Мъж и жена са загинали при катастрофа с мотор

Мъж и жена са загинали след като са самокатастрофирали с мотор край Разлог.

Обратно в новината

Коментари - Мъж и жена са загинали при катастрофа с мотор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на мен ми прилича на случая с детето само блъснало се в колата на кмета. Та и този така - според "спящ спокойно". Карал си най-спокойно, с нормална скорост, ама на - не обладал мотора. И другите виновни - мясък, разлято масло, дупки. Ама ние живите участници в движението се движим в идеални условиая. Иначе , нямаше да остане жив участник в движението. Бог да прости и двамата.

Ам то повечето дето пишеме по форумите не сме от най-нормалните ама поне не даваме париза вестник който се прави от дърво.

Дайте малко и положителни новини. Сигурен съм, че в България, а и по света се случват и добри неща.

Попа,попа трябваше да пратят,а не кат.

За съжаление на ''щастливците'' писали преди мен, няма да можете да спите спокойно нощем, защото това момче не караше нощем в града и моторът му не беше шумен. Няма и да карате спкойно, защото караше внимателно, когато е сам, а с приятелката си изпреварваше по-внимателно от вас в колите. Няма и да се отървете от един хулиган, с каквито е пълно, а загубихме съвестен колега на пътя. Причини за загубата на контрол могат да бъдат: пясък, чакъл, камъни, дупки, изтекло масло от кочините, които се карат, антифриз, задрямал в колата си разбирач и други. Съжалявам, загубихме грешните хора.

Абе колко внимателно е карал си личи по резултата от карането - двама загинали! А ти пиши за спането колкото си щеш!

предполагам си даваш сметка, че по всичките изброени от теб причини по пътя са карали и други мотористи и автомобилисти. за тях не е било проблем да минат през пясък, дупки и масло. за тези това се оказа фатално. интересно и защо всички (без мотористите) мразят този вид шофьори по пътя ? освен да им пожелаем приятно пътуване по новата магистрала друго не се сещам. жалко за родителите им.

А предполагам,че и ти си даваш сметка,че преди него ,които са минали са били с леки коли?!Едно е с мотор,друго е с кола,която е на четири колела!Понякога и най-малкият камък преобръща каруцата,нали!?По пътя си вървиш и можеш да се спънеш от нищото.Така,че като не знаем точно какво се е случило,хайде да не бързаме с плювните!

че могат, -могат- да са такива причините. НО НЕ СА!

Защо ли не съм изненадана, че "журналиста" не понася забележки? И аз те обичам :)))))))

Забранете на тия донори да се движат по Цариградско със 150км/час и да вдигат шум като самолет. Не може да се спи от два месеца.

И по България също

И по Данаил Николаев е кошмар.

А колите може по Цариградско с толкова ? Или ?

Наскоро такъв моторист щеше да ме удари челно изпреварвайки насрещно/ за мен/ идваща колона в 2 лентов двупосочен път. Ако колата пред мен не беше минала крайно вдясно и аз не се бях дръпнал мигновено след нея, насрещноидващият мотор с над 130-40км/ч /+ мои 80 /щеше да ме удари челно и да съм покойник. Изобщо нямаше намерение да се прибере в неговото платно.Сигурно мотористът е с мисълта, че всички насрещно идващи трябва да му дават път за бясното му каране. Този каквото е търсил го е намерил. Жалко за жената, Бог да я прости невинната.

Бухал,радвай се ,че не те е срещнал некой селяндур с кола,каквито сте повечето,тогава челния в кърпа ти е вързан

добрите новини идват бързо тия дни !!! след видинското говедо още две такива зачезнаха към небитието и за радост не пострадаха невинни !!!!

им пожелавам да ги срещне такова говедо с мотор и да ги вземе на роги

Жалко е че някои хора не могат да намерят разликата между филм и реален живот и загиват нелепо.

тъкмо ще се спи вечер по-спокойно, един олигофрен по-малко. Иначе любимото на всички селянчета е да си купят нещо подобно, да му махнат ауспуха или да го пробият и да карат на първа и втора нощем в града с 80-140, а като ги спрът кат-аджии да обясняват, че това е 'спортна генерация' затова вдигала шум...

Адски ПРОСТ народ има!

Бог да ги прости ! Мале какви сте боклуци . Срам нямате ли бе това са хора не животни като вас

шЪ пусна сълза, че един тъпанар който не оставя хората да спят нощем и кара градско със 150 се е пребил. Направо настръхнах откъм гърба, голяма трагедия..

Ша пуснеш сълза ,като те срещне челно селяндур с твоя манталитет,тва ви е бъдещето на тъпанарите ,впрочем селото от където си е тихо,върни се там

Ами ТИ от кои си - от боклуците, или от животните?

Жалко за жената. Мъжагата си е намерил майстора (дървото).

мотор!!!!!!!!!!!!!!!!! каран от келеметор се нарича мотор!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Покупката на мотор да е придружена с декларация за дарение на органи,.

А на кола?

хванаха Покемона :-)

А защо е изгубил контрол - щото е карал като луд. За таква хич не ми е жал - каквото е търсил, това е намерил!

Катафалки на две колела.

Такава дума няма "самокатастрофа" някой си е излял чувствата

"самокатастрофирали" - Простотията трайно се насажда на всички нива.

За съжаление това е терминът, използван от КАТ от десетилетия, когато някой сам предизвика катастрофа, в която няма други участници.