Зрелостниците ще учат за реакция при терор и корупция

Зрелостниците ще учат за изборни манипулации и за радикализацията, превенция на тероризма, поведение при терористична заплаха и реакция срещу корупцията.

Обратно в новината

Коментари - Зрелостниците ще учат за реакция при терор и корупция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е най-сигурният начин да накарат децата да намразят училището. Смазване на лични убеждения, налагане на задължителни по стандарт, обезсмисляне на понятията "зло и добро" заменяйки ги с "политически коректно и некоректно"; да не говорим пък за по-капризни понятия като "красиво-грозно". През този тормоз сме преминали всички учили преди 89 година, но тогава все пак се учеше. Сега искат да оставят само тормоза. Реформаторката си е жив комунисто-фашист...И нека шепата хора, които още подкрепят РБ по някаква безумна презумпция, че имал "демократична" или "либералистична" или еба ли му мамата каква насоченост да се замислят. Това ли ви е свободата? Заменянето на учебния материал с пропаганда. Осакатяването на мозъци от най-ранна възраст.

това вече е интересно, но дали ще научат учениците колко и кои управници са осъдени за национална катастрофа, за корупция, за кражба или безхаберно управление, това също би възпитало у учениците чувство за отговорност...

пост, би трябвало да си най-добър в бранша! Интересно, тази персона колко време има като преподавателски стаж и по какво. И какво ще се случи, ако се яви на препитване, примерно на едно обикновено "събеседване" при конкурс за назначаване на нормални учители и чака реда си да я повикат пред комисията...

Силата на политическата класа се дължи на невежеството на хората. Затова тя винаги ще се бори срещу просвещението.

Те щот' научиха да четат и пишат, че и от терористи взеха да ни пазят. Бахти тъпотията е това МОНТ, мин. на обрязването и тероризма

Не можем ви спря с вашия юнашко-лаически патос за промени, но нека поне да станат първо зрелостници, пък после сами ще решат какво да учат и работят, стига наложени изкуствени грижи, че съвсем ще останем без млади хора по тези крайнини.

Пълни глупости , ще пълнят мозъците на децата с безпредметни идиотизми. Да почнат да изучават как се точат средства от банки , пенсионни фондове и здравни каси. Тогава вече ще имаме прекрасен потенциал за бъдещи управници на държавата.

Бъдещите управници се обучават в чужбина. Това тук се прави за поддържане на невежеството и простотията на биомасата.

НЕЩО ПРЕДМЕТА : ОСНОВИ НА КОМУНИЗМА, КОЙТО СЕ УЧЕШЕ ПРЕДИ 10.11.89 ?! ДА ВИ НАПОМНЯТ НА НЕЩО "ДИРЕКТИВИТЕ НА ЕВРОСЪЮЗА"?! НЕ РАЗБРАХТЕ ЛИ,ЧЕ ЗАМЕНИХТЕ ЕДНО РОБСТВО С ДРУГО?! ЧЕ СВОБОДАТА НИКОГА НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ,НЕ И ДОКАТО НЕ СИ Я ИЗВОЮВАМЕ,АМА НАИСТИНА С БИТКА!!!

Спри да се излагаш. Не си образователен кадър нито пък военен.

това е бледо копие на примера даден от другарката Меркел за повишаване на бойната готовност ..

Всички сме против последните върхови мисловни постижения на българското "интелектуално бижу"! Нека и покажем пътя за там, където заслужава да бъде - на бунището!

Бъгарско приятелско семейство от САЩ. Жената е била учителка в България. Дъщеря й е трети клас. В часовете по математика не пишат в тетрадки и нямат домашна работа. Само учителката решава няколко задачки на дъската и край. Ето за това "образование" напира и ционистката Кунева. Може да не могат да сметнат 9х9, но е важно да са "толерантни" и "нерадикализирани". Какво е радикализация и демокрация определят хора като Сорос. Честито!!! Освен да си направим частни училища и да преподаваме както преди - друг изход няма. Бъдете сигурни в това!

Обучение за ценностите от демократичното управление включва ли обучение по неграмотност? За да има основни права, човек трябва да има и задължението да знае български език. Защо децата не учат български език и история, бе Пръмова? Напр., в час по български защо на учениците не им се обяснява ролята на буквата Й и правилната употреба? Защо ги лъжат, че личните окончания се пишат отделно (ние ходих ме)? Защо не ги учат да познават подлога в изречението и да членуват правилно? Никой не им казва, че съществуват препинателни знаци и те ги слагат безразборно само, защото са налични по клавиатурите. Ако оставиш един неграмотник да лидира, къде ти отиват представите за добро и зло, бе?!

Кой да ги учи?

