Гутериш остава фаворит за шеф на ООН, Бокова пак трета

Бившият португалски министър-председател Антониу Гутериш продължава да води в надпреварата за нов генерален секретар на ООН, предаде БТА.

Обратно в новината

Коментари - Гутериш остава фаворит за шеф на ООН, Бокова пак трета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някой ако още не е разбрал каква беше играта на барозу със сталинка, може би сега най накрая ще се сети.

Чудя се на акъла на разни съфорумници поддържащи кандидатурата на въпросната бокова / нарочно и изписвам името с малка буква, не е грешка/ та защото нямат аргументи с които да защитят тази отблъскваща кандидатура почват да пишат глупости, че преуспяла българка била, че сме и завиждали от злоба и т.н т.н Първо нито е българка като българка, второ не е успяла а е връзкарка която цял живот е тикана от някого да заеме даден пост, никога ама никога тази не е постигнала сама нещо в живота, включително и сега за тази кандидатура бе наложена със заплахи, тръшканици, ултиматоми и извиване на ръце на сегашното правителство от страна на нейните съпартийци и покровители. Каква злоба каква завист може да изпитва нормален човек към нищожество което ама нищо не е постигнало в живота.Ние нормалните българи по-скоро изпитваме към тази презрение и погнуса.

Демократи, не ви отива такова злобеене на стари години към една успяла българка. С годините идвала и мъдростта, а къде е вашата мъдрост? Всичкото "демократ" дето лае срещу нея е от 60 лазарника нагоре. С това че била "комунистка" само прикривате вашата завист, а от завистта идва и злобата ви. Единствената вина на БКП навремето е, че ви е сритала и не ви е приела в редиците си. Още ви боли за пропуснатите ползи, че и после със СДС работите се разсъхнаха. А Бокова и в БКП си беше добре, че и в "демократичния" запад ги слага в малкия си джоб. Надарена жена, умее ги нещата. Няма какво да и завиждате, а я подкрепете за да измиете срама който си навличате на дърти години.

"към една успяла българка."- Чел ли си и биографията? Прочети и ще видиш че ако баща и не беше убиец тази другарка нямаше да учи в Москва(учиха само избрани),нямаше веднага след завършването да е назначена в ООН от квотите на БКП, нямаше да живее в загнилия запад както всите комунисти които ни учиха че е лошо...

успял млад българин - Дебелян

И тая е тъпа като Румяна Желева Само по крадлива е нали е комунистка

Само да припомня, че фрау Меркел също е била комунистка, завършила е университета Карл Маркс, че и на всичко отгоре е учила руски не къде да е, а в Донецк! И въпреки това става канцлер на Федералната република. Така че за Бокова има доста големи шансове.

ами още малко и ще видим докъде ще докара Германия геносен Меркел.

Авторитетен британски анализатор посочи Бокова за фаворит за ООН Едва ли ще загубя, ако се обзаложа, че тя ще бъде единствената жена от Източна Европа в четвъртото гласуване, пише в блога си Феликс Оддс

Третия, ще стане първи, казано е и ще стане.

Срам е за България да продължава да подкрепя представителите на бившата тоталитарна власт......другите източноевропейски страни отдавна скъсаха с подобни персони!!!!!

Стягаш нещо, целия соц. лагер е за сближаване с Путин, само ние сме неутрални.

Вчера четох коментарите ви за това колко е прост Стоичков, какъв му е речника и как гнусно псува. Ама сега като чета вашите коментари, той си е направо интелигентен. Абе хора, не може ли да изразявате мнението си без цинизми. И дрогирани ли сте като пишете. Рядко има едно смислено изречение .

Да хубаво е без цинизми но политиците , платените журналисти ни заливат с лъжи и не можеш да им зададеш въпрос ,няма обратна връзка е за това на човек му писва и ползва най-сочните цинизми и аз ги използвам.

