54 000 бежанци и мигранти са блокирани на гръцка територия

Гърция обяви, че общо 54 000 бежанци и мигранти са блокирани на нейна територия, включително голям брой сирийци, които могат да бъдат разпределени в ЕС.

Обратно в новината

Коментари - 54 000 бежанци и мигранти са блокирани на гръцка територия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво разпределение в ЕС. Да се върнат в Сирия да се бият за родината си. А не да умират американски, руски, турски и др. момчета.

Те всъщност са искали да отидат в Манхатън, но понеже Мохамед не е приложил географска карта към Корана, са объркали пътя.

54000 ама това е плаващата бройка..... иначе постоянно влизат нови и излизат от другата страна на Гърция

Плаваща, ама и плашеща!

никой не ги е броил, много повече са

въйййй ми те много черни как ще се интегрират тоя ако го взема на работа трябва цял ден с нож да съм въоръжен и очите на 4тири

стига сте ни ги навирали тия нашественници,защото много скоро ще ... стане време разделно,ама и вие ще изгорите

време да помогнем и ние.стига расизъм

Помагай им като искаш, вземи 2-3ма у вас да си ги отглеждаш като домашни любимци, щот тяхната религия не им позволява да се трудят прекалено много. Само че гледай мен да не ме занимаваш с тва щот няма да участвам по никакъв начин.

54 000 последователи на шариата са проникнали и се намират незаконно в европа, на гръцка територия. Цифрата е манипулирана от министъра за миграционната политика, лицето Музалас. Симулира се подреждане на хаоса. Около 75 процента от това племе продължава с нахлуването. Бройката се запълва навреме и по план.

Снимката в коя зоологическа градина е направена? Надявам се не скоро и в България ;-(((

моля модератора да допуска само коректни писма и само на написани на кирилица, не транслитерирани

Писането на латиница е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е красиво!

Някой ще държи ли наказателно отговорни ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ И НА БОЙКО БОРИСОВ-като КОМУНИСТИТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ И ВРАГОВЕ НА НАРОДА ЗА СЪСИПВАНЕТО НА НАЦИЯТА НИ ЗА ИЗРАЖДАНЕТО НА БЪЛГАРИТЕ ОПРОСТЯВАНЕТО НА ЖЕНИТЕ и вкарването на тия МАЙМУНЯЦИ В БЪЛГАРИЯ-БОЙКО БОРИСОВ И ПРИБЛИЖЕНИТЕ МУ МУТРИ И МИЛИОНЕРИ ДА СИ ГИ ОСИНОВЯТ в къщите купени с крадени пари-НЯКОЙ НЯМА ЛИ НАЙ-СЕТНЕ ДА КАЖЕ НА ТОЯ ПРОСТ ДЕМОКРАТИЧЕН НАРОД ЧЕ И ГЕРБЕРИТЕ СА ПРЕСТЪПНИЦИ КАКТО И ВЪОБЩЕ ВСИЧКИ ДЕМОКРАТИ ВИЗИРАМ И СОЦИАЛИСТИТЕ И ЕНДЕСЕВИСТИТЕ И ЦИГАНИНА ИВАН КОСТОВ?

НА ТЕБ ВСИЧКИ СА ТИ ВИНОВНИ БРЕ -ТА ДОРИ И ЖЕНИТЕ -А ТЕ МЪЖЕТЕ ЩОТО МНОГО НЕ СА ПРОСТИ ТАКА ЛИ -ПО-ПРОСТ ОТ БЪЛГАРСКИЯ МЪЖ В ЦЯЛА ЕВРОПА НЯМА С ИЗКЛЮЧЕНИЕ НА КОСОВО БОСНА И АЛБАНИЯ-ТА И ИВАН КОСТОВ ТИ ВИНОВЕН -ТИ СИ СМРАД!

