Убиецът в Мюнхен вероятно примамил жертвите си чрез Фейсбук

Авторът на масовото убийство в Мюнхен най-вероятно е примамил жертвите си, като е хакнал акаунт във Фейсбук и ги е поканил да посетят заведение на Макдоналдс.

Обратно в новината

Коментари - Убиецът в Мюнхен вероятно примамил жертвите си чрез Фейсбук | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може в 21 век различни религии и най-вече култури да живеят на една територия. Бог/Аллах/ ни е разделил, ние зорлем се събираме.......................

Бог е един. Религиите разделят хората, а духовността ги обединява. Бог всички ни е направил равни. Но едни еврейски дрисльовци нещо страдат от синдрома на "богоизбрания народ"

Проверява се дали е възможно да е приел християнството... Що, от шиит не става ли сунит? Утре сигурно ще кажат, че жертвите са си виновни, не са си сменили религията на време...

Аз за 2 порции картофки и една мелба какви неща правя ...

Била пострадала и българка! Каква българка, това е чиста циганка, отишла в мола да краде! Но в тарапаната и подложили крак и тя се строполила и си счупила ръката. Циганска работа. Те в такава обстановка на масова паника се чувстват най-добре. Кражбите стават най-лесно.

Има начин да се отърват от тази чума , но не искат ! Как може да се разкрият мислите на такива самотни "вълци" , няма такива - освен близките роднини на тези , приятели и други , които са до тях. Нека не забравяме , че резаците си получават техното от софрата на европейските данъкоплатци и си живеят в техните затворени общества , в които проникването е трудно , освен ако не възприемеш тяхната религия и идеали . ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕРИ НАЧИН ТАЗИ ЗАТВОРЕНА КЛЕТКА ДА БЪДЕ ДЕАКТИВИРАНА ОТВЪТРЕ СЪС СЪЗДАВАНЕТО НА СТРАХ ОТ ВЪЗМЕЗДИЕ. КАК ЛИ ? КАТО ТЕЗИ СЪЩИТЕ , КОИТО ПРИКРИВАТ И СЕ КЕФЯТ В СОЦИАЛНИТЕ МЕДИИ /като Туитър, Фейсбук и др./ НА ЧОВЕШКОТО НЕЩАСТИЕ ОТ ТЕХНИТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ НЕ БЪДАТ ЖАЛЕНИ НАРАВНО С ТЕРОРИСТИТЕ ! НА ВСЕКИ УБИТ ЕВРОПЕЕЦ ОТ ИСЛЯМИСТИ - ЕКСТРАДИЦИЯ НА ВСИЧКИТЕ МУ БЛИЗКИ ДО КРАК, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПРИЯТЕЛСКИЯ ИМ КРЪГ ! ДА ХОДЯТ ТАМ , ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИ !!! ИНАЧЕ ЕВРОПА ЩЕ ХРАНТУТИ УБИЙЦИТЕ СИ И ЩЕ СЕ ХРАНИ С ТЯХ НА ЕДНА МАСА...МАЛОУМИЕ Е ТОВА !

дори е меко" наказанието да бъдет авърнати, само. Трябва да бъдат съдени с най-тежка присъда, ако не бъде върнато убийсътвото като мярка, то да бъдат оставени живи но осакатявани, например с извадени очи, отрязани ръце и върнати на близките им. И тогава екстрадирани. просто не може за умишлено убиване да останеш жив. то така всеки се чувства спокоен, а трябв да има страх, иначе не става, не сме дорасли до такова съзнание, ...

"Министърът подчерта, че 18-годишният нападател Давид Али Сонболи вероятно е бил в миналото жертва на тормоз от свои връстници." Не бе министъра , той си е просто циган и това си е заложено в него както и при всички цигани - бежанци просто очаквайте очакваното

someone

с толкова злоба и простотия в коментарите още дълго българия ще е наи-бедна/изостанала в ес. не очаквах чак такава злорада диващина.

Ако не сме ние евреите да им го кажем и покажем, няма кой.

Вероятно ли? Съсигутност.

