МВнР: Обстановката в Турция остава силно нестабилна

Обстановката в Република Турция остава силно нестабилна. Това се посочва в съобщение на МВнР във връзка с актуалната обстановка в Турция.

Обратно в новината

Коментари - МВнР: Обстановката в Турция остава силно нестабилна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак да питам: някой знае ли защо българските турци се завръщат в България?

искат пак да ги обиждаме.

НЕ,НЕ и пак не.Веднага го разлюбвай.Отидеш ли там,жална ти майка.Никой не може да те спаси ,а и е възможно да не се върнеш.Тази тъмна религия е смърт

В Турция се ислямизира . а исляма се радикализира...бъдещето е неясно, но в никакъв случай не е розово.В Европа идват националистични правителства.. тя не може да остане без реакция... особено Германия.

Много си е стабилна даже. Вижте какво става у дойчовско.

Обвинения срещу САЩ започват да се появяват в официалните турски медии. Явно R-доган не е слушкал достатъчно и са решили да сложат и там един Порошенко.

Часове преди пожара в Измир до базата на нато, турски медии обвиняват американски генерал - John F. Campbell, че е ръководил преврата! Pro-Erdogan Islamist Paper Said US General Led Coup Prior to NATO Base Fire

У нас е СИЛНО СТАБИЛНА,ХАХАХА Стабилно сме затънали до гуша под диктата на САЩ и ГРОБ!Със свалени гащи,надупени и с бялото знаменце в ръка!!!Само да реши Ердоган,завзема ни одма!!!Да не ревете после,че бил лош,туй онуй,щото и аз да съм....

Е то и Китай ако поиска и е окупирал Турция одма. Какво искаш да ни кажеш? Че имаше възможност при някакво друго управление Турция да трепери от страх от съседна България?

Странно животно е русофила...ако от Москва му наредят е готов и русофоб да стане...

Само какво е родила пияната ти тролска глава в 03:39! Повече от нормално е човек, който безкрайно обича България да обича и своите братя руснаците! Турците и англичаните ли да обича????

Сега пазбрах,че партията на Ердоган се нарича ПАРТИЯ НА СПРАВЕДЛИВОСТТА И РАЗВИТИЕТО. Бравос точно като комунистите - правят точно обратното на това което казват Вярват ли им - сигурно. Прпеди да накаже някои Аллах му взема акъла.

Голям пожар е избухнал до военна база на НАТО в Турция, край Измир.

Ердоган си създава невероятни врагове. Всички уволнени и всички унизени. Никой диктатор досега не се е изхитрил да е вечен. Много трябва да се оглежда и ослушва Ердоганчо..

де го Местан да каже кой спечели мазните борби в туркестан

А и защити определените като метежници от Ердоган пилоти.

И сега КО прайм?! НАТО заспа като малоумно коте, ние армия нямаме....

амнестито бие тревога : задържаните метежници били жестоко бити и изнасилвани в центровете , където са задържани !

тепърва започва снежната топка да расте и набира скорост

Забранени са протести и митинги но за възхвала на султан Ергуган , Може ! Лошото е че всеки диктатор след като завземе власт , напада съседна слаба страна !

Не му стиска. Дори в Сирия не посмя да нахлуе.

Изрод

И кой ще го спре ?

А в Одрин има мазни борби-зрелището е подсигурено,хляба отдавна...Ердоган гледа на Запад и реве с пълно гърло "там е меда"...На КПП-та всичко е нормално,но обстановката остава нестабилна...най-вероятно,защото Всевишния така е решил....Интересно ми е как "Високата порта" ще организира изборите след месеци,за българския държавен глава,за новата "лукова глава"?

влюбена съм в египтянин, но ме е страх заради исляма, който изповядва. вие как мислите, има ли бъдеще такъв съюз?

Прочети другата новина за мачетето и сама прецени има или няма бъдеще такъв съюз.

Ако си готова да се забулиш, после да забулят и щерка ти, да обрежат сина ти...

България изобщо не трябва да се занимава със случващото се в Турция, а да обяви, че на границата ни с турция свършва Европа и цивилизования свят, и че от другата страна са мюсюлманите и ислямистите-главорези.

Ха бакълъм аркадаши! Много яваш го праите този преврат. Дайте малко зор и приключвайте

при все да съм толерантен, ще кажа: не понасям турците, оснаманците и цялото им родословие! Унижавало, убивало, изнасилвало, тъпкало дедита на всеки ЕДИН от нас! Майа им на тези варварски народи, да се изтребят до крак! А ние големи огради и добра отбрана!

