Задържани са 4-ма полицаи, прикривали трафиканти на мигранти

Четирима полицейски служители са задържани за участие в организирана престъпна група за каналджийство, съобщи Румяна Арнаудова, говорител на главния прокурор.

Обратно в новината

Коментари - Задържани са 4-ма полицаи, прикривали трафиканти на мигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези както са тръгнали да арестуват ОПГ-те сред полицаи, магистрати и служби, ако не вземат да се спрат или Бойко да ги озапти (както при разговорите по моолба на Гоце за МИшо Бирата) ще вземат да оставят МВР, ДАНС и службите, и особено проуратурата и ВСС БЕЗ НАЙ-ЦЕННИТЕ СИ И ОПИТНИ КАДРИ, БЕ! Абе толкова ли няма едно Гоце да мъ врътне едно телефонче, или СМС, или поне Вайбърче и да го подсети! Що за държава е това бе, може ли такива работи! Сега ако започнем да си изкарваме и криливите ризи пред света и хората докъде ще я докараме, а? Минете го случая към махленските свади и разправии за паркомясто, или грешка на растежа, но с добро желание и намерения, или го преместете към стотиците разследвания на "НЕИСЗВЕСТНИ ИЗВЪРШИТЕЛИ" НА ПРОКУРАТУРАТА, и от там пътят е отработен и известен хиляди пъти през годините - ПРИКЛЮЧЕНО ПО ДАВНОСТ, ЗАБРАВЕТЕ!

" Някои поддават НА ИСТИНА ЛИ ГО ВЯРВАТЕ.? ? ! НА БЪЛГАРО - ТУРСКАТА ГРАНИЦА Е "ПЛАТИЛ- МИНАЛ " ИНАЧЕ СИ Е " ХЕРМЕТИЧНО ЗАТВОРЕНА" "ПАРИЦА = ЦАРИЦА" МЕРКЕЛ ВИ КАЗА ДА ПУСКАТЕ БЕЗПЛАТНО "СИРИЙЦИТЕ" ! !

Шилингите отдавна не са в обръщение в ЕС, така че някой се е изгаврил с алчните куки като им ги е набутал. Но пък може да са останали забравени като рушвет от преди 2002 г, когато австрийците въведоха еврото.

отдавна е вмирисана ОТГОРЕ нашата държавица и затова сме нещастни и най/бедни ,живеем като аборигени в новия век,но елита ламти и дебелее,повръща от пресищане.....

Айде пуснете ги след 24 часа, след 3 месеца ги възстановете на работа.. Да си изкарат спокойно годинките до пенсия, да си вземат 20-те заплати и да благославят държавата и судебната система.

Явно заобикалянето на закона и КПП-та в БГ е много много лесно! Ето защо имаме нужда от стена по цялата граница!

Ще ги пуснат!

Полицията се справя отлично с охраната на границата и с битовата престъпност! Дано не се наложи да се справя толкова отлично и с терорима... Гражданите нямат никакв нужда от оръжие, нужда от оръжие имат само отрепките мутри, за да дискутират паркоместата в слънчака...

Задържани четирима. А другите 40 кога.

40? объркал си се пич! другите 40000 е по-близо до бройката ;

а това е хубава новина най на после се разработиха тия от вътрешното сега у панделата ше ги напраят момета

ДА СЕ РАЗТРЕЛЯТ КАТО НЕ СЕ СПАЗИ ЕВРОПЕЙСКАТА ДИРЕКТИВА А ПРАКТИКАТА НА АМЕРИКАНСКИТЕ НИ ПРИЯТЕЛИ-НАЛИ И ТЕ СА ДЕМОКРАТИЧНА ДЪРЖАВА?

значи не били корумпирани само лекарите и учителите,ето,че излизат и полицаи,митничари....Срамувам се заради тях,те трябва да ни защитават и пазят,а какво се оказва.........Ало медиите,хайде сега оставете за малко лекарите,те поне ни лекуват с нищото,което е останало в това бунище,а вижте какво става в МВР,митниците,министерствата-там краденето е направо олимпийско,поразръчкайте малко и там,за момент забравете поръчките

abasador

в опит, да помогна на разследващите... предполагам, че жълтият метал е месинг! Лек ден.

