Реформаторският блок още няма кандидат-президент

Партиите от Реформаторския блок все още не могат да се обединят около една кандидатура за кандидат-президент. Очаква се обаче такава да има на 30 август.

Обратно в новината

Коментари - Реформаторският блок още няма кандидат-президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То няма реформаторски блок. Какъв кандидат президент да имат и кой ще ги подкрепи?

Да пускат Кънев и Ненчев, хем ще разберат колко подкрепа имат, хем ще спасят армията от единия.

Как да нямат кандидат РБ,имат си и още как-Радан Кънев къса пагони във фейс бук,но пък не се кандидатира за президент.Това е кандидата им.

За онези от фотото познайте чий пръст в чий гъз е заврян.

А неможе ли да го направите с томбола? или с ония игри за по левче - изтриваш 3 символа на лидери от РБ и печелиш да си кандидата им за президент. Несериозно е да се криете зад сициологически проучвания. Това показва само едно - слабост

Реформаторите достигат дъно след дъно. След потресающата кандидатура на Вили Лилков за кмет на София, единственият начин да надскочат себе си с по-голям тъпизъм е да предложат Зеленогорски за президент. На бас, че Паръмка би литнала от кеф.

те са просто уред за консумиране на власт и разчистване на икономически терен за Некои приятели от запад....

Ако 27 години си бил в лайната - няма начин да не миришеш.

По-важно е за кого биха гласували непартийните избиратели. Минеков май наистина би събрал повече гласове от другите.

Де Бай Ганьо

Тези на снимката ли са всичките членове на реформаторския блок.

И самоснимачката.

Да ви имам кандидатите...Не се хабете ,пълен провал ще сте.Не виждам личности достойни за поста и в ГЕРБ.Всички сте оакани до ушите...

Десницата отдавна умря. Правят се някакви смешни опити за партии, обединения. Но се вижда, че колкото по-бързо се съберат - още по-бързо се разцепват. И не могат да се търпят едни други

Десницата я уби костов. Тогава хората вложиха големи надежди за промяна. Така чаканата промяна обаче не се случи. Само корупция и лъжи. Да не говорим, че и тази десница тогава беше абсолютно менте. Пребоядисани комунисти и доносници.

Славито,бе,Минеков-некадърният комплексар бил най-добрия избор на продажната Куневица!Че кой друг?!Всъщност кои са в ДБГ-то, освен Куневица,Славчото и ако още е там-онзи бивш министър на просветата,която просвета сега цъфти и вързва в ръцете на "вечната"Кунева?То при нея всичко цъфти,само дето плод не дава!

Политика се прави со ДУПЕ и со паре. А ние паре немаме...

тези,дето са се нахилили от фотото горе-всичките сте за съд и затвор,а не да се кандидатиратe където и да e,особено пръмова

Никой от предлаганите от РБ кандидат-президенти не е избираем. Не мога да се начудя на голяма част от предложенията на различни партии - непознати хора или такива, които не са оставили добри впечатления с участието си в управлението или политическия живот. Би трябвало да се въведе някаква форма на предварителни избори и онези, които имат най-висок резултат, да се борят в последния "рунд".

Хаха ами това ние много добре го знаем, знаем също че нямам никакво значение за тях имат ли нямат ли.

Шилo

Тая пача Пръмовица освен да мъти дясното блато, друго не прави! Е, как да се обистри такова блато и да стане на синьо езеро, в което свинята ежечасово си мие кирливия червен дирник???

"избори" между/за/ на/от гнилите ябълки -6 издание .

Те хора не останаха в България - президенти търсят! Да се смееш ли, да плачеш ли? Матриалът ще си избере най - подходящия матриал.

ujabg

Слоган имат ли?

Чета и не вярвам на ушите си. Кой болен мозък,първо може да номинира Трайчото Трайков и второ,да очаква,че това е избираема кандидатура!?ДБГ,ДСБ,СДС и всичките там останали люспи,са видимо слънчасали. Изборите ги губят без грам съмнение. Същото важи и за раздорите в ляво-тънките сметки,пазарлъците и жаждата за Власт,ще им изедат главите. Който си мисли,че ще се отървем от ГЕРБ властовия монопол....с подобни опозиционери,реформатори и пр.-да,ама не.Бог да пази България!От собствените й политически избранници.

Нещо си се объркал. Кандидатурата на ДБГ е проф. Минеков.

Все тая. Даже точното име не е важно. Тези нямат читави хора и затова няма как да спечелят нещо.Във властта са,с няколко министри и вице-,а само един кмет имат-:))) Ето на това му се вика демокрация и справедливост-:((( Бог да пази България!

кое по-точно трябваше да бъде новината !? този вид спам се нарича - продуктово позициониране. ...лешове.

Той е вдигнал белия флаг преди да го изберат.

Найден Зелен . от село Садовец е подходящ ...тъп е като галош , става за тази излишна и безсмислена за България длъжност !

Мълчах, мълчах, .. но да им кажа реформаторите, коя е най- добрата кандидатура, според мен .. Тази на СТЕФАН ЦАНЕВ- писател и драматург, интелигент , с обща култура , а съпругата му - актрисата Доротея Тончева - е умна , а не проста жена ... Вацлав Хавел навремето ДОБРЕ си свърши работата - задълженията !!! и за Вице- Христо Иванов или Караджов.. Като юристи помагащи на един интелектуалец !!! Няма генерали, няма калинки на Боце , няма прости недоразумения - кандидати ... СТИГА Стефан Цанев , когото НЕ познавам , лично, да се ..съгласи ... РАДАНЕ , махай се от тези и издигни ТАЗИ кандидатура ..и без това простолюдието, куневщината и сие ананиевци , ни заливат !!! Малко умни хора останаха в България !!! Коя друга двойка кандидати би била по- известна , умна и интелигентна от ТАЗИ, която аз предлагам ??? СТИГА простолюдие в България !! BIG AL

Кънев няма полезен ход. Отдели ли се от реформаторите, няма да спечели и два процента на изборите. Трябваш да се отдели още на предишните избори. Сега щеше САМ да спечели 15-16% и да се съобразяват с него, а не да го подритват.

За човек като Ст.Цанев бих гласувал. Със творчеството си е допринесъл за България повече от всичките ни "политици" взети заедно. Не мога да преценя доколко би бил качествен на тази позиция ,но поне не си е зацапал дирята.

Аз

Стефан Цанев 26 години преди всички избори дава акъл за кого трябва да гласуваме, а след изборите обяснява как се бил излъгал... Еми... то си има дума за такива... Кога се е снабдил с обща култура не стана ясно... Стефан Цанев, Недялко Йорданов... бойкоборисофците на Българската "култура". Колкото култура у боко, толкоз и у тях. И обща, и частна...

Реформаторите са ми любими! Там системата е "Всеки срещу всеки", а на моменти толкова се объркват, че започват и самите себе си да псуват. РБ е като автоимунно заболяване. За съжаление "не мори, а само мъчи".

От много ядене....стигнаха чревни проблеми.

е, в сравнение с АБВ са аматьори ..

Как ще има! Нормален човек няма никакъв шанс да спечели избори.:)

Реформаторският блок още няма кандидат-президент За тях това няма никакво значение.

олимпиада...важно е участието.