Не случайно магаретата и прасетата носят български имена :)))

тъй е: vbox7: Кошмарът на политиците, Господари на ефира

тука ти цитирам едни смислени изречения, ако може да ми ги преведеш на бългрски-разбираем: ..... "Аз се обърнах и към много от колегите. Все пак, не трябва да забравяме, че кохезионните фондове, европейската солидарност, не е само в парите, които се дават за тези страни. Така, че се надявам на 16 септември, този по-умерен тон" Thank you very much.

Боклукова е представител на ТЮРМА на НАРОДИТЕ начело с ПУТЛЕР.

Ама да! Как може такова нещо? Толкова доноси писа танковият репортер и пак е трета. Я активирайте още някой агент на ДС или бивш съветски възпитаник да пусне серия доноси до всички, които имат участие в това гласуване. Абе защо не използвате Георги Марков, по-известен като Агент Николай? Той е цар в заклеймяването на комунизЪма и неговата мракобесна страна, нищо че е агентът с най-много агентурни имена в световните анали, за което е записан в "Книгата на рекордите на Гинес". Така де! Как може някой българин да изпълзи от казана? Тия дето го дърпат обратно в батака, какво правят?

Нали имаше иден пролетарски девиз" Убийци от всички стрЪни съвукоплявайте се".. Така че Путин иска Бокова начело на ООН за да си затваря очите пред масовите убийства на Путин.... а в зямяна той ще и помогне да си купи нов апартамент в някоя европейска столица на загнилия запад.Тези не трябваше ли 90г -мирния преход.всите да са по затворите???????А те още на власт....та даже и забогатели....

Че е некадърна е повече от ясно, въпроса е кой я крепи и тика напред. Едно време провалиха цяла политическа кариера на Румяна Желева за това че не се била представила убедително на прослушването. Ми тази бокова е същата, абсолютно неубедително представяне и въпреки това пак я тикат и пак се тика. Няма ли кой да и каже "стоп" и да и покаже червен картон?

Руските подлоги,издигнали слугинята на Путин трябва да бъдат съдени за национално предателство.Такива като тях Стамболов ги е разстрелвал.

Масква и Путлера.

Радио Ереван казва ,че на Масква и Путлер си им длъжен доста парички в €вро, ама си гол като плужек, и нема отде да ги вземеш!

Румяна Желева, то па една кариера ;-) аре нема нужда, кЪт ша прайш кариера, поне се погледни, да не се си е оа.къл. То не е кЪт да приседнеш на винету.

Ех ех , като ви чете човек коментарите тук, всичките до един сте работи ли с тази жена , лично я познавате или сте семейни приятели. Всеки се доказва сам в живота, това каква е родата не е гарант или принцип според който може да оцените чевека. Точно заради подобни глупави стереотипи и мислене сме на това положение. И затова Българите успяват да се реализират само извън красивата ни държава България. Много злоба, измята , подливане на вода има в нашата родина ..

Вижте само как злобно е изкривила уста. Търси нови Райко Алексиевци за тъпчене.

...някои от "колегите-коментатори" тук най-напред натискат бутоните на Гугъл или Уикипедия и после се произнасят авторитетно кое какво е.Напр кой е Гутиериш?Брееей много грамотни...А някой да знае простотията по кои животни ходи???....ама бз да влиза в Гугъла!!!

Бокова, Кунева, Сталинка, Надето, Елена Поптодорова, Йотова - е писна ни. Нима други по-достойни от тях няма ?

ами у партията толкова...

Потърси в ГЕРБ- там са гениите. Ще имаме изненади и на 2 октомври :))

Между другото Алекс имал имен ден днес, аз не знаех.

...защо именно проамериканския презисент Плевнелиев защитава кандидатурата на Бокова?Труден въпрос за селските коментатори тук...Аз мисля,че защото бащите им са били верни другари по идеология и оръжие!И още едно "защо".Как така Бокова е била избрана за шеф на Юнеско,като се знае от коментаторите тук че е "подлога" на Кремъл???

