Орбан приема мислите на Тръмп в областта на сигурността

Унгарският премиер Виктор Орбан заяви, че Европа трябва да възприеме предложенията на Доналд Тръмп, за да реши собствената си криза в областта на сигурността.

Обратно в новината

Коментари - Орбан приема мислите на Тръмп в областта на сигурността | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Орбан аз президент!!! Плевнелиев и Меркел да вървят в Ислямска държава!

Как може да се разкрият мислите на такива самотни "вълци" , няма такива - освен близките роднини на тези , приятели и други , които са до тях. Нека не забравяме , че резаците си получават техното от софрата на европейските данъкоплатци И си живеят в техните затворени общества , в които проникването е трудно , освен ако не възприемеш тяхната религия и идеали . ЗАТОВА ТРЯБВА ДА СЕ НАМЕРИ НАЧИН ТАЗИ ЗАТВОРЕНА КЛЕТКА ДА БЪДЕ ДЕАКТИВИРАНА ОТВЪТРЕ СЪС СЪЗДАВАНЕТО НА СТРАХ ОТ ВЪЗМЕЗДИЕ. КАК ЛИ ? КАТО ТЕЗИ СЪЩИТЕ , КОИТО ПРИКРИВАТ И СЕ КЕФЯТ В СОЦИАЛНИТЕ МЕДИИ /като Туитър, Фейсбук и др./ НА ЧОВЕШКОТО НЕЩАСТИЕ ОТ ТЕХНИТЕ ТЕРОРИСТИЧНИ АКТОВЕ НЕ БЪДАТ ЖАЛЕНИ НАРАВНО С ТЕРОРИСТИТЕ ! НА ВСЕКИ УБИТ ЕВРОПЕЕЦ ОТ ИСЛЯМИСТИ - ЕКСТРАДИЦИЯ НА ВСИЧКИТЕ МУ БЛИЗКИ ДО КРАК, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ПРИЯТЕЛСКИЯ ИМ КРЪГ ! ДА ХОДЯТ ТАМ , ОТКЪДЕТО СА ДОШЛИ !!! ИНАЧЕ ЕВРОПА ЩЕ ХРАНТУТИ УБИЙЦИТЕ СИ И ЩЕ СЕ ХРАНИ С ТЯХ НА ЕДНА МАСА...МАЛОУМИЕ Е ТОВА !

Орбан приема мислите на Тръмп в областта на сигурността Всички нормални хора приемат тези мисли.

Интересно какво би отговорил средностатистическият соросоид на въпроса: "Защо след 9 години членство в ЕС България продължава да бъде потънал в мизерия разграден заден двор?"

Преди 9 години България беше потънал в мизерия разграден, но все пак български двор. После я превърнаха в чужд заден двор, а вече ще има "статут" на бунище - засега приема италиански боклук, по-нататък ще се строи хранилище за ядрени отпадъци...

Не знам за "соросоидите" но хората в БГ - изключая негодните за нищо руски слуги - се чувстват тук по-добре от всякога в историтята на тази страна. Никога досега не сме могли да търгуваме свободно с цяла Европа, никога досега не сме могли да пътуваме свободно из целия свят. Никога досега не е било толкова лесно човек да подхване собствен бизнес. И, разбира се, от 70+ години насам на руските слуги им се налага да прикриват дейността си, на руснаците да държат на заплата агентурния си апарат през магазини без клиенти, кабеларки и т.н. Кое да не му харесва на човек - ако не е негоден руски слуга.

