БСП прекрати преговорите с АБВ за предизборна коалиция

БСП прекратява преговорите за обща коалиция с АБВ за президентските избори, ген. Румен Радев е наш кандидат, обяви лидерът на столетницата Корнелия Нинова.

Обратно в новината

Коментари - БСП прекрати преговорите с АБВ за предизборна коалиция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво Нинова, Браво Корнелия, най после се намери някой който да постави Пъванката там където муе местото. Партия имал каква партия един файтон хора, един файтон кариеристи.Левичари били. Първанка, няма пулу бременна жена. Тя или е бременна или не. Първанката, идеология имал, да има, но тя се казва идеология на кариериста.

Когато залагаш на някого в едни избори трябва поне да си наясно какво е семейното му положение. Очевидни Радев има затруднение да определи семейната си идентичност. Моногамният семеен модел все още общоприет в световната политика, г-жо Нинова. Който не може да се справи с задълженията към собственото си семейство едва ли може да отговаря за решаването на проблемите на нацията. БСП пак залага на грешния "кон" в състезание което още не е започнало. Да не се чудят защо пак ще са губещи. link

КУРнелийчето-четвъртит!...

на тая ще и замръзне усмивката след изборите. Като препикано мушкато ще изглежда. Най-малко харесвам Гоце, но защо започнаха и завършиха така безславно и пагубно.

Другарката Нинова много е възмъжала...?

Взеха,да и никнат,като на ...мъжко момиче!...

Кой е Гоце с1% и нещо?

брееиий, до там ли я докараха "столетницата", бре, 17% и 1,7%??????!! ;)) A, едно време, бяха 99% за бкп-то и 1% за оф-то!! Aма, кво не правят парите, развалят и "сто годишни баби"!! ;))) хаха...

Крушовене, Крушовене, хубаво си нощно време. Имаш улици удобни и жени способни. PS: Вместо Крушовене да се пее Крушовица!

Не че съм голям почитател на столетницата.. ама няма за какво да правят метани на Първанов. Какво може да предложи той? Само върти задника и се чуди кого да изнуди за далавера.. ту с правителството на ГЕРБ, ту коалиция с БСП ама не съвсем! Хайде стига БСП се е закопавало с тия коалиции. Имат си червени бабички електорат, току виж привлекли някой недоволен от ГЕРБ. Имат добър кандидат за Президент, да не се разправят с палачинки като Първанов!

ДАА , ДАА , АМА НЕ !!!

Му влезе перушината отзад,май?!

корнелията е по-зле и от Станишев, тя окончателно ще закопае БСП.....

Дай Боже !

браво на теб. Сега ли се усети - седмица говорите за обща кандидатура, пък сега те засърбя. Ама си хитра-а-а, разбра че ще загубиш изборите. Ще можеш да казваш - АБВ е виновна.

ама завършил да "слуша" в американския колеж и си тръгнал.

кво не си доволен - какво пише за него в Гугъл. Ами пише най-важното, което и той сподели - че е летял на всички летателни апарати. И че е правил брилянтни лупинги - пише го поне на две места.. Това с лупингите е много важно за един президент. "завършил в САЩ летателен колеж, а плюе НАТО - искали ни пари. Споко бе - не се ли сети, че няма какво да вземат на босия. А защо не е учил в Русия, как така русофилите ще го избират и вече цял ляв народ го е предложил?

ако не е лъжец, то много добре скрива истината. На запад - за президент специално обръщат внимание и на семейното положение. А тук - за този велик човек освен в Гугъл не знам къде да разбера. Женен ли е , разведен ли е, гей ли е - няма лошо. Деца има ли - добре ли са възпитани, добре ли се учат. Абе как така ще милее за цял народ, а не знаем децата му как са възпитани.

че комунягите са лъжци - да, но и генерала е лъжец . Кое е верното бе - на едно място пише, че е бил СЛУШАТЕЛ във Военновъздушен колеж "Максуел" вАлабама, а на друго, че го е завършил. Оставям на вас да видите разликата между "слушател" и "завършил".

тук пишат все старци, както и по телевизията, когато докопат ефир се изказват - познавам го по старческите треперещи гласове. Затова не се стряскайте от изказванията им. Те са и едни и същи - това е като дрога, а си и нямат друга работа. Не се влияйте от тях млади хора - Слави забрави да сложи клауза - да имат право да гласуват само тези със средно образование и под 70 годишна възраст.

ВЗЕМИ И НАПИШИ ЕДНА СТАТИЯ, А НЕ ОТНЕМАЙ ДУМАТА И НА ДРУГИ СТАРЦИ.

Корнелия и Гоце - ЦИГАНСКА ИСТОРИЯ! Или някой ще възрази - НЕ, БЪЛГАРСКА! Наименованието (езикът, думата) може и да се дискутира, НО СЪДЪРЖАНИЕТО Е ЯСНО, ПРЕДЕЛНО ЯСНО НА ВСЕКИ!

