Кънев: Плевнелиев безнадеждно закъсня с КСНС за Турция

Много отдавна не съм бил критичен към президента, но сега ще бъда – Росен Плевнелиев безнадеждно закъсня с Консултативния съвет за национална сигурност (КСНС).

Обратно в новината

Коментари - Кънев: Плевнелиев безнадеждно закъсня с КСНС за Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с този Кънев, бе! Не знае как да стане интересен и ръси простотии по повод и без повод... Не е лесно да си амбициозен и прост едновременно.

Който е с Пожарникаря той е с Ердоган, Който е срещу Борисов, той е за България. Да живее България, долу охранителя-пожарникар.

Той президентът чакаше ти да му кажеш кога да свика КСНС. Абе съвсем се замая - вземете от вашата партия, съжалявам - забравих ѝ името, та вземете и си обявете вашата президентска двойка - да видим колко файтона хора ще съберете. Ха-ха-ха.

Доживяхме да видим и Радан Кънев да се атакизира! Що се отнася до Плевнелиев и до Борисов, вече никой не може да се преброи колко пъти те бяха предупреждавани от едно и също място за мигрантската опасност... Нека сега помислим и за онези, които не се побояха да станат лоши вестоносци, да станат мишена на ожесточена и неспирна кампания, целяща тяхната дискредитация. Кампания, опираща се на ресурсите на държавната машина и на оркестъра на казионните медии, която включваше скалъпени обвинения в хулиганство, "извършено с изключителна дързост и цинизъм". Освен резултатите, желани от Борисов и Плевнелиев, тази кампания доведе и до нещо, който нейните поръчители и изпълнители не съумяха да предвидят. Сега обитателите на "Дондуков" 1 и "Дондуков" 2 няма да могат да избягат от отговорност за мигрантската напаст, заляла България. Благодарение тъкмо на лошите вестоносци, тези обитатели и най-близкото им обкръжение няма да могат да се измъкнат с дежурните оправдания "Ама ние не знаехме!" Не са знаели ли?!

ББ не е взел решение за отпадане на визите за турски граждани , защото той му е ясно че не може да стане това! Той каза че като за начало е добре да отпочнат обсъжданията в ЕК по визовия режим на турските граждани в Европа! Така че това което чета казано от РК някои неща не отговарят на истината!!!

"Кънев: Плевнелиев безнадеждно закъсня с КСНС за Турция" Абе, малоумник такъв, нали ти първи "не закъсня"да го предложиш отново за "прецедент"!? Сега какво плачеш???

Радане, не вярвай на глупостите който дрънкат БКП/БСП- то , защото по случая те каквото са казали истината е точно обратната!

Баа, тоя най-после загря какво ни се готви!

Радан кьнев е диво , тьпо магаре! Радане , за политик не ставаш.

Относно номинациите на РБ за президент: Само си представете, например, БЪЛГАРСКИЯ ПРЕЗИДЕНТ да се казва КОРМАН ИСМАИЛОВ... !!!! :-о Е, честно! - нЕма такъв ЦИРК!!!!

Позицията на Кънев е патриотична,честна,на истински държавник и евро дипломат!Браво!Дано Борисов осъзнае гафофете си!

Аре, не ми го хвали този КъХев (така си го написал) !*..., защото и той не е със всичкия си...

Само мрънка тоя човек.Чудя се, как може изобщо да е "лидер" ?? Днес в едно предаване заяви гордо, че ДСБ били най-истинската опозиция??? Как може да си "силна" опозиция, когато имаш хора в кабинета?? Доктор Менгеле го п..ва цяла България. Няма как, хем да имаш свой човек в управлението, хем да претендираш, че си коректив! Да не говорим, каква каша е при реформаторите - по принцип, РБ претендира също,че е "опозиция". Смях в залата. Кунева, Ненчев, Лукарски.....ми то половината кабинет на Борисов е от хора на РБ. А Радан днес говори, че външната и вътрешна политика на ГЕРБ били пагубни и вредни. Сега ли вдяна тоя?? Кънев май влиза в час с няколко години закъснение.....опозиция, ама друг път.Колко идиотски решения на управляващите бяха взети с активната подкрепа на РБ?? И с благословията на Кънев??...да ходи и да се скрие някъде.