Гърците са виновни че ги пускат на сам и нашите граничари.Да разкарат най-сетне тия мангали от центъра на София не ни трябват омръзнаха ни до болка.Полицаите само им проверяват документите и след това ги оставят да си се разхождат на воля и спокойствие-Мария Луиза е българска улица не е на циганите бежанци-ООН ДА ГО ДУХАТ!ДА СИ ГИ ВЗЕМАТ В САЩ и да си ги осиновят не ГИ ЩЕМ?БОЙКО И РОСЕН ПЛЕВЕНЛИЕВ ЩЕ ОТГОВАРЯТ ЗА ТОВА ЧЕ ОЩЕ НЕ СА ГИ РАЗКАРАЛИ от там.Всички ГЕРБЕРИ ДА СИ ОСИНОВЯТ ПО ЕДНО ЦИГАНЧЕ-ЗАПОВЕД НА ООН и да си се грижат за него:)))))

На истинските Българи не им пука от ООН или нещо подобно. Затова е и направено Съединението на Северна и Южна България. ООН и други такива изобщо не са били съгласни. А и на два пъти е водена война за Обединение с Македония. Онези- ООН, пак не са били съгласни...

vasil

ООН е създадена ш0 г.след Съединението и трийсетина след войните за национално обединение ,при които великите сили,вкл.Русия са били против България да се разшири към най- добрите територии за производство на наркотици в Европа-Македония и Тракия..Само на Германия й е било все едно,затова сме се съюзили с тях,а цар Фердинанд е толкова немец,колкото и французин по потекло. Единствената успешна намеса на Общесъвото на народите,предшественика на ООН всъщност е в наша полза-при нахлуването у нас на гръцки еойски през 20 - те години,т.н.Петрички инцидент. Ако ООН беше без значение,СССР нямаше да прави още след ll cв.война цирковете с пробутването на Украйна като отделен субект в ООН,за дс има повече гладове,а сега:"Олеле!"

Цигани не ви щем стойте си там от където сте дошли.Американците запалиха това да си ги вземат в щатите и да си ги осиновят като толкова тачат за тях.

Запалиха го Ислямска държава...

vasil

Американците са виновни и че не е изметено пред вас..

едва ли са точно "блокирани". дълбоко се съмнявам някой или нещо да ги възпира да се върнат откъдето са дошли.

Тия стават само за зоологическата градина или за храна на дивите животни в гората.

хак да са им на тия мръсници -защо ги превозвахте организирано с фериботите от островите -на сега да ви дойде акъла тъпунгери -наводнихте цяла европа с тъпотията си

Не, че нещо, но цяла Европа, включително и ние превозваме орки до Гърция. И после от Брюксел реват, защо Гърците ги пускат транзит. Ами какво да направят?

на фотката: клетката с мамуняците

у България е такава африканска мизерия, каквато не са виждали даже в Афганистан и Пакистан, затова мамуните бегат оттука с 200

ПРИЧИНАТА ВИНАГИ СЕ ОПРЕДЕЛЯ ВЕДНАГА КОЯТО Е ФАЩ!!!А всичко останало е следствие ! Май ФАЩ изпи и акъла та сте и прости мисли на форума

Добре, тези които имат пари да платат на трафикантите получават апартаменти, прислужници, пари в брой... Даже и да са без документи или да са воювали за ИДИЛ! А тези, които нямат, могат да умират из Алепо и Ракка и да се гърчат в палатките в Ливан и Йордания. Къде е логиката?!

Това е отвратително! И кой докара тая напаст в Гърция и в Европа - идиотите в Брюксел! Веднага излизане от ЕС!

да ги товарят на корабите и към Русия . Който ги бомби да си ги храни.

Ако американците спрат подкрепата за умерени, неумерени, още по-неумерени и крайно неумерени джихадисти в Сирия отдавна да се е установил мир. Но във ВМЗ-Сопот нямаше да дават по 1.000 лева заплати... Да не говорим, че 50% от "бежанците" са от "демократизираните" държави Афганистан и Ирак...