Това, което става и ни демонстрират БСП и АБВ всъщност е МНОГО ПОКАЗАТЕЛНО И ЕМБЛЕМАТИЧНО ЗА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ, и особено за онези във властта и политиката, за т.н. елит и посланията му към народа! Да поясни просто и директно, така че дори и Корнелия и Гоце да не могат да се направят, че не разбират. Още веднъж: "Нашият кандидат не е равноотдалечен ТОЙ Е КАНДИДАТ НА БСП!?!?!?!" Ако приемем това изявление на Корнелиа Нинова за истина, или че дори и да не е цялата истина, в нея има нещо вярно, ТО НА ПРАКТИКА ТЯ КАЗВА, ПРИЗНАВА И ИЗЛИЗА, ЧЕ ... ТЕЗИ ОТ БСП И АБВ, Корнелия и Гоце СА ТРЪГНАЛИ ДА СИ МЕРЯТ ... ДИСТАНЦИИТЕ С ... РАЗЛИЧНИ УРЕДИ ЗА ИЗМЕРВАНЕ, С РАЗЛИЧНИ МЕРНИ ЕДИНИЦИ. С РАЗЛИЧНИ РУЛЕТКИ! и МЕТРИ!! Тоест, ОЩЕ ОТ САМОТО НАЧАЛО, ОЩЕ ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНАТ "ПРЕГОВОРИТЕ" РАГОВОРИТЕ И ДОГОВОРКИТЕ МЕЖДУ ТЕЗИ, ТЕ СА БИОИ ... ОБРЕЧЕНИ! Това е като Гоце да излезе с уред за мерене в метри, а Корнелия - в сантиметри или фурове, И ПОСЛЕ ДА СИ МЕРЯТ ... "ДИСТАНЦИИТЕ" В АБСОЛЮТНИ ЧИСЛА, БЕЗ ДА РАЗКРИВАТ АРШИНИТЕ СИ, С КАКВИ МЕРНИ ЕДИНИЦИ МЕРИ ВСЕКИ:) И тогава излиза един много прост човек, и аз ще го задам, като прост човек: АКО ТЕЗИ НЕ МОГАТ ДОРИ И ЕДНО ПРОСТО РАЗСТОЯНИЕ, ДОРИ И ЕДНА ПРОСТА ДИСТАНЦИЯ, ЛИНЕЙНА ВЕЛИЧИНА ДА ПРЕМЕРЯТ ПРАВИЛНО И ДА ПОСТИГНАТ СЪГЛАСИЕ ЗА НЕЯ, Е КАК ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ДЪРЖАВА ИЛИ КАКВОТО И ДА Е!?!?! А какво да говорим, че в реалния свярт има и двуизмерни, че и триизмерни системи, всъщност това е цялата реалност, да не говорим и за други измерения, които изучават и разбират хората!!! Някой трябва да обясни и на Корнелия, и на Гоце, а и на останалите политици ЗАЩО В СВЕТА СЕ ПОЛЗВАТ УНИФИЦИРАНИ МЕТРИЧНИ СИСТЕМИ, СПЕЦИФИКАЦИИ И СТАНДАРТИ И ЗАЩО И КАК СА СЪЗДАДЕНИ ПРЕДИ МНОГО ГОДИНИ, ОЩЕ В ДРЕВНОСТТА, КАКВА НЕОБХОДИМОСТ ГИ Е ПОРОДИЛА И КАКВИ НУЖДИ ЗАДОВОЛЯВАТ НА ХОРАТА, НА ВСИЧКИ ХОРА!

И се чудя и се мая защо това интелигентно красноречие/адмирации/ си губи времето да пише на неразбиращия български народ за истината, която ни вади очите, но не искаме да я видим и разберем... Но пък все някой трябва да я направи тази ИСТИНА видима и разбираема за всички.. Info, застани с името си, България има нужда от такива като теб, може би истински водачи!

Аз съм на възраст, с опит и познания, които обуславят и не ми позовляваат да ПРИЕМАМ АВТОМАТИЧНО, и да СИ ФОРМИРАМ ПРЕДСТАВИТЕ за това кое е редно и кое - не САМО ОТ ЕДИН ФОРУМ И РЕПЛИКА НА НЕПОЗНАТ ЧОВЕК В НЕГО, о негова субективна оценка, която нито съм искал, нито е предмет на дискусията и темата. Когато аз се интересувам от нещо и някого, и от мнението му, познайте какво - АМИ АЗ ПИТАМ! Впрочем забелязвам одна тенденция много хора да дават тук акъл и мнение, вкл, оценки за други, колеги, участници във форума, и в това по принцип няма лошо, АКО ТЕ СА ОБЕКТИВНИ, ДОБРОНАМЕРЕНИ И ПОДПЛАТЕНИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С КОНКРЕТНИ ПРИМЕРИ И ФАКТИ. Иначе увисват и са несериозни... В България много хора умират да дават акъл там, където не им го искат, а сами не могат да се оправят в елементарни ситуации и с елементарни дилеми в живота... Не казвам, че непременно и с вас случаят е такъв, и не го правя, защото нито е моя работа, нито особено ме интересува, с извинение. В този ред ма мисли интересът ни определено не е взаимен! (Мен вашето име и личност изобщо не ме интересуват, така, както се представяте - да допълня, ако не съм разбран напълно! И обикновено аз не позволявам влизане в периметъра ми на всеки и особено на хора, които не ме възприемат и одобряват, просто защото не искам повече да ги разочаровам, например:)Бъдете така добър и вие да спазвате подобна лична хигиена. ) Казвате, че след като съм анонимен (според вас), значи никой нямало да ме чете! Ами добре, но вас какво конкретно ви засяга, защо берете гайле и се опитвате да плачете на чужди гробища:) И го кажете това не на мен, А НА ЦЕЛИЯ ФОРУМ, НА ВСИЧКИ ТУК, КОИТО В ОГРОМНАТА СИ ЧАСТ СА - ПОЗНАЙТЕ КАКВО - С НИКОВЕ, ТОЕСТ АНОНИМНИ ТУК:) Или вие сте загрижен за мен и моето време? Да ви успокоя - не се приреснявайте, аз имам време...

Искам да изразя цялата си искрена подкрепа в стремежа ти да се "чудиш и маеш", това е нещо все пак, всъщност много нещо! Мозъкът е мускул, който не закърнява и се развива, когато се употребява, и началните упражнения са точно тези - чуденето и маенето. Така човек преди да намери решението на един въпрос първо го идентифицира и дефинира, след това формулира правилно, което казват е по-голямата част и от отговоря и решението му! Или с две думи - дерзай и продължавай с чуденето и маенето. Да ти имам проблемите!

Разбирате ли колко абсурдна е зле режисираната пиеска, поредната, която ни поднасят Корнелия и Гоце, вижте още веднъж какво точно казва(т) и каква според тях е подбраната от тях причина - за пред нас, за пред хората и преди всички за пред малцината им подръжници - цитирам: "Нашият кандидат не е равноотдалечен ТОЙ Е КАНДИДАТ НА БСП!?!?!?!" Значи препъни камъкът, огромното и непреодолимо препятствие на тези, след толкова драми, събирания и разлъки, подготовки за срещи и уговорки, пазарлъци и скандали, СЕ ОКАЗА ЧЕ Е ... НЕ ДРУГО, НЕ ПОЛИТИКИ, НЕ ИДЕИ, НЕ ПРИНЦИПИ И ВИЗИИ, А ... ПРОБЛЕМ С ДИСТАНЦИЯТА, С РАЗСТОЯНИЕТО, С РАЗПОЛОЖЕНИЕТО И МЕСТООТСТОЯНИЕТО НА ЕДИН ДО ВЧЕРА СВЕТОВНО НЕИЗВЕСТЕН ГЕНЕРАЛ-ЛЕТЕЦ, КОЙТО СЕ ПОХВАЛИ С ГОЛЯМА ГОРДОСТ, ЧЕ ... ВИНАГИ СИ БИЛ ПРИЗЕМЯВАЛ САМОЛЕТА!?!?!?! (ами то е ясно по дефолт, че ако един самолет не се приземи, след това пилотът му няма да има друг шанс да то прави, обикновено, и за това не се иска много акъл да го разбере човек, стига да не е привърженик на БСП или Гоце и гоцетата... И сега виждам, че тези нито са чели каквото съм писал и казвал, нито онези, които са чели са вдянали. Аз отдвадна,много пъти, може би стотици пъти СЪМ ПИСАЛ, АКЦЕНТИРАЛ И НАПОМНЯЛ, ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ СЕ РАЗБИРАМЕ И НЕ МОЖЕМ ДА СЕ РАЗБЕРЕМ, ЗАЩОТО ГОВОРИМ НА РАЗЛИЧНИ ЕЗИЦИ!!! Дори и когато говорим и пишем на уж един и същи език, на българския, НИЕ ПАК ГОВОРИМ НА РАЗЛИЧНИ ЕЗИЦИ, защото в едни и същи думи влагаме често до винаги РАЗЛИЧНО, ЧЕСТО КОРЕННО ПРОТИВОПОЛОЖНО СЪДЪРЖАНИЕ!?!?!