Мръсните брадати чалми, които се втурнаха да възхваляват "войника на Ислямска държава" се вкараха във смъртен грях. Защото се оказва, че са възхвалили един шиит, който на всичко отгоре май е приел и християнството...Каква ли участ ги чака? Изгаряне живи в метална клетка, или по-експедитивното и безболезнено обезглавяване, може би?

Ти сериозно ли мислиш, че е прие християнството? Вече на всички е ясно, че това е ход за заблуда на пробуждащите се германци и европейци.

Следващият подобен случай ще е заради сборище на покемони.

Обещал безплатно ядене на корем и кой пристигнал? Паразитите разбира се - албанци и турци. Германците са хора с дойстонство и затова не са отишли. А пък тарикатите се набутали в капана. Някак си не мога да съжалявам за тях.

Пълна дезинформация на немската полиция! Това си е чист терористичен акт, извършен от радикализиран ислямист. От къде е взел пистолета???

там заедно с чипса ти дават и пистолет не знаеп ли?

someone

не знам защо никои не си зададе въпроса това момче как се е чувствало 8 години подложено на ежедневен тормоз от съученици расисти/злобари? които няма съчувствие пожелавам детето му да го тормозят в училище.

Както се чувствам аз . Дошъл от някъде си и аз да се съобразявам с него . Щом не можеш да живееш като нас по нашите правила и закони продължавай и не спирай махай се

Каквото пожелаваш на другите да ти се връща тройно !

Това е някакво хлапе...

Именно ! Невъзможно е да избие толкова народ !

В сирия учат такива, които са на половината на годините му, да режат глави.

Стига с тези жертви от Мюнхен, каквото повикали това се обадило. Не стига че Германия и Послушното кученце не Обонго баба Меркел съсипаха Европа, ами търсят и съчувствие. Когато убиваха в Либия и къде ли не невинни, пляскаха, сега сълзи ронят.Ами да поплачат.... В България толкова загиват само от катастрофи за половин ден. Защо не плачете за жертвите в Афганистан!!!!! Е, опротивя ми това лицемерие !!!!

след 10 години роско-поско и бб няма да ги има ,което означава че всички сме загинали. Молете се за дълъг живот на бащицата великия вожд и прочее ББ !!!!!!

след 10-15 години ви обещавам изобилие на атентати и у нас и на балканите, защото ще се случат следните неща: влиянието на соца ще изчезне напълно властта ше бъде напълно в ръцете на двете поколение на демокрацията и прехода и на западните колонизатори хората масово ше бъдат озлобени защото ще са го ограбвани, прецаквали насилвали, лъгали, увоолнявали много пъти ше има много безработни, безпросветни, осакатени * ше има много хора от запада .... така че си купуваите големи телевизори за да гледате и ходете с бронирани жилетки на пазар и на работа (може и да ви помогне! ... ха ха ха да живее омразата и лакомията вмесени от запада на балканите!!!

примамил ги с кока-кола макдоналдс със картоф и бонбони. Велико, направо да паднеш от коня.Добре ли сте примамил ги чрез фейсбук . Макдоналдс медал ще му дадат посмъртно , за фейса да не говорим-безплатно погребение може би>!

Цялата тази поредна касапница и дезинформационната мъгла около нея са част от плана на Новия Световен Ред за съсипване на Европа и тотално поробване и заличаване на бялата раса. МНОГО ИНТЕРЕСНА статия за методите за дезинформация и майнд-контрол четете във "Final Battle For America Begins, But Outcome Remains Uncertain".

Човек, и добре да живее, може да откачи. Ти вървиш на там.

Това момче най вероятно е от жертвите, но според мен след като не са заловили стрелците, са проверили жертвите за да кажат, че някоя от тях е извършител.Немците трябва много да са изпростяли за да се вържат на тези лъжи. 1.Стребла в мол, като очевидците казват ,че стрелецът е с пушка!Полицията каза, че е стрелял с пистолет! 2.Стрелба пред МакДонълдс! 3.Информация за стрелби на още няколко места в града!Полицията казва,че ги бил поканил в макдонълдс! 4.Шефът на полицията казва, че това е терористичен акт!На другият ден казва ,че не е! 5.Целият град е блокиран, изкарани са над 3000 полицаи, като на помощ идва и армията!Представете си ако бяха 10 стрелци! 6.Полицията пуска съобщение да не се публикуват видеозаписи от стрелбите а да се дават на тях , тъй като можело да помогнат на раследването!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!хахахахахахах, с една дума да не се разбере , че се е гърмяло на мнго места! Всеки може да си направи равносметка за себеси!