Ми, учителите за какво са?! После реват, че нямали общественото уважение.

Оправи си собствения правопис и не ръси неточности, БЕ!

ще може ли вместо(заедно) учебници и тетрадки децата да си слагат по един малък ак 47 , за да реагират своевременно на двете основни заплахи в това напреднало общество ??

Кунева ще изучава понятията чест и достойнство ... на дърти години!!!

Така, доживяхме политик да стане министър на образованието и резултатите не закъсняха - тийнейджърите ще ги учим на политика и порочни практики, за да могат още от ранна възраст да свикнат с родната политическа простотия и безхаберие... Още не са уточнени учебните програми по български език и история, но за политическото образование на младите, нещата са осигурени! Браво на Пръмова-Кунева - и тя даде своя принос в експерименталната клоака, наречена "българско образование"!...

"Зрелостниците ще учат за изборни манипулации и за радикализацията". Скапана кабалистка и сатанистка! Въвежда "предмети" подобни на полит-коректното изучаване на правилното поведение според стандартите на БКП. История на БКП или там каквото са учили през соца. Ралзика почти няма. Полит-коректност, цензура, полит-коректност, цензура... Всички ционистки системи са си лика прилика.

Здрасти, Промиването на съзнанието тече с пълна сила. Каква по-добра база от детската градина и училището? Те ще формират " целта е да се формират хора с ясна ориентация за добро - зло, правилно - неправилно"

Имам чувството,че едва ли не втори "Български език" като предмет ще преподават.И както го описват едва ли ще се събере на мястото на предмета "Свят и личност"(които до колкото помня е един час в седмицата),а от орязаните други предмети не остана място за още рязане. " По думите й начинът, по който рекламата може да се направи по-добре, е ако с това се занимава рекламна агенция. " О рекламна агенция,определено ще им излезе поне два пъти по скъпо ама поне ще може по лесно да се пазят в тайна разходите от народа тъй че прекрасна идея.

Не им трябва друго на българските ученици освен. -Писане -английска граматика. -Литература-Американска криминална от древността до наши дни. -Математика -събиране ,изваждане ,умножение ,деление от първи до единайсети клас. -История -великите демократичним походи на САЩ от създаването им до наши дни -География -Местоположение на американските мироопазващи бази по света. -Обществознание -Великата роля на долара за благоденствието на света. -Биология-Анатомия на американският гражданин ,като висш и последен стадий от развитието на човека. -Основи на селското стопанство-ГМО -велико достояние на човечеството. -Етика и морал-Славяните са боклуци,руснаците са гадове ,а Путин -световно зло.

Поздравления за коментара!!! Супер е! Само да добавим и часовете по сексология - хомосексуализмът като белег на висок морал и ненадминат интелект и модерност

Навремето имаше Начално Военно Обучение, в което учеха децата на първа помощ и как да разпознават разни опасности. Сега и да искат да го върнат в училище, вече няма кой да ги учи.

,....от ментета ''леви , и пишман ''десни'' управници , избрани от народа , с 12-14 % !?!?!?

13-ия образоватален стандарт е за гражданското образование, което включва демократични практики, но също етика, екология, грижа за здравето. 13-тият образователен стандарт ще бъде фатален не само за България , но и за Европа. Демократичните практики по този стандарт , доведоха няколко милиона орки , разрешиха гей браковете, оставиха ЕС без армия и нормална полиция, изкривиха начина на мислене на покеления напред, и превърнаха хората в едно общество на консуматори маргинали.

Да, бе, за "здравето"! Ще ги учат на безопасен секс и мастурбиране

" Лидирайки" към " собственото си здраве" тази жена напомня вечния Радой. ралин с неговото: " На стола, на който седеше Вазов, сега седи Начо Папазов."

В тази връзка да попитам:Какво стана с така прокламираната съдебна реформа?Вече не чувам нищо за това.

''От такива терористи , спасение няма''!

Както и ,..от Бг-продажни политици , спасение няма.

Сигурно примерите ще бъдат: действията на днешните управляващи и на минали правителства от 26 години назад!

Всички подрастващи ще гледат ,КАКВО ВЪРШАТ ПОЛИТИЦИТЕ КАТО КУНЕВА ,....И ВСИЧКО ПРОДЪЛЖАВА ДА СИ ВЪРВИ ПО СТАРО МУ.

Да , циганизацията в България е извършена , връщане няма .

БРАВЪС, МАШАЛАА АШКОЛСУН И МАРХАБА НА ПРЪМОВАТА СНАХА. ЧЕРВЕНО ЧЕРВЕНО ЩОМ ВСИЧКОТО МЪНГИС Е ВЪВ ЧЕРВЕНО АНАТЕМА

Мили Господи кога ще си вземеш вересиите , че ми омръзна да ги гледам как се подиграват с Българския народ , АМИН !