Автомамтите на Сопот всъшност спомагат за това бройката на бежанците да бъде по малка. представете си ако и мъртвите започнат да идват към ЕС .

Или си зомби, или си трол. Първото не говори добре за умствените ти способности, а второто за ценностната ти система.

Жал ми е за тях... Веднага да бъдат от блокирани и изпратени по родните им места.

Германия ще приеме гости нападнали Италия, така че тези от Гърция да се успокоят, и тях може да приюти.

п л и д и р а м , но апилирам инергично дас пуснат теа маченици прис гран. пунгтове идаса интигрират вав тука вав гирманя нои вав балгаря *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

блиоде хенне булгарише бенутцт ?

Писането на латиница е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е красиво!

бе чете се, но от полиглоти, които владеят този клинопис.

Светле, стОдентке, защо не си остана в Столипиново, та срамиш България? Ще се опитам и на твоята шльокавица: Svetle, stOdentke, zashto ne si ostana v Stolipinovo, ta sramish Bulgaria?

"п л и д и р а м , но апилирам инергично дас пуснат теа маченици прис гран. пунгтове идаса интигрират вав тука вав гирманя нои вав балгаря" ;-)))

мелиха ти ли си ма

В "класните" стаи, там където се обучавахме, на стената имаше 2 топографски карти: на Гърция и Турция. България беше резделена на 3 вертикални полоси: За Първа Армия, като потенциален враг беше Гърция. За Втора и Трета беше Турция. Имаше и големи схеми на тяхното оръжие. Нашите АК-47 стояха в "пирамидите", даваха ни ги при въоръжен наряд, 2 пълнителя, с по 30 бойни патрона. Докладвахме при наряд: "Автомат АК-47, номер , боен, смазан, готов за проверка". още го помня. Това по времето на Добри Джуров, като Военен Министър. Впоследствие бяхме командировани като обучаващи в Трудови Войски, цигани, турци, но научиха занаят. Имахме Армия, Гранични Войски, Граница, Кльон, Авиация, ... Сега разчитаме някой да ни пази границите, КОЙ?!?

По-скоро ви използваха да пазите отнетите от нашата територия и дадени на тях изконно Български земи, които все още са в техни граници. Такъв е бил трика! Глупак си ти!

Бил ли Войник в БНА? Май си бил от тези освободени от Задължителна Военна Повинност? Аз БЯХ.

о.з. Майор съм от БНА, ти и поколението ти сте днешните лигли.

Да се прехвърлят по най-прекия път за родината им Германия.

Всичко в коментарите е вярно. Положението на България е още по тежко от написаното тук. Нацията ни и българският етнос загиват. Държавата ни също. Ще съществува само за да ни доубие. Сега византийците могат да пробутат още нашественици. Границата ни с Турция е отворена, а със Сърбия затворена от сръбската армия. Продажните ни политици и изкуствено създадени партии са купени. Много българи са готови да протестират, но няма кой да ги организира. Нужни са личности и партия, които да поемат ръководната роля.

Да, поради изключително агресивната пропаганда по медиите българите, а и другите европейци се срамуват да участват в подобни протести, защото ще се покажат като "човеконенавистници", "крайнодесни националисти", "ксенофоби", "расисти"... Протести се правят със сериозна организация и медийна подкрепа. погледнете "протестърите" - те имат добре организирани ударни групи, най-вероятно под контрол на определени тайни служби, имат много средства, осигурени от "Отворено общество" и от "Америка за България" и страхотен медиен комфорт, осигурен от основните телевизии и голяма част от пресата. Отлично подготвени са тактически, използват провокации и т.н. По подобен начин действаха и при Майдана, и при Арабската пролет. В Турция също опитаха преди 3 години, но Ердоган беше твърде силен, за да се получи...

И докато умните се наумуват, лудите се налудуват!

