Борисов подкрепи Бокова за ООН пред петима премиери

Бойко Борисов изпрати писма за подкрепа на българския кандидат за генерален секретар на ООН Ирина Бокова до премиерите на пет държави от Съвета за сигурност.

Обратно в новината

Коментари - Борисов подкрепи Бокова за ООН пред петима премиери | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги когато за някой свестен българин се заговори нещо положително по света, се намират негодници и утрепки като Евгени Михайлов, които започват да плюят по човека. Да, с това сме известни навсякъде извън България.

Комунист подкрепя комунистка! Тъпанарска българска история!

КАК НЯМА ДА Е ПОДКРЕПЯ,НАЛИ СА ОТ ЕДНО КОТИЛО-БКП-Д.С.!!!

Този Михайлов трябва да отиде да гони Михаля!Кохортата на даскала по политикономия Костов правещи се на "антикомунисти",но всъщност са тези които съсипаха цялата промишленост за нула време с подарени заводи по 1лв.,без да търсят отговорност от тези които не си плащяха сметките на заводите,тръгнали от сума време да съчиняват доноси и изпращат платени публикации в западни дискредитирани медии.Накрая пръкналия се " демократ" от комунистическо време ги събрал и въпреки,че няма право да обвинява който и да е ,особено в "убийство",а става въпрос и за родител,но обвинява без доказателства,а живее в правова държава,но явно не знае,продължава да разтяга локуми в същста схема и никой не му търси отговорност!Използвайки като буре другия агент Алекс Алексиев,създадоха една аквабалистика абсолютно недостойна по принцип.Тъй като злобата им надделева над разума като последна излагация занимават и посланици с доноси!Говоря по принцип,независимо за кой става дума,защото свободни съчинения всеки може да пише,но тук вече е недостойно да си го позволиш по този начин!А защо не се изкара досието на Алекс Алексиев и какво участие има в приватизацията като консултант от САЩ!

Бок(лук)ова ли е лицето на България???????

Ти и такива като тебе безродници плюете срещу всеки достоен българин успял да спечели международно признание в дадена област Боклуци сте вие

Когато ненавижданият от мен Борисов ,макар и рядко, извърши нещо свясно, козяшката гмеж надава кански вой и е готова да проглуши ушите на нещастния българин. А канарчето Жени е една седесарска отрепка, която благодарение на ханъмата Нери ,все още дава признаци на живот в чикагската ужбългарска телевизия.

БОРИСОВ СИ Е ПРИКРИТА РУСКА МУТРА.СРАМ ЗА ДЪРЖАВАТА НИ.

Лили ти си кифла с мармалад.

АЙ СИКТЕР НА КОМУНИСТКАТА !!!

Как е възможно такава селска махлянка да излезе от този плазмодий Евгени Михайлов!Поведение нс един бивш депутат Гошо Тъпото,който се изхранвале допълнително от доноси!Толкова тъп и заблуден човек като Михайлов ,просто трагично поведение на психично затормозен човек! Какво комунистическо минало може да има човек роден когато е роден и Евгени Михсйлов в едни и същи години,а и повече от половин България е родена тогава,също и Анхела Меркел,нито самата Бокова е била партиен функционер!Михайлов е абсолютно падение да праща поръчкови статии на опоненти и понеже няма с какво измислиха една история с бащс й,за да може агента на ДС,А.Алексиев да се подвизава и "прави" на дете на репресиран!Направо смрад!Сякаш не знаем кого е консултирал и спомогнал при българската черна приватизация!

борисов се излага и дискредитира с бокова заради путин

Това е политика, пич. Не че лъже, но е длъжен да се примири с лайната, в които комунистите са вкарали България, като само така може да ги оправи някой. Иска се търпение и тактика. Помниш, че месеци правителството не подкрепи селската пръчка. Достатъчно показателно е. Достатъчно ярко я показаха други, Бойко може да се направи на ударен. Може да си го позволи. Изобщо много яка гаргара си прави с комунягите и не могат да му уловят спатиите. Кефи.

Браво на Евгений Михайлов за смелата постъпка!!!! Той е изразил мнението на много българи, които за жалост си мълчат, от страх.........

........... За пред света? ЗАВИСТ, завист българска...

Файда от такъв помагач йок.

Никакви такива настроения, Колега ! - Работа ! АдскиМного Адска Работа. ОТ и ЗА Нас-Всички .

Ама с готина блузка с бие се е пипнал под сакото ББ. Дали това е част от дипломатическия му гардероб или бърза за мач на "Тигрите", пък тая само му се мота в краката.

Я да попитам - като чета тук - и да задам един много прост и основен въпрос: И може ли да има национален интерес, дефиниран национален интерес, БЕЗ НАЦИОНАЛНА ГОРДОСТ И ИСТИНСКО НАЦИОНАЛНО САМОСЪЗНАНИЕ И СЪЗНАНИЕ ЗА НАЦИОНАЛНА ПРИНАДЛЕЖНОСТ НАЙ-НАПРЕД? Може ли да има истинска и добра и ефективна национална стратегия БЕЗ ДА СЕ ЗНАЕ И ПОЗНАВА ... ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ, БЕЗ ДА СА ОТВОРЕНИ И ОПОЗНАТИ ИСТИНСКИТЕ ФАКТИ И СЪБИТИЯ, И ДВИЖЕЩИ СИЛИ В ТЯХ? С откраднати и укрити, и принижении архив и документ, ТОНОВЕ ОТ ДОКУМЕНТИ В МОСКВА например, с унищожени и подправени такива? Наистина, МОЖЕ ЛИ?

