Каракачанов и Нотев - ”патриотичната двойка” за ”Дондуков” 2

НФСБ подкрепят лидера на ВМРО Красимир Каракачанов и депутата от "Атака" Явор Нотев за кандидатпрезидентска двойка. Партията на Волен Сидеров също ги подкрепи.

Обратно в новината

Коментари - Каракачанов и Нотев - ”патриотичната двойка” за ”Дондуков” 2 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

повече от ясно е , че двамцата нямат абсолютно никакъв шанс. няма какво да се заблуждаваме. жалкото е ,че пак ще лапнат държавна парса покрай тези избори.

Тези двамцата вкупом живеят някъде в началото на 20-ти век. Пълна пародия ухаеща на мухъл и боклук.

Коя ще е вицето?

Смях! Две ДС муцуни! Нагло!

Така е! Но не са американци, турци или тъпи мутри!

Патриот е,душа дава, но не свойта душа,братя а душата на народа..... Колко хора са пропищяли от този доносник.По татово време също ги наричаха патриоти.Физиономия на типичен селянин,бай Ганьо.Хитър,прост,безскрупулен.Колко сме треперили от такива като него.Да,г-н кандидат Президенте.Ако поне мъничко имаше срам,от деянията си,и морал не би се пъчил толкова.Но доносник и морал са две коренно противоположни понятия.

За Нотев бих гласувал,но за Карата не бих гласувал. За хората на Урко и Тиквоний - никога.За червените кхмери,пардон -червените капиталисти също. Партията на вещицата Маузер отдавно е аут. За Хайдуксостована чета също. Равносметката е - тогава няма да гласувам .

Каракачанов дърпа двойката надолу с минало като агент от 6-то, с липсата на представителна визия и дар слово. Нотев е образован, фин и възпитан човек и предполагам, че сам е предпочел да отстъпи другиму преднината. Дали хората ще гласуват за тях е друг въпрос. По-важно е явлението Обединение и фактът, че Симеонов и Сидеров проявяват капка разум в тези трудни времена. Способността им да се помирят един с друг пред надвисналата беда говори добре и за двамата. Дано да не се излагат вече!

Не съч чул досега словесни гафове от Каракачанов. Напротив - винаги е давал умни кратки и обосновани предложения, които след това живота и събитията ги доказаха като такива. Иначе, да, има какво да се желае за представителността му. Стига да служи на българския интерес. А Стамболов също не е представителен, но създаде цялата структура на държавата и построи всичко, което днес още ползваме и ходим по него - герб, знаме, парламент, цар, царски дворец, веонно учиище, армия, въоръжение, всички министерства, жп транспорт, флот, пристанище, банкова система, печатница,цялата ни култура, просвета и здравеопазване - библиотека, народен театър, опера. Читалища, училища и медицински пунктове във всяко село и град - по над 1000 на брой, почти 30 болници, водопровода от Рила до София, държавната лотария, цирка.... до жълтите павета и всичко в София, по което ходиш и виждаш. Един неугледен Стамболов, нисък, коцкар , но ... всичко това създадено само за 5 години. Вече 25 години рушат неговото и още не са го разрушили... създадено преди повече от 120 години.

Ами, дано ти да си прав, аз да греша за Каракачанов. Обаче той трябва предварително и сам пред обективите и пред зрителите да разясни това-онова за 6-то управление. Иначе ще му спретнат компромат в най-неподходящ момент и ще дръпне надолу и Нотев.

Добре де, К-чанов не се ли бръсне, не се ли е виждал, как ще изпълнява представителни функции, това да не му е шоуто дето танцуваше като тролче и ни разсмиваше с пируетите си... Ей, хора, мислете с главата си!

И Клинтън, и Рейгън и... разсмиваха американците. И те са хора. А президентът си има бръснар, фризьор, гардеробиер, стилист и цяла служба антураж за представителността. Но ако реши да си бърка в носа, никой няма да се е сетил да го предупреди.

Шансове за избор равни на Нула.

НЕ СЕ ЗНАЕ. Политиката на ЕС разгневи много народи и нищо чудно, работещите правителства в момента в европейските държави да оберат отрицателния вот, насочен към Меркел, Оланд и Брюксел. И точно националистите да печелят, както стана изненадващо в Австрия.

