АБВ отправи ултиматум за обща лява кандидатура за президент

Заместник-председателят на партията Ивайло Калфин посочи, че АБВ ще мисли свои варианти, ако до края на месеца не се договорят с БСП.

Обратно в новината

Коментари - АБВ отправи ултиматум за обща лява кандидатура за президент | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

83 ХИЛ. ДУШИ, ОФИЦИАЛНО АБВ - 4 - 5 ХИЛ. ДУШИ МАКСИМУМ, СДНА ПАРТИЯ ЩОМ ПАДНЕ ПОД 150 000 Х. В РАЗМЕРИ КАТО БГ. Е ВСИЧКО ЗА СМЯНА АТАКА ПОД 1%, УСПЕХ ЗА БРОЕЩИТЕ БЮЛЕТИНИ

соцялния президент да каже откаде намери 7 милиона и купи хотел на синъ си

можели някои да ми обясни на левите ,кое им е лявото , и какво ляво са направили

пикаещият в шадравани, заедно с убиеца на архари и баща на "успешният хотелиер" със зъби и нокти драпат да са в президентството със свой човек, защото имат да плащат за взети и изхарчени вече ангажименти към Русия! Готови са на всичко!

Поставила мишката ултиматум на кравата, кой ще командва в обора!

на наш Гоци от Сирещник, помиярчето Калфин ултиматуми разпраща.. хаха; И какво му е "лявото" на олигархското АБВ?

""Искаме държавните предприятия да започнат да се управляват изцяло на пазарен принцип, да са адекватни на конкурентната среда и да носят печалба на принципала си." Има един много ефикасен начин това да се случи! Не се правете, че не го знаете или не вярвате в предимствата му, когато наистина се приложи! Всичко, което е некадърно и неспособно, а НЕ САМО ВЯРНО(както е сега) ще бъде поставено където му е мястото! На бунището! А рецептата е ясна! ЛУСТРАЦИЯ И ДЕКОМУНИЗАЦИЯ ПО ПОЛСКИЯ МОДЕЛ 1: 1!

Не че нещо, ама от как съществува това недоносче АБВ, само слушам за ултиматуми.

ние в Пресцентъра на Партията също искаме да се спре унищожаването и източването на публичния ресурс, неговото разпродаване и разпиляване. Обещаваме като дойдем на власт, както неведнъж сме правили, много бързо да канализираме всички финансови средства да заработят изключително в полза на Партията и на българия.

Някой може ли да ми обясни каква е разликата в политиките на ГЕРБ и БСП.

Нещо набързо: 1 - Членство в НАТО. (Разкрачен стоеж. Унищожена армия.) 2 - Членство в ЕС. (Отказ от собствена икономика. Трупане на дългове от корупция, заеми и европейски присъди.) 3 - Плосък нисък данък 10%. (Износ зад граница на национален капитал.) 4 - Защита на корупцията по високите етажи на властта. (Организирана престъпност на управленско ниво.)

Ренегатите и предателите с ултиматум за СОЦИАЛЕЛЕН ПРЕЗИДЕНТ. Кокала и облагодетелстване чрез властта.

Корнелия Нинова и Илияна Йотова няма да могат да разчитат на гласове извън твърдото БСП-арско ядро, което не е голямо! Дано разумът в левите партии надделее над партийните мераци и да издигнат лице, за което да могат да се обедият всички лявоориентирани! Надеждата за такъв изход, обаче, е почти нулева! За това отново ще изгубят поредните избори! Аз съм ляво мислещ, но в последните 10 години т. нар. "леви" политици толкова се оляха, че трябва да стане чудо, за да гласувам за тях. А чудеса рядко се случват!

Ще гласувам за президент издигнат от БСП и сие, когато го видя да кара лада, да изпраща децата си в Русия да учат и да работят, да си купуват банани само на нова година, да не влизат в църква и.......

Ти видял ли си какви коли се карат в Москва?

Корнелий

В случая не е важно какви коли се 'карат' в Москва, а какви се произвеждат в Россия.

Sm3hurk0

политиците Ви лъжат и карадат законно, а Вие даже ще ходите да гласувате за тях.... Не мога да Ви разбера.... Гледат да си оправят родата до 9-то коляно, докато са на власт... Събуди се народе !

Костадин Паскалев бива, но Корнелия Нинова - за нея няма да гласуват дори привържениците на БСП.