Избора на шеф на ООН и всичките глупости наговорени покрай това, ни довеждат до един извод, България има нужда да си прости. Всяка идеология, каквато и да е тя, не може да стой по високо от интересите на България. Англичаните са го разбрали това (еврейте също), затова имат силни държави, макар да са колкото нас по територия и население. Съберете се. Сега какво е? Едните ги дърпа Москва, другите, Берлин, третите Лондон и Вашингтон.

Прекрасно звучи,поне на духи! Сега остава само една подробност - да дефинираме какво е това животно националкен български интерес и какво вклщюва той, и какви и кои са приоритетите му! И как да се постигне! И ... НЕКА ЦИРКЪТ ДА ЗАПОЧНЕ ... СЕГА!!!

Има две основни неща. Защита на териториалната ни цялост и защита от тоталитарни идеологии, като фашизъм, комунизъм, ислямски фундаментализъм.

Да живей България ! Единна. Силна. Преуспяваща. ОТ и ЗА Нас-Всички !

Националният ни интерес е в пълно противоречие с комунизма и с прийомите му. За това предлагането на Бокова е в противоречие с националния ни интерес. Разделени сме, понеже част от българите са такива глушаци, че не могат да разграничат злото, на което са носители някои българи и са способни да го инжектират под някакви предлози в номинации като тази. Отвратително невежество е да предложиш тази комунистическа креатура с комунистически манталитет, просто защото била българка. Даже още повече, че е българка съм против, защото освен че ще направи зло, ще злепостави с това и България. Да имаме поне малко разум, че гледам повсеместно липсва.

Това не са национални интереси, това са опорни точки на уса посолството.

Християнско е да дадеш шанс на детето да изкупи нечии други грехове, като му дадеш кредит на доверие.

На Бойко червеното му прозира. Най-накрая зад маската на простовата мутра се показа още по-простият верен и доверен другар.

Ами как иначе? Те са съвсем свой хора. Погледнете на Б.Б. кметовете, областни управители и разни синекурни длъжности....Почти всички са от познатия сой ренегати от столетницата...А колко от тях вече са клиенти на прокуратурата и съда? Но те така са си свикнали.

Бо-скоро ООН ще се разпадне отколкото Урод като Бокова да го оглави и Тиквоча добре го знае, обаче подкрепя въпреки скандалната кандидатура на дъщеря на масов убиец, с която България се прочу, явно въпреки негативите Тиквата подкрепя , щото очаква някакви услуги от комунистическата олигархолигари држи да е добре с тях , въпреки , че каля Българиа. Боко Тиквата и Бокова са от една семсяле . Боко си заслужи боковия прякори се приседини по заслуги към името на боковото семсяле, пък Иринчето върви навсякъде напред с гомняното име и си го запази след два брака, иначе е не можеше да върви напред. Боко и подобни изчадия винаги си поддържат връзки с корена и комунистическите фамилии, все за нещо трябват по някоя далаверка . Браво на Михайлов, че светна света що за урод иска да гази върховете на дипломацията , не че не знаят.

За чий му е на Борисов да подкрепя тая дърта,уяла се комунистка?!Такива като нея са навсякъде,забравили от къде са тръгнали.Евала на Михайлов!

От зор, колега, от зор! За чий и е на мелчота да играе на синджира и под музиката на господаря й, мечкаря?

Фактът, че такива като Бокова изобщо се добират и имат възможност от една страна все оше да представляват България, и да заемат подобни постове, Е И СИМПТОМ, И ДИАГНОЗА ЗА ТЕЖКОТО СЪСТОЯНИЕ И НА БЪЛГАРИЯ, И НА ООН И МЕЖДУНАРОДНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ И ТОВА, КОЕТО СТАВА И НЕ СТАВА ТАМ!

КОЙ разумен човек вярва и следва ЗАКЛЕТИ И ДОКАЗАНИ МОШЕНИЦИ, КРАДЦИ, НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И МЕРКАНТИЛНИ ТИПОВЕ И ВЪРТИОПАШКИ, ПРЕДАВАЛИ ОИ ПРОДАВАЛИ МНОГО ПЪТИ КЛЕТАТА МИ РОДИНА? Без значение КОИ СА И КАКВИ ИДЕИ ПРОКЛАМИРАТ НА ДУМИ, И ЧЕ С ЕПРЕДСТАВЯТ ЗА БЪЛГАРИ И КАТО ЕДНИ ОТ НАС? Откъде са милионите на "социолога" Андрей Райчев, или на Ирина Бокова, например? От това, че са много социални и загрижени, и че са работили много посветено на "ползу роду" и от официалните им доходи и заплати ли? Ай сиктир, бе, мекерета корумпирани!