ГЕРБ трябва да извади един изключително свързан с патриотизма, историята ни и защитаващ националността ни кандидат-президент. Може би учен-историк, социолог, но не омърсен от политиката човек, с високо уважение от народа. Неутрален политически до момента. Само тогава могат да се надяват на успех. ЛИЧНОСТ, ОБЕДИНЯВАЩА НАЦИОНАЛНИЯ ИНТЕРЕС И ДОСТОЙНСТВО, СВЪРЗАНА С ПРАВИЛНОТО ТЪЛКУВАНЕ НА ИСТОРИЧЕСКИТЕ И СЪВРЕМЕННИ СЪБИТИЯ, УРАВНОВЕСЕН, ДОСТОЕН ЗА НАРОДНОТО ДОВЕРИЕ. Ако Герб се хързулнат по плоскостта да номинират позната политическа фигура - ще загубят. ДОШЛО Е ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО. Трябва да го осъзнаят. Хората са притеснени със случващото се в света и съседите - Гърция, а сега и Турция...Русия.. Всички фигури от Герб са натоварени с коментари в общественото пространство от миналото. Хората ясно различават, че е настъпило ново време на световната сцена. И понеже това време е свързано с военни конфликти и ситуации, предложението за жена-президент ще бъде изключително не добре прието.

Магдалена Ташева вицепрезидент?

Отново Ви пробутват за президент, муцуна с картонче от ДС, определящ се, като "патриот".

Съшност те искат да помогнат на ГЕРБ, за да не излезе ГЕРБ срещу Патриот! Повечето гласували за ПФ и АТАКА няма да гласуват за тях и така ГЕРБ ще получи мнозинството!

браво! каракачанов е единствения адекватен български политик в момента -горещо подкрепям!

По-добре да гласувам за ДПС -то.

Много си умен. Ще те прокълнат и предците ти и децата ти!

Па плеснаха с ръце и се прегърнаха. Кога ще е сватбата?!

Направо не е за вярване, този ли ще се кандидатира? нали искат президент с визия, а я му вижте неговата....

ВИЗИЯТА ДА НЕ Я БЪРКАШ С МАНЕКЕНСКАТА, ААА? Първанов като имаше визия, от колко европейски страни беше поканен или посетен? Президентите си имат служби дето се грижат за визията им. Нали чу колко пари взимал фризьора на Оланд. Ти гледай същественото - компетентност, морал, сила на характера, патриотизъм. За всяко предложение.

ВЧЕРА СЕ МРАЗЕХА, ДНЕС СЕ ОБИЧАТ , УТРЕ НЕ СЕ ЗНАЕ. ТАКА СТАНА И СЪС СЪВЕТНИКА НА Б.Б ЯНЕТО - ПЛЮХА СА , ЩЯХА ДА СЕ УВОЛНЯВАТ ПЪК СЛЕД ТОВА СЪВЕТНИК. НЕ ЧУХ ДО СЕГА НЯКОЙ ДА КАЖЕ ИСКАМЕ ПРЕЗИДЕНТЪТ ДА Е ДИПЛОМАТ, ДА ИМА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ, ДА ЗНАЕ ПОНЕ 2 ЧУЖДИ ЕЗИКА, ДА ИМА ЗДРАВО СЕМЕЙСТВО И Т. Н. И Т.Н. И ТОГАВА ДА ВИДИМ КОИ ОТГОВАРЯТ НА ТЕЗИ УСЛОВИЯ. НО УСЛОВИЯТА ДА СЕ ПОНЕ 10, 15 . А ТУК ВСЕКИ НАГАЖДАЧ СТАВА. ДА НЕ ГОВОРИМ , ЧЕ ЗА ДВА МЕСЕЦА ДЪРЖАВЕН ГЛАВА НЕ СЕ ИЗБИРА. НАЛИ УЖ СЕГА СЕ УЧИМ ОТ НОВИЯ НИ ГОСПОДАР АМЕРИКА -ТАМ ОСТАНАХА САМО ДВАМА И ТО ЦЯЛА ГОДИНА ХОДИХА СРЕД ХОРАТА. ТУК СИГУРНО ЩЕ СА ЦЯЛА ДУЗИНА И ТО В ПОСЛЕДНАТА МИНУТА. НА ВИ СЕГА ИЗБОРИ - ПАНАИРИ, ПАНАИРИ.....

Е те понеже работят за полза роду и изгладиха различият в името на светлото бъдеще

Като знам нашите патриоти колко лесно се продават на Доган,по добре ДПС да ги издигне като кандидат-президентска двойка!

Тези пък откъде ги кръстиха патриоти?Нищо нека има скеч та поне да се посмеем малко!