Не мога да ти сложа повече плюсове, язък, щото всичко вярно си го написал!

Браво на Радан! .

От 25 г. България е в безнадежност. Когато Брюксел обеща на Анкара безвизов режим, къде бяхте всички вие политически мишки! Кой лидер на политическа групировка се противопостави в защита на България?! Защо тогава не искахте КСНС? Или "не сте предполагали", че е възможно турските граждани да станат мнозинство и България да изчезне?! Предатели гнусни!

Лоялност и солидарност , по-скоро слугинаж в замяна на власт.

Ами ако получат паспорти няма да спират тук изобщо. Пътуват си хорицата за Германия, Белгия, Холандия и ще ни разтоварят от грижата за тях. Само Боби и Кънев не разбират какво облекчение за нас ще бъде.

Лъжеш! Точно това е целта на Ердоган - да набута в България 2-3 млн. "турци" с паспорти. След което демократично да присвои територията.

И защо да спират тук у нас ? те и сега не желаят на стоят и броят луди кинти да се изнесат, а когато имат визи защо да го правят ? Мале, че кухи лейки сте Радановците !

Каква ти национална сигурност с тия турци и протурски партии в парламента, бе! Националната сигурност я пуснахте в клозета отдавна, когато махнахте граничната бразда, нарязахте оръжията за скрап и унищожихте армията. Просто сега Ердоганя реши да си присвои територията официално, с паспорти. И всеки от вас би бил куриерът, нали всички сте видни евроатлантици! Къде ви е НАТО-то, което сега да ни пази от турчина? М?

Кънев: Плевнелиев безнадеждно закъсня с КСНС за Турция" Ами може би президентът се е страхувал да не засегне коалиционните партньори на Кънев: Корман Исмаилов и Касим Дал, които са първи дружки с Ердоган.

Много отдавна, може би никога не съм бил съгласен с Радан Кънев. Сега общо взето е прав. Прав на 100%, но ЕС се договори да премахне визите за гражданите на Турция. Достойните хора си държат на думата, а след това ако трябва си правят харакири. Лидерите на ЕС въобще не биваше да допускат такава договорка. Но още тогавате са знаели, че ще се отметнат от думата си. ЕС е завой, крива (но казано на английски). А напредничавите еврограждани би трябвало да изтрият имената на сегашните лидери, както турците изтриха името на Хакан Шукур. Или еврогражданите ги наричами напредничави, само заради цензурата.

ангажеманта???!!!

Борисов с тази политика накъдето е тръгнал с изкуфялата Меркел и турчалята много скоро няма да има подкрепа и пак ще вдига кръвно.

Роско клоунът на ГЕРБ. и Радан клоунът на Иван. в серияла Цирк по време на джагали.

Я, и Кънев се включи в хор Бодра смяна със солист Кури и бек вокалисти Каракачанов и Симеонов. А бе, Кънев, кой дава току така паспорти бе, кретен? Най-вероятно и в Турция има сума ти изисквания, за да ти дадат гражданство. Слушай Костов и ще свършиш в някоя лаборатория, ама като опитен екземпляр, а не като лаборант.

Ако паднат визите, а Ердоган снабди бежанците с паспорти(съмнително), другарят Кънев какво вика?Ще се юрнат законно...Ама къде ще отидат бе, умник Гюро?Нито един няма да остане в България.Нито един..А ако Ердоган ги подкара без паспорти и влязат в България, после къде ще ги върнат?Тъпанари с тъпанарите им...То бива, ама поне два грама мозък да имаха тези...Тъп, колкото Нинова, че и повече

че Ердоган ще ни пренебрегне? Що за лековат човек си?

Той Иван на Радан друго му пълни и не с акъл.