ИНФО, ПРОБЛЕМА Е,ЧЕ НЯМА ИДЕИ, А САМО ФОТОСЕССИИ, УВИ.

Бокова няма изгледи да спечели. България ще спечели, колкото Гана спечели от председателството на Кофи Анан. Ще спечелят няколко местни престъпни комуноидни фамилии и клана, които ще размиришат на бок /гомна/ организацията , както почва да мирише навсякъде където се докопат бокови и сродни фамилии, ще ни асоциират с фекали , а не с гюл/ рози/ , както обещават винаги от партията

"Андрей Райчев: БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ... ПАРАЗИТЪТ НА СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ!?!?!?" " България ПАРАТИЗИРАШЕ НА ГЪРБА НА СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ!" Кънчо Сточев и Красимир Каракачанов (който се кандидатира наскоро и за ... ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!?!?!?) "ДА, ТАКА Е!?!?"" "Филмът "е България умира тихо"!!! Вижте го, и пак да говориме и разговаряме за националната ни гордост и достойнство, а? КОЙ И С КАКВИ МИСЛИ ПО КАКВИ ПРИЧИНИ МОЖЕ ИЗОБЩО ДА СИ ПОМИСЛИ И ДА ИЗРЕЧЕ ПОДОБНИ ГНУСНИ И ОТВРАТИТЕЛНИ КЛЕВЕТИ И ДУМИ ПО АДРЕС НА БЪЛГАРИЯ, И ЩО ЗА СЪЩЕСТВА И БЪЛГАРИ СА ВСИЧКИ ОНЕЗИ, КОИТО НЕ ГИ КОМЕНТИРАТ И СЕ ПРАВЯТ НА УБИТИ ЛИСИЦИ!?!?!?!? И след това, в конкретен момент и по конкретен повод и кандидатура ДА ОРЕВАВАТ ОРТАЛЪКА КОЛКО ГОРДИ БИЛИ ЧЕ СА БЪЛГАРИ И КАК АКО НЯКОЙ НЕ ПОДКРЕПЯ КАНДИДАТУРАТА НА ТЕХЕН СЕБЕПОДОБЕН, ЗНАЧИ ... ТОЙ НЕ Е ПАТРИОТ И БЪЛГАРИОН!?!?!?! Като се сетя и как тази същата пасмина се втурна по сигнал и срещу Местан (не че този е цвете за мирисане), и изкара ... ДС дононсика и заклет рецидивист и НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ ПРЪВ ПАТРИОТ И НАЙ-ГОЯЛМ БЪЛГАРИН И ВТОРИЯ ЛЕВСКИ, и направо започва да ми се гади от тези плазмодии и едноклетъчни!

Нали говорим за гордостта ни като българи и кандидатурата на Ирина Бокова запредседател на ООН, за националната ни годрост и ОСНОВНИТЕ Й ПРОПАГАНДАТОРИ КАТО ЗАЩИТНИЦИТЕ НА ТАЗИ ДРУГАРКА!?!?! Я да видим и да си припомним НЯКОИ ФАКТИ И СЪБИТИЯ ОТ НАЙ-БЛИЗКОТО НИ МИНАЛО, И ЗА ТЕЗИ ВИДНИ И ГОРДИ БЪЛГАРИ: "Андрей Райчев: БЪЛГАРИЯ БЕШЕ ... ПАРАЗИТЪТ НА СЪВЕТСКИЯ СЪЮЗ!?!?!?" Кънчо Сточев и Красимир Каракачанов (който се кандидатира наскоро и за ... ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ!?!?!?) "ДА, ТАКА Е!?!?"" Кажете ми сега, уважаеми горди българи и патриоти, и посветени почитатели на всичко българско и на България, КАК СЕ СЪЧЕТАВА ВАШЕТО УБЕЖДЕНИЕ И ПРОПАГАНДА ГОДИНИ НАРЕД ДО ВЧЕРА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е БИЛА ПАРАЗИТ, НЕЧИЙ ПАРАЗИТ, ПАРАЗИТ НА МОСКВА И ... СЕГАШНАТА ВИ ТОЛКОВА КРЕСЛИВА, ПОСВЕТЕНА И ЯРОСТНА ... ДОМИНРАЩА НАД ВСИЧКО И ВСИЧКИ ... БЪЛГАРСКА НАЦИОНАЛНА ГОРДОСТ!?!?! Кога точно казвахте истината, преди, през всичките тези години и десетилетия, и то много ангажирано, категорично и посветено, като от последна иснтанция, ИЛИ СЕГА, И ПАК ТАКА МНОГО АНГАЖИРАНО, КАТЕГОРИЧНО И ПОСВЕТЕНО, но твърдейки ТОЧНО...ОБРАТНОТО! И какво точно означава за вас национална гордост, патриотизъм и достойнство? И за онази, която лансирате и е точно окато вас, Ирина Бокова? ==================== "Филмът "България умира тихо"

ТОВА Е НА СНИМКАТА!