Това да си глупав от вътре ли идва или е партийно поръчение? :)

Защо да е глупав?Защото на теб ти изнася така,ли?Ти като си толкова умен хайде да ми обясниш как с един пистолет е успял да изпогърми толкова народ?И после защо непрекъснато твърдят,че се казва Давид и услужливо забравят Али?

този фейсбук и тъпите статуси разбъркват мислите на децата и те ссе мислят за велики

не бе, питай марк зукербърг ;)

оитайте се защо поредния пуч от негърското посолство не успя, О варващи в лъжите на пресата на обама. кажете ми с факри, какво построи негъра, който дори има смелостта с еврейските хайко мааси да ни заплашват! окей. урокът, който следва е за социалистите и нхайко маас! Аз може да не съм за но съм Справедлив, колкото да го отричат медиите на социалистите и зеленоте!

Чети си шибания коран в ислямските държави ,там къдеторазрушихте ххристиянските храмове , там където масово избиването християни

оокей, нека да се разберем по модерному: има ли в Корана второ пришествие. има. има ли в корана втори спасител - има, и защо ме отричате, о, вярваши в сатаната sybilн а евреите?

Виждате ли какво са Моите Думи за неверниците: спам. нима ви мязам на човек, който продава хапчета на фармацевтиката #на лудите социалисти и педсрастите? о не вярвайте на хайко и неговата цензура, социалистите и зелените са Неверници

Убийството в Мюнхен е по почерк на Идил и е толкова грозно и пошло политици и правителствени институции да лъжат и да си смучат лъжи и заблуди за света и собствения народ.Този е поредната ислямска жертва с промит мозък ,на който са му обещани от Идил ''благата на рая'' ако убива ''неверници''....Как не ги е срам и Меркел и полицията да лъжат хората и да си съчиняват небивалици....Как да живеем мирно в този свят като институциите и тези,които трябва да внасят сигурност лъжат и покриват гангстери и масовои убиици...

Какъв идил като тоя е шиит? Айде стига с тези глупости. Идилците побързаха да изразят радостта си и станаха за смях. Застреляните са няколко косовари и турци. Сунити. В традициите на тия австралопитеци е да се избиват помежду си. Просто не трябва да бъдат пускани в европа. По никакъв повод.

Хорица наивни, тоя пич от снимката, освн с "резаната си карабина" с друго не би могъл да стреля, дори да завърши "Уест пойнт" с отличие.

Не е трудно да улучиш, когато стреляш в тълпа. Ако е бил добър стрелец, жертвите биха били много повече.

Вие мили хора, знаете ли нещо за светата инквизиция? За безчинствата на християтните от преди 600 години? Просто исляма е по-млада религия и леко изостанал с 600 години. Историята се повтаря, нищо ново. Коментарът ми очевидно няма общо с новината, но за това пък има много общо с коментарите под нея...

безчинствата на "християните", не са на масата която се води християни, а на същата сатанинска пирамида, която сътворява всички тези свинщини под различни етикети до ден днешен.

Ти изобщо знаеш ли какво означава християнин??? Последовател на Христос. Според Библейското учение Христос е проповядвал любов към Бог и грижа за ближният. Самият Той е дал живота си за хората, вместо да ги погуби. Следващият път като чуеш за християни се замисли дали са такива или някакви, които прикриват истинската си воняща от злини същност.

Абе, Дир, що не го баннете тоя идиот Покемон?

този, когото цензурата на отворено общество преследва, като малоумен обама, ли?

ердогане, застреляй лично цензурата си неграмотна по българските форуми и имаш подкрепата ми! хако мас да бъде пощаден. трябва ми за по-нататъшните ми експерименти с хора!

