В Турция правят гробище за превратаджии – „да нямат покой“

Турските власти са създали специално гробище за заговорници от опита за преврат на 15-16 юли, така че „минувачите да ги проклинат“, съобщи АФП.

Обратно в новината

Коментари - В Турция правят гробище за превратаджии – „да нямат покой“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Турция се управлява от човек с тежки, много тежки, психически проблеми. Това го прави твърде опасен за съседите. Въоръжавайте се! Лудостта избива където си иска, но понеже смахнатият турски президент е лукав и го е страх от силните, може да си го изкара на по-слабите.

и още ... в това гробище се погребват тези които семеиствата им не ги приемат .. смятат ги за предатели .. представяте ли, семеиствата им ги отричат , а вие тук сте трагнали да ги саjaлявате .

хеи , какви ги плещите ? те убиха 237 невинни граждани , какво искате ? да им саздадем паметници ли ? на предателите , предателска смарт .. . да е за урок , че други да не се осмелят на нещо таково за в бадеще . искам и смартна присада за тях , че да не очакват помощ от ван ..

Жестоки диваци с ятагани дойдоха преди векове и такива си останаха-религиозни особености.

Азиатщина, която трябва да си остане на място!

Ердоган бей отдавна задмина по варварщина и диктатура Садам, Кадафи, Асад и който там набедиха за кръволок демократите, но ИНТЕРЕСНО, сега същите тези демократи мълчат засрамено като ПУТКИ и се почесват по кухите тикви с надеждата, че никой няма да ги забележи. СРАМ за всички вас лицемерни убийци!

И тоя ще свърши като Кадафито с нож в гъза. Историята го е доказала - всеки управник, посял страх в родината си, по един или друг начин бива премахнат безславно. Толкова золуми направи, че все от някъде ще го "измислят"!

Поредно доказателство че тия са болни мозъци.

представете си какво е било след неуспешното Априлско въстание срещу султана а те искат да го заличат от историята и литературата ни, щото било "много кърваво" сега, като четат "Под игото" децата, дочули и тези новини като горната, дали ще вярват на класика или ще вярват на местните изпълнители-аборигени, турени по министерства да подправят учебници и история, с измишльотини за съжителство, присъствие, щастливо съвместно съществуване... даже Батак бил "мит" за платените с грантове да пишат подобни "трудове" с такива заглавия, а Сидеров бил "лош", щото се е възмутил на организираните веселби в деня за почит на жертвите там

просто хората смятат, че превратът е дело на американците, затова и започват да симпатизират на обекта на този преврат (независимо от това, че в момента е именно този субект, който е) това е напълно обяснимо въпросът е, че ако американците имат пръст в него, то е да бъде той неуспешен

someone

хората от азия са по-отмъстителни от тези в европа. англичани, французи никога не биха правили такива гробища с клетви.

Ориенталски диваци.И имат претенции за цивилизация и членство в ЕС.

someone

българите също кълнат. от всички националности само българи са ме кълнали, никои друг народ.

дуте дракула бе

Защо Външно министерство не се интересува за съдбата на наши сънародници , въвлечени и подлъгани невинни в опита за комплот и страдащи сега в каушите и занданите на Таийп???

Това вече е прекалено! Аскерът е изпълнявал заповеди, не е кабаатлия. Вместо да ги върнат на майките им ще правят кьопек мезар. Срамота!

Ще се намери ли място и за ерджолан?

Кметската управа е премахнала табелата.Няма да има такава.

Днес гробището е за позор и назидание чрез погребване в него на "национални предатели" превратаджии, а утре ще бъде място за поклонение пред национални герои!

Pesh0

и аз точно това си мислех . Не е много умен ход да правиш враговете си мъченици .

Господ е явно сбъркал държавата , такова гробище е необходимо само в България и надявам се , че ще си поправи скоро огромната грешка !

Мислех до вчера,че в Туркестан е страшно.но идват много скоро много по-страшни дни за комшиите. Бог да пази БГ!

За сега само НАТО е обещало да пази България от Русия, но не и от глупоста на тази организация.

Ние такова гробище още нямаме, но живи, на глава от населението, процентно, най-много имаме.

Имам чувството, че чета за някакви изцепки в циганската махала.

Болни мозъци, психиатрите в тази страна сигурно имат много работа.

Разстреляйте го този на време, че ще стане като с Ким Чен Ун и Путин.

ако тези 60 000 души наистина бяха в преврата - щеше да успее. Това си е чистка на неудобни хора.

Дано в България не се случват такива неща никога повече!