Понеже говорим за това колко горди и шастливи трябвало да сме като българи, че българин, Ирина Бокова има шанс да стане председател на ООН и да ни предствлява там, за патриотизъм и национална гордост и самочувстиве, да помоля някой от заклетите почитатели на Бокова да коментират и нешо друго много любопитно, например. Познавате ли, спомняте ли си един много виден "мастит" социолог и дежурен, от години, политически коментатор и анализатор, Андрей Райчев? Той е точно в челните редици на гордещите се българи с канндидатурата на Бокова, заклет неин подръжник и почитател! И ОТНОВО - ЗАЩОТО ... ЕБЪЛГАРКА И ТОВА Е ПРЕДМЕТ НА НАЦИОНАЛНА ГОРДОСТ! А спомняте ли си и други подобни, като Кънчо Стойчев, или онзи от ДС, Каракачанов, КОЙТО ПЪК ДОРИ И ОФИЦИАЛНО СЕ НАРИЧА ПАТРИОТ И НАЙ-ГОЛЯМ И ЗАКЛЕТ ПАТРИОТ... Дотук добре, нали, тези са умни хора, убедени и заклевти патриоти, и са много и най-горди за Бокова и българщината и за Бокова, нали така!

Да поясни нещо друго много просто. НИКОЙ НЕ МОЖЕ НА МЕН ДА МИ КАЖЕ КОЯ Е ... МОЯТА КАНДИДАТУРА! Защото ... АЗ ЗНАМ ОТЛИЧНО И НАЙ-ДОБРЕ КОЯ Е МОЯТА КАНДИДАТУРА И КОЯ - НЕ Е, И ПРИ ТОВА СЪВСЕМ КАТЕВГОРИЧНО! Респективно да сенат група кресливи лумпени и мошеници да обясняват и на мен, и на хората, на българите, че КАНДИДАТУРАТА НА БОКОВА БИЛА МОЯ И ТЯХНА Е БЕЗУМИЕ, ако не бе плитка и наистина тъпоумна лъжа! Най-макото, което може със сигурност да се каже и констатира по отношение на Бокова е, че ... КАНДИДАТУРАТА Й В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ Е БЕЗСПОРНА И ОБЕДИНЯВАЩА ЗА БЪЛГАРИТЕ, А СЪВСЕМ КОНФРОНТАЦИОННА И РАЗДЕЛЯЩА! И всеки, който тръгне да оспорва поне тази БЕЗСПОРНА КОНСТАТАЦИЯ И ФАКТ, е долен и прозрачен мошеник! Поне с това да сме наясно! И сделавший съвсем логичен въпрос е, А ТАКАВА ЛИ ТРЯБВА ДА БЪДЕ БЪЛГАРСКАТА КАНДИДАТУРА И ЗАЩО НЕ Е ТАКАВА? ЗАЩОТО НЯМА ДРУГИ ДОСТОЙНИ БЪЛГАРИ ЛИ?

Никаква подкрепа за Бокова! Личности като нея са сега на власт в Литва, Латвия и даже Германия и са послушни оръдия в ръцете на глабалистичния елит, именно заради "комунистическото" си минало, както се изразяват някои. Освен това е жена, любимия трик за да се манипулира общественото мнение и да се докарат послушни оръдия - Грибускайте, Меркел, Мей...че даже Х. Клинтън. САЩ, които са под контрола на този елит, искат такива като нея, а не самостоятелни хора!

Аз имам един съвсем прост и съвсем хипотетичен въпрос към всички онези, които подкрепят кандидатурата на Ирина Бокова и ЕДИНСТВЕНИТЕ ИМ МОТИВИ И АРГУМЕНТИ, че тя била българка и че това е уникален (така е по принцип) И ЕДИНСТВЕН (това очевадно не е така) ШАНС за България сега и за в бъдеще. И моя въпрос е съвсем прост и хипотетичен. Да взметем една ситуация и предположение - не говоря в случая за Бокова - КОГАТО ЕДНА ДЪРЖАВА ИЛИ ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, МАФИЯ ИМА - да кажем от чужда, друга, не непременно приятелска или дори враждебна държава... ВНЕДРЕН СВОЙ ЧЛЕН ИЛИ ЗАВИСИМО, ИЛИ КОРУМПИРАНО ЛИЦЕ, "КРЪСТЕН" ЧОВЕК, КОЙТО Е ФОРМАЛ;НО БЪЛГАРИН И ДОРИ ЗАЕМА ВАЖЕН ПОСТ И ПОЛОЖЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ! Отново казвам - ПРИМЕРНО, ХИПОТЕТИЧНО! Надявам се, че няма да се намери някой лумпен тук, изпаднал дотолкова, че да твърди, че подобно нещо и ситуация е невъзможна и нереална, още повече че всички посветени защитници на Бокова като правило говорят за много тежки зависимости на български политици и управници, но от Запада и Америка. Та моя съвсем прост въпрос е, И КАКВО ОТ ТОВА, КАТО ТОВА СЪШЕСТВО, ТОЗИ ЧОВЕК И КАПИА НА ЧУЖДА МАФИЯ, ОПГ, ДЪРЖАВА Е ФОРМАЛНО И ПО ПАСПОРТ, ПО РОЖДЕНИЕ И ДОКУМЕНТИ БЪЛГАРИН!?!?!?! Някой може ли да ми обясни сериозно и аргументирано, мотивирано ЗАЩО ДА СЪМ ГОРД С ПОДОБНО СЪЩЕСТВО, ЧЕ Е БЪЛГАРИН? Тоест, изводът е (защото ня някои всичко трябва да им се смиля и обяснява), КАТЕГОРИЧНИЯТ ИЗВОД Е, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПОДКРЕПЯ СЛЯПО ВСЕКИ ЧОВЕК, САМО ЗАЩОТО Е БЪЛГАРИН, ВАЖНО Е И КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА ТОЙ, КАКВО Е ПРАВИЛ И НАПРАВИЛ, КАКВИ ИДЕИ И ПОЛЗЕНИ НЕЩА Е ЗАЩИТАВАЛ И НАПРАВИЛ, ИЛИ НЕ! Вкл. с какво се гордее и от какво се срамува! "ЧОВЕКЪТ Е ЧОВЕК, КОГАТО ... СЕ СРАМУВА!", Тоест, когато УМЕЕ ДА СЕ СРАМУВА! И ... когато "НЕ ПРИЕМА ВИНАТА С МЕЗЕТАТА"!

