на "екперт". Министерството на земеделието винаги е било любимо на хората на Ахмед Доган заради сериозните евросубсидии, които се разпределят през него. Смяната на Десислава Танева може да бъде маскирана заедно с махането и на други министри наесен, както Бойко Борисов обеща преди месец. Предвижда се официално движението да препоръча на избирателите си да гласуват "по съвест", но неофициално структурите да работят за кандидата на ГЕРБ, който все още е неизвестен. Това ще даде възможност той да бъде избран още на първия тур, твърдят запознати.

"Аз благодаря на всички, които сега ме номинират всеки ден, аз също имам свои номинации, те не са по-малко качествени, вероятно го правят, защото оценяват работата ми..." Потърсете "Ромско гето краде ток от светофар край София"!

ЦЕЦКО СЪМ ИЗБРАЛ, ТОЙ Е ИНТЕЛИГЕНТ И ЕВРО АТЛАНТИК!

Какъв е проблема, те ще предложат позната и в Европа и в България кандидатура. Всеки случай няма да го извадят от чувала с нафталина, та тепърва да чуваме за него, както ген. Радев например.

Правилно постъпват, след като не сме хора и оплюваме всички кандидати, така ще бъде. За това няма да има и желаещи да заемат този пост - защо да си създават главоболия с тия лоши хора в тая държава. То не са компромати, то не е чудо нечувано.

БРАВО БЕ, МНОГО РАНО ЩЕ ГО ОБЯВЯТ, ПО-ДОБРЕ НА 2 НОЕМВРИ, ПЪК МОЖЕ НАПРАВО НА ИЗБОРИТЕ. ТЕ НА ТОВА МУ СЕ ВИКА ИСТИНСКА БИТКА. - МУРАФЕТИ. ВСИЧКИ ПАРТИИ ТРЯБВА В ЕДИН ДЕН ДА ОБЯВЯВАТ КАНДИДАТИТЕ СИ И ТО ПОЛОВИН ГОДИНА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ. ТЕ ЗА КАКВО НИ МИСЛЯТ, ЗА МИШОЦИ. АЙДЕ СЕГА ГЛАСУВАЙ НАРОДЕ. ДВА МЕСЕЦА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ НЕ ЗНАЕМ ОЩЕ КОЛКО ЩЕ СА КАНДИДАТИТЕ, НЕ ЗНАЕМ КОИ ЩЕ СА - Е И БАЙ ГАНЬО ПРАВИ ИЗБОРИ. АФЕРИМ, МАШАЛАААА.

Подозирам, че са ме номинирали мен, но искат да ме изненадат и още не ми казват, за да тормозят Радан Кънев, щото не знае по кого да плюе...

Доста остроумно. +++++++++++++++++++++++++!

И СА В ЦАЙТНОТ :) ГЕРБ=МРЪСНИ КОМУНЯГИ+КГБ СВИНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Търси се врачка на граждански договор до 02.10. /не се уточнява коя година/!

Следващия президент няма да е кандидатура-кукла на ГЕРБ.

Още преди 2-ри октомври сте аут ! Кой ви дава тези акъли ?!?! Вероятно Потника....

Смешници! Разбирай -Боко който и да ви подаде ще го избирате или хоро ще играете.

Ще играем, но няма да избираме! /Ще пера, ама няма да пея!/

А народът какво ще каже, какво ще прави? Любопитен въпрос! Ти ми казваше едно време, че вярваш още в българския народ. Хайде де! Не се подигравай! В кого вярваш ти? В това ли рабско племе, което търпи всичко това? Виж го изобразен в представителите му. Народа, в когото ти вярваш, е роб, казвам ти, роб; робуването е за него блаженство, тиранията благодеяние, роболепието геройство, презрителното хъркане отгоре музика! И пак този народ е клет и нещастен, трижд нещастен! Бит от съдбата, осъден да страда и да тегли за други, мъчен от неприятели, а още повече от приятели и спасители, той нямаше нито една твърда точка, на която да спре погледа си, една дръжка, на която да се ослони, той е изгубил вярата в себе си и в съдбата си и е станал тъй практичен и трезвен, трезвен до безчувственост. Без помощ, без съвет, съкрушен и разкъсан външно и вътрешно, ето го на, една печална, от бури разсипана останка от стари времена Има ли кой да го съживи, да го повлече подире си? Идеали? Суета, вятър!

