ФБР задържа мъж, планирал да убие Обама по време на голф

ФБР арестува жител на американския щат Масачузетс, заподозрян, че възнамерявал да убие президента Барак Обама.

Обратно в новината

Коментари - ФБР задържа мъж, планирал да убие Обама по време на голф | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В 12 без 5 - фбр си оправдава заплатите, че не успя да предотврати атентатите... ЕЖК на ек пък каза, че: Арестуваният е възнамерявал да убие обама, докато е спасявал удавено дете от средиземно море, а снимката е щяла да залее цялата идиотска, манипулативна, медийно-популистка пропагандна машина... В същност забравете. наистина не си заслужава коментар поредната дебилщина на новия световен анархизъм.

Хм, Тръмп го набедиха, че искал да убива баба Клинтън, само защото казал, че той не можел нищо да направи срещу правните своеволията на Клинтън, но поддръжниците на втората поправка в конституцията на САЩ можели... Че и сега, този нещастник го обвинили, че ще убива Обама, само защото коментирал, че на фона на марулята кюфтето от бигбургера му изглеждало като Обама на голф поле... след което го отхапал. САЩ служби и медии определено нещо ги хваща параноята... На никой не му трябва да убива президент, чийто мандат е практически изтекъл... Но къде ти логика... пича отхапал кюфтето и значи е атентатор...

От 8 ч. сутринта, до сега, 48 коментара! Много долюбван тоз о'Байма -нгал бе! Повече коментари има по 14 годишната ма -нгалка със сиамските близнаци. Хъм!

Да го беше трепал кога му беше времето , преди да сътвори куп поразии.

Нищо не е. Ще видиш Тръмп от януари какви ще ги сътвори, 10 години ще са нужни да се оправят поразиите.

Обама,Обама да ....... Много евтина реклама на ФБР.

ФБР си спретнали рекламен клип. Дано поне сценаристът им да е някой от стотиците "изключителни" американски атори на трилъри и бестселъри. Ако ме питат, ще ги насоча към правилния. Само, дано се отплатят подобаващо на актьора в главната роля, защото наблюденията ми са, че след спектакъла, актьорският състав се "отстранява" от сцената.

ох, бил съм се бил напил и щял съм бил да чукам....

Гаргюло можеше да свърши едно добро дело с ,,хладно" оръжие.

Добре де, той е възнамерявал, но убил ли го е - 21 отдавна мина, той е арестуван седмица по-късно. Ако е арестуван преди или по време на датите за почивка разбирам, но чак сега, за нещо което ЯВНО не е извършил?

Ако Обама е взел едно поне решение сам за мандатите на който е посветил временцето си.....то Плевня ще стане отново президент на България....

А защо чак сега го арестуват?! Седмица след почивката?

ФБР-то пак ли ангелчета сънувате.....на кому е нужно да убива президенТТТТТ като Обама, равностоен по делата си на нашата Плевня и особено преди края на безсмисления си мандат...или Вие искате да го правите на герой пред Путин....:)

Ами не го вярвам. Или пък тозе е ненормален. Не вярвам, че има нормален човек, който иска да си цапа ръцете с Обама и онова нещо, с което живее.

Президентът Обама натвори сума ти гадости в цял свят, но никой не посегна да го убива тогава, а сега - когато си отива и се е кротнал най-после. При това е "спасен" от ФБР-то, дето не можа да спаси президента Кенеди, а миналата година даже призна, че е убит от човек от службите, ама по погрешка.

Кой предаде този мъж ? Брей, това ФБР е пуснало пипала навсякъде.............Сигурно и тук четат.

Плановете били на ЦРУ.

то във ФАЩ е обичайна практика някой да иска да убие някого.В т.н.служби работят 10 млн.служители които ежедневно слухтят телефони,следят е.пощи и т.н. и посещават довмовете на хора които в последствие нещо изчезват и и никой не ги вижда.Страх и параноя.

"..предаде ТАСС, като се позова на телевизия Фокс нюз." Едната гестаповска новинарска агенция, чула от другата гестаповска новинарска агенция. И всички зомбирани медии като този дето ми е на телИвизора сега започват да крякат в общ глас. Е, дали вдигат / свалят рейтинг на някого, дали това е поредната пушилка, която цели да скрие нещо? - Това ТЕ си знаят. (Тези дето дърпат конците и на двете медийни мафии)

Всъшност истината е, че човека е сънувал, че убива президента и сам се е обадил на ФБР както правят съвестните граждани. Няколко филмови студия вече трескаво преговарят за правята върху филмирането на историята. Обама е обещал да участва, за да се разнообрази от четенето на безмислини и скъполатени лекции пред избрани дебили след края на мандата. Следва продължение ...