, че българите не искаме да се променим !!! за какво да протестираме ?? за да я има България трябва да заработят съд,прокуратура,полиция, образователна и здравна системи . това означава оптимизиране или с други думи уволнения на поне 30 от търтеите . означава , че за да има инвеститори младите трябва да имат желания да учат което е необходимо за пазара на труда НО трябва и да имаме подготвени учители а ги нямаме !! определено няма как да стане

Почваш много грешно, после към средата напипваш вярната посока и на края пак се върна в изходна позиция! България и нацията ни не загиват. Прав си, че продажните и некадърни политици са виновни за състоянието ни в момена, както и нашата апатия и летаргичност в момента. Напрежението породено от еничарското управление на страната ни ще достигне кулминационната си точка на кипене много скоро. Но този, който ще трябва да насочва силата на народното недоволство не трябва да е партия, а самият народ. То и на това се дължи и момнтната ни апатия - таим последна надежда, че в 21 век е възможно на някой управленец да му стане съвестно за народа и да започне подем.

Хайде де да я организираме тази партия. Дай тел номер или адрес на ел поща! Не се притеснявай, така почват голените подвизи!

Да асимилират бежанците , както асимилераха за 100 години ,два милиона българи ! Гърция няма проблем със асимилацията и кражбата на чужди колтури и историии . Ние да му мислим ,ХЕ,ХЕЕЕ

Култура, култура.......

Отворете речника и тогава поставяйте /-/.

Още поне 20.000 има в България. Скоро могат да ни върнат още 40-50.000, ако Германия втвърди имигрантската си политика и се сети, че има "Дъбленски регламент"...

Няма лошо. Ще ни помогнат с демографската криза и ще ни таковат генофонда.

Европа отдавна започна да заприличва на маймунарник... за съжаление на нормалните бели хора. Но... всяко нещо е до време.

Прав си първо Русия заприлича на маймунарник и дори забравихме,че е в Европа.Вече над 50% от населението там са мюсюлмани и правителството освен,че строи джамия след джамия се чуди какви нови закони да въведе за тях за да им улесни живота.

Някой да ми обясни моля по каква логика се дава убежище на хора от Ирак и Афганистан, където има "демократични" правителства? След десетина години, когато проблемите в Ирак и Афганистан се пренесат в Европа, на нас ще ни дават ли убежище някъде по света? А после Путин бил виновен за антиевропейските настроения в Европа и за възхода на националистическите партии...

А на нас колко ни гласят да ни натресат? На 26 този месец Боко ще иде да се кланя на килимчето на Меркел, за да му сведе до знанието колко тарамбуки трябва да отглеждаме и хрантутим по европейски образец като новата гореща точка, където да бъдат държани всички, които в ЕС не ги искат. Щом ни го съобщи, трябва да излезем на протест, защото ако проблемите на Динко и свинските опашки засягат само тях, това вече ще засегне абсолютно всеки българин.

Протест? Не вярвам "Отворено общество" и "Америка за България" да отпуснат средства за финансиране, нито да осигурят необходимата медийна подкрепа. А без тези две условия на протеста ще се явят 200-250 "привърженици на Атака и хора на Боян Расате", които моментално ще бъдат разкъсани от "политически коректните" медии...

Искате ли да хванем бас, че след като през Октомври визите за Турция няма да паднат (както и казах няколко пъти още Март месец) страните от западна Европа ще почнат да връщат мигранти директно със самолети - арабите до първата държава от ЕС ( разбирай България и ГЪрция) и бабуините в Северна Африка. За какво мислите беше тази среща м/у Италия Франция и Германия? Ще гледат да ги групират и по този начин да локализират проблема. Вместо всички западни държави да се мъчат, ще натоварят "периферията" с този проблем. България ще е сухоземният буфер, поради планинският си терен и Дунав от север, а Гърция морски утайник. Италия директно ще връща всички в Северна Африка, след като се направи споразумение с държавите там, което споразумение е част от отстъпките на Меркел, към тях за да останат в ЕС.

България може да бъде буфер само на гъза си,на нищо друго.