Бойко Борисов е популярен и печели сред простолюдието, защото в стремежа си да се хареса, както всеки много егоцентричен популист, влюбен до безумие в себе си, и по-точно в имиджа, който иска да си изгради, ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ СЕ ИЗПУСКА ИЛИ УМИШЛЕНО КАЗВА И НЕЩА, КОИТО ДРУГИТЕ "ИГРАЧИ" НЕ СМЕЯТ И НИКОГА НЕ БИХА КАЗАЛИ, защото ТЕ СА В ИГРАТА, ТЕ СА ИГРАТА! Така например Борисов навремето директно и публично се изока, че когото посочел за президент, той ще стане! Че дори и магаре да посочи, и него ще изберат - забележете - ИЗБИРАТЕЛИТЕ МУ, ПОЧИТАТЕЛИТЕ МУ!!! НЕГОВИТЕ ПОДРЪЖНИЦИ И ИЗБИРАТЕЛИ! Специално искам да подчертая, че НЕ СТАВА ДУМА ЗА МЕН ИЛИ ТЕБ, ЗА ЦЕЛИЯ НАРОД И ЗА ВСИЧКИ ГРАЖДАНИ, А ЗА ОНЕЗИ ОТ ТЯХ, КОИТО ... ЩЕ ПОДКРЕПЯТ И ИЗБЕРАТ И МАГАРЕ, СТИГА ДА ИМ Е ПОСОЧЕНО ОТ ТОЧНИЯ ЧОВЕК, дали ще е Партията, или Доган, или Кобурготски,...или Борисов, ТОВА В СЛУЧАЯ НЯМА ЗНАЧЕНИЕ!!! И така имаме примерът, когато НЕСИСТЕМНИЯТ като поведение и изказ Борисов С ТОВА СИ ПОВЕДЕНИЕ И ПОЛИТИКА (НА ВЕТРОПОКАЗАТЕЛЯ) ВСЪЩНОСТ ЗКРЕПИ, ЗАЩИТАВА И ПАЗИ НА ВСЯКА ЦЕНА ... СИСТЕМАТА, СТАТУКВОТО:) Или както е прието да се изказва политически коректно - "СТАБИЛНОСТТА" ИМ (МУ)!

За магарето - не само го каза, но и го доказа !

И така, ако излезе прокуратурата, и ви каже, че един бездомник е подпалил няколко склада и че имат всички доказателства и дори самопризнания, ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПОДПАЛВАЧЪТ, ИМАМ ПРЕДВИД ИСТИНСКИЯТ, ОНЗИ, КОЙТО Е ЗАМИСЛИЛ И ОРГАНИЗИРАЛ ПОДПАЛВАНЕТО ИМ ... НЕ Е ТОЙ! Когато излезе главният пролурор Цацаров, и ви каже, че има груби нарушения и престъпления и подготвени злоупотреби с бюлетините при Костинбродската афера, и имат достатъчно доказателства за да обвинят виновните, ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ НЯМА ДА ИМА ОБВИНЕНИ И ОСЪДЕНИ! Когато главният прокурор Цацаров излезе пред всички и оправдае атаката си срещу голяма системна банка с това, че са задържани трима човека за УБИЙСТВО, и това след седмици следене и подслушване на тези хора, със СРС-та, ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ... ТЕЗИ ТРИМАТ СА НЕВИННИ, И ЧЕ ПОНЯКОГА ДОРИ И ЧЕ РЕАЛНО УБИЙСТВО НЯМА!!! Когато излезе премиер, например Олигрски, пред цял народ, и предложи един Преуспял Катарзис за шеф на най-голямата служба в България, ДАНС, и оправдае предложението СИ (а то всъщност не е негово и е пределно ясно - сламен човек не е инсталиран там за д прави той предложенията за критично важните за мафията и народа постове...) с това, че този имал ункален опит като следовател, ТО ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ ТОЗИ Е ПОДБРАН ТАМ ЗАРАДИ ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И ЗАРАДИ ОПИТА И РАБОТАТА МУ КАТО СЛЕДВОАТЕЛ, както всички след това се уверихме, не че не го знаехме! Когато ви кажат, че престрелка между бандите на всеизвестни бандити по морето е МАХЛЕНСКА СВАДА или БИТКА ЗА ПАРКОМЯСТО, то всички трябва да знаете, че ПРЕСТРЕЛКАТА Е ЗА ВСИЧКО ДРУГО, НО НЕ И ЗА ТОВА! Когато един човек ви каже, че е цар, то знайте, че става дума за ... РЕПУБЛИКА, и че той ЩЕ СТАНЕ И ПРЪВ РЕПУБЛИКАНЕЦ, за да се докопа до повече пари и имоти!

БРАВО.