Бъди мъж, русенецо!Размени си позицията с Явор Нотев!

Четейки повечето коментари, оставам с впечатлението, че ни предстои конкурс за красота...да бъдел с позитивно излъчване, представителен и подобни простотии. През последните години се нагледахме на бодряшка инфантилност от симпатичния ни президент. Мислете хора, ако това ви е критерият, горко ни.

Свиня пее,по ноти!...

Как може тези двамата тюфлеци да са алтернатива на велики владетел на българите -Бойко Борисов,само с плюнка ще ги удави-червени отрепки!

ТОГАВА И ТО НЯКОЛКО ПЪТИ?! ТО И СЪС И БЕЗ ТВОЙТЕ КОМЕНТАРИ-ВСЕ ЕДНО,НИКОЙ НЕ ГИ ЧЕТЕ!!!

Вече е ясно.... Патриотите-Каракачанов, Герб-Цецка, БСП-Мая, АБВ-Първанов, Реформаторите (утре решават, ама хич ги няма горките). Остава някой да издигне Царят. Това ще са хората, между които да избираме........ изборът е ваш.

КМЕТА НА БУРГАС ЩЕ БЪДЕ

ОТ ЧОВЕК БЛИЗЪК ДО "ГРОБ" !!! ТОВА Е ПЛАНЪТ,А ДАЛИ ЩЕ СТАНЕ...

А какво мислите за номинация на двойката Явор Нотев и Маргарита Попова? В краен случай, ако не одобрявате Попова за втори мандат, тогава аз ще се кандидатирам за вице. Не съм свързан нито с ДС сектора, нито с ДеСен подсектора. Имам 41 години, а и съм много по-голям родолюбец от всички 240 дупетата в пара-кинто-мента.

Минусите показват, че Попова е изпята песен, така ли е?

Не Попова. По-добре Нотев и М. Ташева.

Този Кара Мара още една изцепка.Ако стане, де

Борисов залага на нечуани васали .Надмина и най смелите мечти докакви безхарактерни слугинажи може да намира.На Борисов му трябва някой който ще бъде слабохарактерен и ще е наясно че с ГЕРБ може да е властник без ГЕРБ не може.Такава е схемата на Борисов ,залага на сигурно.Заложи на Фидосова и видя че не може да контролира хора с положение в обществото които взеха партията под контрол.Затова взема хора които не стават и за миячи на чинии.Борисов не може да преглътне факта че може да не контролира своите васали избрани с партийната листа.Нотев е престижен адвокат и не е от тия които се съобразяват с АТАКА и с Волен по всеки път.Борисов не може да си помисли да издигне кандидат който да не е напълно безперспективен без ГЕРБ.

Изборът между сегашния и новата кандитатура (Каракачанов)е изборът между холера и хонорея.Ако има избор здраве му кажи.

Искам Роско! Доказан пудел!

Хубава сватба ще стане!! Доносник, психопат, русофил, роднина, милиционер.

Красимир Каракачанов от ДОНОСНИК на ДС до ПРЕДСЕДАТЕЛ на ВМРО Младият Каракачанов влиза във ВМРО само 6 месеца след като е вербуван за агент на 6 о управление на Държавна сигурност. В края на 1989 90 година Каракачанов се появява в Македонския дом на Пиротска 5 със задачата да следи и да докладва за настроенията сред кръга хора от дружество Гоце Делчев, които впоследствие формират Съюз на македонските културно-просветни дружества (СМКПД) . Бързо става ясно, че Каракачанов се изявява в македонстващите среди с личната препоръка и благоволение на Пенчо Кубадински една от най-влиятелните фигури на Политбюро на БКП и близък приятел на баща му Дончо Каракачанов. На Първия конгрес през декември 1990 г. СМКПД се обявява за идеен наследник на ВМРО и приема името ВМРО-Съюз на македонските дружества (ВМРО-СМД). За председател е избран Димитър Гоцев, също агент на ДС и съратник на Каракачанов в агентурната им дейност. През 1992 година Гоцев е сменен като председател от Стоян Бояджиев почитан и уважаван човек, репресиран след 1944 година заради принадлежността си към ВМРО. За да следят и контролират отблизо Стоян Бояджиев, от ДС успяват да внедрят младия комсомолец Каракачанов като организационен секретар на ВМРО-СМД.

В сравнение с други основни - Цецка Цачева, Мая Манолова, Първанов и неясна реформаторска издънка (засега Гроздан и Трайчо)..... Каракачанов има сериозни шансове. А това, че е агент на ДС е големият му плюс..... явно не е европейска мека китка.

