Москва: САЩ сами да си уреждат предизборните скандали

Кремъл призова САЩ сами да стигнат до дъното на скандала с хакнатите имейли на Демократическата партия.

Обратно в новината

Коментари - Москва: САЩ сами да си уреждат предизборните скандали | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е в САЩ да престанат с холивудските представления, които наричат избори за президент. Путин да свика ООН и да обяви кой ще е следващият президент на САЩ.

ей разбихме целия свят с това ///друг е виновен не и аз// браво да го патентоваме и америка взима пример от нас това в момента е хит няма политик да него пробутва

Точно така единственото за което стават американските политици е ПОДИГРАВКИ!

Кво се правят, че не са разбрали - Тръмп го каза със сарказъм.

Тази статия е"пусната"за любителите на съветЦкия начин на живот.Не се хабете с коментари "другари",никой не чете глупостите ви.

а кои са любителита западно -негро- араболатино гмо прекрасен живот в гетото.От такъв живот хора не останаха в гетото -бе всеки ден се гърмят чак дървените бараки /там ги наричат къщи/стоят с надпис продава се за 20 долара -ама нема никой.

Трябва да се съобразяваш с нас "другарю", ние сме с 3 милиарден комунистически БРИКС, а вие сте жужета пред тях !!

От времето на заселване на "зелените " човечета в Крим за Путин няма никакви тайни. Нещо повече- говори се, че завивал закуските си в мейлите на Клинтън.

върха на идиотизма са изказванията на "анализаторите". То сигурно и умните ни политици взимат акъл от такива анализатори и всички виждаме докъде ни докараха. Това си е работа на САЩ кой да им е президент.

Ако Песков си обръсне мустака ,ще прилича на задницата на кокошка по време на разсройство

Предполагам ,че ти си приличаш на Сталоун, Джони Деп и Брат пит заедно. Е, малко порти картинка селската ти простотия. На един селяндур всичко му прилича на негови кокошки ,които отглежда.

А не трябва ли да го оценяваме като говорител на президент !?!Много точен - позицията я представя с малко думи и точно !

Тръмп ще стане Президент когато Путин е в мавзолея..ха.ха

Какво имаме? 1. Имейли на Килари Клинтън били изчезнали. 2. Да, ама те не били имейли за ланския сняг, а съдържали важна информация, която компрометирала Килари. 3. Вдига се шум до Бога кой бил хакнал тези имейли. 4. И разбира се, Путин е виновен... С други думи, вместо да се разследва из основи възникналия Килари-гейт, измества се въпросът кой бил хакнал тези имейли. А че вони от тази история, няма никакво съмнение, както вони всичко, свързано с фамилията Клинтън. Да си припомним Моника-гейта, по време на който Били се кълнеше, че не познавал стажантка на име Моника Люински. А накрая се оказа, че я бил ощастливявал освен орално, още и с пура в онази й работа. Така че, жалки журналета, поднасяйте точна, а не изкривена информация. Вярно е, че Тръмп се е изгаврил с "демокрацията" на ФАЩ, но по-съществено е какво е натворил отново кланът Клинтън.

нещастен ? Виж си мутринската кочина, която обитаваш та акъл си зел да даваш на на най-великото общество в историята на човечеството ?

"..най-великото общество в историята на човечеството" ???? Значи една от древнейши цивилизации, страна където се раждали велики хора (да спомена само Кирил и Методи) - това е кочина. А страна,която с ядерни бомби изтребила мирни градове, която заля с кръв целия свят, която се отказа от робството само през ноември 2015 година, която унищожила 10 милионно коренно население - това е най-великата държава????? Имам чувството ,че ти си създаден за място на Моника Люински. И което на-смешната ,че на такива като тебе тези "велики хамериканци" гледат с презрение .Робска , лакейска душичка

БАЙ ТРЪМП Е КУПИЛ ИМЕЙЛИТЕ ОТ РУСКИТЕ ХАКЕРИ ПРЕЗ КИТАЙСКИ ПОСРЕДНИЦИ ...... СЕГА ЧАКА КИЛЪРИТО ДА СЕ НАГРУХТИ НАПЪЛНО ЗАДА И ДА Я УДАРИ С ТЯХ 30 ДНИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ :)) .. КАК Е УРЕЖДАЛА ЧАСТНИ БОМБАНДИРОВКИ ЗА БИЗНЕСМЕНИ И ПИАРКИ ЗА ОБАМАТА:)))

СНОЩИ НЕГЪРА ОТ БЯЛАТА КЪЩА КАЗА НА КОНГРЕСА НА ДЕМОКРАТИТЕ ЧЕ ЩЯЛ ДА СЕ БОРИ С КОМУНИЗМА .... ТВА Е ВСЕ ЕДНО НЕГЪР ПЛАНТАТОР ДА ИМА НЕГРИ РОБИ ... ...КАКТО Е В МОМЕНТА В АФРИКА :))))

За Протокола : - Е за отбелязване че Няма обичайните Свинства на 'наште'Тук (, което Затвърждава че Нещото е Сериозно)

айде ще зарадвам с малко свинства, но си изпий лекарствата преди това, че сцените са неприятни. Иди на RT и гледай: Anti-US rally staged at NATO Incirlik air base in Turkey (VIDEO, PHOTOS)

Чукнете Яко на дърво да НЕ се Докаже че Ингилъкът на Таип - Е под Кремълско диригентство.