Впрочем когато този заяви убедено, и дори обидено - на въпрос на Кеворкян има ли някакви претенции към България, когато се върна и преди да го избутат за премиер - че нямал и не можел да има претенции към България, и дори се засегна, ОЩЕ ТОГАВА БЕ РПЕДЕЛНО ЯСНО, ЧЕ ТОЗИ ЩЕ СЕ ОПИТА ДА ГЕПИ ОТ БЪЛГАРИЯ ВСИЧКО, ДО КОЕТО МОЖЕ ДА СЕ ДОКОПА ИЛИ МУ ПРЕДЛОЖАТ ПРИВЕДЕНИ ЦАРЕДВОРЦИ И ПУТИНПОКЛОННИЦИ! Така ако излезе Корнелия, и ви каже, че не са се разбрали, защото БСП имала много по-голяма тежест (електорална) ит АБВ и че не били равностойни, ТО ТОВА ВСЪЩНОСТ ОЗНАЧАВА, ЧЕ БСП ЗАГИВА С БЪРЗИ ТЕМПОВЕ, И ЧЕ ГОЦЕ ИМА МНОГО ПО-ГОЛЯМА ТЕЖЕСТ ТОЧНО ТАМ, КЪДЕТО РЕАЛНО ИМА ЗНАЧЕНИЕ - във връзките си с мафията, олигарсите и Путин, И КЪДЕТО РЕАЛНО СЕ РЕШАВАТ НЕЩАТА, ВКЛ. ЗА ПРАВИТЕЛСТВАТА И ПРЕЗИДЕНТИТЕ В БЪЛГАРИЯ!И че Корнелия прави последни отчаяни опити да спаси неспасяемото и да реанимира и съхрани партията на едрия капитал и на олигасите, която е най-оттоворна за разграбването на България и унищожаването на държавата и държавността, представяяйки се за народна и социална, за защитник и представеител на ... БЕДНИТЕ, НА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, НА СПРАВЕДЛИВОСТТА! Гоце не си струва човек дори и да коментира сериозно, само ще отбележа, че и той бе начело на тази партия... така че тези двамцата правят и направиха каквото можаха, за да се отзове БСП на това дередже, Гоце - повече, Корнелия - по-малко и сега. Навремето БКП и БСП бе основната, дори реално единствената "партия" в България, а останалите бяха нейни производни, нейни патерици, макар и скрити и отричани пред обществото, плод на генно-политическото инженерство на същите кукловоди на БСП, такива бяха и СА и БЗНС, и ДПС, и НДСВ, и Атака, СДС, разни кресливи русофили, представящи се за пишман-патриоти,..., ГЕРБ!

А трябва да се допълнят Добрев, Лечева, Янков - налапали се през прехода индивиди, за които социализма е тъпотия за простия електорат, вечните интриганти и изпълнители на заданията на олигархичните кръгове Асланов и Аспарухов, нещастия безгръбначен Паргов, а и вечната амбър на Овчаров - Йотова. То май не останаха.

Ако някой иска да разбере рецептата на днешна България, как да живее добре и да успее в България, аз мога да му я разкрия безплатно и напълно. ПРАВЕТЕ ТОЧНО ОБРАТНОТО НА ОНОВА, КОЕТО ПРАВЯТ (ПРАВИТЕ) В "НОРМАЛНИТЕ" ДЪРЖАВИ И ОБЩЕСТВА, ТОЧНО ОБРАТНОТО НА ЗДРАВИЯ РАЗУМ, ЛОГИКАТА И ЗАКОНИТЕ, НО ВИНАГИ И НАВСЯКЪДЕ В БЪЛГАРИЯ И С БЪЛГАРИ, И ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ НАПРЕД В ИГРАТА, вие вече сте ЗВЕЗДА, ЕЛИТ, УСПЕШЕН И МНОГО УСПЕШЕН БИЗНЕСМЕН, РОЛ МОДЕЛ, СУПЕР, ГОТИН, НАД НЕЩАТА, АБЕ УСПЯЛ И ПРЕУСПЯЛ! ПИЧ, както се изразяват и в БСП - например тарикатчето Кирчо Добрев - дори и за жени - като за устатата Мая Манолова Костгинбродска! Така например ако вземете някоя българска партия и неин лидер или известен член, И СЛУШАТЕ И ГЛЕДАТЕ КАКВО ВИ ГОВОРЯТ И УБЕЖДАВАТ, ЗНАЧИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ИСТИНАТА Е ТОЧНО ОБРАТНАТА. И колкото по-ангажирано и убедено, запалено ви убеждават в нещо, ДА ЗНАЕТЕ, ЧЕ ТО СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е ТАКА, А ТОЧНО ОБРАТНОТО! Впрочем това същото важи и навсякъде и за всичко в България, във всичкк сфери на живота, особено свързаните С ПОЛИТИКАТА, ВЛАСТТА, УПРАВЛЕНИЕТО, РАЗПРЕДЕЛЕНИЕТО НА ПАРИ *И ДЛЪЖНОСТИ), И МНОГО ПАРИ! Особено за т.н. правораздаване, право, прокуратура и съд. ИСКАТЕ ЛИ ДА ВИ ДАМ НЯКОЛКО ПРИМЕРА НАБЪРЗО И ПРОИЗВОЛНО ПОДБРАНИ? Добре! Нали всички знаем, че в България има разделение на властите" Това е и в Конституцията, и в законите ни, и признато, и то категорично от всички - и политици, и коментатори, и анализатори, и всички и всеки. И сега забележете - да, има някои (сред които е и моята скромна личност), които винаги напомнят, че ТАКОВА РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ ВСЪЩНОСТ РЕЛНО НЯМА, И ОТ МНОООГО ГОДИНИ НЕ Е ИМАЛО! НО - ЗАБЕЛЕЖЕТЕ - ДОРИ И ТАКИВА УПОРИТИ ТВЪРДИ ГЛАВИ КАТО МЕН, с неприличното си мислене и възприятия и още по неприличния си изказ НЕ ОТРИЧАМЕ, ЧЕ ТАКОВА РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ СЪЩЕСТВУВА - НА ХАРТИЯ, В КОНСТИТУЦИЯТА, и ... В ГЛАВИТЕ НА МНОГО ХОРА И БЪЛГАРИ НАИСТИНА!