Ще ти обясня. Задължен е политически да го прави. И на Боко и на Плевнята им е ясно, че Бокова е бита карта. Но това едва ли ще е повод да си правят излишен враг и да обявят как са против. Трябва да приемем несъвършенствата на човешката природа и да си дадем сметка как би реагирал българинът на такова откровение; как биха реагирали БСП - ще засилят лайномета на 10-та скорост и ще вкарат още деструкция в политиката, която без това е излишна; международниците ще назоват това всякак, всек икакто му е удобно - няма да бъде добро за имиджа на Бългаиря. Те за това Плевнелиев "подкрепя" кандидатурата на увредената личност. Бойко също. Това е проформа. Правителството забави подкрепата, както си спомням, та и Бокова, и Първанов натискаха за официално становище за подкрепа. Бойко, като се убеди, че на Бокова й е спукана работата така или иначе, обяви с много месеци закъснение подкрепа. Това между другото се тълкува също еднозначно от съвета на ООН! Политикът трябва да умее да избягва излишните конфронтации, момче. Конфронтациите и без това са ни в повече, налага се малко или много такт. Иначе става комунистическа цигания, от която никак не печелим. Ще се радвам, ако съм ти бил полезен с това обяснение.

До 1974 В Португалия е режима на Салазар- фашист подпомагал активно нацистка Германия и Франкисткия режим в Испания, вършел жестокости из колониите... България 1974 е била пъти по- демократична от Португалия. Та не знам защо нашата е лоша, а португалеца бил ангел...

Браво на Салазар! Вие, комунистите, само от това разбирате - на стадиона и директна среща с Ленин, Сталин, Брежнев и Маркс. Пиночет най-добре го практикуваше това и по тази причина в Чили сега са добре. Той изтрепа повечето червени паразити.

де ги тия комунисти- 25 години вече ги гоним, аман

Това не беше ли запазена марка на комунистите? И демократите, пак така ли действат? Да не излезе, че комунистите са се научили от гестаповските килии на Гешев, а?

Единственото, което не мога да разбера, е, че синът на Райко Алексиев - Алекс, проявява някаква странна пасивност, когато става въпрос за комунистимеските убийци... Възможно ли е и той да им се е продал?

Антониу Мануел де Оливеира Гутериш (на португал.: António Manuel de Oliveira Guterres) е португалски политик. Завършва Техническия университет в Лисабон. От 1992 до 2002 е генерален секретар на Португалската социалистическа партия (Partido Socialista) и парламентарист. Премиер-министър в периода 1999 2002, председател на Социалистическия интернационал (1999 2005). Върховен комисар за бежанците на ООН от юни 2005 г.

Точно така е. Това се опитвам и да кажа на форумците,ама явно на никой тук не му трябва обективната истина-:( Остави ги!

ми то ООН си е ком./соц. организация, създадена от другарите Ротшилд, Рокфелер и други от тая боя. на ТЯХ им трябват верни кадри, доказани партай геносен.

АМИ КАТО ВСИЧКИ СА НЕДОСТОЙНИ - КАНДИДАТИРАЙ СЕ ТИ, ... АМА ЕДВА ЛИ ЩЕ МОЖЕШ, ДОРИ И ДА ИСКАШ!

Трябва да дърпаме назад нашата кандидатка за една от най-високите длъжности в Света, защото иначе какви българи ще сме..? Комунистка била, член на БСП била.. това не ни пречи да ги избираме същите в нашия Парламент, но защо да не прецакаме самите себе си за ООН?! "Каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи" е казал мъдрият народ, но аз се чудя как е възможно да сме едновременно толкова мъдри и толкова тъпи..

За Бокова едно е абсолютно сигурно - няма никакъв морал и би било огромен срам за България тя да стане генерален секретар на ООН. Тя е възпитана в нахалство и дебелоочие, присъщо на всички комунистически отрепки. Справка - наглият ѝ брат с вината и мезетата. Едва ли Бокова е възпитана по-добре от него от баща им - сатрап и убиец.