КАК Я ИЗБРАХА В ЮНЕСКО И КОЛКО ДАДЕ Р.Б.КАТО РУШВЕТ АААААААА?А КЪМ- ИМФО -МНОГО БРАВО И РЕСПЕКТ!!!

Всяка нация носи и някакъв срам. Според морала на нацията тя може да го крие, да го признава и да се срамува или да го номинира за гл. секретар на ООН.

БОРИСОВ ПАДНА МНОГО НИСКО С ПОВЕДЕНИЕТО СИ -КАТО ПОДКРЕПЯ БОКОВА И СЕ КЛАНЯ НА РАШАНИТЕ !!!!! ЩЕ ЗАГУБИ МНОГО ГЛАСОВЕ.

Дали не е точно това идеята?! Комунистическите престъпници да имат президент още на първия тур от изборите!? Тия изроди изобщо не са подценяване!

Според соросоидите в темата тук: - ООН е много по добре да се председателства от сомалийски пират отколкото от български "комунист" - комунистите са виновни за всички беди на Земята. И преди и след Христа, няма значение кога. - комунистите са навсякъде около нас, стават все повече и повече, дебнат ни и ни крадат. - Путин е комунист, в Кремъл са комунисти, а Бокова е кадър на КГБ. Джихадистите в ИДИЛ ряпа да ядат при такъв фанатизъм.

Истински опасни са само фанатиците русофилите! А и как иначе?! Тия безродници защитава чужда страна и поставят нейните интереси дори над интересите на България! А уж се пишат да българи! Пълен абсурд, непознат никъде по света, освен по нашите земи! Тия така яко са зомбирани от Кремълската пропаганда, че вече са станали по-големи фанатици от джихадистите! Тия същите ще са първите, които ще разцепят Майка България отново, ако и когато Москва им заповяда! Не са никак случайни тези паравоенни формирования! Те са точно за подготвка на зомбитата, в изпълнение на пъклените Кремълски планове срещу България! Всички безродници и работещи за чужди държави - в затвора след отнемане на българското им граждаство!

LeGrandTulup

"Майка България" значи? Ако ти наистина мислеше за Майка България, то щеше да бъдеш изключително горд, че малката ни страна има такава кандидатура. Щеше да палиш свещи в църквата Бокова да успее. Без значение дали е комунистка, демократка, либералка, атеистка, мазохистка или нещо друго. Има българско гражданство и това е абсолютно достатъчно всички ние да сме горди.

- Алтернативата на това председател на ООН да е сомалийски пират ако не е български "комунист" (особено радваши са скобите, в които е поставена думичката КОМУИНИСТ, какъвто безспорно бащата на Бокова е, че дори и виден техен идеолог, С КОГОТО ТЯ ЗЯВИ, ЧЕ СЕ Е ГОРДЕЕЛА:) ) СЪЩЕСТВУВА САМО В ТВОЯ БЛН ПРОМИТ МОЗЪК И ИНДИКИРА ДИАГНОЗАТА ТИ! - "Комунистите може и да не са виновни за всички беди на Земята", НО ЗА БЕДИТЕ И НЕЩАСТИЯТА, ЗА УБИТИТЕ ДЕСТКИ ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ, МНОГО ОТ ТЯХ И БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА (т.н. Народен съд НЕ Е НИТО НАРОДЕН, НИТО СЪД!!!), ЗА СТОТИЦИТЕ ХИЛЯДИ И МИЛИОНИ РЕПРЕСИРАНИ БЪЛГАРИ И ПРЕСТЪПНОТО ИМ, ОБЯВЕНО И СЪС ЗАКОН НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ ЗАКОН!?!?!?!?!, подкрепен дори и от ... САМИТЕ КОМУНИСТУ!!!! И ТЕ НОСЯТ ОГРОМНА И БЕЗСПОРНА ДОКАЗАНА ВИНА У ОТГОВОРНОСТ (от която опитаха да избягат, вкл с скриване и унощожаване на досиетата и архивите, с преименуването си - нали на всички е ясно защо една фирма си сменя името си, когато е хваната в много и неоспорими престъпления, измами и кражби...) - "Комунистите са навсякъде около нас, стават все повече и повече, дебнат ни и ни крадат" - комунистите в България, които бяха над 1 милион в държавата ни, ИЗЧЕЗНАХА ЗА ЕДИН ДЕН, на 10 ноември 1989 г., и на тяхно място се появиха ... НОВИТЕ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ, В ТЯХНИ ЛИЦЕ И НА ОТРОЧЕТАТА ИМ, ЕДНО ОТ КОИТО Е И ВЪПРОСНАТА ГОСПОЖА БОКОВА, която притежава имоти за"НЕОБЯСНИМИ" НАД 5 МИЛИОНА ПОНЕ, за които няма разумно обяснение:)