около 30 000 войници а бежанците са 1 млн в германия + 2 млн в турция и около 1 млн из другите страни . значи имаме 4 млн бежанеца от които да кажем 1,5 млн са мъже можещи да се сражават . значи тези 1,5 млн са избягали от 30 000 и ние им дължим нещо???? как ли пък не !!

БХК, смята че им дължим !

някой да вменява НА ДРУГ задължения !! бхк може да решава само за себе си но не и да казва на други какво трябва да правят !!! много ми се иска някой от тях да ми каже в лицето какво и на кого дължа аз !!! ако може не пред свидетели !! в конституцията няма член посочващ бхк като орган издаващ ...заповеди или препоръки или въобще , че има някакви права

мъжете между 16 и 50 са 2.8 мил, според статистиката

по-зле...нарочно предложих само 1,5 млн !!! ами те по един камък да хвърлят...образно казано ще смажат 30 000 за нула време

Имат право да се върнат и да опитат да променят страните си към по-добро.Така че на са блокирани.

54 % ...уж са сирийци а 75 % могат да претендират за убежище...нали само в сирия има конфликт ??? а създайте им добри условия ...например на бежанец по един апартамент и една прислужничка и не само...така със сигурност ще обезкуражите други да дойдат !! а гърка защо не натисне обонго да приеме малко и той а не само 10 000 ??? нали краварите защитават демокрацията пък не приемат бежанците !!!

Меркел се командва от същата централа която си пазарува премиери и президенти . Горбачов е техен продукт - разсипа СССР , Меркел ще разсипе Германия , - Бг

Право в десетката! И докато си избираме и търпим политици, които с един зад..ик се мъчат да седнат на няколко стола, така ще бъде!!!!

бъдещите поколения - няма да има такива - ще има само такива които като се молят се дупят, женят се за 13-14 годишни и се казват Ахмед. Да сте учили за геометрична прогресия - това е вавиноразрастване, както се въдят тези, така ще ни загробят.

Първите концентрационии лагери в Европа, след Втората Световна война са вече факт ...

Застаряващата Европа си прави илюзии, че с вноса на чужди на културата ни хора ще подобри икономиката си, но е сгрешила адреса. Прииждащите мигранти не са работливите турци от 60-те години на миналия век/много от които генетично по исторически причини са чисти европейци/, а хора със съвсем друг манталитет. Те не са свикнали да работят, нямат нито образование, нито познания за нашия бит, а по-скоро искат да налагат своя. Голяма грешка - дано бъдещите ни поколения не ни проклинат за това, което допуснахме политиците да направят.

Не казвай "НИЕ" защото никой от народа не е питан какво иска и дали го иска , всичко е по нареждане на меркел. Тя изигра ключова роля в унищожението на ЕС , по точно имаше няколко държави като Германия които бяха добре развити и балансирани икономики , не се крадеше там и всичко вървеше по мед и масло. Някой им завидя и чрез троянски кон успяха да го постигнат. Някои правил ли е сметка колко струва на данъкоплатеца в немско да речем само изхранването на 2 мил. цани? Ми то не е само храната , лекарства и кой знае още какво. Това са чиста проба паразити които искат само да смучат социални блага и да се размножават , интеграцията при тях е невъзможна , абсурдна и немислима.

Точно така е! Но защо не се надигнахме масово и да кажем, че не искаме да ни натрапват тези нежелани пришълци? Къде бяхме, когато обявиха Динко, Петър и другите момчета едва ли не за престъпници, защото "нерегламентирано"пазят границата ни? Пишем си, но никой не излиза да протестира, нали?

И това трябва да успокоява съвестта ни?

Изключителен коментар! И много тъжен! Ние наистина не мислим за следващите поколения и те няма да ни го простят.

vasil

Всъщност централноазиатските гени у турците били към 15%.Генетично ,може да се каже ,че потеклото им е главно от местното население на Балканите и Мала Азия.