като стане пак президент Гоцето колко още хотела ще открадне? Да, направил го с заеми. А с какво плаща заемите? Не сам фен на Цветанов, но го разпънаха за шест апартамента. А един хотел колко стаи има, колко апартаменти, колго бани, мобилировка, ресторанти, сладкарници, зали? Че е богат - богат е Гоцето, но кой му даде парите? Социален президент - ха-ха-ха. Пак ли така ще го представят.

Що не издигнете Филип Боков? Сестра му кандидат за ООН, той за БГ президент..кво? Имат хубави биографии - баща убиец, агенти на ДС и КГБ, децата им са крадци на коли....идеални са!:)

Филип Боков е дипломат от кариерата и е свестен човек. През 2012 г. бях с откраднати документи в Словения и се наложи да си извадя пасаван от консулството. Боков го виждах за първи път в живота си и този човек направи и невъзможното в петък следобед, за да ми изкара пасаван и да се прибера навреме в БГ. В други посолства и консулства рядко се среща подобно човешко отношение. Така че много моля форумните плюнчовци да не плюете Филип Боков, той заслужава да бъде посланик много повече от разни пенсионирани и компроментирани БГ политици.

"Мислете за мен като за Президент!"

искаме държавните предприятия да се управляват на нацяло пазарен принцип???? ми нали вие измислихте плановата икономика , и заклеймихте пазарният принцип като най голямото зло за човечеството??

калфин ти си змиски кокал ГОЦЕВИСТ САМОВЛюБЕН НО ПРЕДАТЕЛ - изпята песен. А на самовлюбените май недоразумението Плевню е добъ Абе кой е малоумен да гласува за Плевнята, гласувахме за Боко по точно за показаният от него ами сега кой ли ще бъде показаният УЧИТЕЛКАТА фАНДЪКОВА ИЛИ фискултурника а може и Фидоската

Между другото Калфин защо не е евродепутат?!?

противни хора станаха много нагли. Как е възможно К. Нинова, Ил. Йотова, М. Манолова и тям подобни да бъдат предлагани за президент? Или в тази престъпна и най-нагла партия е традиция селяндури/не селяни по произход имам предвид/да застават на най-високото. Примери има - Т.Живков, Г. Първанов. Хак ни е, като не се намери правителство и парламент да ги лустрира. Окончателно. Защото са вредни за България. И противни. Ама много противни.

Така е! Само не мога да разбера, кои идиоти са ти сложили минуси.

Целия файтон хора от партийката ле са гласували или е решение на тоя мухльо на фотото и Гоце?

Нещата са прости и евтини-след,като президента има право на два мандата, трябва и при депутатите да е така.Там са се залежали едни плужеци, угоявате се по няколко мандата.Вън от НС!!!

Президента трябва да си тежи на мястото. Илияна и Корнелия са доста тежки, и стават за президенти. Паскалев е кльощав и нама шанс.

Е, те сега чак разбрах, защо БКП предложиха Делян Пеевски за ДАНС.

Руската агентура се договаря за общ президент ,така им е наредил Путин.

Първанов, Калфин, Румен Петков и всички останали в АБВ са ренегати. Татяна Дончева също. Борив, Цачева, Цветанов,Плевнелиев - също. От всички тях най хитър излезе най простия - Будю Тиквов Мутрев от с. Хераково , общ. Божурище. Той е човек с една трета биография (след 2001 г.), когато незнайно защо Бриго Аспарухов го пробута на Царя за гл. секретар на МВР. За 15 години Тиквов успя да опростачи над 1 млн. българи които ще гласуват за него или за други мутри като него до живот. Тиквов ще спечели президентските избори от раз. Това може да не случи само ако против него има кандидати с имена Маджо, Пашата или единия от Маргините. И тримата са му били началници, ще го разколачат. Против Мутрев не могат да играят по късните му побратими - Очите, Галеви, Магарето, Кравата, Мазния. Будю може да загуби още на първия тур , ако срещу него се яви Жан Виденов. Последният също има недостатъци. Той в живота си не се е занимавал с наркотрафик, контрабанда, не е лъгал публично , че е каратист, не е бил пазач на паркинга на бай Миле и за разлика от Тиквата в речниковия му запас има повече от 15-20 думи. Грубите грешки на Виденов са , че той не бръснеше за кюстендилски сливи както Сорос, така и Ран. И те го свалиха от власт.

