Съдът освободи 18-годишната Мария, убила насилника си

Районният съд в Стара Загора освободи 18-годишната Мария Гиздева, която извърши убийство при защита на живота си.

Обратно в новината

Коментари - Съдът освободи 18-годишната Мария, убила насилника си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

vasil

Тя комай е леворъка и ако е така тоя е самоубиец.

Много ме съмнява тук да има дълга наркоистория,неразплатени сметки!

vasil

Това няма значение.

Що за народ сме а? Рецидивист изнасилвач осъждан даже и от нашата система и 18 год. момиче ученичка работеща допълнително и тъпунгерите тук адвокатстват за рецидивиста при положение че даже не им плащат? Толкова ли мразят жените големите мачовци. Никой ли не се замисля, че ако някоя предишна жертва на този изрод беше реагирала подобаващо или ако имаше наистина мъже около тези жертви нямаше да се налага 18-год. момиче да става убиец и да решава проблемите на обществото с изверга изнасилвач!

TIREX

въобще не е ставало дума за живота... няма медицинска експертиза за насилие има само думи на убийцата.. тя е крала от оборота на заведението. и редовно е посещавала въпросния покойник.

vasil

Ти си просто немислещ хейтър.

както в търкия, отделно гробище за подобни престъпници, да ги мрзи народа, да им хвърля камъни, да ги плюе, да нямат покой след смъртта си,

Може би е 100% невинна, но аз никога няма да се оженя за нея!... Кой знае какво ще ѝ се присъни някоя нощ и как ще ме накове тогава...

И тя.няма да се ожени за тебе.

Прав си!те по принцип педалите не се женят!ОМЪЖВАТ се!!!!!!!!!!

Като знам какво ни е правосъдието, ако този човек действително е бивш затворник, лежал, излизал, лежал, излизал - то значи ги е вършил много по-тежки, отколкото са го осъдили. А не мисля, че има начин да лъжат колко години и за какво е лежал. Цяло чудо е, че някакво момиченце е успяло да раздаде правосъдие вместо коскоджа ми ти държава.

Какво правосъдие, като по закон за изнасилване няма смъртна присъда? Ти наричаш правосъдие личния произвол, в случая твоя произвол, който се гради на незнание на горепосочения факт и лично озлобление.

Абе нали ти рекох да си рупаш бодилите!тука е за хора!не за айгъри!!!!!!!!!

Само не смесвай правосъдието със закона! У нас те не са едно и също...

Нямам право да съдя кой е крив и кой прав. Като българин на който му е дошло до гуша от криминалния контингент, който налага на обществото своите си нрави казвам - НА КУЧЕТО КУЧЕШКА СМЪРТ!!! Когато държавата на която плащаме не си върши работата, ще си я свършим ние - гражданите и.

Градината ни БЪЛГАРИЯ трябва да се "плеви". ПЛЕВЕЛИТЕ В ОГЪНЯ!!!

притеснявам се за защитата и за това дали целта оправдава средствата

Правила е опит да открадне оборота на заведението,по думите на нейна колега.Едва ли е единствения.Следователно има склонност и нагласа "да присвоява",формирана най-вероятно и от "благоприятната "семейна среда на разведени родители.В лицето на дядката вижда благоприятна възможност да се пообогати,още повече че и той демонстрира мераци.Не е отишла с цел да го убива, а само да задигне каквото може,ако е възможно без да даде нещо от себе си.И тук възниква колизията-клиента иска "услугата" , а тя обратното-предплащане.започва борба,чийто финал е известен на публиката.Много вероятно е Мария да не е допускала,че го е убила и ,че само ранен той няма да я издаде.Затова отива да се увери сутринта и тогава разбира,че ще бъде разкрита и може би по съвет се предава като съчинява известната ни версия. Така,че има настъпила смърт от физическо нараняване,но няма умисъл за убийство. Това е моята версия от анализа на фактите.Не твърдя,че е 100% вярна.Останалото-миналото на Фаса и пр. ,нейното житие -битие,са история,която ни помага да си обясним как възниква такъв тежък криминален случай,да правим препоръки,да вземаме мерки за декриминализиране на цялата социална среда,но в конкретния случай е важно кой е извършителя и каква да бъде санкцията.Главната морална отговорност е на бащата и майката,която обаче вини обществото,а не вижда своята вина.

