ИДИЛ пусна ново видео за окървавения храм във Франция

Разпространен е видеозапис, според който единият нападател на черква в северна Франция призовава мюсюлманите да унищожат страната, предадоха Ройтерс и БТА.

Обратно в новината

Коментари - ИДИЛ пусна ново видео за окървавения храм във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТИ БЪЛГАРИН ЛИ СИ БЕ????????????? Какво общо има тук с темата един психично болен, раздразнен да си поеме наркотика. Наркоманията и вноса и разпространението на дрогата е в съвсем друга тема. Азащо хрисимите ислямисти произвеждат дрога? Те нали са много праведни? Или и това е оръжие срещу друговерците? Хайде, пиши го всеки ден с главни букви във Фейсбук. Предпази младежта ни от друговерците, чиито жертви стават ежечасно и ежедневно. А амфетите са станали мода за нашите крехки тинейджъри, препълваща джобовете на едни хора, пазени несъмнено от законопазителите, получаващи солиден процент. ХАЙДЕ, БЪЛГАРИНО!

"финансирането от чужбина за строеж на джамии" - ето защо и нашите управници са възприели почина да си затварят очите! Щото така било "по цял свят". И сега 13 брадати се лигавят в пазарджишкия съд. Ето до къде я докараха франсетата с тяхната 200-годишна интеграция, толерантност, приемане на различните и мулти-култи. И мадам Бриджит Бардо колко рива за нашите цигани и тяхните мечки навремето, когато започна тяхната дезинтеграция!

В Пазарджик всичко започна, след като един продавач на дънки на сергия в близост до полицията обяви и показа с гордост зетя си, завършил за имам в Саудитска Арабия и го разведоха като мечка на синджир с бял чаршаф и дълга тънка брада из целия пазар и циганската клика по сергиите -с невиждани дрехи и брада дотогава. Ето, от тогава - преди около 15 години , в Пазарджик е започнало популяризирането на радикален или терористичен ислям. Същият тъст и синът му, само след 2 -3 години напуснаха сергията си за дънки, захвърлиха хляба си, явно разчитащи на други доходи покрай мъжа на щерката. След няколко години, може би 7-8 г. цъфнаха по всички телевизии като защитници на Моса пред съдебната сграда на Пазарджик. Въпросният Моса също се подвизаваше като съсед на сергията на упоменатите. Моса продаваше дънки, а сега продава душата си за сложени бурки и печели от това пари. Да сте видели циганин-революционер?????? Всичко е за пари. Но жена му здраво е глътнала джама на тема Аллах, видно от тв-репортажите и привлича всички наивни от неграмотност циганки около идеята за ислям, а платените бурки много устройва многодетните безработни майки.

Ето така се изпусна положението в Пазарджик. Едни хора, вадещи хляба си на сергия, изведнъж се оказаха препитаващи, че и антидържавно открито заставащи пред камери, без да е проследено откъде идват доходите им. Същият този човек свиреше на китара на пазара, вдигаше шум, обявяваше, че не е циганин, а е турчин по произход, имаше цветни очи, четеше корана по цял ден, на глас дори. Синът му се българееше - тренираше, обличаше се и се подстригваше модерно, ходеше по заведения в центъра, сваляше се на българки... а после изчезна. ВСИЧКО дойде според мен от един млад имам /или не зная как се нарича/ - слаб, с черна дълга тясна рядка брада, завит с бял чаршаф, завършил в С. Арабия, но не живеещ в Пазарджик. От безконтролното излизане и влизане в държавата на цигани, учещи навън, но в най-реакционните държави. Връщащи се с пари, много чужди пари да ислямизират и да строят джамии.

ЗАКОН, ЗАКОН, ЗАБРАНЯВАЩ ФИНАНСИРАНЕ ОТВЪН ЗА СТРОЕЖ НА ДЖАМИИ. Иначе в началото на 90-те, когато циганите играеха кючеци по дуварите на българите, че вече има партия ДПС и влязла в парламента, и щели да спят с бели жени, и започнаха да наглеят, Арлин Антонов огради и блокира циганската махала една нощ и изтарашиха всички къщи, съвместно с пловдивки служби. Този тараш им държа влага 10 години. После циганите станаха супер нагли.

По цял свят има психически болни хора , страдащи от епилепсия или други подобни, наркоман и и т.н.Това че ти не знаеш за такива случаи при други народи не означава че те не съществуват.

И като я унищожат ще цъфнат и ще вържат. Лумпени с оръжие и жажда за кръв

Това е борба за власт и никаква религия не трябва да се намесва.Да използва се вярата за постигане на интересите .Затова трябват законите на Крум - докато гадовете се изчистят.

NADIA

За съжаление, въпросите вече не са "кога" и "дали", а Къде и Колко. В сравнение с очертаващата се обстановка в Европа, Игра на Тронове ще ни се види като детска приказка.

Че то си е детска приказка :D :D

"ФСМВ призова също във всичките около 2500 джамии във Франция в проповедта днес да се говорят за важното място, което заема в мюсюлманската религия уважението към другите религии." то бива лицемерие, но чак пък толкова... мюсюлманската религия и търпимост към други религии??? Не знам за друга религия, която повелява да бъде налагана с огън и меч. вие си правете изводите до колко е възможно да има толерантност. и не знам мюсюлманска държава, в която към християните да не се отнасят пренебрежително и да фи дискриминират при всяка възможност.