За някой политик със морал в днешно време да е чувал някой нека да ни разкаже на всички нас :-D

Тя не е наша кандидатка, а това че е българка какво значение има, щом като личност и семейство е гнила ?

Човек се преценява по делата а не според това от къде произхожда. Това че твоя баща е бил клошар примерно и пияница незначи че ти си същия нали ? Мислете с главите си хора, всеки се доказва сам в този живот независимо коя му е родата !!!

Ами бившите комунисти са на голямо уважение и май единствената надежда за спасение на прогнилия европейски съюз. То не е само Бокова. Вземете Сталинка, баба Меркел, сегашния германски президент и още и още да не изброявам. А иначе новата надежда на модерните европейци от поколението на сексуалната революция през 1968 г са мюсюлманите. Пример поканените от баба Меркел, или новия кмет на Лондон. И все така. Свиквайте с новия живот.

защо пропусна винету, внучката винетка, котилото глЮпита-до един синове на верни висши партийни дрОгари... то ако ги изброя всичките ще блокира форума, за това да видим кой не е.... ми няма такъв.

няма шанс руската подлога да спечели :):) което е супер

Нали сами си подливаме вода... Не е нужно друг да ни пречи на нас.

Комунистическа свиня с гердан от перли, Оооо Не

...какъв е бил Боков на 9 септември 1944???...Партизанин от околийски мащаб.Какъв е бил бащата на президента Плевнелие на същата дата???Комунистически фактор от окръжен мащаб! Е???Невръстните им деца израстнаха и сега спорим защо Росенчо може да е първия човек в БГ,а Ирина да не може да е първият човек в ООН...На това се казва политическа завист!

А след тва, що само на 9ти? Каква е била Бокова - шпион на КГБ в Ню Йорк след подходяща школовка в Масква. Къв е бил Плевнелиев - квартален никой-си

Нашата си има шансове, при всяко гласуване е възможно конфигурациите да се променят. Понеже горе-долу разбирам португалски език ,та в португалските и бразилските форуми,всеки подкрепя Гутериш,той е кандидат издигнат от Португалия,а бразилците-заради общият език. Там НИКОГА не съм срещнал злобно балканско мнение,както у нас. та имотите му,та апартаменти,та конунистка,та какво ли не. А вие да не си мислите,че останалите кандидати са бедняци без жилища? И португалецът беше премиер един мандат,а перз това беше и председател на Социалистическия Интернационал (преди Станишев да стане такъв). даже и след като сдаде премиерското място,мисля,че още няколко години продължи да е председател на Социалистическия Интернационал. Ама никакъв португалец не е написал донос до посолствата,за да ги осведоми за тази подробност -:))) Извинявайте,това ми е много смешно-:) А бе,за казана в пъкъла ,този виц е истинен-:)))

Морал трябва морал, но явно у Вас и у бокова липсва.

Бъркате ме с някой -не аз съм този,който пусна доноси против Бокова-:) Така че,това за морала,дето казахте,явно не бе към мене-:)

тазе червена пача може да се състезава единствено за затвора!

Протестъри, толерасти, либерасти "антикомунисти", платени драскачи напъвайте все така пишете глупости и недомислици за Бокова. Когато стане дуна за "сталинка" Георгиева възхвалявайте :-(

Въпросната особа която явно е алчна за слава, власт и пари не е ли вече в пенсионна възраст? Малко самосъзнание има ли у нея да даде път на по-младите и по-читавите от нея. За незаменима ли се счита? Дано Господ привърши час по-скоро тази агония.

ти пенсиониран крадец видял ли си?

Отдавна бе развенчан мита, че комунистите са борци за справедливост и социално равенство. Това са престъпници, лумпени, за които няма нищо свято и морално, няма чест и достойнство, няма човещина, затова тези изроди са паразити, крадци, убийци и предатели. Те са тинята на обществото и трябва да си знаят мястото, а то не е в ЮНЕСКО и ООН, а в краварника...

