Върховният съд допусна регистрация на ДОСТ

Върховният касационен съд (ВКС) допусна вписване на политическа партия ДОСТ, като отмени отказа на Софийски градски съд (СГС) да я регистрира.

Обратно в новината

Коментари - Върховният съд допусна регистрация на ДОСТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Резил!Хайде сега съдиите на почивка в Анталия или на канарските!За колко се продадохте бе мизерници!Потрес!Значи пак народа трябва да ви замеря с камъни,че от ВАС и ВКС нищо не става!

ЖАЛКО ЗА СМЪРТТА НА ЛЕВСКИ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ПАДНАЛИ ЗА СВОБОДАТА НА БЪЛГАРИЯ!

Започва малко от акано положение. Оплюта партийка вече. Но пък още една от стотиците в торбата с лъжите. А и отбраният и електоратец не го интересува това. Важно е централата да плаща! Всичко се продава!

Тука нещо "почетният председател" изтърва управлението. А нашият съд все иска да стане лошото, за да има аргументи. Превенция няма за него. Поне от към главата тази риба мирише така.

В Турция има ли подобни на тази партия? Защо съдът допуска регистрация?

Тия от ВКС едно време когато имахме ДЪРЖАВА щяха да бъдат съдени за измяна.

Полицаиите, обвинени сега в каналджийство за мен са просто предатели! Гнус ме е да си мисля само, че данъците ни отиват за заплатите на такива!

Колко е срамно да си българин!

Тия се разбраха най-накрая с Върховния Съд за комисиона. Браво! Съдийте заминават на почивка от понеделник : )

Какво стана, ганъо, пак ви го туриха на гордостта и независимостта?

Чудно!Иде ми да си изп*връщам червата.

Започвам да уча английски и да забравям български! Радвам се на Кристо, че няма да посети България. Човекът има достойнство! Радвам се и на други българи, постигнали много въпреки ада, в който са се появили. Наистина никога не забравяйте от къде сте тръгнали. Това винаги е добър и полезен урок.

Доган трябва да е бесен на съда.

Интересно каква реч, ще държи сега Местан след като Ердоган тръгна да се извинява на Русия. Някои като им казват ,че трябва да внимават с крайните изказвания, че нещата могат да се преобърнат ,те не та не, Ще се излагаме

Решението показва, че или законите в България са като футболна врата у Софийско поле, или, съдебната система заслужава отношението към нея от обществото и от ЕС.

Съда стана пародия,не е съд ,не е независим, както личи регистрацията е платена,а това е позор!Повече от 2/3турци учредители и религиозни лица с двойно гражданство,как не ви е срам да регистрирате етническо ислямска партия,къде е Конституцията та се прегърбили на този лицемер изменник антибългарин да му регистрирате протурска пяртия!Никакво достойнство нямат тия съдии или натиска е много силен,долни боклуци!