Тука се напълних с лафове като л.а.й.но с витамини - прав телефон, тол такси, сигурно Б го е писал да изглежда Ентелегентно. прав телефон сигурно значи, че Цвъ не ти е дуплекс. а щом има тол такси значи имаме и М.инетка. искам един ЖиСиЕм дуплекс.

И тези им плащат да пазят държава и граждани. Вервайте.

че след изборите ще бъдат пуснати и оправдани. Спомням си за повече от 20 такива акции. Резултат никакъв! Осъдени висши държавни служители няма. Без тяхна закрила няма грабежи. Вижте кой кара скъпите коли, живее в снобарските квартали и не се спира от екскурзии. Какво е финансовото положение на учители, лекари, артисти и др. образовани и почтенни хора? МИЗЕРИЯ! На бас, че това е пиар акция и след време пак тези същите ще снасят на горестоящите.

убаво праят момчетата . дан ша ги оставят в бг . само че парата не е отивала на правилното място.

НАчи хубаво , че са ги изловили, обаче ако това са им доказателствата... 3000 лева, незнам си колко стотин евро и два телефона!??

ще ги пуснат. Само ни хвърлят прах в очите. Всичко е нагласено,като приключи пиар акцията ще ги повишат в длъжност.

По същия начин действат и телефонните измамници.Плащат си,полицията ги снабдява с данни ,охранява ги докато обират хората и т.н.

Винаги се намира някой, който се е заблудил, че ще може да продължи да забогатява, без да заделя началническия пай. А иначе, всички знаем кой е гръб на мафията в България. Само дето, сицилианската мафия е изпълнявала по скоро ролята на Робин худ. Работила е освен за боса си, също и за населението на Сицилия. Докато нашата работи единствено за босовете си, окупирали държавата.

Корупцията, в бедна държава като България , е основен източник на доходи за държавните служители ! Щом според последното проучване, най-корумпирани са политици, съдии и адвокати, какво остава за полицаите?

""нека знае техният кръг от познати с какви пари са ги черпили, с какви пари са ходили на лов, на почивка и т.н.", коментира още шефът на Дирекция "Вътрешна сигурност" на МВР старши комисар Румен Ганев." Достатъчно е човек да види по улиците всички тези нови и луксозни автомобили, да се замисли кой купува и строи всички тези нови и скъпи жилища, къщи и палати, както и кой ходи на луксозни почивки в чужбина. Още при години ни ги показваха, докато обикаляха и ги снимаха с хеликоптер. И всичко това в най-бедната държава от ЕС...

объркали са се всички.... това са си съвсем законни каналджии на мигранти не виждате ли че са полицаи хора на закона и редът.... не може ей така сулю и пулю да ми карат мигранти то си требе гръб не моге туку така

тдавна съм казал, че на пътните полицаи от РУ ВМР Сливница трябва да им се раздаде по един акордеон и едно алуминиево канче и да клечат край пътя от Калотина за София. Така събраното от тях няма да е подкуп, а просия.

И тези ще ги пуснат,защото ВКС ще ги изкара невинни!!!!! ВКС е проклятието на България!!!!!!

Гледам снимки на специализирани отряди в Германия, Швеция, Франция и други държави, но никъде не видях мутанти от фитнеса. Навсякъде бяха някакви съвсем обикновени момчета. Това нещо присъщо на България ли е?

Умишлено ги подбират с големи мускули и празни кратуни.

Чак пък мутанти. Глупости. Просто бронежилетките на нашите момчета са малко по големи. За тва ти изглеждат така.

Мръсни корумпирани изроди-това са тези "полицаи".

Айде да ги пускат момчетата да си изкарат до пенсия и да си земат 20 заплати... Кво ги дъвчат се едно правят нещо по-различно от другите овластени рекетьори - просто тука е по-доходоносно... верно българина е ебати завистливеца

Никой каналджия не работи без полицай и граничар !

Нема проблем корумпираният съд е наше момче, до два месеца всички ще са забравили тия олигофрени ще осъдят страната в страсбург ще ги възстановят на работа ще им платят обезщетение и всичко ще си е по старому. С тия два три телефона и неколко хиляди евро нищо нема да стане

4ма в Сливница, а другите поне 4000 из цялата страна кога?!?!?!?!?!?!!?!??