А иначе и организираната престъпност и мафията в България, и откраднатите над 120 милиарда долара пари и активи на българската държава и народ СЕ ПОЯВИХА ОТ ВЪЗДУХА, и това, че ВСИЧКИ ПО-ГОЛЕМИ БАНДИТИ И МАФИИОТИ, И БОСОВЕ НА ОПГ В БЪЛГАРИЯ СА ТОЧНО ОТ ТЕХНИТЕ СРЕДИ, ОТ ДС И ВИДНИ КОМУНСТИ, си е безспорно ЕДНА СЛУЧАЙНОСТ, А НЕ ЗАКОНОМЕРНОСТ! - "Путин е комунист, в Кремъл са комунисти, а Бокова е кадър на КГБ" ЕСТЕСТВЕНО, В СВЕТЛИНАТА НА ГОРЕКАЗАНОТО, Че путин вечЕ НИТО Е КОМУНИСТ, НИТО Е ОТ КГБ, А Е МНОГО ЕДЪР КАПИТАЛИСТ, КОЙТО ПРИТЕЖАВА ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ ДОЛАРА И КУП ОЛИГАРСИ МИЛИАРДЕРИ, ЗАБОГАТВЯЛИ С ЧЕСТЕН ТРУД И ЗА ЕДНА НОЩ ЛЕГНАЛИ СИ МИЛИЦИОНЕРИ И ВЪРЛИ КОМУНСТИ, И СЪБУДИЛИ СЕ ЕДРИ И ПОСВЕТЕНИ КАПИТАЛИСТИ И МИИИАРДЕРИ!

Кандидатурата на Бокова, както и поведението й, е срам за България, реминисценция за едно мрчачно и зловещо време за държавата ни, време на гнет и робство, на РУСКО КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО И ДИКТАТУРА, и тя е предстявител на един от идеолозите на тази диктатура, облагодетелствана съвсем пряко от нея и отказваща да го признае! ТЯ КАЗА, ЧЕ .. НЕ СЕ СРАМУВА ОТ БАЩА СИ И ТОВА, КОЕТО Е СТОРИЛ, ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА МУ И ОТ ЧОВЕКОНЕНАВИСТНИЧЕСКАТА И АНТИБЪЛГАРСКА ИДЕОЛОГИЯ, КОЯТО Е СЛЕДВАЛ И НАЛАГАЛ, ВКЛ. СЪС СМЪРТТА И НЕЩАСТИЕТО НА ХИЛЯДИ И МИЛИОНИ БЪЛГАРИ!

Кандидатурата на Ирина Бокова е най-достойна и приемлива. Всички истински българи и родолюбци трябва да я подкрепим единодушно и мощно навсякъде по света. България едва ли ще има друг подобен шанс, да издигне български представител на толкова висок и престижен пост. Но всяко стадо си има и мърша. Казал го е един български поет-класик преди 150 год. Българската мърша сега - това са гнусните и ослепели от злоба противници на Бокова

Няма такова нещо, ти нямаш представа какво точно означава достойнство! Няма никакво достойнство в една човеконенавистнечистка идеология - комумистическа или фашистка, расистка и пр., и в идеолозите й, нанесла огромни и устойчиви щети, вкл. геноцид на българския и на други народи, от които страдаме и до ден днешен. И няма нищо достойно да се правиш, че това не е съществувало и не существува, като един от бичовете на съвременността, вкл, и с посткомунистическите последствия. България съществува от векове и дай боже да съшествува за векове, и е имала и ще има още много и различни шансвое, ако е рекъл Господ, и със сигурност кандидатурата на Бокова не е такъв! А за стадото и мършата си прав, ПО-ГОЛЕМИ И ВСЕПРИЗНАТО МЪРШИ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ ОТ БЪЛГАРОМРАЗИТЕ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ, (ПРЕДАЛИ НА ДВА ПЪТИ И НАЦИОНАЛНИЯ СУВЕРЕНИТЕТ НА ДЪРЖАВАТА НИ, ОСВЕН НЕПРЕКЪСНАТИТЕ ИМ ПРЕДАТЕЛСТВА ПРЕЗ ОСТАНАЛОТО ВРЕМЕ И ГОДИНИ) в българската дълголетна история Е ТРУДНО ДА СЕ НАМЕРЯТ!