Името ти ми говори все едно обикновен паде.аст. От недоубитите си, които още са на власт - цели 72 години. И какво напротив имаш с. Хераково ? Ние, от там, сме повечето умни хора и добри българи. Не търпим тъмни изроди. Е, имаме, както е характерно за България и доста пияници, за да има равновесие и умните да растат по-бързо. А, ти, левчо, си смени чипа и преди всичко престъпната си партия.

Не е Бриго,а се казва Бригадир!В дипломата му от немската гимназия в Ловеч ясно и точно е записано: Бригадир Аспарухов.

Единственият проблем на тези е колко % ще вземат на парламентарни избори-заради субсидиите и бройките от " елита" им,които ще влязат в НС за да се лънгъркат на наш гръб!За президентските избори-единственият въпрос е кой ще бъде премиер след тях!

Най-доброто в президентските избори е референдума на Слави!

За мъртвец добро или нищо. Бог да ви прости на оня свят предатели долни.

Гоце и Калфата класически предатели.Използваха всичко от БСП .Уредиха си живота.Тръгнаха за келепир с Бойко ,но той не им пуска ,а сега ултиматоми.Една шепа хорица от АБВ и Калфата под немъдрото ръководство на Гоце се правят на велики. Писна ми от политически боклуци с дипломи.Време им е за политическото бунище.

НЕ ПРОСТО''ХОРА С ДИПЛОМИ'',А ''ХОРА С ПОДАРЕНИ И НЕЗАСЛУЖЕНИ ДИПЛОМИ'' ПОДАРЪКЪТ ИМ Е ОТ ДС И БКП

АБВ НЯМАТ МЯСТО В ПОЛИТИКАТАНА БЪЛГАРИЯ-ОТДАВНА СА ДОКАЗАЛИ СВОЯТА НЕКАДЪРНОСТ И ТОТАЛНО БЕЗХАБЕРИЕ.

Разбойническите. Руски партии ърябваше птдавна да са забранени, а лидерите им да са в затвора.

защо в затвора?? по добре в русия да си ги изпратим да видят и те хубаво!

Партии, които ходят да се отчитат в Маскава, нямат право да издигат кандидат за президент на Република България, която е лоялен член на НАТО и на ЕС!

А тези, дето чакат да им кажат от америчката ембасада какво да правят?!

А кои имат право-само одобрените от "съюзника" USA,ли?

нещастен червен боклук, трябваше да те няма, ама тъпите ни либерали са виновни. Бяхте напълнили гащите на 10-ти ноември, а Жельо и подобни нему се лигавиха с вас.

Само партии, които се отчитат на ул. Козяк имат право да управляват!

"БСП иска да се спре унищожаването и източването на публичния ресурс, неговото разпродаване и разпиляване, каза Драгомир Стойнев". Атеист съм, ноняма с кого друг да споделя възмущението си: Господи! Каква Върховна Наглост! Сигурно дори и Андрей Луканов, който "разпределяше порциите" сред номенклатурата, сигурно се почесва от неудобство в гроба! .

НЕ разбрахте ли, че тези, колкото и да са откраднали и да демонстрират благополучие, където и да са изпратили децата си - в престижни учебни заведения на Запад с част от заграбеното или измамите им, ТЕЗИ ВСЕ ПАК СИ ОСТАВАТ ОТЯВЛЕНИ ОЛИГОФРЕНИ И ИДИОТИ! Единственото ценно при тези, които ги крепи и им дава възможност да съшестяъуват е че имат необикновено умение да намират и още по-гооеми олигофрени, и че отлично знаят, че са пълни боклуци и нешастници и че нямат шанс как другояче да оцелеят и съществуват, ако не лъжат, мамят и грабят, докопали се до властта! Тези ако останат още някоя и друга година БЕЗ ДА СА НА ВЛАСТ И ДА ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ГРАБЯТ ОТ ПОДОБНИ ПОЗИЦИИ, ДОРИ И С ВСИЧКО, КОЕТО ОТКРАДНАХА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 25 ГОДИНИ, ДЕСЕТКИТЕ МИЛИАРДИ, ПАК ЩЕ ИЗЧЕЗНАТ, просто защото това са железните закони на еволюцията и природата, тези са много зловещи и отмиращи сенки от миналото, но с човешки вид и изглед.