не може да ни се случи. Идват хора с друг манталитет, друга религия. Бих казал и други умствени възмоности. Чакайте - това поколение от тях помни мизерията в която са живяли, но второто поколение виждйки възможностите и живота на местните се озлобяват. За мен това е истината. А това, че ги мързи,че родителите не ги възпитават и не изискват от тях - не отчитат.

Депресиран,виден хакер (то тъй са хаква фейса),с Арсенал за "три дълги пушки",мисюлман-християно анти-социал националист,викащ "Алах Акбар.Аз съм Германец" и се самоубил малко по-нататъка,като изтрезнял от АМОКА и осъзнал какво е направил...малииииии

еврейската педераска цензура зарежда глока с изтрити ниомера от службите на евреите, които одкрепиха и фашисзма с парите си инфлационни, все на нещо трябва да се заложи, нали психо sybil?

someone

не разбирам това плюене против имигранти в германия - бил такъв, бил онакъв - ами 100, 000 българи какво правят в германия - не са ли имигранти? българите с какво са спецялни пред останалите?

жнители на европа са, освен това, неграмотната турска цензура са носители на нобела за мир, както обама - негъра, спонсориращ военните конфликти с парите на евреите. друго? пача?

Наше ти си много тъп , не ти си изключително тъп

24.07.2016 10:10 имам един честен въпрос към евреите на хапчет, които управляват европа предхитлерно. . Колко заложи сорос и ротшилд срещу европа? хайко мас колко има в сметката на евреин?

явно това заведение е по евтино - по-външния му вид личи и там ходят емигранти - шофьори, разносвачи и пр. Меркел сбърка като си помисли, че ще дойдат лекари, архитекти, юисти. Пълни глуости - видяхме ги как като овце нападаха границите ни. Според мен - този си е УБИЕЦ - не му пука кого ще убива - иска да убива, иска да се говори за него . Верно почти цял свят говори за него.

бил тормозен, бил германец. Хайде- де мюсюлманина си е винаги мюсюлманин. Турските сериали ми отвориха очите. Релегиозността им е невероятна за нас - християните Алах забранявал убийствата - - да, ама не. За най-малкото нещо се колят и убиват, поне опитват. Питам - защо не ходят в Саудитска Арабия - ами знаят си хората, знаят си релитията, знаят ч еняма да им е простено да си разиграват коня. Спр. ставащото в Турция. А Европа е толерантна - дава пари, жилища, храна и всичките им престъпления се опитва да оправдава, може би така оправдава лидерите си. Абе тази комунистка Меркел няма ли да се извини за всичките убийства и неприятности стоварила на народа си.

Сега забранете и Фейсбук. Демокрация в действие и пълна сила (или по-скоро безсилие?)

Тъпия фесбоклук отдавна трябваше да се забрани! Не го ползвам и нямам намерение . Само неоценени хора без самочувствие са вътре опитвайки се да се представят за нещо повече и да си украсяват нещастния живот!!!!!!!!!!!!

правилата са ви отменени, както казах! така както вие отменихте правата, евреи! ще ви съдя със страшния съд!

обръщение към нещастника хайко мас евреинът социалист: колко ти е часа?

Европа ще става все по уязвима от ненормалници. Повечето от тях (99%) са и ще бъдат всъщност европейци. Либералното лицемерие което се шири на длъж и нашир на стария континент няма да остане ненаказано. На всичкото отгоре така наречените "интерактивни социални мрежи", са върха на това лицемерие. Изкуственото налагане на правила от сорта "моята свобода започва там от където свършва твоята и завършва там където започва неговата" рано или късно ще претърпи крах. Първо малцина разбират това правило и второ то трябва да се усеща "вътре от човека". Истината е че второто всъщност много ни се иска да е така но изглежда не е. Светско-атеистична може да просъществува само ако лицемерието бъде сведено да минимум и "новите технологии" намалят влиянието си над нас давайки ни възможност отново да общуваме лице в лице. Ние трябва да усещаме физически човешкото общество ако искаме да запазим човешкото в себе си както и умението да общуваме и разбираме помежду си както трябва.

правилата във всички форуми са Отменени!