Политически дебат в Германия след трагедията в Мюнхен

В Германия беше даден старт на политически дебат за това как трагедии като тази в Мюнхен да се избягват в бъдеще.

Обратно в новината

Коментари - Политически дебат в Германия след трагедията в Мюнхен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДобреИнтегрираният Швейцарски футболист Джердан Шакири заяви, че ще играе за Косово, ако му предложат ролята на капитан. # Какво ще стане ако му предложат от отбора на Ислямска държава ролята на генерал ?

Я пак... Кой превърна държавите им в бунища? И кой ги засили към Европа с помоща на една кукла на конци? . "16 ( нерегистриран ) 25.07.2016 16:14 . ох недей ше ме разплачеш-превърнаха държавиие си в бунища и вместо да си ги оправят..тръгнаха и другите да разсипят-вместо да си оправят собствените-все пак почти всички са млади здрави мъже..

Какъв бундесфер, що за глупост вече е необходимо силното лекарство наречено SS!

................................................!!!

Германия е новата ислямска държава в Европа!

Време е за немските огнехвъргачки за изпепеляване на тези изроди, като в близкото минало!!!

Меркел и да я махнат истио К.Р. Ония ми ти джигити вече кръстосват цяла Европа. По добре да се фанат и да затрият ИДИЛ за някой месец и да се спира с тоя панаир в Сирия, че после еднопосочен билет за всички гости в момента пребиваващи в ЕС

А след дебата да чакаме ли гей-парад, дали германките пак ще раздават цветя на мигрантите и ще ги прегръщат... Интересно, каква ще е "културната" програма, с какво ще изненадват за пореден път европейската толерантна и нестрахуваща се общественост?

Абе, лельо Маркел, още ли ще умувате какво да правите с тези ислямски червеи? Един е изходът и рано-или-късно ще го намерите: вън, силен ритник и обратно там, откъдето са плъзнали. Ако не, ще има нови и нови удари, като тези досега. Разберете, че тези изроди не подлежат на никаква ингеграция, нито някога ще искат да се трудят. А ще сеят заразата на тежкия ислям.

меркел щяла да внеса предложение,да не се сервира свинско месо по заведенията и ресторантите...да не провокират пришълците....тая или е луда или зомбирана...

Нека, така ще и забранят на бабата да влиза в ресторант защото е мръсна болшевишка свиня!!!

МАХНЕТЕ МЕРКЕЛ И ВСИЧКО ЩЕ СИ ДОЙДЕ НА МЯСТОТО

дебатирайте, драги германци, докато онези изрози е...ат жените ви, убиват децата ви, протестират за още и още джамии и бурки. Побъркахте ли се? Опомнете се.

какви дебати , какви оръжия, каква армия могат да спрат отчаян от живота човек който е загубил дома си, родината се, близките си, попаднал да живее в страна, в която дори и да намери работа за да съществува ВИНАГИ ЩЕ СЕ ЧУВСТВА ВТОРА КЛАСА ЧОВЕК , защото на цивилизования свят не му липсват образованите и интелигентните, липсват им хора за черната нископлатена работа - това са съвременните роби. Естествения човешки стремеж към свобода ще води или до психически отклонения, или безумни религиозни саможертви!!! СВЕТЪТ СЕ НУЖДАЕ ОТ РЕД И СВОБОДА ЗА ВСЕКИ ЧОВЕК КЪДЕТО И ДА Е РОДЕН ДА МОЖЕ ДА СЕ ТРУДИ И ДА ПРЕЖИВЕЕ БЕЗ ДА СЕ НАЛАГА ДА СТАВА НА НЯКОЯ ДЪРЖАВА РОБ1

ох недей ше ме разплачеш-превърнаха държавиие си в бунища и вместо да си ги оправят..тръгнаха и другите да разсипят-вместо да си оправят собствените-все пак почти всички са млади здрави мъже..

Докато умните се наумуват, лудите се налудуват, е казал народа! В германсия случай, докато политиците се надебатират, няма да са останали германци за убиване и ще трябва да се измислят закони за местното население състоящо се от Сирийци, Авганистанци и Пакистанци с "лек" примес от Африканци !

Какви дебати с инициаторите на цялото бедствие? Докато това правителство и най-вече Меркел-куклата на конци, са на свобода и живи, промяна няма да има. Те защитават чужд интерес и са приклещени. Точно както нашите. Така че остава линчуване от други германци. Друго не виждам.

Да дебатират умно, защото ако не вземат мерки на следващите дебати ще се появят формирования с малко по-радикални възгледи за решаване на въпроса и може да им се смени политическата конфигурация, а не е като да не са го гледали тоя филм у тях...

Леле тия са по-зле и от французите, ония поне освиркаха и ругаха Оланд на помена, а тия решават как да избегнат, това което не могат, без да премахнат виновника за това нашествие.

"Не знаем дали този мъж е планирал просто да се самоубие, или е възнамерявал да убие и други", каза министър Херман"-- почва да ме е яд на германците, че се правят на такива глупаци!...

Бреййййй,германските министри публично задават въпроса : Как може психясал да се снабди с оръжие? . А у нас, всеки боклук и престъпник има оръжие ,и го използва дори срещу полицаи , и ....няма реакция на министрите ни ???!!!! Какво е това ????