Една стара Грозновата. Времето го Прави това, Грозноватото. Че си грозна Физически - Грозна си. Но защо си мислиш, че е Само Физическата Грознота. Много Физически Грозноти са Великолепни Човешки Красоти. Ех, Песков Умерил си Точно Думите. Ако Хилари те имаше за Съветник, до сега да беше Вече пРезидент. Ама и ти знаеш, че Няма да е. Готин Пич си, ей богу. Готин от всякъде.

ей такъв беше мита за демокрацията на сащ ...пуф .а в ес са още по-зле с конспирациите , и на тях трябва да им се хакнат няколко имейлчета !

И отново в Блица краварите признаха само за 14 цивилни жертви от тяхните бомби в Ирак и Сирия!!!Ха Ха лъжците на Гинес само 14 жертви!!!

Вие - Пеевски ? (ли яздите или сте ;-)

по тъпа новина на Дир-ника от тази няма, макар и другите да са тъпизми

тъпизмирусизми

С крарищниците всеки вече се бъзика!!!Циркът им вече не работи!!!!!!!!!!!!!Станали са за посмешиште с тяхните лъжи ,дебелоочие и наглост!!!!!!!!!!!!! Четете в Блица орди турски башибозуци са се отправили към Инджирлик да гонят краварите от базата!!По пътя си свирепо псуват краварите и ги обвиняват за организиране и съучастие в преврата!!!!!!!! Краварите на всякъде са мразени и гонени!!!!!!!!!!!!!!

Да се чете с Краварите всеки се бъзика...

Никой НЕ би се усъмнил че Сте И-блицар.

Напред с братска Русия! Видя се колко струват западните окупатори.

ало Woodcutter, виде ли колко е интересен програмния език на мозакът

Дори руското разузнаване да е хакнало мейлите (което е повече от малко вероятно), това не е толкова важно и необичайно. Все пак е разузнаване и това им работата. ПРОБЛЕМЪТ е съдържанието на мейлите. То показва, че нашите нови братя и учители по демокрация не са много честни и демократични.

кво разбираш от демокрация ти бе сопол израснал в комунистическата кочина та си тръгнал да даваш акъли

абе, тъпанар по време на соца беше демокрация и републиката народна. сега народа изчезна. абе идиот я се разкарай шиле такова.

Опять двойка. - кат са чактолкозпъкчакпък - Защо НЕ ги показват ?!

...как си личат пребоядисаните политлизачи от комвремената....

Ами Обама действа логично, по-добре да отклони вниманието към Русия, отколкото да го попитат американците за съдържанието на емайлите. Защото тогава ще трябва да обяснява - защо в демократичната партия, в най-демократичната държава на планетата, се въртят мръсни игрички с цел разчистване пътя на Хилари.

:(Те една олимпиада не могат да уредят без Вас(БезРусия да е виновна за всички беди и невуредици) ,Вие ги призовавате за иборите си да се стегнат???:)))Няма такъв филм.Госпожа Килтън ще е новият президент, но пък кй ще се навие да замести моника Люински за да си върне на съпруга си

Зад мштовете, че изкуственият интелект ще подчини човека се крие реалността, че системните администратори ще са новият политически елит.

Аферата Уотъргейт е свързана с незаконни действия на Комитета на Републиканската партия по време на избирателната президентска кампания през 1972 г. в САЩ . Обществено достояние става фактът, че представители на щаба на кандидата за президент и действащ към същия период президент на САЩ Ричард Никсън се опитват да монтират подслушвателно устройство в щабквартирата на Демократическата партия в хотел Уотъргейт във Вашингтон. На 27 юли 1974 г. Конгресът на САЩ открива процедура по импийчмънт на избрания за втори мандат президент Ричард Никсън във връзка с тази афера. Ричард Никсън не успява да докаже убедително, че няма общо с аферата, и подава оставка като президент (август 1974), което е прецедент в американската политическа история. Конгресът на САЩ приема закон, с който се прекратява разследването на делото и се забранява Р. Никсън да бъде обект на разследване.

Току що написах и аз за това, но моят коментар не излезе.

Ах, летете ескадрони! В устрема ви милиони погледи са приковани със надежда и любов. Свил десницата корава, целий свят се днес изправя стреснат, трогнат, очарован от победния ви зов. Нека в ужас, в изненада рухне всяка черна сграда на световната неправда, на сподавения стон и човекът да намери зад открехнатите двери мъртви старите химери на бездушния закон. И когато сетний камък на обгърнатия в пламък и разруха древен замък се отрони в пепелта, вий слезнете от конете и земята целунете - възцарете вечна обич, вечна правда над света.