Какво имам предвид: На обикновения човечец отново и отново му се налага да ходи да бере ягоди в Англия например. Заплатите в България не са стигнали европейските, а са с пъти по-ниски. Хората, които не разчитат на друго, освен на собствения си труд, предпочитат да се изнесат от България на Запад. В провиницията все така няма работа. И западнофилите не казвайте, че българинът е тъп и мързелив. Как така на Запад работи добре, а тук не. Работи добре, когато му плащат добре. А колкото до чуждестранните инвеститори, има всякакви и сред западняците, и сред руснаците. Има и почтени, и мошеници независимо от народността им. Колкото до прането на пари практикува се не само от руснаци. А най-гадното е когато нашенци се правят на ущипани, когато стане въпрос за заплати и се опитват всякак да унижават работниците си само и само да им плащат колкото може по-малко. Затова ти е лесно да си откриеш бизнес у нас. Затова и свестните хора гледат да емигрират - след като у нас нещата са такива, се спасяват поединично към уредените западни страни, където има повече сигурност. Е кажи, затова ли преди години възлагахме толкова надежди на западната демокрация? Едва ли и за това са ни виновни руснаците.

На щатите им писна да харчат милиарди ежемесечно за НАТО докато европейските страни държат едни бутикови армийки като нашата ,и реват за защита от руска и терористична заплаха ,всеки трябва да си носи кръста ,не може да нямаш и един запасняк , армията ти да е по малка от пожарната и да искаш сигурност ,за съжаление единствено Турция и донякъде Гърция поддържат нормални въоръжени сили в цяла Европа .

Нали по искане на НАТО си разпуснахме армията и си нарязахме оръжията. Нали Германия си държи вече остаряла техника на трупчета. А сега - оправяйте се!

Идеята на нато е да купуваме западни оръжия и да теглим заеми, за да купуваме още.

А под чия диктовка останаха само "бутикови армийки"?

Всеки глрда нещата от неговата си камбанария.Ако искаш да видиш колко е голяма българската простотия влез в link.Ще останеш изненадан колко е безгранична.

След 45 г.Комунистическо опростачване това може да се очаква. Нали се хвалехте че власта е в простите хора и те имено ни управляват, Простия само простотия може да измисли.

Орбан, Морбан, Тръмп, Мръмп... Ала-бала. Все се ослушваме за съвети отвън. Айде да си огледаме нашата къщичка. А тя е разграден двор. Без стопани, без чорбаджии. Ояли се политици, корумпирани кметове, купени от чужди организации глашатаи на правата на човека и всякакви нищоправци и празнодумци от телевизора... А милата ни Родина тихо и безвъзвратно умира, циганизация и политическо безхаберие, тотален срив на националните ценности, безогледно крадене и никакво производство, разруха на традиции, култура и липса на великия български дух. Ето, тоеа е днешният ден на България... И лошото е, че няма светлина в тунела, няма апостоли, няма будители. Безидейност и никакво бъдеще.

има една поговорка.,,помогни си сам за да ти помогнат".

Kак да си помогне като е страхливец,мож би наи страхливия народ в света.

До есента всичко ще се оправи.

Hадаи се пено на пиян уи.

Надолу с главата или нагоре с краката - по избор!

Създаването на европейска армия е много, много опасен ход, който сигурно пак е замислен от американците. Естествено Русия няма да влезе, защото тя не е член. След месеци така ще се завъртят нещата, че европейската армия, заедно със САЩ да нападне Русия. Сащ като са толкова съпричастни към нападенията от терористи и бежанската вълна да приюти част от бежанците. Бяха обещали за 1000 души, но не съм чула да са го направили.

Градите го върху хипотеза и мечта. Руската мечта за разделение на Европа и разделение между САЩ и Европа във военно отношение и хипотеза, какво би се случило, ако мечтата не се сбъдне?

Да, хипотеза е, но НЕ е мечта, а опасения. Всичко, което ни се случва е заради САЩ. Представете си, че Бил Ладен все още е жив, Садам Хюсеин - също .... според мен нямаше да има никаква бежанска вълна. Може ли да се влезе така свободно в САЩ, както се влиза в Европа?

Орбан може да затвори националните граници на Унгария и да ограничи свободното придвижване в съюза, дори в рамките на съюза, без да вади Унгария от него. Има такива механизми в ЕС, но Орбан не го прави. Орбан добре знае, че това ще изгони парите от Унгария. Защо тогава приказва? Защото е обикновен популист и не може да заспи без да се опита да манипулира съзнанието на другите. На другите които са податливи за това.