500 години са те държали ама нито култура нито религия са ти забранявали да си запазиш/ колко си запазил и колко си взел от тях е друг въпрос/ много си тъп/ това е комплимент

Нещо май на теб ти куца ъгъла?!?! За потурчване и кръвен данък да си чувал?

Избиването на цялото съсловие боляри, учени и свещеници до крак е част от културната свобода, която са ни дали. Стига си писал глупости. България от велика и водеща в културно и военно отношение страна в Европа изостава толкова драстично, че още не можем да се оправим. Това са 5 века!

В Германия обстановката е стабилна - днес пак са ги клали. В дюнерджийница, която се казва "Мангал"( сериозно). Достойно ест!

Къде е тоз изтънчен демократ Местан ефенди. Потъна като Делян Пеевски в яма с л..а и не изплува за да ни хортува що се случва с неговите работодатели.

Аз не разбирам защо ЕС и САЩ не съдействат на Турция, ами са я оставили да се вълнува до срещата с Путин?!?! Не ми е ясно какво очакват. Наясно ли са, че ако Путин унижи на червеното килимче Ердоган, то в Турция ще стане още по зле?! Да видим...

а сега младите с бухалки и без дето бият 15 срещу един, запацете се с вазелин, може и грес, ма то нали хомото е вече мода.

малеиииии, колко си прост!

И още ,когато бяхме 'лайненца' е не путунски, но народно български, това дето става в Туркие щеше да го касае само тях, щотоооо, имаше армия и воиници с топки и тренировки.

тука им говорят за турция, те за путеноиди говорят, абе бухалка ли си мухарка ли си, ти си кретеееен, понимаеш. аз макар и застаряваш мога да ти сритам задика, но пак казвам един на един и по рицарски с ръце и крака

Лани 20-на бляда и те си мислиха така, а после 3 месеца ги кърпиха в болницата.

И като се събуди видя, че си се напикал.

Като чета коментарите по-долу и започван да се чудя какъв процент от хората страдат от психически отклонениея? То това не са коментари, а думи от тежко болни хора.

Стандартно около 25%, ама при нашия матряла около 50..

А във тези форуми - около 85-90%...

не се чуди - пишат възрастни хора

точно обратното, повечето са на училищна възраст.

Защо трябваше да тегля майната на "Патриотичен", че да се сетите да му изтриете коментара? Но защо коментарът му да не е по темата или да съдържа спам? Просто коментарът му е етнически нетолерантен! Но е етнически нетолерантен към българите, а не към турците или към циганите, и затова не беше изтрит навреме! Крайно време е да отидете да се прегледате, защото е очевидно, че имате изкривена ценностна система! И за да бъде коментарът ми по темата: Обстановката в Турция е такава, че тя напълно да отговаря на състоянието на тази ненормална от столетия държава!

в тази ситуация.... Няма проблем. Дори не е проблем, че ни хабят ресурса на самолетът. Малка драма може да настане, ако някой натисне някое копченце. От червеничките копченца - дето са на щурвала. А хибридко под "зона на отговорност" вероятно разбира /до колкото е възможно от нещо да разбира/ еър полисинга. Някой началник е казал - ще пазите от точка А до точка Б. И те пазят. Като мине в близост до някоя точка руско хвърчило - докладват. Ненча се изпотява под косицата и той докладва. На онова. То помрънка малко по телевизорите и то отива да докладва. Баце май го няма в цялата схема.

с присъдената коса: В зоната ни на отговорност Севастопол, Сталинград, Курск влизат ли ?

влизат телевизия "Алфа", Врабча, Позитано и посолството на Н. Мирчев. Туй са обекти с много голяма отговорност.

Последния български държавник, говорил за зоната на отговорност в България е бил Фердинанд. Той говорел за българската зона на отговорност в ...Мала Азия(?!). Знаем как свърши тази история. Да видим сега докъде ще я докараме с тези "отговорности".

