Полицията проведе спецоперация в бюро по труда в Кьолн

Полицейски спецчасти проведоха операция в сграда на бюро по труда в Кьолн, след като очевидци казали на полицаите, че видели въоръжена жена в сградата.

Обратно в новината

Коментари - Полицията проведе спецоперация в бюро по труда в Кьолн | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да ги почват на сапун ко толкуз ...рецептата дай вземат от чичкуту с мустачките той я знайши

КЕФЯ СЕ КАК ГЕРМАНЦИТЕ ЛУДНАХА :))

тъпанари и смотаняци .

След многото 'случки' тази седмица в Германия, не виждам канцлерът А. Меркел да демонстрира разколебаване. Явно нещата й вървят по план. Интересно каква е цялостната идея зад тези бежанци и дали замисълът си струва въпреки 'неприятните случки' в Германия. Може би всичко това е етап от един по-дългосрочен план, в който приемането на бежанци е печеливша стъпка. И за баба Ванга се сещам, че беше казала, че Европа ще бъде мюсюлманска, беше ми чудно това но.... като гледам става.

Дааааааааа, за съжаление благодарение на баба Меркел, Германия се превърна в домна..ЛУДИТЕ!! Тъжно, но факт!!!

Меркел ще ги здуха с тия мюслита

Браво на Немската полиция ! Провела е свръх-секретна операция в бюрото по труда. Утре да се готвят социалните, вдруги ден родителското настоятелство, а по-нататък и бирената фабрика . . . !

Абе тая моята приятелка Анжелка-Меркелицата май нещо ви побърква, а . . . ? Да видите на нас как ни беше през окупацията . . . ! Националисти такива . . . ама ха !

Германците вече няма да ги оставят да почиват спокойно нито минута. С такава страшна дресировка даже на прусаците ще им избият чивиите. Нищо. Нека свикват.

След като намери 1000 калашници и 5 танка на джихадистите в бюрото по труда , полицията не ги намери за нещо подозрително... :)

Говрим "това - онова" но Шикългрубер беше като "Ангел" за Изгладнялата след Първата световно/европейска война Германия. Само НЕ ТРЯБВАШЕ ДА ТРЪГВА СРЕЩУ РУСИЯ. И там му е Грешката. Сега обаче Един друг "Ангел" направи Толкова поразии, като "Никому ненужен и Вреден Блицкриг" на Германия, че на Шикългрубер отново ще Гледат и си Спомнят, като за АНГЕЛ. Ами да идват Неонацистите, щото очевидно другото Не може Да Свърши работа за "пукната пара". Така НА СИЛА ще се върнем към Старите и Лоши Времена. НО СИ ГО ЗАСЛУЖАВАМЕ. Не само Германците, но и ние Българите, станали "подлоги".

Грешката му е, че тръгна срещу Запада и ЩАТИТЕ. Един Западен Съюз плюс Япония от изток и с крепостниците беше свършено. Сега Светът щеше да мирен и проспериращ.

Ти наистина си Заклан, даже и в Ташаците. Чувал ли си за д-р Рихард Зорге. И да не "търсиш в интернет "- този Д-р не акушергинекулог. Приеми го като "Жокер" за главата си. И взел да ми пише за Япония ...Грийн Епъл

И заловиха ли Меркел!?

и мен миналата година едно комшийче ме наби и заплаши с убийство, но не смея да се оплача, такава е системата

Аз

Съмнителна работа. В Берлин станал пожар в някаква сграда, където живели сирийско, афганистанско, турско и германско семейства, като оцелели само германците. Германският Хелзинкски комитет завел дело срещу Германия, щото дискриминационно оцелели само германците. Оказало се, че... по време на пожара германците били на работа.

И вярно

Еми страх лозе пази!