- Кой чука в този час ? - Дъската ти, отвърна глас

веднъж си помислих, че патриоти, атакисти и комунистите от бсп и дпс ще издигнат кандидатурата на Доган ... тя е най-обединителната и най-сериозната за този ДС сектор.

Борисов как мисли да пробута неговите протежета за президент и ведепрезизент както пробута Нои ,КФН и другите дето ги пробута тихомълком без да се знатя какви калинки пусна във властта.Президента ще се забелязва и ще се коментира и няма да минат номерата на Борисов с шикалксавенето ,с подмолничането ,с пробутването на някой измежду капките .С Плевнелиев стана ккавото стана защото нямаше предизборна кампания ,нямаше очертани посоки които ще води и се получи сбирток .Сегашвия кандидат на Борисов ще трябва да оправя бакиите на Плевнелиев иначе торнадото на глупостите на плевнелиев ще го повлече.Нека си го пази още после неговия кандидат ако случайно го изберат с огромната манипулация щото сигурно се готвят за ощке по голяма манипулация щото са все по далече от реални вот да не поиска да се оттегля.Да свиква иначе ще охка и ще се покрие и ще останем без президент като Плеввнелиев .Едно изказване веднъж в месеца това ли ще е кандидатът на ГЕРБ ако случайно го изберат след всичкото овъртане ,манипулиране и протакане на датите на изборите

Според мен агнт Иван с Фидосова ще са страхотна кандидат президентска двойка

Добре, де! Нека да има патриотичен вот! Обаче като ги гледам на снимката... ами Нотев е по-подходящ за президент, а другият простее. Вероятно целта е демонстрация на обединение, а не спечелване на изборите.

то за да се кандидатираш за президент не се иска мисловен багаж, стига да си навършил 40 години и хоп ...

ми то и Стамболов простее катохго гледаш. Ама над 100 години ходиш по всичко от него създадено и построено и ползваме цялата държавна структура пас от СТАМБОЛОВ СЪЗДАДЕНА . Че и коцкар бил.

Президентът най-малкото трябва да има някакво позитично излъчване. Как пък все некви урунгели се падат ? Коне, жаби, гоцевци, маринкини, каракачнки, Бойко го гласят също, Изкормения от РБ. Комунягите кого ще извадят - Корнишона? Атакистите вадят Перхидрола. Как един не прилича на нормален човек бе?

ТУКА ДА ТЕ ВИДИМ!!! МАЙ ЗА СЕБЕ СИ ГОВОРИШ?!ЕГА ТИ АРГУМЕНТА ИЗВАДИ!

Плевнелиев много се зарадвал на тази двойка. Защо ли?Ами защото по антируски изцепки Каракачанов по нищо не му отстъпва. Както впрочем и Валери Симеонов. Ще избираме държавен глава,който силно да мрази Русия. Като Плевнелиев! Това откога? Ами дядо Вазов? Ами тогава да махаме 3 март като национален празник и да демонтираме паметника на връх Шипка. А тия от Атака трябва да са пили лимонтузу за да се хващат на хорце с Каракачанов и Валери Симеонов. Единна кандидатура,ама ялова.И откога формацията на Валери Симеонов е патриотична? Какво и е патриотичното? Това,че застана срещу такива важни за България проекти като АЕЦ"Белене" и "Южен поток". Това ли?

Говори се за кандидат президента на България ..но оно Русията, та Русията , оти си не пуснеш молбата за руско гражданство бе другарю кат ти е най-мила на света ? :)

Да на кандидат президентската двойка! В пъти по-добра от ББ калинки!!!

да наричаш продажни поклонници на чужда държава и ДС агенти - патриоти е най-голямата шега на света :))) какво се получи? ДС агенти - турската партия ДС агенти - патриотите ДС агенти - комунистите ДС агенти - социалистите ДС агенти и комунисти - десните ами то май не остана много избор?!?!?!?! ?!??!?!?!?

Като комунист повтаряш една и съща парадигма "враг на народа = лош". Не мога да разбера какво имаш против ДС агентите. Явно това са били най-кадърните хора на България, защото винаги успяват. Мишоците само цвърчат "Агент на ДС" и продължават да живуркат в тъмните си кьошета.

може терористичната ВМРО да издига кандидат за президент.

А терористичната БКП/БСП може? :))

може, може, те сега цветя и на Сталин ще занесат и писмо на Брежнев ще напишат:))) Майко мила сладури ...