хахаха, благодарим за хубавия виц и веселата история! Предлагам да се отвори специална графа в дир-а за такива новини! Иначе в някое основно училище може и да стреснат децата...

В училището за деца със специални нужди "АМЕРИКА".

това в категорията "партенката на деня" ли е ? открили огнестрелно и хладно оръжие в дома на някакъв реднек ... по притеснително би било обратното...

ХЛАДНИ ОРЪЖИЯ?! Какво трябва да значи това? Какво според закона е понятието "Хладно оръжие" ? в САЩ такова понятие както и тука, няма.

Ми сбъркали са. Искали са да напишат охладени оръжия, щото тоя ги е държал в хладилника. А друга част са били ФъФ фирзера и следавтелно са замразени оръжия... :-))

Ми хладно оръжие е всичко това, което не стреля. И е официален термин. Ама в НПО клоаките от де да ги знаете тези неща.

Човекът е абсолютно прав. По принцип в една правова държава законите са актовете, които казват кое какво е. Да потърсим из законите дефиницията хладно оръжие. Странно, такава няма. Всъщност не е странно, в законодателството ни поне от 15 години не съществува дори намек за такова определение. Ама на такива като тебе "звездите им го говорят"... Ех мъка, мъкааа неграмотна!

Това го знаем #убиймаймуната, скоро в европа ще има #убийпингвина и #убийнинджата, и така докато света се поизчисти и горските обитатели се завърнат по горите, землянки и паланки.

щеше да е историческо, ако се беше случило.. До сега не регистрирано покушение срещу Обезяна в човешката история. Но пък няма никакъв смисъл за да се случи.

Така е. Рейгън го стреляха, защото се опита и донякъде промени системата. този си е част от статуквото...

Гаргюло се превръща в национален герой на САЩ

Барак си отива. По-добре да замисля Хилъри ...

Поредният опит за атентат на Путин срещу демокрацията в сащ, по света и у нас!

Оценявам чувството ти за хумор...

Жив и здрав! Утешително е, сред масата мутанти лишени от чувство за хумор, да се натъкнеш на нормални хора.

Болен си и не се лекуваш

Бе, щом връви номера пред американския дебил... що не. Ко му плащаш - хващаш един малоумен за ушите и го развяваш по медиите като атентатор.

За какво им е да го правят?

За да покажат, че Обонго, т.е. политиката на Демократическата Партия, е прицел на зли сили, т.е Демократическата партия, т.е. Килъри е добра. Накратко: Гласувайте за Килъри! Вашият глас е глас за Америка, мира и демокрацията по света и у нас!

Що за глупост, "Възнамерявал" и "Планирал"!!! Добре че не са го арестували с обвинение че си е "Мислил" да го направи!?! За този вид деяние следва да се подведе под отговорност за ПРИГОТОВЛЕНИЕ!!! Ако има, разбира се такова! Но как ще го докажат властите, това е друг въпрос!

Специален доклад гледали ли сте :) А 451 по Фаренхаит? :)

Този сигурно е братовчед на футболиста от Пирин - Гавалюгов.

Аман от глупости! Обама си отива след 4 месеца. За какво му е на някой, дори да е глупав колкото американец , да го убива сега? Поредният PR в полза на Килъри...

Оооо, добрите стари познати номера по еврейски. Тц, тц, тц, и тези хора претендират да са господарската раса, а циклят с едни и същи маниери и тровят цялото човечество вече две хилядолетия!

Не ме занимавайте с глупости

евтини еврейски постановки за пиар на ушатото мънки...то сигурни има и милиони реднеци дето искат да гръмнат обонго ама първо щяха да го гръмнат ако искаха тези за които работи.....само че той е хитро мънки и слушка

дето ще си цапа ръцете с Негрото? Освен ако не е решил да тренира стрелба по движещи се Носърчета.

американски дом , в който да няма оръжия?!?

Шило

А бе трудна работа сам човек и то без вътрешна подкрепа да направи каквото и да е. Президентът на Щатите е доста добре охраняван. Я, каква мощна структура се грижи за това. Явно е поредният психар, който си е повярвал!