Аз съм от поколението на социализма в България,когато ДЪРЖАВАТА ни беше СИЛНА и никакви турски партии и изродстки щения не се толерираха!!! България беше БЪЛГАРСКА и турчеещите се си знаеха мястото.Знам го от личното си пребиваване на строежа на ТЕЦ МАРИЦА-ИЗТОК 2 където по това време имаше турчеещи се в бригада, но бяха по-ниски и от тревата.Сегашните АНТИБЪЛГАРСКИ ПЕДЕРАГОДЕМОКРАДСКИ властващи изроди за своето лично обогатване и естествено с европейското демоКРАДско насърчаване не само са готови, но и реално съсипват и унищожават България в името на собственото си обогатяване и НАЦИОНАЛНО ПРЕДАТЕЛСТВО! Никнат турски партии,изрод като Местан вместо да е в затвора прави поредната турска партия,Ердоган се е разпищолил по границата ни и турскомюсюлмалнски орди навлизат в България безпрепятствано и си правят каквото си щат,ако искат да останат тук или да продължат на запад.Тази гадна,унищожаваща БЪЛГАРИЯ като ДЪРЖАВА и БЪЛГАРИТЕ като НАРОД олигархично вращдебна и открито западнослугинстваща политическа система,наричаща се ИЗВРАТЕНО "демокрация" явно е най-лошото,което се случва на българския ни народ в неговата многовековна БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ,когато в робство или свобода БЪЛГАРСКОТО в БЪЛГАРИЯ е било ВЪХОВНО за БЪЛГАРИТЕ, а сега се трансформира в своеобра зен конформизъм,който е УБИЙСТВЕН за българската ни държава и нация и непростим грях пред предишните ИСТИНСКИ БЪЛГАРСКИ ПОКОЛЕНИЯ,които запазиха и построиха наново ЗНАЧИМА БЪЛГАРИЯ!!!Затова или Местан в затвора до живот или екстрадиране в Турция да си прави партии, или съдиите МЕКОТЕЛИ-КОНФОРМИСТИ и АНТИБЪЛГАРСКИ СЛУГИНАЖ с ПРАВОВИ ПОЗИЦИИ да бъдат ИЗМЕТЕНИ от т.н. БЪЛГАРСКИ????! съд заедно с него,ако и той играе по ТУРСКАТА свирка!!! Иначе е СРАМ пред поколенията БЪЛГАРИ,които за ПЕТ ВЕКА ТУРСКО РОБСТВО останаха БЪЛГАРИ и съградиха нова БЪЛГАРСКА ДЪРЖАВА,а сегашните овластени ИЗРОДИ са готови отново да ни харижат на Турция и наглеци като Местан!!!

+100 Много хубав коментар! To луд изяжда и две баници (Местанчо), по луд е тоя дето му ги дава, в случая - подкупната българска администрация, в лицето на Върховния Съд ... Това НЕ са съдии, позоваващи се на законодателната ни система, това са администратори - на заплата + %. Остава сега служебно, да обявят някой турски имам, за бъдещ президент : )

Ало, циганолюбивия дир, ближете местаня.

Ха, ха!?!!!! Ха сега "гласувайте" 7% повишение на заплатите в "независимата" съдебна система Народното събрание!!!!!!Лично АЗ от следващата година СПИРАМ да ПЛАЩАМ на "държавата" ВСИЧКИ данъци!!! СТАВАМ Ц И Г А Н И Н !!!!!

ВАНЯ АЛЕКСИЕВА ЕВГЕНИ СТАЙКОВ СВЕТЛА ЧОРБАДЖИЕВА Бог да ги прости!!!

да работи по специалността си, и със и без регистрация ще гледа парламента само от външната страна.

ПРОРУСКАТА ПАРТИЯ-ДПС ВЕЧЕ СЕ РАЗПАДА.

Много лимки,много трол,много кухи кратуни!Ердоганя и Путина се целунаха,ти още гониш Михаля!

След като си е платил достатъчно ,резултата е на лице .

Който участвал в приемането на закон в който не се изисква учредителите на партия да са български граждани е предател и следва да бъде съден . Нема такава държава в която партия да се създава от чужди граждани. Срамувам се че такива хора управляват България.

от кайвето дето го пиха с Бойко Борисов в Кърджали, помните ли?

EE-eeee, тоя съд не се спря с тарикатлъците. Единия съд не им дава регистрация, но пък другия ги пуска. Хайде де,стига с тези номера. Същата работа и при референдума на Слави. Парламента"уж" го одобрява, но пък президента сезира Конституционния съд и от там се отхвърля. При Цвъ-Цвъ..същата картинка-осъждат го 1-2 инстанция, но-о О чудо-Върховният съд ...го оправдава. Др пример: пионерчето Станишчо..и той барабар Петко с мъжете.Осъждат го за неправилно съхранение на секретни документи(разбирай покриване на компрометиращи документи)и ооо ПАК ЧУДО...НА ПО-ГОРНА ИНСТАНЦИЯ Е..Е...Е ОПРАВДАН. Хей какви чудеса ставало в България. Явно живеем в страната на чудесата. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

да не съм на мястото на тоя подръжник на Гюлен, къде ли ще се крие сега...

тия боклуци трябва да бъдат заляти с катран и оваляни в перушина и после публично разкарани по-улиците като мечки

Става дума?

