Почина журналистът Димитър Цонев

Журналистът Димитър Цонев почина днес във ВМА, където лекарите се бореха за живота му.

Обратно в новината

Коментари - Почина журналистът Димитър Цонев | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Без цветя де ,ама да не го погребат и без обувки като бедно сираче.

Прекрасен човек и журналист! Митко, ще ни липсваш, но дано да си при татко си на по-хубаво място! Там и цветята са безплатни, не като в България! Мир на душата му! Амин.

Прекрасен човек и журналист! Митко, ще ни липсваш, но дано да си при татко си на по-хубаво място! Там и цветята са безплатни, не като в България! Мир на душата му!

TIREX

завършил за адвокат обаче тати и мама у ТВ та му се наложило на пъпеша това а смехорите че бил джърналист са дебилни.

Харесвах го , гледах предаванията му. Поклон!

Не познавам Димитър Цонев Лично. Но си мисля, от това, което съм гледал по Телевизиите, че е Добър , Хрисим и Интелигентен Човек. Нека да Почива Душата Му в Мир. ------------- Защо се преекспонира Неговата кончина. Че ако не беше Син на един друг Човек, едва ли това щеше да се случи. Не е задължително Синовете да "стигнат" Бащите си ... в каквото и да е ... даже и в Смъртта. Моите Съболезнования на Семейството.

Да почива в мир! По-добре достойна смърт, отколкото с парализа, неподвижен ... обгрижван от близки и приятели. Жалко за децата му, за майка му - най-лошото в този живот е да те изпревари детето ти. Поклон! Бог да го прости!

Бог да прости Димитър Цонев!Каквото и да се каже за него е все добро,но за съжаление няма да чуе е види нищо!Това трябва да разбере всеки един от нас-да бъде позитивни като Митко,защото неговото предаване се гледаше повече заради него,защото много от гостите не са били лицеприятни.Още един път най-искрени съболезнования на семейството и да бъдат много силни,осъзнатата мъка тепърва предстои

Дъщерята на журналиста - Десислава Цонева, която също работи в БНТ, както и цялата рода .....

Големият журналист ... с юридическо образование?! Да почива в мир!

не са помогнали на никого, но са добър източник на доходи без никакви данъци.

Абеее.... това да не ви е сватба, че да подканвате гостите за пари? Човекът още топъл, а те бързат ... фондация да правят? На големия журналист ... с юридическо образование?

входа за погребението? Билети къде има? Излагате се бе ...

да се трият коментари. Бих искал да прочета именно изтритите постове. Там е истината. Бог да прости Димитър Цонев.

Изтриха ме няколко пъти само защото се опитах да обясня какво е голямата журналистика, давайки пример с убитите от мафията журналисати в Италия през 70-те , с убитата ирландска журналистка, повела борба срещу мафията ,с двамата 25-30 годишни журналисти свалили Никсън от президенството....т.е неща с които Цонев никога не е имал вземане -даване , но все пак подчертах че макар не топ, все пак е от търпимите журналисти и изказах съболезнования. Три пъти ме изтриха. Явно тов не е форум , а ученически лексикон, разрешен само за хвалебствия.

Ний цветя не ядем и не пием, носете си парички.

Кога почина човека, кога основаха фондацията, кога взеха да просят пари :) Мислят си ,че името на Митко ще ги издържа така цял живот, но са нещо в грешка. В България фондациите са повече от фирмите.

Лека му пръст ! Ще се въздържа от оценки, но апелирам журналистите при всяко публично интервю с обществено-значима личност (особа), да бъде задаван задължителен въпрос като : " Вие каква религия изповядвате ? " От отговора ще научите ПОЛУистината ! Религията е опиум за народа, а партиите са Х 2 ! Изроди !

"Близките на Цонев: Не носете цветя, дарете......" Ейййй, ненаядохте се беее, пари не ви стигнАха бе.....как може да обръщате човека от кофчега му беее....Къде се е чуло и видяло погребение без цвекя? Нека пак да си даряват, ама без това не може и е против каноните ли беше или никоните, не помна че сам на 93 вече.

Цветята са за Митко Цонев, не за близките му.Малко грозно е в такъв момент да определят начина на поведение на хората, които искат да го почетат.

Ами много е просто, сега ще спрат да се наливат едни парички и ги търсят от друго място.

Как можеш да накараш /да заповядаш/ на някой ,....КАКВО ДА НОСИ НА ПОГРЕБЕНИЕ ???

Пенчо Славейков! ВЕЛИК! На път за вечността се тук отбих и проживях живот честит и тих - и тръгвам през вратата на смъртта отново пак на път за вечността...

БОГ ДА ГО ПРОСТИ ! Но в мъката си дащеря му измисли доста странно нещо...Без цветя....Грехота е да няма цветя за този достоен човек!Който иска ще дари за фондацията,хората които ще присъстват не са от най бедните...

От езотерична гледна точка Треньора изтегли Митко на резервната скамейка... но иначе играта продължава с останалите играчи. Но връзка с резервните играчи има.Така че те ни гледат "сейра" без възможност да се месят в играта.

Съболезнование към цялото семейство.Поне те са имали късмет,че нещата не са станали докато Митко е шофирал.

Изкривена българска действителност. Вярно, че за умрял или добро или нищо, но да има толкова много изтрити коментари. А истината може да е в тях.

ФОНДАЦИЯ ЗА ЖУРНАЛИСТИ?!!!! Друг Път. Кой е луд да спонсорира нещо подобно. Може би се отнася за политиците. Да си спонсорират медиен комфорД

Свестен човек, отишъл си без време! Дир.бг, цитирайте правилно! Не се стеснявайте да предадете точно нагличките думи на сакскобургготски, а именно: "...като говорител на правителството МИ.", както е на сайта МУ.

На какво са символ парите? Какво се изразява с подаването на пари? Какво се прави с пари? Покупки? Мисля, че Димитър Цонев, лека му пръст и Бог да му прости греховете (макар че, не зная да има такива, но кой ги няма?), беше един от малкото лица от екрана, заслужил си уважението ми, като зрител. С красотата и тленността на цветето, човек изразява отношение, уважение, почит. С поднасянето на цвете, показва любовта си. Пари поднасям на онзи, който ме пита "К'во прайм ся?". А това, което ми е внушил Митко Цонев от екрана е, че никога не би задал такъв въпрос. Не че не би съумял -той е юрист, с ценз и умение. Но е съвестен и не се продаде, дори в екипа на Сакскобурготски. Аз нося цветя! Поклон!

Бог да го прости, беше усмихнат журналист. Само не мога да разбера роднините, вместо цветя -пари, меко казано -ГЛУПОСТ!!!!!!! Така фондация не се създава-ГЛУПОСТ!!!!!!!!!

pegenes

Подаръците в пари значи. Препоръчителна сума?

Прав сте да се съмнявате, друго щеше да е ако бяха посочили каузите за които да дарим. Иначе идеята е добра, може би поради тежките емоции близките не са я дооформили.

pegenes

Значи, подаръците в пари, така ли? А по колко левчета се препоръчва на посетител? Има ли ограничение за минимум и максимум на дарената сума?

Хубаво си живя Митко, не знае за лишения, безпаричие, безработа. Жалко че си отиде млад.