vasil

Смърт от кръвозагуба от срязана (не прободена)с джобно ножче(някой трябва да го отвори) артерия от вътрешната част на бедрото в областта на гениталиите.Извод- бил е без гащи. Момичето е ниско,дължина на ръцете сигурно под 50 см.Извод-при порязването гениталната му област е била пред лицето й.Няма как да стане хладнокръвно и без риск за живота й. Най-вероятното е тя вече да е изпаднала в състояние да не се впечатлява от ножчето,което е държал и той го е оставил,за да използува и двете си ръце,за да я принуди за орален секс.За лош негов късмет-недостатъчно далече. В този момент тя не е била сигурна дали ще се измъкне жива. Било е понеделник,след 19.30.Племеницата го намира вторник,10 и нещо.Погребан е в сряда.Извод-патолозите са си наравили изводите. По начина по който е умрял е проверимо при какво положение е порязан и т.н. Човек може да умре от порена рана и с малко острие на крайник.Малцина го знаят,повечето си мислят обратното. Психолозите немимуемо въздействуват сега на момичето в посока:"Няма от какво да се срамуваш!" На кой се харесва,на кой не...

Няма момиче с 50 см ръце. Ти го знаеш, но се правиш на интересен. Само джуджета има с такива ръце. Тук обаче не става дума за джудже. Иначе фантазия, сигурно ти липса определен вид секс.

Какъв си ни майстор на късия разказ. Да ти завиди човек.

vasil

При известните телесни габарити на умрелия и момичето,мястото и характера на раната ,вида и големината на оръжието,което са обективни обстоятелства какво друго да е станало?Ако за разследващите имаше неясноти,сега тоя щеше да е още във фризера.

vasil

А раната вероятно е на дясното бедро,отвътре,на около 12 см надолу от чатала,посока отпред-назад,вероятно още първото срязване,при което за късмет се е дръпнал назад,2-3,да речем ,срязвания отляво надясно около члена,и вероятно 1 прободна ниско в корема отдясно.Ако е имало такава!вероятно от нея е колабирал. В този момент тя вероятно е била в състояние,в което вече не е реагирала на устни закани и заплаха с нож. Преди той да остави ножа,той е бил в лявата му ръка. Забележка:За последен път бях в Стара Загора през 1988.

Кога ще пуснат сапунката да я гледам?

vasil

Ще повръщаш,вЕрвай ми.Информирай се какво значи СРЯЗАНА бедрена артерия.Барем не се е мъчил. На разследващите картинката им е ясна като джам.

Познавам го лично този убит педофил и изнасилвач и съм слушал негови приятелчета рецидивисти да разказват, че момиче дори ида му даде доброволно след това се събират 4-5 рецидивиста и насилват жертвата с групов секс в продължение на 2-3 дена а по някога и повече докато смачкат на момичето самочувствието. После Фаса или я продава на сводници или той сам я пуска да проституира и освен това тоз боклук познаваше почти всички управители и съдържатели на кръчми в града а през 90-те години се изявяваха като рекетьори заедно с общинския съветник в Стара Загора Климент Пенчев

vasil

На човек да му е мирна главата с такива рецидивисти само ако имаш нещастието да ти е съкварталец или познат от детинство,максимум комуникация- здравей-здрасти! на улицата -и дотам! Никакво: -впускане в разговор, сядане в заведение, допускане у дома или двора, това приемане на почерпка,цигара,купуване на нещо,влизане на негова територия....!!!!! Познанството с такива е нещастие. Иначе повечето са омайни сладкодумници. Сега при разследване и дело ще е интересно какви ще ги къдри шефът на заведението.