Ако попитате видни прависти от запад, или когото и да е, ТОЙ ЩЕ ГО ПОТВЪРДИ ПОНЕ ТОВА, СЪС СИГУРНОСТ! И всички и всеки ще ви каже, че и Конституция си имаме, наистина, реално - добра, лоша,...това е друг въпрос, НО ПАК НА КНИГА, А РЕАЛНО НИКОЙ НЕ Я СПАЗВА, НО ВСИЧКИ СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ ГО ПРАВЯТ!!! А това уж е най-висшият закон в държавата!?!?! ЧЕ ДОРИ И ЦЯЛ КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД СИ ИМАМЕ, ОТ МАСТИТИ И ВСЕПРИЗНАТИ (поне в главите им и кръговете и обръчите, където се подвизават тези и много обичат да се изживяват като много умни и мъдри и големи прависти...:), което за България е явен оксиморон...) НО ДОРИ И ТОЗИ КОНСТИТУЦИОНЕН СЪД, ЧИЯТО ЕДИНСТВЕНА ФУНКЦИЯ, РАБОРА И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ Е ДА ... ТЪЛКУВА КОНСТИТУЦИЯТА (ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ТРЯБВА ПРЪВ ДА Я ПАЗИ, ТОВА СЕ И ПОДРАЗБИРА ОТ ВСЕКИ С ПОНЕ ГРАМ МОЗЪК В ГЛАВАТА И БЕЗ ДА ЗНАЕ ДА ЧЕТЕ...) та дори и този най-висок "СЪД" ... НАЙ-ГРУБО Я РУШИ И ПРЕНЕБРЕГВА, КОНЮНКТУРНО, ДЕМОНСТРАТИВНО, И чеснто казано ДОСТА ПРИМИТИВНО, поне спред мен.

Здравейте,в коментарите ви има голяма доза истина,но ако си ги прочетете ще откриете и доста противоречия, и още повече когато някой се изказва толкова категорично е редно да излезе с името си.Колкото и да "КРЕЩИТЕ"никой няма да ви чуе,защото вие сте просто едно "info".

е добре за България! Има шанс!

ИНТЕРЕСУВА МЕ САМО - КАКВО ЩЕ СТАНЕ С БЪЛГАРИЯ , С БЪЛГАРИТЕ , КОИТО ЩЕ ОСТАНЕМ ТУК - В БЛИЗКОТО БЪДЕЩЕ.

Това за оставането , не е предвидено .

Ами вижте какво става в една държава след геноцид и демографска катастрофа, погледнете в историята, и вероятно ще придобиете по-добра представа и за съвременна България!

Само след като Бойко преряза престъпните схемички за финансиране на Партията-Майка на Мафията на България, след като и комисионите от Масква отидоха при Гоце, вече Великата Столетница е в медикаментозна клинична СМЪРТ! Предлагам да се саморазпуснете и да отидете на Бузлуджа, аз ще ви намеря пари за два супер-бластерни двигателя, за да се изстреляте в далечния Космос и да ни освободите. СВОБОДА ОТ БЕСЕПЕ

НИЕ СМЕ ТОВА И ТАКИВА СЕГА, ЗАЩОТО НЯКОГА СМЕ СЕ РОДИЛИ И ПРЕМИНАЛИ ПРЕЗ ВСИЧКО, КОЕТО НИ Е СЕРВИРАЛ ЖИВОТА ДОСЕГА, И ЗАРАДИ РЕШЕНИЯТА, КОИТО СМЕ ИМАЛИ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ВЗИМАМЕ ПРЕЗ ДОСЕГАШНИЯ СИ ЖИВОТ! И ще бъдем това и такива, КАКВИТО СМЕ БИЛИ И СМЕ СЕГА, И ЕСТЕСТВЕНО СЪОБРАЗНО ПРОМЕНЯЩАТА СЕ ДИНАМИЧНА ОБСТАНОВКА ОКОЛО НАС И ПО СВЕТА!

Жалки комунисти, че нали АБВ предложи Радев, защо са всичките драми и театър, сякаш някой ще се върже на тия селски номера?!!

Винаги ми е било малко смешно, когато някой, който претендира да има поне малко акъл в главата, да е интелигентен и разумен, и да разбира какво говори, каже, и то убедено и "авторитетно": "МЕН НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА КАКВО Е БИЛО ПРЕДИ, КАКВО Е СТАВАЛО ПРЕДИ (този или тази каква е била преди, какво е правил(а), ЗА МЕН Е ВАЖНО НАСТОЯЩЕТО И БЪДЕЩЕТО"! Това само изречение е достатъчно за мен да направя поне няколко извода - за онзи, който изказва подобна глупост. АКО СЕ ЗАМИСЛИ ЧОВЕК, ВРЪЗКАТА МЕЖДУ МИНАЛО, НАСТОЯЩЕ И БЪДЕЩЕ Е НЕРАЗРИВНА И СЪВСЕМ ПРЯКА, ТЯ Е НЕРАЗРИВНА, Я СЪЩЕСТВУВА, СЪЩЕСТВУВАЛА Е И ВИНАГИ ЩЕ СЪЩЕСТВУВА, ЗАЩОТО НИЕ, И КАТО ОТДЕЛНИ ХОРА, КАТО ИНДИВИДИ, И КАТО ЧОВЕЧЕСТВО СМЕ ФУНКЦИЯ НА ВРЕМЕТО! , В КОЕТО ЖИВЕЕМЕ, НО И В КОЕТО СМЕ ЖИВЯЛИ, НАШИТЕ ПРЕДЦИ ЩЕ ЖИВЕЯТ И НАШИТЕ ПОКОЛЕНИЯ ЩЕ ЖИВЕЯТ! Вик знаете ли, например, да обагледя мисълта си, че реално СЕГАШНО ВРЕМЕ НА ГЛАГОЛИТЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА, от известна гледна точка? Че всъщност НЯМА РЕАЛНО СЕГАШНО ВРЕМЕ? Да, знам че звучи абсурдно и дори глупаво за някои, които нямат умствен багаж, не обичат или не могат да мислят (там релевантните мускули или им липсват, или са закърнеои), или живеят само по инерция, но ако човек се замисли, В МОМЕНТА, В КОЙТО ИЗРАЗЯВА С ДУМИ НЯКАКВО ДЕЙСТВИЕ В ДЕГАШНО ВРЕМЕ, ТО ВЕЧЕ (онази част за него, за която говори) ВЕЧЕ Е ... МИНАЛО! ДА, ПРЕДИ СЕКУНДА, НО ... МИНАЛА СЕКУНДА! Дори и този постинг, който пиша сега след минута вече ще е минало - ОСОБЕНО ЗА МЕН! Но за някой, който ще го прочете НЕ Е, ТОЙ Е СЕГАШНО, А ЗА ДРУГ ПЪК, КОЙТО ЩЕ ПОПАДНЕ НА НЕГО УТРЕ - Е БЪДЕЩЕ, МАКАР И НЕОСЪЗНАТО:) Това не е безмислена игра на думи, както ще се стори на някои, или глупост или лъжа, ТОВА Е РЕАЛНОСТТА И ЖИВОТА (НИ), но не се замисляме.