Излиза, че негово величество султан ердоган първи може да е по луд дори и от великия вожд ким чен ун от северна корея. Май младия вожд има да научи още извращения. Да се съберат да обменят малко опит .... Заб. Имената са изписани с малка буква в знак на неуважение на лицата, които ги носят.

Някой да е чул, видял или прочел за масови реакции, протести и пр. на демократичния Запад срещу зверствата в Турция?

Къде е Роско,бре?Главнокомандващия?Искам да го чуя за върховенството на закона и евроценностите...и за нашия "враг"-Русия.Дали пък вече да не и е обявил война?

Както всеки диктатор и Ердоган вече показва съвсем типичните клинични признаци на дълбоко психично разстройство и губене на връзка с реалността. Да благодарим на господа (който и да е той), че Турция няма ядрено оръжие.

Има 9 ядрени бомби на своя територия , контролирани от САЩ, поне до вчера.

В Инджирлик има най-малко 50 ядрени бомби! Като нищо може да въоръжи ИДИЛ, а хамериканците да си измият ръцете с Ердоган. Не бих се учудил, ако това е сценарият на т.нар. преврат!

А дали нямат!!! Турската армия е някъде 3-4 го големина и въоръжение армия в света! И това са нашите "съюзници" и "приятели". ББ и РП се счупиха да се кланят на РЕ и да ни уверяват, че това са ни приятелите, а руснаците са страшна, ама страшна заплаха за нас и региона...

Ситуацията се влошава с всеки изминал ден. :(

A къде ще е гробището на тая свинска кочина -Туркестан?! Та да може ние българите да минаваме и да проклинаме!! За 5 века кланета, над нашия християнски народ!! Вместо надпис гробище на предатели...Да сложет турците надпис: Гробище на НАЦИОНАЛНИ ПАТРИОТИ!! Герои, опитали се да запазят светска Турция, по завета на Кемал Ататюрк!!! А не днешния средновековен Ислямски Халифат Туркестан, създаван дори в момента от Султан Пердоган!

abasador

както, ти е удобно АК-47, само едно... ти си много голям тъпанар, Всеки един колега, може да прочете в профила ми, от кога и какво пиша. Ева... те в педа..., няма те оставя на спокойно да подписваш тъпите си коментари с моя НИК. Лек ден.

abasador

ей ама ти, си бил голямо говедо бе тъпанар, ни от добро ни от лошо разбираш. спри да се подписваш с моя ник АК-47. Още май 2015 г. те предупредих, че опитите да плагиатствашНИК,а ми няма да се получат. Айде да ти е.., лек деня.

Kalin

Мисля че някой ден това място ще стане паметник на загиналите в борбата против диктатора Ердоган.Ще има вечен огън гвардейци и хората ще се прекланят пред паметта на загиналите в борбата с Ердоган.Чудно ми е -Кадафи Хюсеин Мубарак Асад били диктатори и .......а Ердоган какъв е тогава като ги бие по всички показатели.

Всичко е политика. Преди преврата за запада всичко с човешките права беше ок, след неуспешния преврат и телодвиженията на Турция, които я отдалечават от Вашингтон изведнъж западът видя ороблем, за който преди беше сляп. В СА положението с човешките права да не би да е по-добре отколкото в Турция и преди и сега? Не! Но докато СА плува във фарватера на запада никой няма да я притиска по този въпрос. Лицемерна политика, представяна ни за изключителни западни "ценности"...

Отлично! За това Турция е велика империя.

Турция и преди като "империя" е наричана "колос на глинени крака", "болен човек" подържан и крепен от английските интереси. Последните години живна с западни инвестиции и добър туризъм, но с това е на път да "изчезне" с новия ислямски режим на засран юрган. Военно бяха подкретяни от САЩ с 3-10 милрд. годишно - сега и това няма да го има. С Русия я стане нещо я не стане. Рашаните имат "едно на наум" след сваления самолет и дръвчането на "юргана"! Кюрдите са още една "перла в чалмата" на падишаха. Лоши врена идват и за турците и за нас и за Европата. Лошо, лошо чичо Гошо!

хахаха чуваш ли се какви глупости дрънкаш.......... 1000 години османската империя се била поддържала от англия.. хахахах като пишеш тъпотии поне малко имай мяра

Няма никакво значение какво върши Ердоган в Турция. Важното е, че е предприел курс на отдалечаване от САЩ и НАТО /което всъщност е едно и също/. Много правилно постъпиха от Москва, че го предупредиха за готвения преврат, от това той не стана приятел на РФ, но със сигурност се настрои против Вашингтон. Втората армия в НАТО сега е срещу НАТО. Какъв парадокс нали?

Обаче, Ердоган забравя едно много важно обстоятелство - палачинката се обръща!