Затова,че знам с какво се занимава съм предпазил поне 4-5 момичета да не последват съдбата на тази с извадените зъби и тази която е скочила от 3 или 4-тия етаж и е останала инвалид, нека родителите и предявят иск за обезщетение от близките на измета. Седнахме в кръчмата 4 момчета и 3 момичета, още на вратата видях Фаса да ни изпоглежда после питах мои познати от съседната маса, какво прави този боклук тука, те казаха че е охрана. Тогава аз казах на момичетата, че този е изнасилвач и сводник, след около 1 час чувам Фаса да казва на сервитьорката. Сега трябва да почерпиш. После тя им сервира питиета и мезета на масата на трима рецидивиста заедно с фаса който и каза да занесе една ракия и на неговия приятел от съседната маса. Сервитьорката му каза че няма повече пари и тази вечер ще се прибира без надница. Минаха 15-20 минути и аз питах мой познат. Що го черпи тая бе? Той каза така. Щот я заработва и я блъфира че управителя искал да я гони от работа, но Фаса казал на сервитьорката че са приятели с управителя и говорил по този въпрос с него като я похвалил че добре си върши работата и го разубедил от намеренията му да я изгони. След това ходихме 5-6 пъти в рамките на един месец в тази кръчма но тая сервитьорка която черпи компанията от рецидивисти повече не я видях там. Затова едрия човек който подкрепяше майката на Мария пред съда в Ст. Загора каза да се провери какви връзки е имал Фаса с управителя на кръчмата където е работила последно Мария. Съмнявам се че този общински съветник Климент Пенчев който беше в една банда за рекет с Фаса през 90-те години ще окаже натиск върху следствието.

Има нещо гнило в България.Тя ли се е сетила на другия ден,че е изнасилена или никой от полицията не е реагирал,ако се е оплакала?

Датчаните не знам как сте но в България полицаите пазят сводниците ;особено Боньо Фаса; наркодилърите ;Митьо очите; рекетьорите , автокрадците и изобщо оборотните престъпници защото те си плащат данък спокойствие. В началото на 90-те години през лятото седнахме в едно кафене 4-5 човека бяхме на масата отвън и една полицейска кола спря пред кафенето полицаите заговориха с човек седнал на съседната маса и той им каза така. Хайде да отиваме 60 на 40, тогава на един познат му стана смешно. След като тръгна патрулката заедно с този от кафенето а той се казваше Митьо Лудия известен рекетьор и бандит в Стара Загора питах моя познат какво е смешното в това 60 на 40 а той от своя страна ми зададе въпроса. А ти какво мислиш че означава това 60 на 40 казано в 23 часа вечерта и после той започна да говори изчерпателно по темата като обясни как полицаите с патрулката го извозват за да краде пари,злато,техника и други ценности които е набелязал в апартаменти, къщи, вили, офиси и други обекти, а в случай че някой го забележи и се обади на ;дежурния полицейски телефон; патрулката която го вози поема случая и ограбения вижда как едни полицаи с кола и включени сирени гонят крадеца а после се оказва че не са могли да го хванат. На другия ден ограбеният отива да се жалва че са му откраднати 10000 лева а след това полицаите от патрулката си получават 40-то процента и за Митьо Лудия остават 60 процента.Това става в най лошия случай а когато ;акцията; премине успешно веднага си делят плячката 60 на 40 процента.

Дали са и адреса ти и сега те търси!тъй,че квото имаш там бобови зърна,маслинки или черешки си ги заври в г ъза за да не може да ти ги намери и да те ги резне!ебах та в педала ти ГОСПОД ли си ,че раздаваш присъди?малко ви е скопяването на такива като теб,малкоооооо!

Щом убийцата вече е на свобода може ли поне компетентните органи да ни осведомяват за придвижването й из страната?

На този случай трябва да се дава голяма глсност поне заради 3 неща:1- Децата да разберат, че не трябва да се доверяват на никого! 2-Родителите да общуват повече с децата си! 3-Въпреки калпавото законодателство възмездие има!