Интересно защо повечето соросоиди тук са се хванали да оплюват нашата кандидатка за шеф на ООН, като при това изтъкват не някакви нейни провинения или престъпления, а само факта, че баща и бил висш функционер на БКП! Аз например съм много изненадан, че досега фаворит за шеф на ООН е директорът на агенцията за "бежанците" към ООН, който е пряко отговорен за нахлуването на милиони диваци от третия свят към Европа, и по всяка вероятност един от основните организатори на транспортирането на сганта от Африка и Близкия Изток към Европа! И за тези му "заслуги" изглежда има световни сили, които искат да го възнаградят с шефското място в ООН, вместо със затвор! Би ми било интересно кои страни са гласували за този, и особено дали САЩ и представителите на кои европейски страни са сред тях!

"един от основните организатори на транспортирането на сганта от Африка и Близкия Изток към Европа" - че от кога винету е и в ООН?

Че кандидатката е ваша, а не българска, го знаем отдавна. Тая е кандидат на Путин, а не на България.

За слепите ще напиша пак, белким могат да четат. Бокова е стопила лагерите на ЮНЕСКО. Намалила е финансите на организацията, което е само единият от провалите й. Сътрудниците й споделят редовно пред журналисти, че Бокова е "смущаващо комбинативна", което на местния език означава сплетница и мошеница. Ревизиращата агенция на ЮНЕСКО прави страховито негативен доклад след констатациите си. Споменава и за финансовото състояние, и за слабите политики, и за назначаването и обграждането с корумпирани личности. Цитирам: "... а някои от назначенията и буквално будят недоумение". Има се прд вид назначаване дори на осъден предната година за корупция! С таков обкръжение бива преизбрана. Оставям настрана факта, че в началот на кампанията си отиде първо при Путин. Може ли умен човек да има съмнение какво означава това? Понеже не е имала други възможности да се прояви, но начело на ЮНЕСКО имаше най-големите възможности да блесен в образа си, описвам ти какъв е блясъкът й. И ако не ти ее неудобно от теб самия, не пиши повече, че единственият й негатив е, че била дъшеря на сатрапа Боков. Не. Това е само едно от обясненията къде се коренят недъзите й и от какъв характер са те. Само едно обяснение, не толкова факт. Но идва да докаже, че наследствеността има голямо значение. Некадърна, както всички комунисти, макар и учена в най-елитните университети. Станишев е другият ни пример за наследственост. Такова психопатично леке друго не познавам в българската политика, може би Орешарски го следва. На всички е ясно, пропагандата е излишна. Бокова е една негодна българка и като такава трбява да я спрем да опошлява света от името на Бългаиря. Т.е. да почистим. Патриотично е!

едва ли е българка, по скоро ще да е малко jew, българи не достигат постове.

Така е. Аз предпочитам хулигана Стоичков.

Защото вероятно и да няма провинения, то няма и лични заслуги. Кой можеше да завърши в онези години Московския държавен институт и то по международни отношения?

Компрометирана личност която ни я натрапват. Баща и убиец, брат и партиен функционер и далавераджия, племенника и Бог да го прости най-големия автоджамбазин. Тази е безлична и некадърна, изкара си годините до пенсия по синекурни постове в чужбина, въпреки това пак алчна за пари, постове и слава. Ай сиктир, скрий се там някъде, дай път на младите динозавър прокомунистически.

Сеньор Амичи, въпросната госпожа /другарка/ не е българка.Тя е комунистка от български тип/тези елементи признават за родина само СССР/.Вече години наред тя се е маскирала като евроатлантичка заради келепира, иначе душата и е червена .Ония отвъд океана знаят много добре за този факт, но въпреки всичко работят с такива типажи защото са послушни, и могат да се водят като кучета на каишка.Като прибавим и самосъзнанието на баща и, който се е смятал за македонец е повече от ясно че въпросната особа не е българка.Така че защо да хабим енергия и стискаме палци за една жена в която няма и грам българско съзнание.