После пък едни други полицаи, може да уличат някои от тези полицаи, иди, че разбирай кой какъв е.

Ето защо " удариха " Динко .

Само 4 полицаи , явно тия току що са влезли с схемата!!!

Що за полицаи имаме, абсолютни връзкари, дошли за всичко друго, но не и да свършат работа! Срам за родителите им! Получават заплати от данъците ни и работят срещу данъкоплатеца, е , няма как идва видов ден, рано или късно!

Има и връзкари, но има и много, които са си "купили" назначението. Срещу 10 000 лева минаваш всички изпити и проверки и те назначават в системата. Пък ти после си възстановявай дадените пари както намериш за добре...

Абе,я някой да поясни какво е това животно-"прав телефон" с гаранционна карта?

ами сигурно е някакво милиционерско понятие.

Няма що страшни доказателства са иззели, 3 джиесема сим карти , пари? Ами и аз имам 3 джиесема и сим карти и пари значи трябва да очаквам всеки момент да ме арестуват и обвинят в каналджииство а?

... ако си милиционер - да...

Без прокуратурата и полицията-отгоре до долу, незаконна емиграция не може да има!Затова съдят гражданските защитници на границата-защото им пречат да прибират паричките и нищо друго не ги интересува!

Човек сам избира професията си и знае и предимствата, и недостатъците и. Подобни "полицаи", играещи с бандитите и поделящи с тях парите от трафика заслужават не само да бъдат уволнени, но и наказани много по-строго от останалите граждани, понеже са злоупотребили с професията си. Ако този принцип се спазва към всички - склонните към злоупотреба биха намалели драстично.

Да, това е категорично вярно, очевадна истина! И ще изпълни може би най-важната функция нанаказанието в едно истинско и ефективно правораздаване - ПРЕВАНТИВНАТА! И точно затова упорито избягват да го правят, на всяка цена. КОЕТО ОБАЧЕ ИЗДАВА КАТЕГОРИЧНО ИПРОФИЛА НА ОНЕЗИ, КОИТО ТОЛКОВА УПОРИТО ... НЕ ГО ПРАВЯТ И СЕ ПРАВЯТ. ЧЕ НЕ ГО РАЗБИРАТ!

Защо не скочи Бъчварова и нейния НАЧАЛНИК Бойко и да се задействат и да го решат проблема? Защото ще се види че: 1. Границата ни е зле охранявана 2. Няма да се изпълни политиката на Брюксел и Леля Меркел за приемане на мигранти 3. Ние сме лоялен член в НАТО и ЕС Ей го днес папата е казал на западните католици да приемат мигрантите. Обаче тоя същия папа що не ги приеме в Ватикана?

Cамо си "умиват" очите ония горе - не са само тия 4 , просто тия трябва да операт пешкира , за справките пред Брюксел...Tрябва да направят чиска като Eрдоган в Tурция...

Рай за престъпниците е България.

Разбират ли сега някои защо същества и примитиви с комплекси като онзи Данко, другият - Перата и пр. станаха герои за куп лумпени и прости хора, И КОЙ И КОИ ГИ НАПРАВИХА ТАКИВА, КАТО НЕ СИ ВЪРШАТ РАБОТАТА ПО ОПАЗВАНЕ НА ГРАНИЦАТА?

Полицаите доказаха, че са мафията в България - многобройни примери !

МИНАЛАТА ГОДИНА И НАЧАЛОТО НА 2016Г. СПОМНЯТЕ ЛИСИ КАК ЕДНА ГРУПА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ТВЪРДЯХА ЧЕ ИМА ОРГАНИЗИРАНО КАНАЛДЖИЙСТВО И В НЕГО УЧАСТВАТ МВР И ДРУГИ СЛУЖБИ. ТЕ ТВЪРДЯХА ЧЕ ВСИЧКО СТАВА С КОНТРОЛА НА ВИСШЕТО РЪКОВОДСТВО. ЕТО ВИ ДОКАЗАТЕЛСТВАТА.

