Ангелкова ще променя облика на Слънчев бряг

Разработваме наредба за статута на националните курорти, в която ще разпишем конкретни текстове за промяна в облика на Слънчев бряг, каза министърът на туризма.

Обратно в новината

Коментари - Ангелкова ще променя облика на Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вместо Митю Очите горгорбашият на Слънчака ще бъде Теню Ушите.

Района на днешния Слънчев Бряг го помня от средата на 50-те години. За огромно съжаление този облик няма да върнете никога.

Тя собствения облик да си промени, коня му с кон!

само лъжат-мажат и се излагат катастрофално пред народа. Как ще го промени, когато вече е твърде късно? Нацвъкаха кокошарници за по един вход във всичките курорти и градове също, а сега - да не би ще ги рушите? Няма да стане, то си ясно от момента, в който тя само отвори устата си.

Ако сринат половината хотели и върнат зеленината в комплекса от 80-те на миналия век няма да сгрешат спрямо туризма и природата. А също трябва и да се забранят определени дейности в комплекса и съпътстващите ги помещения.

след време ще дойде време малоумните и безумните шебеци сами да рушат бетоните и бардаците, които са построили

ОЩЕ БЕТОН и фекализация в морето ..... НЕ ! МЕРСИ ! БЯГАМ ДАЛЕЧ ! Ако изкарате леглата от хотелите на колко етажа ще се подредят на плажа ?

Преди министърката Ангелкова да оправи Слънчака, отдавна ще сме я забравили, че е била министър, даже няма да си спомняме коя е. Това, че е отишла на държавни/разбирай наши/ разноски да се попече на Слънчака не и дава право да говори глупотевини, в които и тя самата не вярва, че ще се случат

Не се очаква да направи нещо. Тя затова казва "ще разпишем".

За какво спасение на курорти, за какви пет лева говорим? Албена, ол инклузив: Всички с отвратителни впечатления, кълнат се повече никога да не стъпят там. Златни пясъци- не успях да се добера дотам поради отвратителната миризма на фекалии, разнасяща се около целия курорт. Варна и плажовете около Варна- мръсотия, мазут, оборудване от преди 60 години, даже Варналий не стъпват там. Камчия- няколко къмпинга, останали от разцвета на соца, мизерия, високи цени на бунгалата и никакво обслужване. Тук поне плажът е огромен, водата-сравнително чиста, навалица няма, Руските хотели са в добро, да не кажа невиждано добро състояние (за нашите условия, разбира се). Бяла, Обзор и Несебър- селяния, тълпи от търговци със сергии, цени като за Монте Карло, обслужване като от Бусманци. Слънчев бряг- мръсотия, мутри, пияници, наркотици и евтин фалшив алкохол. Дюни- сравнително добро и сравнително чисто. Лозенец- ако оживееш този път, следващият вероятно ще ти е последен. За Гърция, Турция или Хърватско няма да пиша, нашата министърка там няма правомощия да ги оправи....

Аз

Един термоядрен взрив би бил добро начало на промяната...

попита ли понапред бате си Митко със силиконовия пищоф?

"Участниците в срещата предложиха да се забрани поставянето на преместваеми обекти на определени места в курорта и да се обособят отделни парцели за тях. По този начин ще се изчистят централните алеи от загрозяващите ги обекти и ще се въведе ясен регламент за тяхното поставяне." Божеее, допусна се този прекрасен курорт да бъде превърнат в свърталище на мутри, наркопласьори и сводници, а сега изведнъж открили проблема: сергиите с гащи и пояси пречели! Как пък не ми хрумна, че в тях се корени проблемът!

как ма, како кунче ще му промениш облика на слънчака - то си има специални отрепки за това - разни очички, крави, келове и други вип персони - облика на слънчака може да го промени само булдозера, разоравате го и засявате картофи, а между редовете виповете ще си засеят марихуана - и ти доволна, и те доволни - като туристическа атракция може туристите сами да си късат листенцата и да си свиват цигарки

Да си Вземе Митко вече излекуван за главен съветник.....:))

Разработваме наредба за статута на националните курорти, в която ще разпишем конкретни текстове за промяна в облика на Слънчев бряг В новата наредба се предвижда, балконинга , като основен вид спорт в курорта да стане по-безопасен,т.е. скачането от десетият етаж на хотела мъртво пиян да става от петият етаж. Също така "творческите" среща с агитката на Цървена звезда , да се отмени, като вече тези срещи ще бъдат с агитките на ЦСКА И Левски . Във връзка със спазването на тишината в курорта , престрелките м/у отделните банди ще стават задължително със заглушител. Убийствата и изнасилванията ще бъдат "изнесени" на 10 и 12 линия на курорта за да не пречат на почиващите. А Митьо очите ще стане шеф на борда на директорите на Слънчев бряг АД.