Папата се помоли за жертвите на Холокоста в Аушвиц

Папа Франциск посети бившия нацистки лагер на смъртта "Аушвиц-Биркенау" в третия ден от посещението си в Полша.

Обратно в новината

Коментари - Папата се помоли за жертвите на Холокоста в Аушвиц | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Папата е свят човек!

Оставете какво папата казал или направил- то не е важно. Важното е, че не трябва да се допуска отново такива жестокости на този свят. Всички живеем в много трудни времена, а животът на хората е кратък. Огорчени сме, обидени от неправдите които преживяваме и в крайна сметка озлобени. А точно това е опасно. Минута мълчание за тези хора които са имали такава съдба независимо тяхната народност е най- подходящото което можем.

Биркенау, както и Берген-Белзен Не са Измислица. В Берген-Белзен са последните оживели от Биркенау, както и "Илма Грезе". Съюзниците намират в Лагера Планина от Трупове - има Американски докуметален филм. Похабените Български Поколения от 1989 до днес Няма как да знаят това, което пиша. Обезценена Човешка система и първосигнално общуване с живота. И съм тръгнал да им разправям История. Сигурно съм голям Ахмак, ако си мисля, че ще разберат поне част от написаното.

Публикуваните снимки НЕ СА от Аушвитц-Биркенау. Те са от Централния лагер - "майка". Аушвитц-Биркенау е на около 3 километра от Освиенцим. Той няма нищо общо с това, което е на снимките. Това е една огромна поляна с малка горичка, къде са били взривените крематориуми. Другото е ЖП Портал и коловози с прибилизителен капацитет около 30-40 вагона на ешалон. Останалото е - Най Примитивни Бараки и МНОГО КАЛ. Биркенау е "Лагер за унищожение и то Масово". Основната и единствена "механизация" са крематориумите с Циклон Б. През 1943 до лятото на 1944 се трепят хора Нон-Стоп. Това е времето на Френските евреи, евреите от гетото във Варшава след потушаване на въстанието , Унгарските Евреи и Цигани, както и Евреите от Гърция. Това е основния контингент за "газиране", като преди това има голям брой Руски военнопленници. В един момент унищожението се "задъхва", даже при увеличени газови камери и започват да го карат съвсем "немеханизирано" - огромен трап с тлеещ огън-жарава и с малокалибрени пистолети шарфюрерите от лагера разтрелват с "единичен" изстрел в главата и след това във ямата. Това предполага голям брой полумъртви да бъдат натикани в огъня. Като пример за такава "примитивно ефективна промишленост" може да се посочи и Треблинка. Сходството е поразително. Има книги написани от оживели и то от тези докарани последни в Лагера. Пример за това е французойката Фаня Фенелон. Дано да са показали на Папата точно Биркенау. Там е "истинската картина", а не този централен лагер.

а кога ще се помоли за попа с отрязаната глава...от ония същите на които трябва да окажем топъл прием...светът тотално полудява..

Хора ,прочетете за какво ДИРникът ме изтри в 16:10, докато още можете. Ще видите заговорниците-световни интирганти как процедират - упражняват цензура върху истината! Разпореждат се в нашата родина, като нарушават Конституцията.

На кого се е молил попето за жертвите? Малко е закъснял да се моли. Те вече са жертви.

А за жертвите на ислямските терористи в Европа - няма молитви, няма медитация?!? За КОГО работи този ЛЪЖЕпапа?!?

Да дойде да измедитира в щатите...за ислямските бежанци. Ако пък измедитира за мексиканските бежанци да видим дали няма да го пратят в Гуантанамо.

Да беше помедитирал и за жертвите на джихада! Изпитвам благодарност, че сме останали с православието. Не, че всички тези духовници са цвете за мирисане, но поне не се месят в геополитиката на страната на терора.

100+

Тая папа да си заведе бежанците у тях и да им окаже топло гостоприемство. И без това, наляво и надясно обяснява, че иска да води скромен живот, значи при него място и манджа бол.

Папа Франциск призова вчера младите хора в Полша да окажат топъл прием на мигранти и бежанци. В Аушвиц ли?!

Папата се помолил за загиналите по време на и след изпълнение на служебния си дълг колеги!

Абе, кога "жертвите на Холокоста" се стопиха до 1млн. Нали доскоро казваха, че били 6млн.!?!

След медитацията на папапа.

Има изследвания, че Холокост в Аушвиц не е имало и историята за това е еврейска манипулация.

Цирк голям. Защо ли: - "Кашата холокост" - "Измамата холокост" Подробно описана измамата и е много смешно да се гледа поддръжката й. Съвсем като Оруел и Фермата. Май е един и същи почерк и патент.

се оказва че голяма част не са никакви бежанци а просто нелегални мигранти които идват за да живечт на гърба на страните които ги приемат и отказват да приемат европейските ценности. Една друга голяма част от тях пък са в Европа единствено за да сет терор.

Разпна Исус за втори път. Пали Франциск пещите, скоро ислямистите ще горят твоите поклонници там!!!

Доколкото си спомням нацистите са били в доста топли отношения с Ватикана.

Първият папа йезуит.

"...чрез мълчание и медитация..." Е това за медитацията ме РАЗБИ!!! Абе хора, що пишете глупости и къде спят редакторите - папата да не е будист, че да медитира. Дори католиците нямат практика да медитират...

заради тъпотата на немците преди 70 години Европа изби или изгони една от най-ценните си етнически групи - евреите- произвеждащи брилянтни музиканти, художници, композитори, лекари, физици, предприемачи и ги замени с турци и араби, чието най-голямо постижение е да си отворят дунер бутка или да си купят мерцедес, лични членове на таксиметровите шофьори във всеки европейски град. ето това е проблема на европа последните 70 години.

Така е - много са надарени евреите, нали са божи народ, ама и много нещо награбиха - 80% от световния капитал е под тяхна власт. И най-големият им враг са ариите, искат на всяка цена да ни унищожат.

И без евреи - Земята ще продължи да се върти! Китай, Япония, Корея без евреи са си доста напред в културата от хилядолетия!

Нещо много притеснени всички големи играчи ми се виждат. САЩ, Ватикана... настойчиво се молят на Полша да приема имигранти. Да не би да се страхуват, че ако Полша откаже, половин Европа ще последва примера й, с изключение на България, разбира се?

Да започва да се моли за живите в Европа, че иначе ще има да ходи на доста подобни тъжни места

На кой точно се е е молил не разбрах? И за каквото и да е било - закъснял е с едни 60-70 години...

ммм и в християнството и в исляма и в юдеизма е един и същи бог йехова идващ от юдеизма...

Кон с рог

Пак ли за тоя измислен персонаж ще се говори?!

Топъл прием? Това, ако не е извадено от контекста, звужи доста грубо, за фраза, произнесена от концентрационен лагер.

Е, ти какво - горещ прием ли искаш, да им окажат.