Германистан щял да се промени! Ха дано, ама на дали! Много "лоясаха" пустите му дойчовци. Трудно ще наденат "каските" отново!

Урсула фон дер Лайен - какво обяснява тази жена, просто не мога да разбера, радикализирани чужденци всеки ден убиват хора

Дебатирайте си докато избиват народа ви. Тъпаци!

Полицията не си върши работата и прикрива масови сексуални посегателства няколко седмици. Народа е колен, избиван и газен от гнусни ислямисти. Политиците прибират гнусни ислямистки отрепки с милиони. Затова дайте да забраним на народа да се зашитава!

Министърът на немските вътрешни работи...

не виждате главната причина - допуснахте в подредената си държава едни боклуци, изостанали с векове, проповядващи и изповядващи отвратителна религия, дърпаща човечеството и главно жените много, много назад? Съсипахте Германия от страх да не ви кажат, че сте нацисти.

someone

а нашите жени стока ли са - гърди, задници, кореми, бедра - всичко се навира в очите на чужди мъже, въсака втора проститутка или търси мъж за пари, не за деца и семеиство по любов?

Ами що ли не почнеш да избиваш и ти всички които ни са опаковани по вкуса ти или не вярват в онзи на който ти си верен до смърт!?

Буквално преди минути - "сирийски бежанец, кандидат за убежище" закла жена и рани други двама в немския град Reutlingen. Според полицията - същия този изрод и ДРУГ ПЪТ е имал провинения. И що стои още в Германия ??? Има вече снимки как е задържан и един полицай го притиска с крак на земята. Сигурно ще съдят полицая за насилие.

Даже имал молба за немско гражданство.

Мюсюлманите водят в Европа типична партизанска война. За разлика от предишните подобни войни те се водят на територия не принадлежаща на партизаните.

та на въпроса: колко жертви ни струва вашето освобождение, а иво пролопиерв?

Ей, баба Меркел такива бели ни докара.. Гадост!!! Тъфу!

Мюнхен беше тероризиран от полицията, а не от убиеца. Един убиец, продукт на немското училище, чувствайки се много германец, застреля с пистолет 9 съученици и се самоуби. Трупа му бе намерен минути след това. Полицията използва ситуацията и тероризира цял Мюнхен, държейки населението под домашен арест, плашейки го цяла нощ с група от 4 терориста с автомати, терористична организация и какво ли не. И както се вижда политиците продължават да всяват терор.

stigam do vav zakliu4enieto 4i vav balgaria vsi4ki sti nehomanni i gnusni 4uvekumrastzi....az sam altroizka,i ni me draznat miusulmanite.....dobre e 4e vav bg ima siriski 4ozhdenzi.

нов бисер,а. подържаш настроението на всички ни. не спираи. чакаме следващия.

Нека позная - понеже си уж в Германия и затова нямаш кирилица, понеже софтуера се влияе от географското положение ? Въпреки, че кирилица имаше дори на старите немски телефони със Симбиян.

Пардон, старите нокийки.

стУдентка, а не стОдентка, нещастнице тъпа.

Докато тия си дебатират, в Ротлинген някъв развъртял мачете. Освен да променят законодателството и да забранят употребата на вилици и кухненски ножове в Германия.

"Мъж с мачете уби жена в Германия, съобщава АП. Инцидентът е станал в град Ройтлинген, провинция Баден-Вюртерберг. Други двама са ранени. Нападателят е задържан. " Ами това е от днес. Вместо да сложат на място мангалите могат да вземат да забранят продажби и на ножове за хляб! Докога ще ни правят на луди?

Само дебати и приказки. Има само един вариант да се спре всичко това и той е так където са на всякъде терористичните организации по света да бъдат избити до крак- Сирия, Ирак, Либия, Афганистан, Нигерия, Судан и прочие.

Министър на отбраната в Германия-жена, в България на полицията-жена и т.н.Аман вече от тези политически назначения.Хайде, вече стига с тези комични представления и на такива постове да бъдат назначавани хора, които разбират от работата си и могат да имат самите те собствено компетентно мнение по проблемите на ведомството им, а не други да им казват, какво да правят.В края на краищата,това се заплаща с живот на хора

В Норвегия също, като секретарят на НАТО никога не е работила каквато и да е била обикновенна работа- млада жена.

someone

чудно ми е ако вашия син 8 години беше торможен ежедневно в германско училище от турски/арабски ученици дали нямаше поне малко да му съчувствате - но щом е чужд син на мнозинството не им пука - точно от такова непукане утре вашия син може да го застрелят.

Вашия син защо не си намери истиско немско училище, в което учат отколешни германци? Или беше пратен в това училище да не би случайно да го объркат с германчетата?

Знаеш ли колко тормоз понасят германските ученици от съученици мюсюлмани? Изобщо не можеш да си представиш. Тези хора ако искат да живеят в Европа и да възприемат цивилизованите порядки трябва да бъдат покръстени и да скъсат окончателно с престъпната си религия. Но Европа не ги покръства, а им строи джамии и ги хрантути без да работят, защото Европа НЕ Е ВЕЧЕ ХРИСТИЯНСКА, ЕВРОПА СЕ ОТВЪРНА ОТ ХРИСТА И СЕ КЛАНЯ НА МАМОНА. Затова Европа ще бъде предадена на разорение и унищожение от друговерци. Такава е участта на всички богоотстъпници и богоборци.