Това добре , ама ако нещата бяха както ни ги представяха в началото. Сега има нЕкои изненади! Той убития си е боклук, ама се оказва и, че малката не е стока, а пък за родителите и да не говорим . И тримата са за затвор!

vasil

Хващам облог,че ще получи 1 година и 4 месеца условно,майка й-нищо.

И какво ако е така? Сега говорим за неговото(ите) изнасилване(ия), тя какво ще направи тепърва ще видим. До момента е героиня

vasil

Много важно е да се знае,че и неголемият нож е опасно оръжие. Тоя всъщност е умрял от порязване на крака.

На снимката по-добре изглежда.

Може би не съм прав,но има много неяснотии около смъртта на този човек.Какво е правила Мария в неговия дом?Никой не е доказал,че е била изнасилена,а майка и само твърди,че дъщеря и е казала.Има много противоречащи факти,но май всичко опира до пари,но понеже идват избори и народът негодува я пускат,но само тя знае истината защо е убила човека на който вече може и да не му става.

Влиза в неговата къща,но я сварват да краде и тя го убива,но казва,подучена от майка си,че е изнасилена,защото той е лежал за изнасилване и всички викаме в нейна подкрепа.Направо го е убила без да е изнасилвана.Убийца!

vasil

Невъзможно. 40 см по-висок и 100 кила по-тежък! Насилвал я е за "свирка"и тогава го е рязнала.Това е технически възможното,рисково за живота й и нехладнокръвно. Ако беше упоен,нямаше да го погребат още в сряда.Патолозите са наясно.

vasil

Смърт от кръвозагуба от срязана

vasil

За много перверзии не е важно дали и доколко му става.

Скопяване му е цаката и на изнасилвачите и на симпатизанти те им! защото "скопен коч"бели не прави!!!!!!!!!!!!!!!

Изнасилване, и то брутално е случилото се на Слънчев бряг. Тук става дума за... убийство. Дано и в двата случая виновните да си понесат наказанията.

Браво на момичето отървало е света от един пандизчийски боклук!а тук други,че и по го-големи боклуци защитават "колегата" си дано скоро почетем за друг скопен и разпорен "добър дядо"свобода за Мария!!!!!!!!!

Много емоционално. А и фактът, че доброволно е отишла у дядото за да го заколи сигурно още повече издига в очите ти тази героиня.

Хъмчо!ти в разследването ли участваш та са ти известни ФАКТИТЕ?или си от "ащитниците" на добрия дядо,че се обиждаш!!!!!!!!!

Мислите ли, че някой ще се хване за легендата за "добрия дядо", който я вкарал у дома си посред нощ, а тя не знаела защо? Хаяде стига...

vasil

Такива дърти пандизчии често са убедителни и сладкодумни омайници. Колко му е да я прелъженда върви с него до входа,а навътре да я вкара насила?

vasil

Посред нощ... Ти ли беше,дето над десет пъти изписа,че е било "посред бял ден"с не-знам-колко-си ника? ;-) Майка ти ли го намери на сутринта?Колко хиляди "кръвнина"му искате? Дей гиди...

защо не е оповестено деянието веднага

много кръвожаден форум

Снощи гледах репортажа на НОВА - като видях какво представлява майката, и след като нейна колежка каза, че е отмъквала оборота ми се откри съвсем друга картинка от досега описваната.

vasil

Колежката... Ако шефът се е офлянквал с трудовите договори те са зависими от него. Предупредил ли ги е кой е "добрият дядо"редовният клиент?Комай не.Защо? Майката-жена като жена.Много дребна физика.Момичето е със същия ръст и недълги ръце. Няма начин да клъцне пакета на вол 40 см по-висок,стотина кила по-тежък,и с над една педя по-дълги ръце,ако сам не го е поднесъл "на тепсия". Та така...

Хайде, стига вече, погледни фактите - най-вероятно не си е платил, или нещо подобно. Доказателства за изнасилване няма! Очевидно е, че става дума за нещо съвсем различно от изродщината на Слънчев бряг.