Уважаеми господине, Моля ползвайте спелинг! Не може "ИНФО" човек да допуска печатни грешки при наличие на готова техника. Групата анализатори, хейтъри и тн са готови за атака, не им давайте възможност да вредят...

Боклуците се карат за шлаката.

Малко ме интересува каква е била Корнелия преди. Била е това, което всички български политици след 1989г. нито комунисти, нито демократи. Въпроса е какво предлага и как го отстоява. Лично на мен избора ми харесва, както и как би шута на Първанов. Ако хората припознаят ген. Радев като техен кандидат, сигурно ще спечели. Това вече зависи от самия генерал.

малко те интересува, щот не ти утърва... иначе къде в цялата история е радев. Защо не застана като мъж, какъвто казваш, че е и да каже на кой е кандидат, ами кУрнелия трябва да му дърпа конците- парцалена кукла това е радев... и последно-защо се скараха с Гоце, не успяват да разделят кокала и сферите на влияние, а радев, май отива в девета глуха, мда.... ще му дърпат ушичките яко, ту кУрнелия, ту гоце.....

Хайде кажи, нали си много печен, кой президент от т.н. преход не е бил парцалена кукла на конци?! Кой? Не забравяй, че ген. Радев още не е президент, а и вероятно няма да бъде! Защо изведнъж всички малоумници забравихте сегашния президент-марионетка и неговите безброй гафове и изцепки? Защото самите вие сте марионетки, без грам мозък и съзнание, омерзени от насадената ви омраза от един "бивш" комунист и селски тарикат, който най вероятно ще е следващият президент-марионетка! Но тогава молограмотните малоумници ще реват "осанна"! Не съзнавате ли колко сте жалки?

Бравос! Сега да се изпокарат и да ритнат отзад другаря Радев със засилка....

Да си го навре в гащите, като е техен:))))

Сурикатите се хапят и самоизяждат в бърлогата си.

И тук самонадеяността и патологичного его на не особено умното и грамотно Гоце му изигра много лоша шега, той не разбра, че Корнелия и БСП СА ПРИТИСНАТИ ДО СТЕНАТА И ДОКАТО ЗА НЕГО ТОВА Е ВЪЗМОЖНОСТ ДА СПЕЧЕЛИ ОЩЕ НЯКОЙ И ДРУГ МИЛИОН И ДА ПРИДОБИЕ ОЩЕ НЯКОЙ И ДРУГ ХОТЕЛ, НАПРИМЕР ЗА ДРУГОТО СИ ЧЕДО, ТО ЗА КОРНЕЛИЯ И БСП Е НАИСТИНА БИТКА НА ЖИВОТ И НА СМЪРТ, НА ОЦЕЛЯВАНЕ, докато измислената АБВ на Гоце е просто едно поредно червено бинес начинание, подобно на ДПС от години...И той реши да продължи да натиска на преговорите, за да ... СИ УРЕДИ И ВИЦЕПРЕЗИДЕНТСКОТО МЯСТО! Всъщност Корнелия е и права, и не, когато ядосано каза днес, че не можело БСП и АБВ да били разнопоставени при преговорите и споразуменията им, НО НЕ Е ПРАВА, НЕ КАЗВА ИСТИНАТА, ЧЕ ТЕЖЕСТТА НА БСП Е ПО-ГОЛЯМА, истината е, че не като членска маса, не като подкрепа сред хората и познаваемост, НО КАТО ЗАДКУЛИСНИ ВЛАСТОВИ ПОЗИЦИИ И ВЛИЯНИЕ ГОЦЕ Е МНОГО ПО-СИЛЕН ОТ КОРНЕЛИЯ! Защото - никога да не забравяме - ТЕЗИ, А И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ СА ОТ Т.Н. ЛИДЕРСКИ ХАРАКТЕР, ТОЕСТ ИЗГРАДЕНИ И КАТО ЗАМИСЪЛ, И КАТО РЕАЛНОСТ НА МАФИОТСКИ МНОГО СИЛНО ИЗРАЗЕН И БЕЗУСЛОВНО СЪБЛЮДАВАН ЙЕРАРХИЧЕН ПРИНЦИП С МНОГО СТРОГА СУБОРДИНАЦИЯ!!! И властта и влиянието на всеки лидер се измерва В ПОНЕ ДВЕ ПРОСТРАНСТВА - ОТКРИТОТО, ПУБЛИНОТО, КОЕТО Е ПРИЕТО ДА СЕ ИЗМЕРВА ОБИКНОВЕНО С РЕЗУЛТАТИТЕ НА ПАРТИЯТА МУ, И ... СКРИТОТО, ЗАДКУЛИСНОТО, КОЕТО ВСЪЩНОСТ Е МНОГО ПО-СЪЩЕСТВЕНОТО И ЗНАЧИМОТО В БЪЛГАРИЯ!!! Поне през по-голямата част от времето... А между тези двамата, Гоце и Корнелия всеки сам може да направи паралела и сравнението без никакъв проблем, миеля, без изобщо да подценявам другарката Нинова и амбициите й!

И сега се получава така, че тези двамата, Гоце и Корнелия се връщат на началната точка, от която на времето се отправиха на доклад при Путин в Москва, ген. Радев наистина е човек на Гоце, а сега Корнелия ... КАТЕГОРИЧНО ГО ПРЕДСТАВЯ КАТО И САМО КАТО КАНДИДАТУРА НА БСП И ЛИЧНО НЕЙНА А ГЕНЕРАЛЪТ МЪЛЧИ КАТО ... П(РОСТИТ).ТКА! А самият факт, че Корнелия продължава при това положение да държи на него, вместо да излезе БСП с ТЯХНА КАНДИДАТУРА - НАЛИ ИМАТ МНОГО ГОТОВИ И ПОДХОДЯЩИ ЗА ТОЗИ И ВСЯКАКВИ ПОСТОВЕ!?!?!? - е ново категорично доказателство, ЧЕ ТОЗИ, ГЕН. РАДЕВ ВЕЧЕ Е ОДОБРЕН ОТ НАЙ-ГОРЕ И Е "ЦЕЛУНАЛ РЪКАТА НА ПУТИН"!!! С две думи - майтап бе, Уили! Сега ми е много интересно как ще отиграе ситуацията Борисов и как ще направи и невъзможното ЗА ДА СЕ ОПИТА ДА РЕАНИМИРА БСП И ДПС, и особено Доган и Гице, но така, ЧЕ ... НИКОЙ В БЪЛГАРИЯ ДА НЕ СЕ УСЕТИ И ДА РАЗБЕРЕ:) КАКТО ВИНАГИ ДОСЕГА, МЕЖДУ ПРОЧЕМ, СА ПРАВИЛИ ТЕЗИ!!! И ВИНАГИ СА УСПЯВАЛИ, ЗА СМЕТКА НА БЪЛГАРИТЕ И БЪЛГАРИЯ!