Симатичен си ми, но трябва да ти кажа - ти и такива като теб е крайно време наистина да разберете и приемете простия факт и реалността, че тук в България се сблъскваме с най-отявлените видове и доказателства докъде изобщо може да стигне човешката деградация и падение (заедно с тези в Москва и подобни - Хитлер е пионерската организация на комунистическите диктсотри И ПОСТКОМУНИСТИЧЕСКИТЕ ИМ ОТРОЧЕТА И МЕКЕРЕТА...) ТОВА СА ОСОБЕН ВИД ЧОВЕКОПОДОБНИ, които изглеждат като човеци, като хора, вървят и говорят като хора, и уж живеят - ПРЕЗ ПОВЕЧЕТО ВРЕМЕ НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА - като хора, НО НЕ СА ХОРА, НЕ СА ТОЧНО ХОРА...бих ги нарекъл след много уговорки ЧОВЕКОПОДОБНИ, с известни питеснения и извинения към чосекоподобните. (между другото ако човек познва и изучава комунистическата история и психология това там те не го и отичат де факто, просто хо представят по по-приемлив и даже втзвипен начин - "НЕ ЧОВЕК, А ЖЕЛЯЗО! НЕ, КОМУНИСТ!" Иди за генетичната им обремененост и пр...както разъждаваше един известен капут от тези, който в самодоволството си (понеже бяха още на власт тодава) изпадна в откровения...Мисля, че беше онзи фетишист, който си пада по униформи и ходеше пиян в Съдебната палата за да закача полицайките и бе начело на лумпените-тролове на тези в нета...

Каза потомственият комунист.

''БСП иска да се спре унищожаването и източването на публичния ресурс, неговото разпродаване и разпиляване'' .Логично е , този който е започнал , той и за го спре , да не вярваш.Бутнете Бацето в панделата , друго ми не требе.

Аз искам и Цв Цв да му прави компания!

Логично.

На кого ще поставяш ултиматум бе, тюфлек? Нали веднъж се пробва за Президент, та Ламбо още съжалява за случката! Ти и Гоце власт няма да видите, и това трябва да ви е пределно ясно! С един файтон поддръжници тръгнали ултиматуми да поставят!? Айде у левоооо!

- Демагози !

А ако изберем ляв Президент Мутрата ще подаде ли оставка?

Тия другарчета от АБВ са доста нагли-ултиматуми ще поставят.Нали се отцепиха,уж като по-добрия вариант,сега какво пак скимтят пред БСП. Да ходят да се сдружават и да поставят ултиматуми на дружките си,с които сега управляват.

БСП-то има един симпатичен човек, който може да спечели повече гласове, и той се нарича Мая Манолова. Ако се кандидатира Корнелия Нинова, за нея ще гласуват само явни БСП-ари, т.е., няма шанс. Ще е интересно обаче, дали може някой друг да предложи Мая Манолова. Тя все пак като Омбудсман събира доста народна симпатия. А е и харизматична, за разлика от Корнелия Нинова и Илияна Йотова.

доста яйца летяха към нея докато управляваше

Г-жа Аферата Костинброд!?! Не е ли доста нагло?

И аз се чудя защо след като откриха 400 000 годни за манипулиране на изборите бюлетини, Цвъки още не е в затвора?

пропускаш задължителните контролни прегледи при психиатър? М.М. - симпатична. Много са ти ниски критериите.

беснещ червен б-к да е симпатична? Майко мила, колко са ти ниски критериите!

АБВ е файтон партия.

Срещнал заекът лъва и решил да му се надуе у покаже мускули, и го предупредил, че ако лъвът не прави точно това, което иска и ще поиска заекът, ... ЗАЕКЪТ МНОООГО ЩАЛ ДА МИСЛИ ПРЕЗ СЛЕДВАЩИЯ МЕСЕЦ И ЛЪВЪТ ЯВНО ТРЯБВА МНОГО ДА Е УПЛАШЕН:) Та така и при тези нефелници и мизерници, руски мекерета и национални предатели, с каквито традиционно бъква в българската политика и управления от почти 100 години, и които непрекъснато грабят и лъжат и дерибействат на гърба на заблудените българи!