До Алеко Константинов - Това си е негово мнение. Всеки има право на мнение.

НИКОЛАЙ МЛАДЕНОВ!

Тъз пиеница...може.

Таквиз с оскубани вежди,не! Стига с тия педали, бре!

За мен няма значение кой ще ви е кандидат,все сте си боклуци!Само като чуя Герб ми щраква червената лампичка-,,Внимание-опасно за живота!"

що не направите пекинската патица Цвета, тъкмо може да мести столици....

Първо беше юни, после стана септември,сега за 2 октомври! ГЕРБ ерска им работа! Още пролетта имаха кандидат,после международната обстановка си е..ба мамата и личността трябваше да бъде сменена, сега пак лицето е много познато ама нито е мъж нито женс? Епа що й туй нещо? Да не е като онуй нещо?

Това нещо се нарича гавра с българския народ! В прав текст ни казват, че не им пука за нас! Орелът и лай...то! А вие избирайте!

"Ти, господине мой, тури ме в която щеш околия и ми кажи когото щеш да ти избера. Едно магаре тури за кандидат, и магарето ще ти избера, майка му стара! Само дай ми околийския с жандармите и ми дай 10002000 лева. Да ти събера аз тебе, приятелю мой, ония ми ти синковци от кол, от въже, тъй 4050 прангаджии и да ги наредя в две-три кръчми по краищата, да им подложа по ведро на глава, па да им извикам: Ха бакалъм! Да живее България! Хе-е! Тука ли си, Пенке ле! Като накървят ония ми ти изпъкнали очи, като почнат да вадят от поясите ония ми ти ножове, да ги бучат по масите, като дигнат една олелия с ония ми ти прегракнали, дрезгави гласове страх да те побие! Па земи, че поведи през нощта тази страхотия през сред града Опозиция ли? Дяволът не може да ти излезе насреща! Прекарай ги край къщата на някой противник Мале мила! Като разтворят ония ми ти гърла! От един сахат място да ги чуеш, мравки ще запъплят под кожата ти, като на таралеж ще ти настръхнат косите! Па свикай селските кметове и писари, па им светни с очи, па им скръцни със зъби, па им посочи тия синковци Избиратели ли? И сянката им няма да видиш! Като ти кацнат от всяко село по 12 души общински съветници с кметовете барабар, като събереш чиновниците и писарите, постави по краищата жандарми да връщат другите селяни, окръжи бюрото с тия 4050 катили, направи някоя шашарма, наблъскай в кутиите няколко снопа бюлетини и ето ти тебе магарето народен представител, ха-ха-ха!"

Много актуално, но ...... колко от хората, които ще гласуват са чели Алеко Константинов??

Ще отлагат, докато хората се изнервят дотолкова, че на изборите да отидат за гъби. И тогава ромите и зависимите ще ни изберат президент! Но дали децата някога ще ни простят???

Който мисли поне за децата си, ще се вслуша в съвета от предния коментар.

Когато отивате към урните си спомнете за това унижение!!!

И това, което е написал Алеко Константинов

Следващото отлагане на обявяването на кандидат-президента-медиатор ще е за 10.11.2016 г.

Решено: ГЕРБ обявява кандидат-президента чак на 7-ми ноември.

В EBAY има обява, гласяща: "Голяма политическа партия на власт в България търси да закупи изгодно президент втора употреба. За предпочитане е индивид без мозък и националност." За контакти: Бойко от Банкя.

Нищо още не е решено.

На бюлетината на ГЕРБ ще пише ГЕРБ. После Бойко ще назначава, когото си поиска и ще ги сменя периодично.

Всички до сегашни партии ВЪН , Със кеф ще гласувам за референдума на С. Трифонов .ХИ,ХИИИ