Полицаи задържани в спецоперация до западната граница

Специализирана полицейска акция е била проведена тази нощ на пътя между София и Калотина, предадоха bTV и БНР. Има задържани, сред които и полицаи.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи задържани в спецоперация до западната граница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега ми просветна! Тюфлеците всъщност не са некомпетентни и мързеливи, та не могат да заловят кьорав крадец или убиец, на тях чисто и просто не им остава време от разследване на престъпленията на колегите им!

Показна акция.

Единици хора слагат петно на всичики.

При тюфлеците бая единици се събраха.

Знаех си аз че има защо да мразя ушавите!

Нищо не помогна полицаите да бъдат полицаи. Ранно пенсионирани, бонуси, мързелуване и пак в крими контингента на втора смяна

Без полицаи няма как да се осъществи далавера.

Че това не е никаква новина-полицаи да са активни участници в престъпния бизнес!

Крайно време е да се увеличи драстично щата на Вътрешна сигурност в МВР, защото има много престъпници сред останалия персонал. Лошото е, че ако се увеличи Вътрешна сигурност, ще трябва да се открие и ново звено, което да има функция на Вътрешна сигурност за Вътрешна сигурност.

Арестували са мутромилиционери, дръзнали да усвояват мангизи самостоятелно, без да се отчитат на ГЕРБ.

TIREX

разчистват конкуренцията нищо от трафика на мигранти ,дрога проститутки не става без полиция и то много полиция военни и всякаква овластена сволоч.

имитират дейноси като магистралния бандит

Това ми е дежа вю! Напоследък събитията в ЕС се въртят около "психясали ислямисти", а у нас, щото сме нямали такива според отговорните институции, се въртят около корумпирани ченгета! Сега да питам Бъчито - тези боклуци къде ще ги преназначите, както ви е практика да правите със сдушилите се с бандитите членове на "органите на реда"?!

В Бг територията е тъй-- територия -а не държава -защото липсва ---духовното начало-морала тук всичко е филм-как се пълни пред МЕДИИТЕ каца без дъно с кофи вода Ако пък и военни се включат на границата--- трафика платен ще наресне 3 пъти- На границата трябва да се ползват единственно яки КУЧЕТА ---които да се движат по една тел -опъната по границата -свободно--ЕФТИНО и ЕФИКАСНО--какви полиции--какви военни-- ужас

защо пущате коментари, които не са на кирилица

хората можем да помогнем, но трябват законови гаранции, аз лично се страхувам

Нищо ново под слънцето!

ЩЕ ПОВЯРВАМ ,че в МВР ЧИТАВИТЕ хора вземат връх , ако българското ГЕСТАПО вкара повече нагли служители в затвора ,само тогава ще имам усещането ,че става нещо положително в тази държава ,иначе всичко останало са празни приказки от селски вечеринки !!!!!

Човекът е човек тогава, когато е на път. Но могат да го спрат и да го ...

След като са заловени на местопрестъплението и доказателствата са налице трябва да има бързо и сигурно влизане в затвора...всичко друго е да плашим гаргите.

Едни полицаи хванали други. Тези, дето са ги хванали, още не са ги хванали!

Няма полицаи - има милиционери. А те винаги са били продажни. Така са подбирани.

Значи на турската граница не може да ги хващате а на сръбстака може така ли? Целта е БГ да се превърне в бежански лагер като Гърцие. Боико тиквата пак ни продаде за жълти стотинки на Меркел. Жална ни майка ако го направите този продажник и лъжец президент!

Познавам около 10-тина служители на МВР и да Ви кажа от тях май само един е читав и честен, но точно той е под натиск от останалите да премине от към Dark side. Така е читавите са малко, а и няма на кого да се оплачеш, знаеш ли кой от кои е :)

Абе ясно е , че без милиционерите трафика не става. Дано да тръгне тази акция повисоките етажи, че там не само трафика на хората, абе там дрогата и оружия-

Дано има пробуждане в редиците на МВР и започне ''чистилището" - абудно е арогантната и изключително не интелигентна престъпност да е в такива размери без съдействие и принос на полицаи. Крайно време и да се преразгледа и реформира из основи обучението, подбора и назначението на кадри. Абсурдно в държава от ЕС и НАТО да сме с усещането, че в основата над всяка престъпна група са полицаи, а бивши карди на МВР са част от криминалните проблеми на страната.

Пропускаш спортните училища , те са гарантиран инкубатор на престъпници. Ако направят една сводка на учениците там ще се види че 99% от тях имат криминални регистрации и са гарантиран бъдещ криминален контигент.

За пореден път полюцията пази бандитите. Да си припомним авто-крадците...

Полицаи задържаха полицаи. Те това е, една държавна структура се бори сама със себе си. А ние обикновените хора на кого да разчитеми? - на полицаите или на полицаите? Аха, едните били добри а пък другите лоши. А ние как да ги различиме?

Бих разчитал на тези които полагат видими усилия да разчистят кочината. Хайде малко по серйозно с оплакванията.

paбиpaм

Хайде и ти малко по-серИозно с правописа!