И така, Гоце и Корнелия си се бяха разбрали окончателно в Москва, пред КРЪСНИКА кой да е следващия им избранник и президент на България така, че да не го ядосва повече Путин, но уговорката бе, че МАКАР И ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ДА Е КАНДИДАТУРА И ЧОВЕК НА ГОЦЕ, КОЙТО Е ЧОВЕК НА ПУТИН И ДС-КГБ ГЕНЕРАЛИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ ИМ В БЪЛГАРИЯ, публично и за пред хората, И ОСОБЕНО ИЗБИРАТЕЛИТЕ НА БСП този трябваше да се представи като ...избранник на БСП, НА ПЪРВИЧНИТЕ ИМ ПАРТИЙНИ ОРГАНИЗАЦИИ ПО МЕСТА, ПОРАДИ КОЕТО ТЕ СЪС СПЕШНИ ПОЗИВНИ БЯХА ИНФОРМИРАНИ ЗА ИЗБОРА ИМ МНОГО СПЕШНО И КОНСПИРАТИВНО, КАТО НАРЕЖДАНЕТО БЕШЕ МНОГО БЪРЗО И ТАЙНО ДА СЕ ЗАПОЗНАЯТ С ТОЗИ ЧОВЕК, КОЙ Е ТОЙ И ЗАЩО ТЕ СА ГО ИЗБРАЛИ ТОЛКОВА ЕДИНОДУШНО:) Но ... Гоце КАКТО ВИНАГИ, С ПАТОЛОГИЧНОТО МУ ЕГО И МАЛКИЯ МУ УМСТВЕН БАГАЖ не изпълни неговата част от поетия ангажимент, ТОЙ ЗАПОЧНА НЕ ТОЛКОВА ПРЯКО, КОЛКОТО КОСВЕНО ДА ВНУШАВА НА ГРАЖДАНИТЕ, ЧЕ ТОВА Е НЕГОВ ИЗБОР, и понеже хората не са балами и овци, не поне по-активните българи, ТЕ ЗАПОЧНАХА И ДА СЕ ПРИСМИВАТ НА КОРНЕЛИЯ! Това се разиграваше и пред очите на избирателите им, ПОРЕДНИТЕ ЦИРКОВЕ И ИГРИ! Това точно накара Корнелия да форсира нещата, и да излезе открито и да излъчи противоречиви послания и твърдения, доста ядосано, ЗА ДА СЕ СТИГНЕ ДО АБСУРДА ДА ОБЯВИ КАНДИДАТУРАТА НА ГЕНЕРАЛ РАДЕВ ЗА ... ЛИЧНО НЕЙНА, и за избор на партийните членове и организации, КОЕТО Е И АБСУРДНО, И ОЧЕВИДНО НЕСЪСТОЯТЕЛНО (за членовете да е по-позната НЕПАРТИЙНА КАНДИДАТУРА, ЧОВЕК ИЗВЪН БСП!!!)

Станишев се оказа черен неблагодарник за Гоце, с нежеланието му да му върне обратно председателското място на БСП, което според Гоце му се плагаше и подразбираше, особено с много силните му ЗАДКУЛИСНИ ПОЗИЦИИ В България, и с българските олигарси (Валентин Златев и други), с менторите им - генералското движение, както и с Доган и сарайско-библиотекарската мафия (те всъщност до голяма степен се и припокриват) от една страна, и с Бойко Борисов - макар и по-дискретно (макар че колко да е дискретно след "Мишо Бирата"!!!) - от друга. Така Гоце се чувстваше железен, ПРЕДИМНО СЪС ЗАДКУЛИСНИТЕ СИ, ПОДМОЛНИ ПОЗИЦИИ! А да не говорим, че по-голямата част от всишите магистрати са негови и/или на Доган хора...Тоест, ако някой иска да благодари някого за нашето правораздаване, да знае, че Гоце и Доган трябва да са сред първите, на които трябва да благодари, макар че те срамежливо не държат това да се демонстрира. А след това с пълна сила се включи в кадруването там, КАКТО И В МВР И СЛУЖБИТЕ И ГЕНЕРАЛЪТ ИМ БОЙКО БОРИСОВ!!! Звездният миг за лелеяния реванш на Гоце и завръщането му на кон начело на БСП обаче след заминаването на СерГЕЯ ЗА Брюксел пначе нещо не се получи. Не знам дали неговите хора в БСП-то нещо бяха твърде заети със собственото си оцеляване и далавери, или Мишо Мастиката се разсея твърде много, или може би просто твърде много неща се разбраха за Гоце, и дори и червените избиратели най-накрая го усетиха (а излязаха и признания от хора от БСП как той е заклет егоист и без проблеми може да предаде всески, ако така дитува личния му интерест и его), но нашият ловец - комбинатор реши да спретне набързо една семейна партийка, чрез която по-лесно да превземе БСП и отвътре, и отвън.

Амбициите му се катализираха от предстоящите президентски избори, на които най-добрият и единствен подходящ кандидат според Гоце е разбира се... САМОТО ГОЦЕ! И той се пробва, наистина се пробва да се пробута ДО ДУПКА, дори и с цената на грубо и явно нарушение на Конституцията и законите, дори и с очевидния риск да отврати и малцината, които не бе успял до тогава... Накрая му остана да пробута негов човек, и той - не без помоща на Москва - се спря на генерал, естествено, на НЕГОВ ГЕНЕРАЛ! И успяха с Корнелия в Москва да се обединят около тази кандидатура... Е да, обаче опърничавата Корнелия МУ ПОСТАВИ КАТЕГОРИЧНОТО УСЛОВИЕ, ЧЕ СЛЕД КАТО НА ВСИЧКИ РАЗПРАВЯ, ЧЕ Е СИЛЕН ЛИДЕР НА БСП И ЧЕ ЩЕ ГО ПРОМЕНЯ, И ЧЕ ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ ЩЕ ИДВАТ ОТДОЛУ И ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА ПРЕДИ ВСИЧКО И САМО С ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БСП, то тази кандидатура на генерала ТРЯБВАШЕ ПОНЕ ПРИВИДНО, ЗА ПРЕД МАТЕРИАЛА, ДА СЕ ПРЕДСТАВИ КАТО ТЯХНА, И ДОРИ НЕЙНА, ТОЕСТ НА БСП!!! За Гоцето естествено не бе проблем да й обещае нещо, КОЕТО ИЗОБЩО НЯМАШЕ НАМЕРЕНИЕ ДА ИЗПЪЛНИ, както винаги, защото той вече гледаше КЪМ СЛЕДВАЩАТА КАНДИДАТУРА, КОЯТО ДА НАЛОЖИ, НА ВИЦЕТО!