"Нито един няма да остане в България" - тъп наивник си ти. Точно това е целта на "султана" - да набута в България 2-3 млн. "турци" с паспорти.

КСНС на Халкидики.

Този и Костов -5% трябва при национално отговорно Правителство да бъдат съдени за големи кражби и да си изберът или на кол да ги забием или да ги обесим на юздата на коня на Цар Освободител ! Все още има тъпанари да се въртят в Политиката , виновна е Тиквата от Банкя !

Вие тъпите комунисти едно си знаете и едно си баете. Само при комунизма правителството може да вкара някого в затвора, в нормалните държави това го прави прокуратурата и съда. Обаче вие не сте нормални, доказано е.

че Герб са се стаили до последно... 02.10. ...да ви представят кандидата си за президент? Нямате ли някакви съмнения...че се ослушват накъде ще се развият отношенията ЕС-Турция? Не се ли съмнявате..че ако ЕС отреже мераците на Ергоган за визи и тона се втвърди...Борисов ще забрави какви ги е говорил и бързо ще се кандидатира за президент?

Има политици за които след година две изобщо няма да се говори. Този е един от тях. Послушник на И.Костов, седи разкрачен като проститутка седнала на два различни стола и се прави на опозиционер. Много е лесно да плюеш, но е много трудно да свършиш нещо полезно. Той до момента е един "много лафен малко махен" - в превод на една немска поговорка.

Браво на ДСБ. Само те отстояват националните интереси на България. Те бяха и против американския Уестингхаус и против руския реактор, защото няма нужда от такъв в тази тежка икономическа ситуация, при положение че имаме енергия за над 25 години в излишък. Те са и против Меркел, която взима неразумни решения. А на турците още Костов им отряза ръцете. Прав е Кънев, слушах го сутринта, че трябва да се придържаме и към вишеградската четворка и към Румъния. Те знаят как да си отстояват правата и заедно ще сме силни.

Алооо, ама ние нямаме президент бе, ние си имаме един вечно ухилен смешник и прецедент, ние президент НЯМАМЕ! И като отивате сега на изборите, поне си направете труда да се запознаете с биографията и битието на кандидатите за президент, за да не ни натресете пореден прецедент!

Плевньо е безнадежден политик ,но удобен на Бойко ветропоказателят,като президент на политическата групировка ,,Герб".Докато Бочко неразпореди на Плевньо, няма да има КСНС за Турция.

БОЙКО Е ДЪРТ КОМУНЯГА РУСКА ПОДЛОГА И РЕПОР НА ЕРДОГАН ТАКЪВ НЕ МОЖЕ ДА НИ УПРАВЛЯВА САМО РАДАН КЪНЕВ ЩЕ ОПРАВИ БЪЛГАРИЯ ЗАВИНАГИ

Радан Кънев и цялото ДСБ са доказано деструктивна структура. Първо унищожиха икономиката. Второ унищожиха самите себе си и от СДС с 45% изборни резултати се докараха до 2%. Трето унищожиха едни 27 години от живота ни и вярата ни в политическата система и държавността. Четвърто.. не спират!

Скъпа, айде по-обективно, а?;)) Костов колко години управлява и СЛЕД КОГО, та му преписваш цели 27 г. унищожение?! Ако искаш, можем да посмятаме - колко по 4 г. имат БСП, колко ГЕРБ и колко Костов? Не съм му фен, но той беше все пак силен премиер, за разлика от много плюнки преди и след него!

За 4 години раздаде икономиката на безценица на хората от БСП. За какво му е друг мандат той за 1 мандат разруши всичко що имаше за рушене.

Хаха усети се шорош да дръпне ръчките на тоя пендел чак след като талибана от Турция удари САЩ и тръгна с Русия... Горката мутра вече на никой немош угоди!

Става дума за нещо много по страшно... След като турците дават на бежанците турски паспорти при падане на визите за турците ... мюсюлманите директно ще превземат Европа...и процеса вече ще бъде необратим. Ама кой да мисли!!!