Идиотизма е безкраен - арестуват полицаите дето изкарват талибаните от България, а тези дето правят всичко възможно талибани да нарушават държавната граница си се разхождат спокойно.

Тоизи дето цъкнаминуса да се разходи довечера около Лъвов мост или халите в София. И след това да ми отговори -на въпроса - това ли е България.

БРей, че патриоти. Спасяват България от талибаните. Да не рече човек, че всъщност правят всичко това само за пари. Ако не сте запознат. Това е престъпна корупацния, а не патриотизъм. Докато не се разграничават двете няма полиция, а някаква мафия.

Важното е че изкарват талибаните вън от България. А дали за пари или без пари е друга тема. Защото утре тоя талибан като се гръмне и те отнесе на летището, какво ще те стопли факта че някой честен милиционер не го е пуснал да отиде в западна Европа. Та проблмеа не са полицаите дето вземат пари на бежанците да ги пуснат за Сърбия, проблема са тези дето взеха пари бежанците да влизат в България имахнаха кльона и минните полета по южната граница.. Ако нямаше бежанци, нямаше да вземат пари полицаите да ги пускат.

Който е закрил Гранични войски и е наредил да се снеме кльона, моля, ако има тук още държава, да носи съдебна отговорнжст !

С тая корумпирана администрация държавата ни е като пробито гърне. А Боко си мисли, че охраняваме нещо. Нищо подобно,. И не материала е лош, а заплатите са мизерни. Няма как да са мотивирани тия хора да работят съвестно...

НАШАТА МИЛИЦИЯ НИ ПАЗИ-КРАДЕ!НЕ ПИШЕТЕ,ЧЕ СА ПОЛИЦАИ,ТОВА СА ТИПИЧНИ МИЛИЦИОНЕРИ!!!90% ОТ ТЯХ СА РОДНИНИ НА БИВШИ МИЛИЦИОНЕРИ!!!ЖАЛКО НО ФАКТ!!!

Всеки тарикатлък се заплаща.В конкретният случай трябва да се заплати в петорен размер за да им дойде акъла в главите ... прости.Полицаи...крадеца вика-дръжте крадеца....Как да имаме доверие в родната полиция....Да пази Бог да ти се налага да търсиш помощ от МВР.

Затова хората се радват когато някой пречика полицай. По корумпирано племе от тъпите ченгета трудна се намира. А, може съдиите да участват в съревнованието. Май за тия боклуци най доброто решение е 9 мм с кух връх. Това заслужават.

;-D Абе хора от ДИРа, как можете да публикувате на сайта статия бъкаща от правописни грешки!!

Днешната полиция е най-корумпираното нагло и крадливо звено в българската действителност. Разказвали са ми за 5-то Районно в София. Около театър София, до канала. Крадливи полицайки обират чантите на хората по спирките на градския транспорт.

тия полицаи ,(из)бити заедно със семействата им , само това заслужават !

Това новина ли е??Та има ли престъпление без тяхно участие??? Дали ще те тормозят по заръка на някой или ще участват директно в него все е участие в престъпление

Назначете Динко..

Да се накажат с преместване на по - престижна работа!

така е! да Ви е за урок! който не се отчита на началството, излиза в новините с белезници...

просто човек остава без думи ...

До "писателя" на статията: Кога ще започнете да си четете писанията преди да ги публикувате?! И малките деца знаят, че когато пишат нещо, накрая трябва да бъде прочетено, за евентуално допуснати грешки.

И аз все за това ги дъвча, но ... След малко ще ни делнат и пак ще си продължат ...

Вдигнете им заплатите, за да не мизеруват, защото с такава заплата- само това и ги проверявайте на полиграф за лоялност и който е негоден- вън.

Трябва, да. Но това трябва да се случи и с лекарите, учителите ... Няма да има мангизи за крадене. Значи няма да стане или поне не с тази сган в парламента.

Всичко тече, всичко се изменя, освен едно- бай Ганьо. Простотията му, злобата, завистта, безхаберието, раболепието и продажността му са вечни и не подлежат на еволюция.

А, напротив, напротив, еволюират и то доста бързо, само че в обратна посока.

след като уволниха и накараха де се пенсионират накуп 15 хиляди полицаи със знания и опит за има-няма 2 години. А на тяхно място докараха връзкари, които за нищо друго не ги бива и никъде не ги искат. Те и като полицаи не могат работят, но с пищов на гъза по-безопасно е да се вършат безобразия и зулуми. Сега след като всеки им разбира от работата и им турга началници и скапани закони - нека да си скубат косите, ги вкарват в пътя и да им ловят айдуците. Шибана държава!

Опитни в какво? Ще ти кажа - в корупцията. Честните полицаи се броят на пръсти, а с всяка година в системата шанса да станат като другарите си нараства.

а е неизбежно. Какъв им е стимула да на станат? Никакъв. А възможностите да го правят - почти неограничени.

Иван Петров

именно! само се чудят какво да докопат... оцеляват, като всички нас

к'во к'во риече ? знания ? бегаи не се подиграваи със знанието ?

Пазете да не влизат. После да не ревете.

Е сега кво ше прайм, ше пишеме ли?