Значи - настанаха едни времена разделни, дето вече да те е страх да си викнеш момиче в къщи за масажче или компанийка. При все че всичко е точно и съм нагласил едни 50 - 100 лв. за купона. Може да е психопатка, дето не само ще те обере ами и ще те заколи като яре. А най-страшното е, че в този вилает даже ще я изкарат героиня, пази Боже и държава!

Не произтичат права от правонарушения

това е правен казус и твоите минуси нямат значение

имаше уличен и медиен натиск, тук имаше тролове, които изпълняваха поръчка, лицето беше героизирано, но защо не е оповестено деянието веднага

Много въпроси остават без отговор: -С каква цел момичето отива в дома му? -Защо веднага след насилието не сигнализира органите? -Защо едва на другия ден минава край дома му? -Какви са резултатите от експертизите? -Защо не чуваме мнение на нито един от близките на убития? -"Протестърите" какви доказателства имат за виновност? .-Откога руската гимназия е "елитна",след като години наред не може да си изпълни план-приема? Ситуацията в семейството:разведени родители,бащата и сина работят в Гърция-нищо лошо в една типична нашенска картинка на безотговорни родители,в момент когато тя трябва да се подготвя за следване,а не да слугува.Дядката си е платил за мерака-"а дали е така кой ще ми каже?"Това момиче,дори да има някаква вина,поради да допуснем полакомяване,скриване и пр. е жертва на нашето деморализирано общество-на първо място семейството,после хаоса от псевдореформи в училището,алчните чорбаджии,които наемат без договори млади хора,публичното безразличие,демографския срив..... И все пак "Рибата се вмирисва от главата!"Нямаме интелигентно съвременно управление-пожарникари,физкултурници,патриотари,политически мошеници,алчници до един-не познавам някой да е излязъл беден от властта,което означава,че е КРАЛ!

vasil

Логично щом се каза,че е расла без баща,а сега се яви,значи са разведени.Значи,когато момичето се прибира,там е само майката,реакцията им е логична.Бащата,родител все пак, е дошъл впоследствие.Дете му е.

щом е расла без баща работата е много ясна... Проститутка е 100%

Нека един журналист направи едно предаване за сексуалната култура на българските момичета и да започне от 13 годишните... Имам чувстото че много хора тук хабер си нямат как стоят нещата. Например в 8-ми клас имахме поне две момичета които ходеха за пари с 30+ годишни чичковци. Даже едната говореше че ако и спре джобните ще го изнудва с голи порно снимки. Лайнца по на 14-15г тогава. Едната сега е женена за чужденец-биснесмен сега :), чак го съжалявам човека. Найвни хорица сте.

За всеки влак си има пътници. Има и такива момиченца - опитни. Има и безкрайно чисти и даже наивни. Това зависи от семейството, повечето семейства няма да позволят на дъщерите си да водят разпуснат живот.

Идиотите от прокуратрата незабавно да прекратят всякакъв тормоз над това момиче!

искам да знам кой и защо използва епитети срещу държавното обвинение и кой и как би защитил подобни квалификации

Явно мъжете коментиращи тук в полза на убития са потенциални изнасилвачи, затова го жалят. А пък жените, които обвиняват убийцата, че била к--ва, са си баш от занаята и визират себе си.

а ти си от тези, които вярват в Дядо Мраз, или тайно се надяваш дъщеря ти да не е същата Честна Мария, която ходи по гости на дядовци да си говорят за спомени от казармата, за международното положение, все теми които вълнуват една 18 годишна сервитьорка.. Как пък един неин съученик не се появи да я защити и да каже що за стока е, малко замисли ли се ??

vasil

Родителят на дъщеря се надява на физическата й цялост първо,а че тя в един момент почва сексуален живот-друго на ръка

vasil

Другото е,че вече роднините на умрелия са предявили парични претенции ,за да имат поне сега някакъв кяр от него..