Чели ли сте Джеръм К. Джеръм и епохалното му творение "Празни мисли на един празен човек"? Е, разликата между книгата и приказките на Кънев е в това, че книгата е забавна и в нея наистина има мисъл.

Колко ти плаща Тиквата да пишеш такива глупости? Вярно е, че си куха.

Явно не си я чел тази книга, защото си объл, както и всички влюбени в мавъра.

,,Красная'' неговите приказки и действия не са празни, а са целенасочени срещу политиката на ГЕРБ за по добър живот на Народа на България и за по тясна интеграция с Европа!Ориказките и действията му са да слага пръчки в колелото на правителството!

Щях напълно да съм съгласна с вас, ако Радан Кънев, ДСБ и СДС бяха нещо ново. Ама те са същите онези, дето ги гледаме 27 години! Знам им наизуст всички номера. И знам, че при възможност просто ще ги повторят.

Е,тук те признавам.....в това ти е силата,много точно и на място си го написала но да очакваш селски комуноиди да четат Джером........смях:)))))))))))

Страшно долни кенефи сте рускотурските хюмнета, заради ''курана ''се отричате и от майка си.

И Хави кажи на посредника ни че е ...

абе как ще е закъснял, нали закри олимпийските игри и се хили и подскача като шут на трибуните, за какъв КСНС става въпрос, какви 5 лв, каква България

Косматия га види тоз на снимка чете отгоре отгоре!!!! И зарад туй беше пропуснал да види ей туй Съпредседателят на Реформаторския блок допълни, че е скептичен Казувам ви аз не е скептичен а септичен!!!!! Муахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха!!!!

Оказва се, че човечето Радан Кънев дори не крие еврейския си произход. Цитат от неговия блог "Записки на 'реформиста" През 1968 г. двама млади мъже дежурят на фронтовата линия, в очакване на възобновяване на военните действия между Държавата Израел и съседите й... Там, сред обстрела, те разбират, че искат да прекарат остатъка от живота си (с доста неясни перспективи за продължителността му...) заедно. Как го разбират - това е информация, която ще си отиде от този свят заедно с тях. Любовта между двама души е неведома за околните. Днес, 40 години по-късно, чичо ми Алберт Моис Кордова и неговият партньор Шимон все още са заедно. 40 години съвместен живот, научна работа (и двамата са университетски професори), политически борби, надежди за мир (попарени от фанатизъм и тероризъм), провалени бизнес начинания и успешни кариери, здраве и болест, бедност и охолство, дълги години на борба с едничка цел - да не криеш любовта си в едно консервативно общество... Една възрастна двойка в заника на бурен, но щастлив живот. ... Дали Радан Кънев освен, че е горд с чичо си, изпитва същите чувства към друг член на неговата фамилия, лелята Солчи Моис Кордова, с партизанско име Елка? Тя е родена на 7.01.1924, заловена и разстреляна за терористична дейност на 6.03.1943 година. Фамилията Кордова е известна със сталинистката си жестокост и терора в Пловдивска околия след 9.09.1944 година до имиграцията им в Израел в средата на 50 -те ...."

То некой нешта са си наследствени!!!!

Червените герберджийски тролчета като чуят името на Кънев и получават инфаркт.

"Червените",са по-малка напаст от нереализираните червени и техните ученици...:):)))) С Костов - заедно ли сте пускали молби за да влезнете в партията?:):)))))

Българският народ трябва да се гордее с избора на Плевнелиев за Президент и Борисов за Премиер, този избор е ярко доказателство за високото чувство на отговорност и зрелостта на българският народ. Решенията от КСНС още веднъж ще потвърдят изключителната важност на взаимодействията между съюзните сили от НАТО - България и Турция за обезпечаването на сигурността в региона, който е добре отдалечен от САЩ и в дълбоката периферия на ЕС - външни факторите чужди на местните проблеми.

Патриот, ти луд ли си? И с какво по-точно се гордееш? С президент, който няма собствено мнение? Или с премиер, който идва от мутренските среди? Който е свързан с Маджо, Маргините и други подобни. Не може би с образованието и интелекта му?

