Кристин Лагард: Структурните реформи са ключови за растежа

Структурните реформи и либерализацията на търговията са изключително важни за укрепване на икономическия растеж и споделяне на ползите, заяви Кристин Лагард.

Обратно в новината

Коментари - Кристин Лагард: Структурните реформи са ключови за растежа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неолиберализма е уродливост, която трябва да се изкорени...

Бах ти вещеругата.

Спокойно! Срещу тази другарка вече е повдигнато обвинение за незаконно даване на някакви си компенсации на гигантски суми. Затова тя сега така активна, ако е тя, де!

Леле,мале,и тая,,красавица,,ми решава съдбата и бъдещето...на всичко е и лицемерна и нагла...

Поредната порция протоколни, сухи и безсмислени изказвания на ояла се чиновничка.

Преструктуриране към все по-обилно нагушване и растеж на акулите и вталяване на хамсиите, които ще генерират растежа срещу инфлационни парици за сметки, и ще завещават ипотеки и кредити от кола до тостер на потомството.

От крадец акъл не щем!

на снимката?

Някой от нашите политици ли е на нея ,че да ти кажа .

kukumiavka

Значи трябва да я опазим,защита на кукумявките/първостепенна загриженост на евросъюза/:)))

СБ и МВФ са лъжци. Рекламират пазарна икономика, свободна конкуренция и т.н. Я да видим кво става в ЕС - субсидии за земеделието, квоти за производства... В Г-20 има държавни субсидии за стоманодобива и за други отрасли ... Да не говорим как се подкрепят банките, когато изпаднат в криза.. .А иначе само ни лъжат за принципите на пазара!

Дядо паисий коя държава първа премахва купните в европа след 2 та ,строи най добрите автомобили и всяка година намалява цените с десет процента на стоките от първа необходимост. При 10 % годишен ръст на бвп.

Да и в такъв случай кои печелят.

Така и не разбрах защо непременно трябва да има икономически растеж и инфлация, защо да е лоша дефлацията. Струват ми се излишни от потребителско гледище тези критерии. Освен пък да са съществени за растежа на печалбата, но това ми изглежда странично за потребителските нужди и вредно по същество за потребителите.

защото бизнесмените не печелят от дефлацията. Цените падат, печалбите - също.

Абе, на тая няма ли кой да й открадне чантата?

лагард ръси глупости. Никакъв икономически растеж те може да има без експанзия. А няма експанзия, защото светът вече свърши - западът завладя всичко възможно и дори Изт.Европа вече не е изход! Няма нови пазари, нови колонии и т.н. Чакат ни десетилетия на иконом. стагнация.

че наближава подписването на трансатлантическото споразумение.....и ето ти пазар за трансатлантическите ни приятели от 500 млн.души....но Франция много сериозно се дърпа /грижи се за собствените си интереси и е права!/ ако това не стане ще се промъкнат чрез СЕТА-споразумението с Канада....Нищо добро не ни чака.... Дано другите-Франция,Вишеградската четворка се опънат на тези мракобеснически договори и така макар и косвено да ни спасят и нас....Че то остане ли на нашия парламент да ги ратифицира-ЗАГУБЕНИ СМЕ!

Дето е минал МВФ, все корупция е посял. Ако е министър или президент, хората ще митингуват, ще се бият и ще го свалят. Но това чудо е недосегаемо.

Лагарт сигурно много се гордее с типичния си нос.

Неин си е, носи си го и не го мисли. "Кой ме не аресва, мамка му ..." - казваше навремето една породиста шопкиня. А Лагард е бивша елитна плувкиня и настоящ елитен финансист - носът явно не е сред приоритетите й.

Колкото и да е неприятно, всъщност политиците от Русия и САЩ са заедно в основното: в икономиката трябва да се разкаже играта на обикновения човечец и да се пороби от международните фирми (които между другото се разбират много добре в която и да е страна на Г20).

Така е. И се чудя на разните -фили, от къв зор се хабят.

мвф структора създадена от корпорациите за завладяване на света!!!!!!!!!!!в европа за сега само един ги изгони и това е урбан време е да се изгонят за винаги от европа и да си търсят парите по краварско!!! европа да ги изгони без право на обещетение!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

А не може ли без растеж, реформи, (полит)мафия? Дините да са си по 50 ст до левче, сиренето 10, ... ама без растеж няма комисионни, мдамм.