Я ми отговори на един прост въпрос, който вече зададох по-долу на някой друг, ако не си сменяте никовете групичката тук А ако наистина е толкова голяма гордост българин да е начело на световна голяма организация, А КАК ЩЕ ОКАЧЕСТВИШ И НАРЕЧЕШ ВСЕИЗВЕСТНИЯ ФАКТ, КОЙТО ВИНАГИ И НЕПРЕКЪСНАТО "СРАМЕЖЛИВО" ПРОПУСКАТЕ И НИКОГА НЕ АДРЕСИРАТЕ И КОМЕНТИРАТЕ, а именно, че: ЦЕЛИ 5, ПЕТ ПРЕМИЕРА НА БЪЛГАРИЯ СА ... ЧУЖДИ, СЪВЕТСКИ И РУСКИ ГРАЖДАНИ!?!? Може ли, ако обичаш, пак със същият патриотизъм и българска гордост да оцениш и окачествиш и този ФАКТ? Как ще окачествиш, че точно башата на тази е сред онази управляваща клика И ИДЕОЛОЗИТЕ Й, която цели два пъти предложи на тепсия на СССР дори и ...НАЦИОНАЛНИЯ НИ СУВЕРЕНИТЕТ!?!?! Любопитен съм да чуя коментара ти, СЪВСЕМ ПРЯКО СВЪРЗАН И С БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРЩИНАТА, С НАЦИОНАЛНАТА НИ ГОРДОСТ И БАЩАТА НА ТАЗИ КАТО ВИДЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ ИДЕОЛОГ, С КОГОТО ТАЗИ СЕ ГОРДЕЕЛА! Слушам те.

машала боко ща я подкрепим щоту е турскоюдейско говно и то червено при това силно миризливо от доказан криминален род потомствени главорези и крадци на коли

Но и в ООН да работят до пенсия, после - почивка.

Щом българското правителство е решило да подкрепи Ирина Боково, човекът на Кремъл, то ясно е колко е "българско" провителството ни! И това правителство исках да кажа! Както и останалит, де! То ние сме нямали друго, от преди ВСВ!

Българското правителство е подкрепило кандидатурата на българка. А един негодник на американска ясла я е оплюл. Другите негодници подкрепяте това явно антибългарско деяние. По същия начин преди години един друг негодник, близък до сега изявившия се и известен с няколкото си гладувания до смърт, опищя света с гнусни лъчи по повод АЕЦ "Козлудуй", в резултат на което, в края на краищата родината ни беше принудена да закрие 4-те малки блока, които произвеждаха най-евтината енергия. За съжаление тези негодници, в настоящата ситуация няма да получат възмездие чисто юридически. Но презрението на българите ще си го носите до живот.

При руската коммунистически клика няма националности, ИМА МНОГО СТРОГА ЙЕРАРХИЯ, както е при всяка сериозна и устойчива организирана престъпна група и мафия! Най-големите беди и предателства, най-големите щети за държавицата ни да нанесли хора, които формално са българи и се представят и подкрепят от българи! За Москва отделните държави и националности, конкретната национална принадлежност никога не са имали особено значение, така България има ФОРМАЛНОЦЕЛИ ПЕТ, 5 ПРЕМИЕРА С ЧУЖДО, РУСКО ГРАЖДАНСТВО НАПРИМЕР! Какво говори това за теб, по същата тази твоя ВИСОКО "ПАТРИОТИЧНА" ЛОГИКА, а именно - че НЕ СА БЪЛГАРИ?!?! Изобщо как ти звучи - като си толкова втренечен в националнат апринадлежност и гордост, ПРЕМИЕР НА ЕДНА ДЪРЖАВА ДА Е ДОРИ И ОФИЦИАЛНО ГРАЖДАНИН НА ... ДРУГА ДЪРЖАВА, НА ИМПЕРИЯ? А ЦЕЛИ ПЕТ!?!?!?! Говоря за 20 век!

Защо българското правителство трябва да застава зад една, доказано душевно нечистоплътна, чужда агентка! Ако бъде избрана ние какво печелим! Абсолютно нищо защото няма да защитава нашите интереси! Ще защитава интересите на господарите си от Кремъл! Защо да я подкрепяме тогава! Да русофилистиците могат да си я правят каквото си искат - разбираемо е! Те не работят за българските интереси, а за руските! Така че руснаците да си я избират, а нас да не ни данимават с КГБ-ейските си разработки! Ние искаме да изберем истинска българка, коята да защитава нашите интереси! Но чуждопоклониците никогя няма да допуснат това, нали! Ясно е!

Доказана е нечистоплътността на простестърите, които получават пари от подривни организации с антибългарски цели! Плювните ви срещу Бокова са зле скалъпени пасквили, произведени в ЦРУ и нищо повече. Жалки сте!!!

