Полицията задържа младия мъж, убил майка си и дядо си

Полицията задържа 28-годишния Кристиян Гочев, който от вчера следобяд беше издирван за убийството на майка си и дядо си в дома им в София.

Обратно в новината

Коментари - Полицията задържа младия мъж, убил майка си и дядо си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е как така неадекватен и не може да се грижи за себе си,а пък се опитал да заличи следите с химически вещества? Значи е адекватен трябва да гние в панделата поне педесет години!

Абе какъв е този български: "Той е ПРИВЕДЕН В полицейския арест". Доведен може би??

И аз се чудя, във всички случаи става въпрос за русизъм останал от едно време, може да е от соц.времената, но по-вероятно е от времето, когато се е създавала полицията след Освобождението. Възможни са два варианта - привеждам или превеждам. В първия случай привеждам произлиза от руското "привести", което значи довеждам, но също и привеждам /например привеждам към общ знаменател/. Превеждам може да означава и прехвърлям /напр. пари/, но не изглажда много вероятно в случая. В крайна сметка, очевидно става въпрос за довеждане, докарване. Иначе, привеждам е допустимо да се използва в "привеждам към", тъй като в този случай не звучи като русизъм, това е обичайна употреба.

Това не е мъж, а бясно и оскотялно животно. Уби най-близките си, родните майка и дядо! Трябва да се унищожи и закопае в безименен гроб.

Мдааа, това чувство за безнаказаност дали не прави "лудите" способни да извършват всякакви престъпления, знаейки че имат желязна защита със своята диагноза!

Във всяа жилищна кооперация живее сам или с нещастното си семейство по един луд,оставен да беснее и тормози всички наоколо.Защо държавата не полага грижи да ги лекува в психиатрии,както беше преди?Сега ако иска,ще влезе в болница,ако не иска-ето какво става! Кога лудият,наркоманът в криза или пияният ще си признаят?! Това трябва да стане приоритет на властта,за защита на невинните хора? Но кому му пука,властимащите са охранявани с пари от нашите данъци,няма опасност за тях.

и в блока, който живея има един мъж, който вдига ужасни скандали, с детето се скриваме ... страх ме е когато го срещна по стълбите ...

Чистете го тоя бе. Предлагам при опит за бягство например.

Белене за такива изроди , брутално и зверско пребиване всеки ден с тоягата докато стане на безформена маса, Едно време при бай Тошо ги лекуваха точно така , и са били много прави.

Такива момчета с проблеми да се сърдят на бащите си дето са ги иьоставили, защото явно и те самите са толкова зле. Жалко за майката и баща и! А кога са били заколени може ли да се останови, може би преди месец?

Може да е било свесно момчето, но за съжаление наркотиците унищожават хората, причиняват и психични проблеми... напримерно шизофрения. Хора пазете си децата от наркотиците!

Този ще го обявят за луд и ще продължи да се разхожда сред нас, защото вече лудници няма. Така е поискал някой, така е решил друг.

те това просто не можах да го повярвам!!! - .......полицаи намерили загубената лична карта на Гочев и отишли до жилището да му я върнат

Като се има в предвид ,че няма зависим дето да не е влизал в районното поне веднъж ... дали не се е водил на отчет там .. и разбираш ли случайно отишли пък даже и да му върнат личната карта... а пакетчето дадоха ли му го или не са го намерили ?

Бих казал,много добра работа на полицията.Браво. Сега....понеже е луд,какво ли ще решат съдиите!?Такъв,бял свят не трябва да вижда повече.Свръх опасен е за обществото.Да,в някои случаи,наистина е по-добре да има смъртно наказание.

Всеки наркоман се чалдисва от наркотиците. Живее в измислен свят, за него реален, а за околните, трезвомислещите е лудост. Пълнолетен е и няма нито закон, нито начин за роднините, които искат дори срещу заплащане да го върнат към нормален живот. Сам трябва да се осъзнае и сам да си помогне. Трагедия!!! Така ще се затрият младите хора, които са посегнали към наркотиците, а това са над 65% от всичките младежи. Не упреквам и не търся виновни, но искам този случай да е обица, за да се създадат закони, които да развързват ръцете на заинтересованите да помогнат, за да се завърнат и социализират заблудените деца.

Браво на полицията за бързото откриване на заподозряния. Сега остава съдебната система да си свърши адекватно работата...

Сега като се започне едно дело, поне 10 години ще се точи, този ще се прави, че за пръв път чува нещо за дядо си и за майка си, за колата на дядото и за някакво си убийство. И накрая изобщо няма да го осъдят, защото няма доказателства. Ето това е правосъдие по български...

Не се знае кви са били родителите му, може да са били някакви изверги и да са го малтретирали. Може и заради тях да е станал наркоман и да се е побъркал. Не съдете по вашите родители за другите защото има какви ли не идиоти които правят деца!