това каква връзка има с убийцата ? Защото версията, че е отвлечена беше отхвърлена официално, както и говорителката на прокуратурата каза, че няма засега доказателства за извършено изнасилване. Тоест имаме налице едно убийство, ако теб някоя малка те приколи ей така и след 1 ден отиде и каже 'ми изнасили мЪ' и я пуснат на свобода - на твоите роднини няма да им е много приятно, ако ще и най-големият идиот да си. Засега човешкият живот си остава най-голямата ценност и то невъзвращаема, така че разликата от едно несъществуващо изнасилване до убийство е от земята до небето. Да не забравяме, че дядката е на 62 след инсулт, силно е съмнителна еректалната му функция въобще !!

защото е извършено убийство

Изверга - ясно - намерил си е заслуженото. Но не ми е ясно следното - значи тя се прибира вечерта обляна в кръв и казва - майко един се опита да ме насили , аз го наръгах - дай да се обадим в полицията. Но не са се обадили. ЗАЩО??? Мигар майката е рекла - няма нужда мами. Та затова Мария минала на другия ден оттам да види какво става...

което са поредица от престъпления: 1. убийството му 2. напускане на местопрестъплението и последвало укриване 3. съучастие в престъплението на нейните родители, защото са узнали какво е станало но не са сигнализирали Полицията и са укрили извършител на тежко престъпление 4 - И т.н.

vasil

Изпусна да кажеш.Майката снголяма вероятност е питала:"Жив ли беше,като избяга от него?"А той не е умрял явно веднага?Като майка в такъв момент първо за детето си ли да мисли,или за филанкишията?

Всички пишем в една и друга насока.Всеки защитава неговото виждане и нормално сме против този рецидивист.Браво на момичето...защитило се е.НО!!!!Този рецидив на журналистите да се подвеждат хората с тяхните писания...никой не оспорва.Такива обяснения дават и съответно пораждат спорове и съмнения.Като прочетох новото писание, ама има много разминавания отново, еле пък на майката.Е не е нормално да си на място и пак да не разбереш, а и да не попиташ: ,,Аджиба, ама сигурни ли сте в това което говорите?" Много са объркани нещата и лошото е , че истината е потъпкана.А този ,,Фас" ли е ,,Угарка" ли е явно си го е заслужил, щом и държавата не е могла да се справи с него...а и с кого ли е могла...дребните рибки.

Той имал криминално минало, тя отличничка и работеща в заведение, където убитият посещавал. Посещавала е дома му, и даже след инцидента на другият ден наминала да го види. Не знаела , че го е убила..Е ще чакаме някой да нареди пъзела.

Докато има хора, като коментаторите тук разни Фасове, Понички и други подобни "нарицателни" ще се чувстват властелини в Бг, ще малтретират, ще грабят, ще изнасилват децата ни, никога НЯМА да са в затворите, ще вярват, че праводъдието е ТЯХНО. Продължавайте да защитавате калната памет на една типична мутра от прехода, дали момичето ще влезе в затвора или не, не е толкова важно. Важното е, че всеки гаден изверг в БГ ще бъде сигурен, че има народната подкрепа да безчинства, жертвите му ще бъдат наричани или проститутки или длъжници, според случая, винаги ще е тарикат, хората ще го уважават. За мен това момиче изми срама на цял един народ от Николети, държавата на проститутките. И точно нея ще наричате паднала жена?! Може да е неволна убийца, но поне има чест. А България се наводни с безчестие, което си мълчи и оцелява ден за ден. Жалък народ, помен от правосъдие.

на "платените защитници" във форума подадеш им пръст захапват ти ръката

Това смело момиче не само не трябва да бъде съдено, а на против, да се даде за пример който да послужи както на други момичета които попаднат в подобна ситуация, така и на извратеняците. Ако смелата и постъпка бъде поощрена съм убеден, че насилието над момичета и жени ще намалее значително. И накрая закона би трябвало да защитава слабите, жертвите, а не извратените насилници.