Обикновено са с лимки или гюлета, ама щом си с ескадрони и ти харесва, ходи си с тях.

Тръмп бил като Путин Щом прибегнаха до аргумента "Тръмп е като Путин", то значи нещата наистина са омазани здраво. Чудно ми е в какъв човек превърнаха медийните атаки Тръмп, тяхното собствено чудовище?

Вече отговарят и на Тръмп. Толкова е паднало нивото на руската външна политика и толкова са зажаднели руснаците някой да им обърне внимание, някой друг освен трибунал, че са започнали диалог в медии с Тръмп както четем. Те така могат да спорят утре и с огледалото и да го изкарат, че е криво.

"толкова са зажаднели руснаците някой да им обърне внимание" Доколкото съм чувал, горките братушки позеленяват като разберат, че Кери пак ще им ходи на гости. Толкова вече им е втръснало всички световни лидери да търкат килимите в Кремъл. Ей го Ердоганчо и той си стяга багажеца вече и той да се разпише в Кремъл.

Не вярвай на ушите си!

Всички са там -на килимчето - за дфоклад и неясни въпроси..,. Току виж - сбъркали !!

до там, да си противоречат! от една страна Русия е много изостанала и няма никакви технологии, но от друга успява да разбие сайтовете на говедата! е педерасти, кое е верното, мамка ви педерастка.

Е какво да се бърка Москва в краварски работи?

КЕВОРК КЕВОРКЯН: КОЙ НАТИСНА СПУСЪКА. ИДИОТЪТ БУШ И ТАКИВА КАТО НЕГО. АКО ПЪК СТАНЕ ПРЕЗИДЕНТ, ЧИЯ ЕКЗЕКУЦИЯ ЩЕ ИСКА ДА НАБЛЮДАВА ХИЛАРИ МОЖЕ БИ НА ЦЕЛИЯ СВЯТ?

български галфони се пънат да разбират от америка!

Дискретно : - Съм забелязал Същия патерн на изчезване/забавяне в Лична кореспонденция.

Съм забелязВал

:))) даааа в АМЕРИКА водят дълбокомислени дискусии са хуманизма, демокрацията, цитират постоянно Хегел, Кант и Маркс постъпват честно, достойно и с уважение един към друг, и не се занимават с долни интриги, компромати лъжи и цинизми.

супер силата сащ стана за супер смях с тези "изчезнали имейли", дали не ги срам , поне малко !?

Хич биля- това е стил на живот.

сащ след следващия фалит на русия: оправяйте си вътрешните проблеми МВФ вече няма да ви отпуска заеми за да ви спасява както предния път :)))

То МВФ или АВФ е? Да де, то дали е Пентагон или НАТО - не е врат, ами шия :)

ейййй тцтцт много бързо забравихте че БРИКС си направиха заместител на МВФ :))))))))))

"Русия хакна имейлите за да помогне на Тръмп" "Русия изпраща цели пълчища войска, танкове и артилерия в Донбас" "Русия бомбардира цивилното население в Сирия, има много убити жени и деца" "Русия свали полет MH-17" Да ви е познато? Щатите свикнаха да лъжат без да им мигне окото, защото го правят от позицията на силния. А на силния кой му дири кусур и дали лъжата била опашата? Обаче силата нещо взе да им се изплъзва, съответно и лъжите им вече не виреят така добре.

Не от позицията на силния, а от позицията на амбулатния търговец.

Москва, Москва! Ти ярко пак пламтиш, ти пак туптиш! Ти пак си огнено сърце и с ясна пурпурна усмивка бдиш над братски стиснати ръце. Че блясъкът на твоята зора раздра световната тъма, че ти като възторжена сестра събра на цялата земя и радостта, и бурната печал! Москва, Москва! сърце от разтопен метал!

Оставете Москва на Московчаните/ките, Колега ! ...а НЕ на КремълоЛубянкинските ЗнаетеКакви.

Има само едно нещо, по-лошо от несъстоялия се комунизъм това са късните антикомунисти. Иначе казано, извън всичко останало, и на антикомунисти не случихме. Отидоха си страдалците и разцъфтя раят на приспособенците. Никакви хора като Плевнелиев се занимават усърдно с Миналото в смисъл, че усърдно го препикават. Те си мислят, че така ще източат ръста си, ще изглеждат по-внушително. А пък Миналото само им се изплезва

това е било некога си, сега руснаците са станали по големи дегенерати и от българите

Тъкмо гледам в тубата как един много сериозен човек, размахва една епроветка пълна с бял прах пред ООН.

Този прах от имейлите ли е?

Какво е това отношение към господин Песков? С какво господин Песков е заслужил точно тази снимка да виси тук? Цирк ли се рекламира или ни се поднасят думите му по повод на глупостите на Тръмп? Или залепете един кръгъл червене нос на снимката или я сменете! Така поне ще знаем цирк ли се рекламира или нещо друго се съобщава.