Голям келепир и от вас инферноаналните слуги на Фердинанд сакс кобургота. Сакскобургота е изконната фамилия на Английските наглосакски крале . Ти не си инфо а си инферноанален долен ляв педал на водно колело. Колело

Аз нямам, никога не съм имал и не мога да имам нещо общо с Лайното и дърт мошеник Симеон - Сбъркания Чип (по братовчед му, от когото много дълги години този е врънкал пари, както се разбра от изтекли записи на италианските служби). Но забавного е как не се сдържа да си покажеш и да ти лусне червеното дупе, руско мекере:) А да не говорим, че и той, и Симеон е руско ДС-КГБ мекере и храненик, и точно тези измекяри навремето го докараха в Бъглария, за да запазят властта и откраднатото, но понеже са много големи конспиратори, и затова няма човек в България, който да не го знае...

Ивайло Калфин се надява на споразумение между Бойко Борисов и Корнелия Нинова за издигане на неговата кандидатура за президент на България.

-Найважното е да сме верни на Путин за да не ни спре издръжката.Иначе как ще купя жилище на дъщеря ми в Белгия?

Дреме му на Путин за простаците в България.

Гоце ще му каже как се получават подаръци апартаменти и после как се унищожават журналисти. И Серегея ще удари едно рамо за работа после.

И България да стане "нормална държава" - управляващата върхушка само от евреи. Калфин е най-подходящ...етнически. Бокова затова е в ЮНЕСКО а сега я гласят за ООН. Яков-Станишев затова е главата на ПЕС. България беше само трамплинът...защото в Украйна гъмжи от идиши. Коломойски е глава на Европейският еврейски съвет...заседава в същата сграда на ЕС. Там секретарка му е Тони Фармата. Както виждаш, частната партия АБВ на евреина от 200 годинив България, по негови думи, Емил Кало е на правилният път. Така ще спре и българската шуробаджанащина.

Бокова е кандидат на Русия. Не съм чул някой от България да я подкрепя. Говоря за политици.

Надай се коньо за зелена трева!

ОК, за информация на всички коментиращи. Не използвайте думата ГЕЙ. Превърнала се е в обида и ДИР не публикуват коментари с дума ГЕЙ. Изчакайте до измислянето на нова дума за хората като травестити но без ъпгрейда. дано всичко е ОК сега. Травестит не е обида, нали?

Искаш да разводниш и отклониш темата и да компроментираш дискусията, ама нещо не ти (ви) се получава повече ли?

не. Въобще дори. В коментарите ми имаше препратка към проекта на Георгий Станишев за Карадере когато брат му беше министър председател. Употребих и културната, толерантна, необидна дума ГЕЙ, но коментарът беше скрит за цинизми. Гей вече е обидна дума, налага се да изчакаме до измислянето на нова дума. може би еврогей.

За по-внимателния и непредубеден наблюдател не може да не направи впечатление една много ясно очертата закономерност в поведението на руските мекерета и капии в България, които са се добрали и са инсталирани на високи позиции в държавага и партията. Първото нещо, което те правят, когато се доберат до висок пост е ... ДА СЕ ВРЕКАТ ПУБЛИЧНО ВЪВ ВЯРНОСТ КЪМ МОСКВА И ЗАЩИТА НА РУСКИТЕ, РЕСП. ПРОТИВ ВЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ, тоест на руската диктатура и доктатури, и олигарсите им. Не знам дали защото са притискани, дали е от страх, аз си мислч, че по-скоро е традиция, неписано оравило при тези преди всички, плюс останалите неща. Така бе и при Първанон, когато всички знаем как - с лъжи и измами (откровено и последователно отбягваше въпроса дали е бил доносник на ДА и категорично отричаше, докато се намърда на поста и след това доволно и нагло призна, като добави, че ... СЕ БИЛ ГОРРДЕЕЛ!! Аз на това му казвам дебелак и дебил - значи много се гордеел с това, И НА ЖИВОТ И НА СМЪРТО ГО КРИЕШЕ!!! А простата истина е, че нямаше да бъде избран дори и от овцете, които гласуваха за него, ако те знаеха, че е бил доносник!) Така стана и при марионетката на Доган и руския гражданин СерГей, Олигарски.

"Руски гъзомийници от цяла България(БСП,АБВ,Атака и пр.) - съединявайте се!

Не виждам никакво основание да се гласува след като познаваме политиките на абсолютно всички, видяхме им цирковете и най-вече няма вариант ГЕРБ да не спечели. Чиста загуба на време, ресурс, пари. Омръзна ми да ме занимават с глупости, а проблемите са толкова много в държавата, че по никакъв начин никой не показа, че иска да ги реши. Отчайващо положение!