Българо турската манафска тайна общност са на път, чрез трикове и мурафети да нахендрят не само нас ами и цяла европа с преселение чрез безвизов режим, купувайте си възелин, радан не го мислете.

А на теб,писна ли ти вече,да си самото олицетворение на простотията? Май не,нали?

Кънев е единственият човек, който може да направи нещо добро за България от тази шайка в парламента. Дали ви харесва или не, пробвали сме ги всички останали, сега е негов ред. Всичко, което говори е чиста истина.

"Така е", не се надявай под овчата кожа да се крие вълк. Това си е най-обикновена отровна змия. Пиша най-внимателно, защото цензорът е бдителен.

Е, по-лош от Боко Тиквата или Серьожа едва ли ще бъде.

драги приятелю , проблемът с политиците ни е , че едно говорят, а друго вършат и имат много къса памет ,защото са неконтолируеми и много лесно се подават на корупция !!!

Сутринта го слушах какви глупости и постулати говори това недоразумение което се има и за адвокат....ами той и за това не е защото едно дело няма да може да спечели и омразата му е така ярко изписана на буйнокосата глава,че си личи каква маша е в същност......в блока им има изразени привърженици на Ердоган той се прави,че не ги забелязва а критикува другите......не знаел дали Москов е още член на партията им или не защото не била негова работа......по-неадекватен и глупав политик май няма сред десните...скоро ще изтече в канала

"Да живее българо-турскат дружба между народите! Да живее международното положение!" ББ

Сега е момента комунезите от ГЕРБ, БСП, АБВ, ДПС, АТАКА да докарат Дилма Русев за президент, тя има много достойнства: има опит като президент, комунистка, полубългарка, може да краде, може да лежи в затвора, доказала го е, била е президент на една велика страна от БРИК, съюз, воден от братска Русия, лична приятелка е на агент- прецедента гоце-трипера, скоро ще бъде импичквана и безработна...това е най добрия избор. По добре Дилма, отколкото родни мижитурки, кариеристи и крадци.

Кънев слаб адвокат, лъжец , но отвратително нагъл, нагъл е 88% по скалата на Нинова 100% НИЩО, НИЩО не предлага, а иска??! Какъв Президент едвам са в НС за избора на Президент са необходими 1 500 000 гласа а РБ има 220хил. а ДСБ има 70хил гласа Отвратителна Наглост тип Нинова!

лапачка....тогава говори кой е отговорен политик,и кой не е!

А ако ги немаше гущерите на Сорос, колко гласа чеха имат?

Още една причина поради която Плевнелиев НЕ СТАВА за Президент! Съответно нямаше защо и да бъде издиган за втори мандат от ДСБ!

Абе, всички привърженици на Кънев ли са с амнезия? Защо никой не може да отговори на въпроса - защо Кънев излъга избирателите си, че няма да влиза в коалиция с Борисов и ГЕРБ? И на другия въпрос пак никон не отговаря - защо, когато ДСБ напусна коалицията, а Москов отказа да подаде оставка като министър, той все още не е изключен от ДСБ?

А,дебилите от ДСБ,са "над" тези въпроси бе!! Ще ти сложат тука няколко минуса,за да ти покажат,че са прави те,а не ти...:)))))))))

За съжаление на някои хора, плюсовете и минусите не могат да променят/изтрият исторически факти.

Ти лъжеш бе! Никога не е казвал че няма да влиза в коалиция с ГЕРБ. Казваше, че ДСБ са против Боко за министър председател. После направиха компромис, защото видяха, че Боко е готов да прави коалиция с БСП. Обаче само след няколко месеца се убедиха, че са били прави в исканията си. Москов си има мисия да извърши реформите в Здравеопазването. И понеже никой друг няма да ги направи се зае с това. А това че не напусна ДСБ е показателно точно че не му пука за герберастите и това как се чустват, а че се е заел със задача, която е точно предизборно обещание.