Така е .За справка Садам Хюсеин.

В условията на еднополюсен свят със сигурност. Сега много трудно, а щом Тръмп влезе в Белия дом - изключено.

Браво на Турците ! Напук на всичко и на всички , засега единствено ТЕ имаха смелостта да построят ПЪРВОТО В СВЕТА гробище за Соросояди ! Съвсем скоро очаквам да възстановят и смъртното наказание ! А на осъдените резбира се , ще бъде предложен свободен и демократичен избор едно от три : 1) Ятаган . 2) Бесило . 3) Разстрел . Ей на такава демокрация искам и в България !

Проблемът е , че когато ятагана опре в гърлото ти, или когато усетиш примката на шията си и се чудиш защо, тогава ще те питам какво искаш да е в България.

Аз НЕ СЪМ Соросояд , не съм късоглед ; И не пея в хора ! А в милото ни отечество БГ , вЕрно има доста индивиди които ТРЯБВА да увиснат на бесилото ! Един от тях е Шимончо Дянков , който уж щеше да пляска Руснаците, пък в един момент се оказа , че Руснаците ни НАПЛЯСКАХА с ЕДИН МИЛИАРД ! За такива неща вЕрно ТРЯБВА да се БЕСИ !!!

ко беше успял бунта, новите щяха да бъдат пръвъздигнати за герой, а ердогановци, щяха да бъдат обявени за предатели.

Бърррр,втриса ме .Изникват описания за ужаси от нашата история.Това не е 21 в.,това е 14век,с джелати .По примера на султана така ли ще се разправят натовските турци с евентуалните пленници и противници. Върховенство на безпросветната мюсюлманска сган Никога не стъпвам повече в Турция.Искам наши войски на границата.На ,ви сега ,хуманно убиване на кокошки.

Горби продаде държавата си за две къщи на канарските острови.

Че нашите освободители този път няма да имат нищо против да ни прегазят поробителите ни отново. Това си го заслужихме честно със събути гащи и без достойнство. Такива всички ги презират.

Турция в 21 век = варварство!

Дойде видов ден май, за всички русофоби!

Като заиграе ятагана, ще си спомнят кой ги е освобождавал от турците!

Мдааа, чудесен ден, безспорно, в който се съюзиха нашите вековни поробители и нашите братя-освободители...Сега като ни окупират след някой друг чудесен ден от две страни, как ще интегрираме това в националните си идентичност и памет??

Интереса клати феса...не си ли я чувал тази поговорка, но лошото е , че ние бягаме винаги от нашия интерес!

abasador

към, новината... Ердоган: Връщам смъртното наказание... от 20 т.м. коментирах, че Ердоган върна страната си най-малко 100 години назад, сега се поправям... господин Ердоган, ти върна страната си направо в средновековието. Лек ден.

хааа, Ердоган си направил гробището преживе...за него , за семейството му и за членовете на Правителството.Редът му идва , дано успеят да оформят гробището , че не се знае колко скоро ще му потрябва...

Голем Ердогангстер

Честито русофоби, кой не целува кръст...целува турски гъз!

Всяко нещо с времето си. До три години максимум на това място ще има паметник на патриотите дръзнали да се опълчат първи на диктатора. Очаквам Ердоган до три години да съсипе напълно държавата си. Вече няма туристи, няма инвеститори, няма нормална държава. Той е пътник, но упорито отрича фактите и се опитва с репресии да остане на власт.

Смешник, тя цялата му нация е с него, а ти говриш от името им ...идиот!

С него е безпросветна фанатизирана мюсюлманска сган.Тия са с него.Учители,професори ,журналисти са в затворите.

Ердоган е развратил турската нация, но не до размерите за които говориш. Не е цялата нация с него. Управляващите и образованите в Турция, както и навсякъде, са малцинство. Нали знаеш каква е разликата между Турция и България в това отношение? 1 година максимум ще продължи агонията на Ердоган, след това ще го свалят от власт. Пък и той, като всички диктатори, не е безсмъртен. Наистина да им се чудиш на акъла, но този принцип го забравят.

Турция и нация оксиморон!

Дира нещо много сте се загледали в нашия приятел и пръв натоец демократ Ердоган. Триото глупаци маскирани като политици ПлюНеМи ще ви се скарат. Моля, фокусирайте се върху лошите Путин и Асад, за да няма санкции!

И какво сега...всички бяхме демократични, та барабар и Турция, която е натовски ЧЛЕН, сега ще се наложи да ви заврът члена си отзад, за да ви е гот ....нещастни ! Вярно е , че си заслужаваме робството!!!