на ден - по данните Му - връхлитат по 100-200 мигранти, Аустрия почна да ни връща едни други, на границите ни чакат къде 2 милиона, трите самолета и двата хеликоптера, като завали дъждец на 6 май, не могат да се вдигнат на парад, в съседна все по-ислямизираща се Турция ври и кипи, у Немско, Французко, Белгийско всеки ден атентати, на Стилиста му пречат отговорностите за руските самолети, хеле пък пътническите. Туй не е държава, туй е сумасшедший дом, да го кажа на руски, че още повече да го провокирам. П.П. Ми да се разберат с оная теменужка ли, лайкучка ли, трябват ли й на България руски туристи, или не. По дипломатически канали да се разберат, ако по друг начин не могат.

руски коментатори газят Ботевска земя и дращят на декретния си език.

освен зоната за отговорност, което само болната глава на земеделско-реформаторския малоумник знае какво е (ако е на нато, може и руснаците да са си определили своя такава, която да се припокрива с бг зоната), има го и това: [bНякои от тях обаче били пътнически и навлизането им в зоната на отговорност се дължало на неразбирателства при организацията на въздушния трафик[/b] и не знаел какво е официалното обяснение на Русия за тези инциденти, защото разговорите по темата се водели по дипломатически канали смяяхххх

Из писаница в форума на платена мрежа може лесно да се движите всеки български политика на коя страна е агент понеже те следват инструкциите в посолството на США. През последните дни четем, чести протести на платена мрежа срещу Б.Б което означава, че той трябва да бъде агент на Русия.Може навигация и това, което се случва в света понеже платена мрежа започва да пише остро срещу Ердоган заяви, че Турция США отцепническа партия под техен контрол, и значи вече Ердоган е открито враг.

смърдиш на крепостен мужик, на Български е САЩ, а не сша, разбра ли бе, тук е България, а не миризливата ви кочина.

е много стабилно... Миналия месец по информация от небългарски медии руски военни самолети с изключени транспондери са нарушавали 4 пъти зоната на нашата отговорност на въздушното пространство, а транспортните им - 6 пъти. Ненчев е отправил питане до руските инстанции.

какво означава "зона на отговорност". Защото явно не е българско въздушно пространство. Ако беше - щяха да ну проглушат ушите. Тоя министър-земеделец прави най-лошата реклама на НАТО. Дано да се задържи още на поста та да уврат на повече офце мозъците.

такава с оглед на евентуална заплаха или взаимодействие със съюзниците ни.

в зоната ни на отговорност е провокация Кой и на какво основание според ООН определя коя зона на кой е отговорност? Ако беше малко по умен аграр-трудовака щеше да забележиш, че самият той е провокацията.

Каква "зона на отговорност", какви пет лева! Американски дебели простотии. Нека дойдат братушките, да не дойдат бурките!

шъ са цалуват в Сочи с бурките. Видяхме хаира и на бурките и на братушките ви.

Нас ни пази аграрния дебил с присадената коса...

са поредните национални предатели, каквито в историята ни има много от еврейката Сара, присвоила си името на покойната Теодора, през всичките чорбаджии и хаджии по време на турското робство, та чак до нискотарифните дупедавци реставратори, монархисти, гротестъри, чехльовци, калинки и т.н. всичката еврогейско-трансатлантическа пасмина, имаща се за елит, и продаваща народ и родина на безценица на краварите.

100 на степен плюсове+

Дреме ми на канадския кленов чеп, ква е обстановката в анадолска Гаджалия или в Колхозна Раша !!!

Правилно,баце европейска България няма нищо общо със евразийската джамахирия на цар путя и султан ердоган! Само помиярите на момата,чалмата и сачмата реват за него ,ама скоро пак ще има бушониране на отрепки!

Сус бре, чинарлъ дал!

През 1826г. султан Махмуд Втори избива йеничерският корпус. През 1828-29 г. Турция претърпява поражение във войната с Русия. Айде, хаирлия да е!

Пак са много по добре Хората в Турция, с Големи Пенсии , Евтин ток, Без Атомна централа са, без олигарси

Никой вече не се бори за "ЛЮБОВТА НА НАРОДА"!!!!!! Всички изучиха модернат нова тактика - мачкай до упор за да останеш във властта, До кога и до колко може да устиска вичко това?

моята тъжна прогноза-Ес ще се разпадне -след терористичните актове печелят националисти, които въвеждат визи и за българи дори, построяват оградите и край с мигрирането. България остава сама-Нато няма да си мръдне пръста. От турция тръгват чернилки, които изнасилват и убиват и режат глави и накрая териториално край с Бг

Нека се свършва с тази гнусна псевдодържава! Най-големият терорист (не ни трябват вносни) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Руските мечти не се взимат предвид.