В света на МВФ "структурни реформи" означава: брутални съкръщения и уволнения, ликвидиране; чрез йезуитски лъжи и извътания да бъдат потъпкани всички конституционни и законови социални права и населението полека-лека да бъде раорено и вкарано в концлагер - "либерализацията" означава безгранични и мракобесни права на глобалните компании в стил "отношение на мобилен оператор с БГ пенсионер" - очевидно в ДИР БГ се е намерил редактор с хумур и смелост подобна на десидент от Тодор Живкова България и е подбрал изключително подходяща снимка на злобна вещица в духа на изказването на тази рептилка и човекомразка.

Тези е разеледвана и обвинена в участие в голяма кодупционна сделка с Бернанд Тапи, за стотици милиони долари, с които е ощетен френския данъкоплатец и държавата и едно от доказателствата за вината й - макар че го каза в нейна защита, КОЕТО ПОКАЗВА, ЧЕ И НАЙ-УМНИЯТ СИ Е МАЛКО ПРОСТ И НЕ РАЗБРА, ЧЕ ТОВА НЕ Я ОНЕВИНЯВА, А САМО РАЗКРИВА КРЪГА НА ОПГ, КОЯТО Е УЧАВСТВАЛА В ТАЗИ ОГРОМНА ЗА ВРЕМЕТО СИ ИЗКМАМА - бе, че тя се опита да се оправдае, че ... ИЗПЪЛНИЛА УКЗАЗНИЯТА ДИ КАТО ФИНАНСОВ МИНИСТЪР НА ШЕФА СИ, НА ПРЕМИЕРА САРКОЗИ, който ... също е корумпиран!!! Е, мисля, че малко по малко става пределно ясни и защо Европа и светът е на това дереджа (МАСОВАТА И ОГРОМНА, НЕЧОВЕШКА КОРУПЦИЯ И ПРЕСТЪПНИ СХЕМИ И ЗАВИСИМОСТИ НА НАЙ-ВИСОКО НИВА - СПОМЕНТЕ СИ И ОНЗИ ДЪРТАК НАЧЕЛО НА УЕФА НАПРИМЕР...), И ... КАКВО И ЗАЩО ТОЧНО СЕ СЛУЧИ И В, И С БЪЛГАРИЯ И ЗАЩО И ЗАПАДНИТЕ ПОЛИТИЦИ И УПРАВНИЦИ, И ТЕЗИ ОТ ЕС ТОЛКОВА ГОДИНИ С ЕПРАВЕХА, ЧЕ НЕ ЗАБЕЛЯЗВАТ НЕЧОВЕШКИТЕ КРАЖБИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ И НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ В БЪЛГАРИЯ!

Бъркаш нещата доста сериозно! Корупцията си е чисто човешка! И за това не трябв ада се развива хуманизъм, а теокрация - при Бог няма корупция!!!

баба яга е по красива!!!!!!!!!!!!!!!!

Абе оставете външния й вид (макар че и той има и би трябвало да има значение на такъв пост и ниво), вижте, че е замесена в крупни измами и кражби - на бизнесмена Тапи, мисля ставаше въпрос за над 400 милиона долара (ии евро) и обяснението й за "грешката" й е, че ... така бил и заповядал шефа й Саркози в правителството, и ... ТЯ НЕ МОЖЕЛП ДА НЕ НАРУШИ ЗАКОНИТЕ, СЛЕД КАТО ОНЗИ И БИЛ НАРЕДИЛ!?!?!? Това е много по-важното, отколкото че е много грозна.

Кристин Лагард: Структурните реформи са ключови за растежа Кристин Лагард, не може да се отрече че е голяма "красавица". Икато започне да говори за структурни реформи се "разхубавява" още повече, което е видно от снимката.

Ей такива решават съдбите на народите, да ги има ли, да ги няма ли и как да живеят. Котка да им пика на демокрацията! Аз не бих гласувал за глобализация и либерализация (TTIP), но кой ме пита?! На гражданите е разрешено да пускат бюлетинки само за партията, която да изпълни тайните им планове.

на снимката изглежда мила жена ,а какви ги говори само

Ти ме уби от смях-това на снимката ааа хахаха

Споделяне на ползите,в това тази жена явно е специалист.

Франция,Италия са отделно от ЕС вГ20,аИСПАНИЯ не е?Мексиканците бягат в щатите от развитата си икономика?

Тая още не е влязла в затвора, въпреки че е оплетена в куп далавери - последната покрай Б. Тапи! А има нахалството да иска да въдворява световен ред! Нахалството на богатите няма измерение!