Този случай чудесно илюстрира истинската българска душевност. По форумите и кръчмите мразим люто емигрантите и корупцията, но като се отвори доходоносна схемичка сме първи в нея и такива понятия като чест, дълг, служба, патриотизъм се забравят на мига. И не хранете ченгетата - и политиците, и лекарите, и общинарите, и чистачките, и зидарите - всички сме си такива. "Далаверата прави силата!"

ти какво си мислиш че при сърбите няма каналджии ли бе? Хехе не си червен а кафяв !

Е, щом има и сърби-каналджии, значи и нашите не са лоши момчета, а принудени от обстоятелствата хора, дето го правят, за да хранят семействата си.

това разследване е станало следствие това че сърбите са вдигнали врява и следствие на българи които са патриоти и се борят точно с организираната престъпност. Ай ся да не сравняваш едните с другите. Казах ти миришеш на кафяво!

И ти ли си в схемата? А в Гърция държавата организирано превозваше с автобуси хиляди и ги стоварваше на македонската граница, в Македония ги товареха на влакове, в Сърбия таксита и автобуси срещу заплащане ги превозваха до унгарската граница. Спряха ги в Австрия и постепенно балканският маршрут се затвори, защото всяка страна поемаше риска да останат на нейна територия. А в България прииждат не само от Турция, но и от Гърция вече. А ти си мрази България, щом ти помага.

цитат от Чандлър относно Марлоу: "...Той ми предложи 1000 долара...аз му отказах, а после бях горд от себе си, че не предадох приятел...не съм сигурен какво бих направил, ако ми бе предложил 5000 долара...". Така че...истината явно е в цената- и на Лейката ако и предложат 100 000 долара /днешни а не от 1950 г., дали ще откаже. Иначе- много пушилка- лесно е така пред клавиатурата...

Е, тъй де - приказката "това, което не се купува с пари, се купува с много пари" не сме я измислили ние...

Толкова ли прости и глупави хора работят в тези системи ? Като вършиш това престъпление, правиш ли си сметка, какво може да докараш на страната си, в която живееш и ти, близки, приятели,роднини? Ех, ако не познавахме алчността............................

И какво биха докарали? Според всички международни конвенции държавите трябва да превозват бежанците и да се грижат за тях, не да ги оставят в ръцете на каналджии, а понеже държавата не прави нищо, са се намерили четири свестни момчета, които за смешни пари, както става ясно според дописката, рискуват работата си и всичко, за да помогнат на хората да минат границата.

По закон полицаите получават ли по- сурови наказания за престъпленията , които извършват ?

Това е много добър, но за съжаление също риторичен за България, съдебната система, МВР и службите, и за ръководителите им и морала им риторичен въпрос! Всъщност най-напред трябва да им се зададе на всичките по-горе така въпроса: "А ТРЯБВА ЛИ СПОРЕД ТЯХ, СПОРЕД ГОРЕИЗБРОЕНИТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ РЪКОВОДИТЕЛИТЕ ИМ, "По закон полицаите да получаватпо- сурови наказания за престъпленията , които извършват ?" И този и такива въпроси с изискани на всяка цена категорични и ясни, обосновани отговори ТРЯБВА БЪЛГАСРКИЯТ НАРОД, ИЗБИРАТЕЛИ И ГРАЖДАНИ ДА ЗАДАВАТ ... ПРЕДИ ИСБОРИ И КЪМ ВСИЧКИ КАНДИДАТИ ЗА ТЯХНОТО ДОВЕРИЕ И ПОДКРЕПА! Така ще разберат най-добре за кого да гласуват!

Колкото по-нагоре се изкачваш по йерархията , толкова по-строги трябва да бъдат наказанията. Особено за хора с юридическо образование , най-вече настоящи и бивши магистрати .

. . . Ако уволните тези служители от митницата то съдът задължително ще ги възстанови на работа . Но няма да стане както при частния работодател - след възстановяването да уволни служителя си по някой друг параграф като не справяне с работата. Ако съдът ги възстанови на работа тези , то никой шеф от митницата после НЯМА да ги изхвърли от работа . Все пак тези са им били лоялни служители.И на края възтържествува чудесния ни и много добре познат правов ред .

Драги държавата ни е взета на АРЕНДА от частници. За това и нищо не върви. А това че са ги заловили е доказателство на твърдението че през България има организирани канали от най-ниско ниво до най-високо за каналджийство.