За благодарност на предателите от ВКС разлепвайте некролозите им под път и над път. Да си ги гледат, да си ги четат, да им се радват. Да усетят народната любов

Тия тримката от некролозите ударили по един минус. Кога успяхте?!

Много моля, вербализиращите тук чрез обществено неприемливи квалификации своето отрицателно отношение към справедливото решение на ВКС, да имат предвид, че тук става въпрос за много пари, извинете, афидерсънъз - за убедителни юридически аргументи.

Сабахла хаил олсун аркадашлар. Да ни е честита новата партия. Ще работим неуморно за просперитета на народа ни - в Турция. На първо време ще внесем 300 тира фесове и бурки.

Най-големия фес - за Боко-вата тиква.

За задника ти...

паричните потоци (на наште хора-) могат всичко да купят та и партия да регистрират и узаконят

Агентите ДС и предателите, още преди 27г.създадоха етническата(комунистическа) партия ДПС(ДС) на агент Сава (Сопола),"хидроинжинер " награден с орден "Стефан Стамболов" от Мито Гестапото

Предатели!!!!

Поредната грешка на българския "съд". Боклуци! Същото беше и с ДПС.

как изобщо не мога да го понасям тоя ! ех, догане каква грешка направи!

започваме от магистратите,тях не ги пазят толкова.Ако искат да ги съберат на куп,за да ние по лесно.

По-смешно и жалко нещо от българските патриотични партии в парламента няма.

Владко Зидаров / агент Павел Много насериозно се е взел нещо? Което не му пречи да си остане безродник и национален предател... Не вярвам сериозен човек, дори и от турския етнос, да гласува някога за него...

Те и самите "турци" вече са наясно да не гласуват за тия изроди, които само използват гласовете им за лични облаги и за някакви уж про-турски простотии, ама про-турски ли са, про-руски ли са - абе който даде по-голям "бакшиш"...

Към бюджета на върховните съдии да се предвиди и по една чалма месечно. И да се задължат да ходят с бради (мъжката част)...

Българските колониални роби, "патриоти" и "националисти" са възмутени, че опората им ДПС е порязана от съд. Не сте осиротели, защо се вайкате? Остава ви половин ДПС. Ще си намалите апетита и готово.

Разцеплението в ДПС трябва да се приветства. Разцеплението в ДПС е добро за България. Разцеплението в ДПС трябва да се поощрява.

Разцеплението важи за тук, но те ще разчитат на гласовете на изселниците, които се ръководят от местни организации. Какво ще правят в секциите там, само Господ може да знае. Зидаров като нищо може и за президент да се кандидатира. Този селски учител по български език и литература очевидно има много голям апетит, който с възрастта нараства.

Ден година храни, а ? И за любовници, и за къщи, и за ваканции плаща ? Само до 12ч днес, Върховният касационен съд: - оправда Александър Томов за източване на ЦСКА и Кремиковци - отмени наказателната присъда за радикален ислям на Ахмед Муса? - разреши регистрацията на ДОСТ на Местан Вчера магистратите поискаха 600 милиона бюджет за 2017, което е с 80 милиона повече спрямо тази година. Айде, че парите от рушветите не стигат. А поради каква причина този съд ей така се разработва и в един и същи ден решава няколко такива дела?

Да се присъединяваме към опълчението и да хващаме оръжието !!!!!!!!Иначе сме мъртви без бой , като добитък за курбан !!!!!!!!

Няма нужда чак от опълчение - достатъчно е да им спрем климатиците през август - един умник няма да остане с несварен моз..., пардон - вакуум в Съдебната палата...

Супер новина!И....честито на Достовете!

Отворените западни общества трябва да обявят такива идеологически и религиозни концепции като джихада и шериата за противозаконни, защото са несъвместими със схващането за универсалните човешки права? Вие или трябва точно по този начин да отговорите на великата ислямска цивилизация, или, ще се окажете на бунището на историята, защото нашите представи за безгранична толерантност ще бъдат унищожени от нетолерантните религиозни екстремисти.

Да не са луди? Там командва парата, а точно тези концепции са златна мина.

Прав си, но има приказка, "Лакомо дуе кръв с.ре!