"Тя е комунистка от български тип/тези елементи признават за родина само СССР" 1. Комунизъм никога никъде не е имало. При комунизма парите не съществуват, има натурална размяна на стоки и услуги. При бай Тошо пари имаше ли? 2. СССР го няма от 1991-ва насам.

Имаше Коминтерн/комунистически интернационал/. Имаше и БКП/българска комунистическа партия/

ги наричаме? Наистина те не бяха комунисти, но се наричаха така. Как предлагате да ги наричаме и на какво основание? СССР като наименование го няма, но като същност го има, а Русия като име я има, но като независима руска държава - отдавна я няма.

Абе, какви глупости бръщолевиш бе?! Комунизъм не е имало, я се върни 50-60 години назад и го кажи това на другарите. Комунизъм имаше, и то в най-грозния му вид.

Явно ти се разминават понятията. Комунизъм имаше. Така се наричаше, даже можеше да ти струва главата, ако го отречеш. Дефазираха го на: 1. Диктатура на пролетариата 2. Социализъм 3. Зрял социализъм 4. Комунизъм. Но всичко това си беше комунистическата Идея и комунистическата реалност. Всичко бе част от комунистическата парадигма, а при това маса хора бяха членове на треално съществуваща комунистическа партия. Не социалистическа, а комунистическа! Сега ще те светна: комунимзът е невъзможен и за това умира в ранна фаза, оставяйки разруха в обществата - в икономиката и в главите на хората. Той е уродлива спекулация на прости хора и фалшиви хора. Има го. Самоунищожава се, както туморът в човешкото тяло - заедно с тялото. За това го наричат уродлив. Респективно носителите му са уроди. Бокова е един от тях. От където е минала, оставила е провал. Друг е въпросът, че на хората им е далечно това ЮНЕСКО, та няма как да надникнат там какви ги е вършила. Но то си пише и мирише.

От тъпи коментари няма нужда! Всички много добре знаем за какво говорим когато казваме "комунизъм" - за престъпната система, която заблуждаваше народите с тази античовешка и противоестествена утопия! Че комунизъм никога не е имало и никога няма да има се знае добре - дори от идеолозите му. Затова спри с тъпите си комундешки коментари в тази посока.

въпросът - защо се опитваме да се перчем? На всичко сме БАРАБАР ПЕТКО С МЪЖЕТЕ! Нямаме чувство за реалност!Ние не сме най умните и най способните!

Вярвате ли в Бог, госпожо Бокова? Питам защото знам, че отрочетата на комунистите, каквато сте вие, са възпитавани в краен атеизъм и вяра само в идеите на Коминтерна!!!

Ами попитай я! Ама застани с името и лицето си, мишок!

Ще я питам дали се чувства дъщеря на убиец!!!

НЕ МОЖЕ ООН ДА БЪДЕ ОГЛАВЕНА ОТ ЧЕРВЕН БОК ЛУК ЧИЯТО ФАМИЛИЯ Е ИЗБИВАЛА ХОРА БЕЗ НОРМАЛЕН СЪД САМО ЗАЩОТО НЕ ГИ Е МЪРЗЯЛО ДА РАБОТЯТ И СА БИЛИ ЗАМОЖНИ. ЗАВЗЕЛИТЕ ВЛАСТТА ПРЕЗ 1944 ГОЛТАЦИ НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ТОВА СА УБИВАЛИ, ОТМЪЩАВАЛИ СА НА РАБОТЕЩИТЕ!!

Неграмотен тъпак....