Каракачанов ще заложи на лозунга... "Стига меки китки в Европа" и ако някой се опита да го обори с евроинтеграция и евроатлантизъм, направо е causa perduta.

Тц!

НФСБ

Професор Пантев - Президент!

чуш ...

Държа бас с всички форумци за следното. Когато най добрият апологет на партия АТАКА и лично на ВОЛЕН СИДЕРОВ Дон Амичи се включи в дискусията, нея веднага я изтеглят от първа страница. След което моят компютър се "поврежда". Не е дадено на всеки да оценява историческата роля и на АТАКА и на СИДЕРОВ. Това може да прави само историята. Но тогава ще бъде късно. Няма нещо, което да е казал СИДЕРОВ и то да не се е сбъднало. Мнозина негови фенове го оприличаваха на Апостол, а аз мисля, че освен това той е и пророк. Европа, която сляпо следваме, започна да потъва под тежеста на собствените си проблеми. Самият ТУСК каза, че ЕС ще се разпадне, защото е далече от грижите на обикновените хора. А да споменавам ли името на ОРБАН ,от който цяла България се възхищава. На техният фон нашите политици изглеждат жалки и безгръбначни. Поведението и е унизително за българският народ. И само един ВОЛЕН СИДЕРОВ каза в очите на посланиците цялата истина за това, което направиха с България. Национализма се надига на всякъде. Време е българският народ да разбере, че единственото спасение е да се поставят интересите на България над всичко. Точно това правят патриотите сега.

Волен е руски патриот не български .. всъщност е обикновен политически бизнесмен ;)

перхидроления ли?

АМА КАК ДА ОБЯСНИШ НА ХОРА,ДЕТО САМО ГЛЕДАТ НА КОЙ НА КЪДЕ МУ Е ЗАРЕСАН ПЕРЧЕМА?! НЕ СА ПРОЧЕЛИ НИТО ЕДНА КНИГА НА ВОЛЕН,ПИСАНИ ПРЕДИ 20ГОДИНИ,В КОИТО С УДИВИТЕЛНО ПРОНИКНОВЕНИЕ ОПИСВА НАСТОЯЩЕТО И БЪДЕЩЕТО НА СВЕТА!!!ТАКА И НЕ ПРОУМЯХА,ЧЕ ВОЛЕН СЪС САМОТО СИ НЕСТАНДАРТНО ПОВЕДЕНИЕ ПРОТЕСТИРА СРЕЩУ ФАЛШИВИЯ МОРАЛ И"ЦЕННОСТИ"!!! ТЕ САМИТЕ СА СТРАХЛИВИ ДУШИЦИ И НАПРАВО СЕ ВБЕСЯВАТ,КОГАТО НЯКОЙ ПОКАЗВА,ЧЕ Е СВОБОДЕН!!!

В сайта "площад Славейков" е публикувано писмо на Евгени Михайлов( режисьор-майка плаче, само канарче) до всички СВЕТОВНИ организации и медии. Според него,а той,наред с файтона хора на Раданчо,се възприема за ЦЕЛИЯ народ,никой в България не иска Бокова да оглави ООН.Следват стандартните русофобски приказки и съвсем "демократично" прехвърляне на вината (ако има такава)на родителите върху децата.На това му се вика българска работа и затова дяволите не пазят казана с българите.Типично по седесарски и протестърски- само АЗ съм правият и АЗ-съм народът!За съжаление така ще бъде и на президентските избори-търсим само лошото, а НИЕ винаги сме прави.Резултатът- поредното магаре на някого, от който целукупно ще се срамуваме.

през 2011 взел 33000 сега соамостоятелно щеше да вземе 3300 . Нотев ще трябва да носи на гръб Каракачанов.

Не е възможно това да е лицето на България , ужас ..., никаква визия , никакъв стил

Българските политици отдавна не ги подбират по визия. Даже нарочно подбират по-карикатурни фигури.

ГОЦЕ-ПЕРЧЕМЪТ МУ Е ДОБРЕ ЗАРЕСАН!!!ЩОМ ТОВА ВИ СА КРИТЕРИИТЕ,ЗАСЛУЖАВАТЕ И ЦЕЦКА ЦАЧЕВА И ФИДОСОВА И ДР.УРУНГЕЛИ!!!ТИКВИТЕ СА ВИ ПРАЗНИ,А ЗА СТИЛ И ВИЗИЯ ГОВОРИТЕ?!