Образованието не създава вече личности, които да си дават сметка за своите постъпки, а създава потребители, които да не си дават сметка за нищо, а само да ламтят да купупят новите боклуци по моловете и да гледат новите анимирани простотии, наречени "блокбастери". И това не е само в България. Това е почти навсякъде по света. Ярък пример за резултата от тази идиотщина, са днешните избори в САЩ - едни полуидиоти.

Гледай оптимистично: днес полуидиоти, утре цели и по-цели идиоти. С достъп до ядрените кодове - маймуни с ядрени гранати.

Б отбора на БКП пак ни изненада с върховна глупост!Тези неща не се борят с гимназиални учебници, а с работещи и компетентни, независими МВр, Прокуратура и съд.Това не са новели от Декамерон, а сурова действителност.Примера е даден на север от нас, но няма политическа воля да го последваме.

ей тази си личи че е от н'шти, дето едно време учиха "Етика и морал", "История на БКП", и тъпология е учила, и следва директивата "Да претворим идеите в дела!"

Бати малоумието. Общо взето като часовете по история на БКП. Казват ти как да мислиш. Ама онова поне беше по университетите, не те зомбираха от детската градина.

Няма ли кой да го измете това чучело от парламента???

Крадецът Кунева вика "Дръжте крадеца". Снаата на ЦК смазва образованието!

Те във Франция имаха практити. Десетки изпомачкани и хиляди треперящи, затуй че лапетата си играли с мечовете на Дарт Вейдър. Абе тази е по-гнусна и от Меркел.

Ето едно предложение за включване в програмата на предмета "Гражданско образование": Сонет за избиването на християните в България от Оскар Уайлд Исусе, жив ли си или в земята почиват още костите ти бели? И твойто възкресение не бе ли сън само, сън на грешницата свята? Тук стонове изпълват тишината и твоите свещеници загиват. Не чуваш ли как вопли се издигат над труповете хладни на децата? О, Сине Божи, слез сред тази злоба! Връз твоя кръст в нощта беззвездно черна е плъзнал полумесецът проклет Ако наистина си пръснал гроба, о, Сине, людски, слез със мощ безмерна преди да те измести Мохамед.

ВИЕ ОЩЕ ОТ УЧЕНИЧЕСКАТА СКАМЕЙКА ИСКАТЕ ДА СИ ПОДГОТВИТЕ КАДРИТЕ ЛИ, МА?! ЩЕ ГИ УЧИТЕ НА ВАШИТЕ МУРАФЕТИ ЛИ, МА ?! ВАШТА МА.А!!!

ха... та те повечето зрелостници не могат да четат и да пишат...

моето дете от момента в който се научи да пише смята и чете го махам от тия глупости дето ги въвеждат па ко ще после да си намира зор работа без образование.... това не ме плаши повече от това че ще го учат на пълни глупости..... по добре да си платя на учители и да си го образовам както си аз реша а не няква икукала лелка....

Вече разбирам защо циганите не искат да ходят на училище!

кукунева ще преподава ли, как се закриват работещи ядрени блокове на АЕЦ, а после за възнагражение се става член на борда на директорите на банка Париба? Или как като еврокомисар не се върши почти нищо?

Не мога да разбера, защо децата трябва да ходят на училище, след като ползата от него вече е почти нулева ...

как бе, има полза - за икономиката - купуване на излишни тетрадки и помагала, частни уроци и курсове, за да наваксат това, което трябва настина да са научили

Докато на децата се преподава гнусния бай ганю като положителен герой, никакво гражданско образование няма да хване дикиш!

кунева да отвори училище и да преподава как се корумпира цялата държава , а аз ще и кажа , как се чисти !

ако научи децата как да корумпират ще станем световна сила на планетата при естествено създалия се ред на нея...

Кому е нужен такъв измислен предмет, при условие, че много от темите се изучават и по История. Още по-голям е абсурдът, че според Стандарта, предметът Гражданско образование не може да се преподава от учител по История. Пълен хаос сътворява МОН.

тази смръдла още ли е министър ?

чак такава простотия не мислех ,че ще чуя някога...... равилно кука ли ще ги обучава ? Лично?!?

пак смях! в 11 и 12 клас ще се учат кое добро и кое е зло!! аз казвам това да стане след като им се родят внуци . а при малцинствата пра-пра внуци!!

Интересно, какво ще изучават децата? Как да бъдат толерантни с нарушителите на държавната ни граница? Или как да се пазят от тях? Или как да се интегрират към чужденците?