съгласен на 200%, ама си задай въпроса как аджеба се е намърдала в ООН, ами на ТЯХ точно такива хора им трябват - без морал, без ценности, готови на всякакви изродщини без изобщо да им мигне окото. да не мислиш че в ООН не я знаят от какво котило е? или си е написала едно CV - "аз съм момина сълза", и те: А тъй ли? че къде се кри до сега?... то да е само тя, щях да ида лично пред ООН да се моля да я си я държат там... ама те са навсякъде, синове, дъщери и внуци на: партизани, на АБПГК-та, на офицери, доносници и служители на ДС, та дори и на редови фатмаци от МВР... все верни на партията котила.

Като знаем какви комунисти са бащата и брата на Бокова и върху колко български глави е скачала до като се изучи в Москва, няма как аз лично да приема тази несправедливост! Губи се чувството за безнаказаност и възмездие! И все пак силно вярвам, че тази отвратителна жена един ден ще си получи заслуженото!!!

Случи ми се да уча в чужбина езика на страната, в която се наложи да поживея известно време. Преподавателите ни съветваха да слушаме предавания, където гражданите се обаждат на живо и четем форуми, в които се пише анонимно. Според тях така най-добре се опознава манталитета на местните хора. Как ли ще ни представят като манталитет злобните нападки срещу една българка, устремила се към най-високия световен пост?!! Ако някой изобщо ги прочете, не дай, Боже!

Българино,чел си,но не си разбрал!Хората нямат нищо против българката Бокова,те са срещу КОМУНИСТКАТА Бокова.Издънката на комунистически род ,чиито баща е убиец.И тя и брат не са се трудили 1 ден,но затова пък са мултимилионери.В България нямаше лустрация и това продължава да е бреме за всички.

LeGrandTulup

За теб най важното е че е била комунистка, а някъде далееееч назад остава фактът, че е българка? Не се ли усещаш колко ти е крива душичката? Правилното е преди всичко - националност и след това всичко останало. В този случай. За поста председател на ООН говорим, а не за квартален отговорник.

Вече става смехотворно да се използва понятието "комунист" като обобщаващо. Онези "комунисти", срещу които пишете, отдавна вече не са такива, защото си намериха топли местенца из други партии. Принципните останаха, но кариеристи има навсякъде. Когато написах това, имах предвид не само тази новина. Омразата ни един срещу друг изпълзява винаги, когато се спомене име, за каквото и да било. Такива сме си! Бокова не познавам и слабо ме интересува - важни са изводите.

Колкото и минуса да напишете, истината е тази, дори да се харесва на някои хора.

Ще си отговориш на въпроса, ако си направиш труда да намреш на МАЙЧИНИЯ ТИ език кратка справка за ИБ и после използваш собствения си акъл да помислуш върху това, защо са тея нападки срещу ``една българка``

като хора с духовни ценности, за които е важно преди всичко какъв морал има един човек, а после - към коя народност принадлежи. И не е ли малко неудобно на интернационалистите, които наричаха всеки патриот великобългарски шовинист, сега да се заиграват с родолюбието ни?

Шило

Преди години, българин "закопа" Румяна Желева. Сега пак...Този път "българин" досносничи срещу друг. А двамата са от едно котило.

Наистина тогава стана много грозно и компрометиращо за нас като народ, но пък и избора на Желева се оказа голяма грешка. Беше изтъкана от амбиции, но нямаше качества за високите си кариеристични стремежи.

Шило

Не коментирам лични качества, а поведение.

А какво ще спечелят българите ,ако стане ?Не на тази баба,цял живот привилегирована за сметка на умните и кадърните.

А кои са "умните" и "кадърните"? Ето кой къде е! Навремето нямаше такива калинки-малинки като сега -професионализма наистина беше на ниво. Неслучайно има държави,които ценят български дипломи само до 1990 год. Както и удостоверения за професионална квалификация и т.н. Аз също не бих наел при себе си някой,създал се след това. Опитвал съм..е, не става и не става..нито заварчици,нито стругари,нито никакви-:( От преди всеки става! Защо така?