българина да се научи, че истината стои над всичко, с емоция нищо не се постига, лъжата излиза наяве, и за медиите важи да са честни и безпристрастни

убитият не може да се защити и затова има следствие, прокуратура и съд и никой честен човек няма право да пречи и да се опитва да влияе чрез агитки и клики, къде е църквата

Като гледам видеото с 'защитниците' и само наивни бабички, дето прекарват времето си в турски сериали и са най-търсени от телефонните измамници, заради това че са наивни и глупави. Как пък един млад човек не излезе да защити Честната Мария, един неин съученик поне да се беше появил да си защити съученичката.. или са знаели че редовно ходи на гости у хората срещу някой лев, което в днешно време е често срещано сред ученичките. Още по-лошото е, че са се научили да изнудват хората иначе ще кажат на жена му, или ще отидат в Полицията 'изнасилена съм' , ред сълзи, ред сополи и айде само проблеми после за човека. Малките компаньонки си знаят играта, тази същата... Отидете ги вижте по басейните по прашки от седми клас нагоре всичко полуголо и старателно обезкосмено, жадно за живот, ядене, пиене и други работи.. пият си ментичка и бира и не им дреме на оная работа! Ама ако питаш майките им - нашата е много добро дете, не пие, не пуши, учи си уроците, даже работи в едно кафе да си изкара някой лев за лятото ;)) Родителите просто не познават децата си, за тях са 1, ама навън са леле майко, пият викат, падат пияни, пикаят по ъглите, повръщат докато им държат косите съученичките, свирките не ги броят за секс и изневяра, снимат се полуголи за кеф и т.н. Ако не вярвате питайте някой работещ в дискотека какво става, или някоя козметичка с която си говорят докато си правят процедурите ;)

...Боню с престъпната биография-изнасилвач, рекетьор изобщо изрод, след като го закъсал здравословно-инсулт и т.н. вероятно е започнал да рекетира другарчетата си, за които е работил през годините за пари... на другарчетата им писнало и намерили начин да се отърват от него... а отличната ученичка, родители. хор, статисти и адвокат са част от сценария и участието им вероятно е добре платено...

Каква защита сънувате, като човекът вече е мъртъв. Никой тук не го защитава, само посочваме за слепите явни несъответствия в лъжливите версии на защитата на момичето. И понеже ги има, явно тя няма смислена защита. И колкото да са уверени защитничките и, няма право да убива човек, само защото преди 40 г на някоя вече баба и се е случила и разминала страшна случка. За съвестта на журналистите, разпалващи долни първични инстинкти най-вече в женската част на аудиторията да не говорим.

vasil

Не бе,грехотане,ама злорадствувам и аз съм българин.Ако го беше порязал някой от категорията му,едно.ама една тинейджърка 2 глави по -ниска и100 кг по-лека-срам,кашмер!

Спомнете си януари 2016 година , май беше Враца и как тогава една 18 годишна кифла подлуди цяла България с лъжи в социалните мрежи и по телевизиите. В крайна сметка лакомията и човешката ненавист бяха разобличени. Сега всичко според мен се повтаря!

насурчаваите младите психопатки. утре като убят ваш син ше запеете друга песен. просто ше каят че се е опитал да ги изнасили и са си защитили живота. такива прецеденти не бива да се допускат.

мога да чета,мога и да мисля.следователно мога да разсъждавам и да анализирам прочетеното,но доста неща не мога да си обясня.какво прави 18годишно дете ,и то доброволно в дома на 62 годишен.едва ли са търсели покемони.как така детето ти се прибира посреднощ,окъпано в кръв,и ти "добрият родител" си лягаш спокоен,без да задаваш въпроси.а,ако си задал въпроси,защо не си уведомил полицията. а и какво сърце ли трябва да имаш,за да можеш след като си брутално изнасилен,след като си намушкал многократно извършителятслед като кръвта още капе по ръцете ти ,да легнеш и да заспиш кротко като ангел.то това и доктор анибал лектър не го може.да стана аз бодър като репичка на сутринта,и от чисто любопитство да мина,покрой домът на намушканият,просто за да разбера дали е уживял.за джак изкормвача ли говорим или за 18 годишно дете.не,не сигурен съм че още мога да мисля.но това което чета,дори и агата кристи трудно би съчетала в роман

vasil

Изобщо не е спала,до сутринта не е излязла от банята и пак е имала чувството ,че не е достатъчно.Така е щяло да е и без епизода с ножа.