Откога полицията любезно разнася по домовете изгубени лични карти?

ще ви кажа, ама не казвайте , че съм ни казала

От една страна на прима виста лично упреквах Ер Доган в Турция,но след като ежедневно научаваме лоши новини,за безкруполни убийци,изнасилвачи,покварени типове да убиват собствената си майка,която му е дала живот и го е отгледала от една мръвка месо и редица други престъпления,измамници по телефона или присвояване на чужд имот чрез фалшиви нотариуси,дрогирани хулигани и нехранимайковци които за нищо не стават,стигам до извода,че и нас ни е необходим един Ер Доган. Да се прочисти нацията! Да не говорим за корумпираните политици,отдаващи на концесии за повече от век на чужди грабители и мошенници. Ако взема да изброявам във всички сфери престъпления и в политика и икономика няма да ми стигнат 100 страници. Затова трябва да се върне смъртното наказание! Хораааа... ние загиваме,държавата ни загива,пазена от векове от наши български владетели.... Кога ще се опомним и излезем спонтанно и да кажем НЕ на тази нечовешка,погубваща политика. Защо всяка година првим заря по поводи с които се гордее народа ни! Това са стари лаври ,а сега къде сме? Защо допускаме некъдърници да ни управляват и ние се спотайваме пред шише ракия или бира,някакво мезе като нехаем,друг да ни оправя,този друг добре ни оправя,та чак ни го е набил до шията и все не може да се опомним! Жалко за хубавата ни Родина,татковина с красоти и прелести, а ние сме идиоти!

не забравяй, че вече сме потиснато малцинство, в държавата вече има само политици, прокурори, полицаи , държавна администрация /все от оня дол с дренките/ и цигани.

Деянието е грозно. Доказателства има ли?

Смърт за татуираното бясно животно. Няма защо да се храни в затвор или психиатрия.

Луд, луд, ама знае с какво се заличават следи, с какви химически вещества. Язък, тъкмо беше придобил безвъзмездно опел-а на дядо си, сега пък няма да може да го кара. По-интересното е дали е шофьор щом с кола е стигнал Лукорско, и още по-интересно ще бъде дали е имал книжка с тази диагноза? Как е стигнал в такова състояние на криза, до Лукорско шофирайки по шосетата, добре, че не е извършил и птп, с невинни хора. Как да шофираш по шосетата, като не знаеш кой какъв е и на колко дози е?

Държавата щателно се грижи тези хора да бъдат с максимални права. Наскоро се ограничи дори запрещението им. Психично болните трябва да са в специални заведения или специализирани жилища, където да им се осигурява адекватна медицинска помощ, грижи и наблюдение. Но отново под натиск отвън и под вече придобилата позорен смисъл фраза " защита на човешките права", всички луди, психично болни и т.н. са на улицата - без наблюдение, регистриране, лечение и т.н. Там са опасни за самите себе си и за другите. И никой не може да им каже НИЩО. Те или стават жертва на престъпление, или самите извършват такова. Но явно това е целта - българинът да не може да диша, смазан от тълпи роми, разхождащи се луди по улицата, псевдобежанци и терористи, престъпници - за всички тях бдят от разни комитети, защитници на правата и т.н. продажници и родоотстъпници.

то целия народ вече е за клиника, дотам ни докараха, всичко живо да се разхожда неосвидетелствано по улиците

А сега го изкарайте "луд". Само, че вменяемостта се преценява към момента на извършване на деянието, а той, за да планира (както става ясно от изнесената информация) престъплението и да избяга след това, захвърляйки дрехи и картата си, явно е осъзнавал какво прави. Не може да има никакви оправдания и пречки за ефетивна доживота присъда, било то и болест за подобни зверства.

Я какво хубаво момче? И тоя ли при неизбежна отбрана?

Е, не е кур*а, за да се измъкне ;--)

Въпреки всичко не ми харесва, че го обявиха за убиец още преди да е открит. Полицията нямала друг заподозрян. Тя нашата полиция все така работи - науми си кой е виновен и после работи само по една версия. Медиите пък го осъдиха за минути. Досега за преки доказателства не се говори.

И що бяга в някакво забутано село като е невинен?

Извергът не трябва да се затваря в лудница или затвор, а незабавно да се унищожи. Със сярна киселина за по-сигурно.

Дотук 10 човека са харесали статуса? Малеееееееееее :-(

Как да е луд, след като е разсъждавал за заличаване на следите си? Кой му е дал книжка за кола, ако е луд? Айде сега оня маститият адвокат да го отърве от затвора, че да убие още някой.

Ще го изкарат луд и ще го пуснат.

ами то мястото на лудите е по улиците