Прегледах набързо статията, но не съм чел коментарите, освен няколкото последни. Някои възхваляват Корнелия Нинова за позицията й, може и да имат известно основание... НО! Нека да си припомим все пак някои неща набързо. Корнелия Нинова някога бе ... уверен привърженик на СДС, даже учавства в приватизацията кон за кокошка на енигматична българска фирма. Гергов, когото виждаме до дясното й рамо по телевизията също на времето заяви убедено, че БСП е история. Истината е следната. Когато Гоце Първанов бе подбран и излъчен от Държавна Сигурност на времето като техния човек в БСП, а след това и като социален президентин, той направи всичко възможно да защити интересите на неговите "кръстници" и назначените от тях олигарси и рададе медали на ДС тружениците на капитлистическия фронт на килограм, с което обезцени тези награди, докато вицето му Марин ВЪЗМЕЗДНО раздаваше индулгенции на онези, които МОЖЕШЕ ДА СИ ГИ ПОЗВОЛЯТ, тоест да си платят. Като, разбира се, Гоце не забрави да се самонагради - два големи мезонета подарък за социалното му президенстване, а след това и пет звезден спа-хотел. Когато на времето Гоце успя с лъжи да се добере до заветния президенстки пост, той избра наглед мекушавия и привидно лесен за обработка Станишев, който на всичкото отгоре бе и професионален безработен, тоест предполага се, че трябваше да му е лично благодарен и признателен, за да му топли мястото на председател на БСП, докато Гоце си отживее на президентския пост, наловува се и са от.бе, след което той очакваше да си се върне на мястото начело на БСП. НО... котка, или по-точно ПЛЪХ МУ МИНА ПЪТЯ, тоест Станишев прояви характер, в него се събуди типичния за комунстическите главатари властови инстинкт да правят всичко възможно, но да държат със зъби и нокти, И С МНОГО ОТ ТИПИЧНИТЕ ЗА ТЕЗИ И ВЪРХУШКАТА ИМ ИНТРИГИ, АКТИВНИ МЕРОПРИЯТИЯ, МЪРСОТИИ И ВСИЧКО, НА КОЕТО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО СЕ НАУЧАВАТ И ПРАКТИКУВАТ, ЗА ДА СА ТАМ!

С две думи - Станишев му показа среден пръст, И ако не завлече БСП-то със завидна скорост надолу към пропастта, увеличавайки подетата инерция по този път от Гоце, и не му се отвори Путиновия парашут в контекста на Троянските коне - като председател на ПЕС-а, той - Сергей, щеше да стои начело на БСП докато оконателно я погребе. Но след като стотици пъти се кълна, че нама да напусне БСП и България заради европейски живот и възнаграждения, той накрая очаквано финтира всички и направи точно обратното - хвана си парцалите, локумите и Мониката и отпраши за натам!!!

сгрешен анализа. На Гоце му биха шута от БСП навремето и като утеха го направиха кандидат за президент с идеята, че няма да спечели. Ама нещата така се обърнаха, че взе, че спечели и даже 2 мандата направи. Та Първанов не е напуснал доброволно поста председател на БСП за да става президент.

Едно може, а и трябва да се признае на КН - НЕ позволява на агент Гоце да се прави на всезнаеш, всеможеш, ПЪРВИ, лидер, предводител, вдъхновител, готвач на коалиционни буламачи и прочее алтернативи!! НО не може да избяга (а поне веднъж би трябвало да го направи) от сравняването си с ББ!! Да си гледа в собствената чиния, която се счупи и загуби ВСИЧКО преди да се е стигнало до някаква битка!

И ПРЕДИ И СЕГА БСП-АБВ Е МАФИЯ

която липсва тук, а иначе българките са мнооого хубави, от вън и вътре. Корнелия, отвра*ителна пача гнусна

БСП загуби изборите днес.

Хитра новина - всички кравари се залепиха на нея като мухи на лайно.

....ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ ПОЛИТИЦИ ЩЕ СЕ ПОДИГРАВАТ С НАРОДА И НИЕ ТЪРПИМ. ВЧЕРА СЕ МРАЗЕХА, ДНЕС СЕ ОБИЧАТ, ВЧЕРА СА КОАЛИЦИЯ, ДНЕС НЕ СА. ЗАЩО НЯМА ЗАКОН /26 ГОДИНИ ВСЕ ЗАКОНИ ПРИЕМАТ/, КАНДИДАТ - ПРЕЗИДЕНТИТЕ ДА СЕ ОБЯВЯВАТ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ОТ ВСИЧКИ ПАРТИИ В ЕДИН И СЪЩИ ДЕН , ПОНЕ ПОЛОВИН ГОДИНА ПРЕДИ ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ. КАК В ЕДНА АМЕРИКА ОТ ГОДИНА СЕ ПРАВИ ПРЕДИЗБОРНА КАМПАНИЯ А ТУК ДВА МЕСЕЦА ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ ОЩЕ НЕ ЗНАЕМ ВСИЧКИ КАНДИДАТИ. ТОВА НЕ СА ИЗБОРИ , А ПОДИГРАВКА , ПЪК КАТО СЕ ПРИБАВЯТ И ШМЕКЕРЛЪЦИТЕ, И КУПУВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ И КАКВО ЛИ ОЩЕ НЕ , ВСИЧКО Е ПЪЛЕН МАСКАРАД. ХА ВЪРВИ , ЧЕ ГЛАСУВАЙ.

Корнелия такава, Корнелия онакава...Но под две почти еднакви новини има много голяма разлика в броя на коментарите. Изглежда никой не се вълнува от кухнята на управляващите реформатори.