"които получават пари от подривни организации с антибългарски цели!" Така ви лъжат и на вас така ви е изгодно да вярвате, нали! А как иначе ще си обясните фактите, че има истински българи, които не милеят за чужда държава, а защитават интереса на собствения си народ?! И го правят чистосърдечно и без пари! За вас това без пари може да звучи налудничаво, но е крайно време да разберете, че има хора които за благото на Родината си са готови и да поработят без пари! Да Московската агентура не е свикнала без пари и може да ѝ звучи безумно, но фактите са си факти!

Не е единствен, който работи много активно срещу Ирина Бокова! Педерунгелът Тафров, който съсипа много неща във Външно - живота и кариерите на достойни млади хора, отказали му да му станат "близки", както той истерично пожелал, също така бяха прогонени и напуснаха системата - та този тип провежда от година целенасочени, активни действия по международните си канали, за да я дискредитира в очите на чужди представители! Отгоре на това се хвали с деянията си - които са си чисто национално предателство и работа срещу интересите на държавата! (има клипчета в нета, където той лично казва, че говори постоянно с хора и им обяснява, че не трябвало да гласуват за нея!) И аз не съм комунистка, нито социалистка, нито някога изобщо съм членувала в някоя партия, но смятам, че такова поведение е безобразно и е достатъчно основание да бъде уволнен и прогонен от всички държавни постове, които заема - но той си стои там, има международни контакти и продължава да подкопава авторитета и на кандатката, и на страната ни! Костовистите сринаха и съсипаха цялата ни икономика срещу комисионни и облаги лично за себе си и семействата си, какво да се учудваме, че са активно и против Бокова?! Ама който е гласувал за деформаторите - той да му мисли сега - те и в правителството, и в света работят за разрушаване на всичко, което някак все пак се организира и заработва, когато те не са във властта! Реститутки и предатели, хранени хора на фондации и лично на евреина Сорос, имат една задача - да разрушат до основи държавата България и да я изтрият от политическата карта на света!

Авроро, знаше ли коя е най-голямата морска катастрофа в историята ? Не е потъването на "Титаник", а това, че крайцерът "Аврора" не е потънал .

Крайцерът Аврора е ремонтиран и възстановен и гордо се движи по Нева на собствен ход. Красива и обнадеждаваща гледка ...

не ти ли идва ей така отвътре, да прочетеш поне една книга в живота си? Не, нали?

Коя книга, романа "Майка" от максим горки ли ?

Тоя треба да бъде линчуван, бит, заплюван и накрая обесен за топките на първото дърво. След като държавата официално застава зад Бокова, СС я поставя на трето место по доверие, и накрая този пешпелдек ще очерня кандидата ни и държавата.... бесен съм само да ми падне ръцете ще го изкормя. ПС не съм бил никога момунист!

Напротив! Ти си напълнозавършен комунист, фашист, нацист - каквото и да е определението - все е вярно! Всичките тези изброени изроди разсъждават точно като теб! То и затова са признати за престъпни!

Може и да не си бил партиец /член на БКП /, но по-опасни от тях бяха т.н. "безпартийни комунисти" !

Поредният реверанс на Боко към Путлер.Защото Бокова не е български кандидат .Не ,тя е руско мекере а руските мекерета подават България винаги . Вчера Боко звъня на Меркел за пари и помощ а иначе всичко дава на Ботокса... Това е Боко - европееца...

умреш от глад ако така правиш "разследвания" Фил! Знае се че Бокова играе за двама господари, и другия е САЩ, иначе как щеше да стане шеф на ЮНЕСКО, ама ти отде да знаеш?

Ако играеше двойно, то досега Кремълските ѝ господари да са я самоубили няколко пъти!

На тоя злобар можем да чуем името все около доноси и клевети.Не остарява с достойнство а с брътвежите на стария коцкар. Или пък се е хванал при козяците за някое хонорарче.

+++...+++...+ !

Парекселанс !

Винаги са се намирали в нашият Български Род ...Евгени Михайловци ! В последните 25+ години те са основната част на Десните партии +ГЕРБ ! ГЕРБ не спираха да донасят за Измислени проблеми при Усвояване на европейски пари ,,,Калинка Илиева помните ли? Предателите в България , вместо да бъдат Наказвани и Отричани , обикновено са поощрявани и Награждавани ! Резултата е пред всички нас ... ...Евгени Михайловци,Бойко Бориовци ,Поп Кръстювци ...продажници.

а Гоцетата,Р.Овчовците,Гейстанишевците,Жанвиденовците и цялата сволач от руски мекерета начело с фамозният селендряк - Бай Тошо правешкият цървул(отправил молба за предаването ни като 16-та республика на Сссрският кендзеф)КАКВИ СА???

От снимката струи неподправена простащина и посредственост многократно наминаваща даже тази на Елена и Николае Чаушеску.

Ако в третия свят комунистите се самоизгонват от властта, то тук това не е прието. Затова не се хаби да питаш Баце, Плевню, Куневица и т. н.