Пълни нещастници има тук. Момичето не е компаньонка, нито пропаднала. Знам доста такива случаи от "средите", ако беше убила вашия мил, семеен съсед разбирам да я съдите и да казвате, че го е направила заради "услуги". Човекът е доказан, закоравял престъпник. Явно нямате представа как действат хора като него, за жалост аз знам някои подобни случаи, в които пострадаха свестни момичета. Такива като тоя не ти дават избор - първо я е заговорил 2/3 пъти в кафето, после е настъпил здраво и е казал "идваш в нас и там ще се разбереме" иначе ще ракатая и тебе и цялата фамилия. Това е 18 годишно дете от прилично семейство, две думи от този и е била панирана от страх. В този момент момичето мисли само, че ще го убеди, че някак ще я съжали. Такива като тази отрепка нямат жалост. Със сигурност е посегнал на момичето. Ако тя беше курва, каквато я изкарвате щеше просто да си нахлузи гащите и да си каже "следващия път дано по -добър късмет". Платените жени правят като онази пачавра Моника Валериева, изнасилена била, но не се оплакала, реши в Биг Брадър да си го разкаже, то бой и е*ане не се връщат, та какво да пищи, по - добре да го превърне в професия. Това момиче е реагирало точно като жертва на изверг, очевидно в момент на шок и афект. Мислила съм, че само две неща могат да ме накарат да намушкам човек - изнасилване или някой да посегне на детето ми. Та не съдете Мария - тя е жертва, която се е защитила и за неин лош късмет насилникът е починал. Като българка ще се срамувам, ако съдът даде ефективна присъда на това дете! Да направим подписка за свободата на Мария!!!!!

Много любовни романчета четеш! Слез на земята при хората и погледни истината в очите!Някои "добри" момичета от 15-16 годишни са проститутки и за жалост не го казват на таеб и родителите си. Ще убиеш човек, макар и да те е изнасилили няма да кажеш на никого. Това само в сапунените сериали става и никой за нищо няма да те търси за най тежкото престъпление! Излез от сапунените сериали и живей като нормален човек!

Няма никакви романчета, жената е права. Очевидно е, че се касае за убийство в състояние на сериозен афект. Проститутка не ръга клиент 30 пъти като обезумяла, а и какъв е смисълът да го убива?! С това убийство момичето си съсипва живота, едва ли е толкова глупава. Тук едва ли не изкараха че е отишла в дома на дъртака с цел грабеж. Хайде де! Ако искаше да открадне малко пари вероятно е могла да го направи от разни празноглави връстници, нямаше да се захваща с дърто ре-це. Ама на народа жаден за мъст, дори към едно дете. P.S. И си оправете правописа, преди да нападате жената, че живеела в друга реалност. Пишете несвързано и смисълът Ви се губи.

Ей за такива като теб ми е жал, по - добре е да живееш в "романтичен сериал", а не в грозната и цинична действителност, където момиче на 18 не може да е жертва на педофил на 62. Защо?! Защото задължително всички момичета над 15 и под 89кг са проститутки. Ти си жалък! Познавам много добри деца, добри в дома си, добри и извън него. Познавам и качествени млади жени, които имат хубави семейства. Жалко за теб, че познаваш само проститутки. Та нормално е с твоя ограничен светоглед да смяташ моралните хора за същества от друга планета. Нали знаеш - битието определя съзнанието ...Сам си прави изводите.

Браво на момичето, колете и унищожавате изроди като тоя и прикриващите ги, полотици, полицаи, прокурори и съдии. Куршум в тила и плитък гроб за изродите!

Това момиче изми срама на България!