Да не би тази вещица да е кандидатът на герберите?! Тъкмо тотално ще затвърдят комунистическите си корени и ще им лъснат оаканите задници!

Разбираема е злобата на соросо-демократите към Бокова. Това, което тя е постигнала, те не са, въпреки огромното им желание. Тя е била в БКП и част от номенклатурата, със съответните привилегии. Пишман демократите не са били допуснати до БКП, което ги е лишило от мечтаното облажване покрай едно членство в партията. На всичко отгоре Бокова успява и днес, а на демократите и с облажване покрай СДС не им се случи. Е, как няма да злобеят и куфеят? Съвсем нормална тяхна реакция като ги знаем що за чешити - каръци са. Всички, които хвърлят чифтета към Бокова са на възраст около 60 и нагоре. Самият Михайлов е на 58. Точно от това поколение - не успяло нито с БКП, нито със СДС.

Миахйлов е по-успял от Бокова :-) Щом не се е домогнал, а е заслужил онова, което е постигнал, е стотици пъти по-успял и заслужил. Какъв ли човек може да нарече осирането на Бокова в ЮНЕСКО с думата "заслужила"?! Сигурно някой, който не заслужава нищо :-)

всички комуняги са за Сибир!

А всички "демократи" като теб са за частните американски затвори, където ще могат да се трудят всеотдайно (и почти безплатно) за големите американски корпорации!

Да назначат Бокова за шеф на ООН е все едно да назначат Кузов зе шеф на детска градина!!!

Не е трета бе лумпени журналисти - тя и с друг са на 3 и 4 място... Тя отрочето на комунистическия палач и убиец Георги Боков, НЯМА НИКАКЪВ ШАНС, АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ...!!!!!! Вижте кои гласуват за нея освен руските пост комунистически дебили за тази "другарка"... Га цъфнат кундрите, тогава и тя ще стане шеф на ООН - както думат Банскалии...

Лично ти какво ще спечелиш, ако Бокова не стане шеф на ООН? Или просто ще потвърдиш поговорката "Не сакам я да съм добре - сакам Вуте да е зле!"

да се срамувам, че за всички гадости, които тепърва големите държави ще извършват по целия свят, най-после ще замесят и българско име сред виновните.

Ха сега дай линк къде си прочел за палача и убиеца Боков. Иначе така мязаш на съвременно спам СМИ.

ДАНО ДА НЕ СТАНЕ $$Аз като бългърин живеещ в БГ нямам нищо общо с тая жена -АМА НИЩО ОБЩО

бокова е пряко продължение на изродите взривили черква с над 100 жертви на изродите избивали и измъчвали хиляди и хиляди хора след 1944 и преди да започнете да говорите за фашистите повечето избити са били членове на БЗНС та дори и на БКП изчадия

Всъщност повечето от избитите, които оплакваш, също са били изроди, взели властта чрез преврат, и избиващи най брутално всички несъгласни с тях! Да беше прочел малко за деветоюнския преврат, за жертвите след потушаването на септемврийското възстание, за наградите за отрязани партизански глави (от които са изплатени над 1500), за опожаряването на къщи на партизани и техните поддържници, за загиналите малолетни (чието избиване е било разрешено от тогавашния закон за защита на държавата)!

Според мен от тримата само Бокова отговаря на очертания още в началото на надпреварата профил за генерален секретар на ООН. Странно е как на първо място е отговарящият за бежанците при положение, че през последните години тъкмо бежанският проблем е най-сериозен в света и особено в Европа. Щом не се е справил с работата си досега, как така ще ръководи целия свят? Впрочем, какво ли зависи от ООН - скъпа институция с много високо платени чиновници, които не са решили нито един световен проблем.

ми за такава е логиката на кариерата - най-некъдърните на най-висок пост, така ще правят най-малко поразий.

Пише се поразиИ, защото е в множествено число. Няма такава дума "поразий"!

има да се чудите и сам сте на път да схванете - търсят най-големия бок-лук и тя дори така се казва.