Oрбан го прави и в унгария военната служба е задължителна,кактое задължителна в цяла европа.Cамо баи ганио остана с гол гъз.

Не очаквайте много от Бай Ганьо. Той дори не знае как да изписва името си и е написал - баи ганио.

Орбан приема, Орбан подкрепя, Орбан поддържа и т.н. Орбан не предлага нищо. Нищо което той е измислил. Орбан няма решение. Орбан не е решил дори унгарските проблеми. Орбан създава впечатление за някаква деятелност, защото се лута между идеите на другите. Последно тук обсъждахме Орбан защото се бе изказал за националната държава и против съюза. Днес обсъждаме Орбан, защото е за съюза и против националната държава. А защо въобще си правим труда да се хабим за Орбан? Защото според някои, веднъж говорил против съюза, Орбан е добър и - приятел на Путин. Не. Не е така и в тази новина можете да се убедите ками. Орбан просто е объркан и лутащ се човек. Според мен той дори няма сериозно бъдеще в унгарската политика. Минало има но не очаквам бъдеще за него поради неспособността му да се справя с проблемите и поради това, че бърка цели с проблеми.

Зашото стадото обича да има идоли и бащици, някой да им казва непрекъснато кое как е, да им обяснява за да не мислят много много. Защото овците и стадото са свикнали да ги водят на някъде, и ако трябва от време на време да ги подръчкват, да им обясняват колко много, какви и КОИ са опасностите и кой е правият път и да не се отклоняват от него... Защото тази история се повтаря отново, и отново - ПЪРВО НЯКОЙ Е ВЕЛИК И МНОГО ВЕЛИК - Хитлер, Сталин, Берлускони, Кол, Буш, Блеър, ... Живков, Луканов, Симеон, Станишев, Гоцв, Доган, ... , Борисов,..., Ердоган, Орбан А ПОСЛЕ, (когато обаче са се случили вече куп неща, и понякогa много големи беди и щети), ИЗВЕДНЪЖ ИЗЛИЗА, ЧЕ ТОВА НЕ Е ТАКА, А ПОНЯКОГА - И ЧЕ Е СТАВАЛО ДУМА ЗА ОТКРОВЕНИ БОКЛУЦИ, КРАДЦИ, ПРЕСТЪПНИЦИ, МОШЕНИЦИ И ДОРИ ПСИХОПАТИ! Но всичките имат една обща характеристика - И ТЯ НЕ Е "ВЕЛИЧИЕТО" И "ИЗКЛЮЧИТЕЛНОСТТА" ИМ, а че са изкусни популисти и СА УСПЯЛИ ДА ЗАБЛУДЯТ И УВЛЕКАТ СЛЕД СЕБЕ СИ ГОЛЕМИ ГРУПИ ЛУМПЕНИ И ТЪЛПИ, в които повлечени от инерцията на СТАДОТО са се вляли волно или неволно И МНОГО ДРУГИ ХОРА, ПОНЯКОГА МИЛИОНИ! Това е! Иначе за онези, които умеят да разчитат хора - по лица, жестове и мимики, изказ и пр. ТОЗИ Е ПРЕДЕЛНО ЯСЕН ОТ МНОГО ВРЕМЕ!

Просто се разчита на късата памет, на неграмотността и непознаването на историята и на човешката психика и мотивация, и на инертността и липсата на особен умствен багаж в много от хората, и особено в по-агресивните от тълпата обикновено! Нищо ново под слънцето!

Орбан няма как да е съвършен, не е Бог, все пак. Но Орбан ПРЪВ обяви на висок глас опасността от "бежанците", постави за приоритет НАЦИОНАЛНИТЕ ИНТЕРЕСИ и изгради за нула време огради по държавните граници. И това още миналото лято, когато евродебилите приемаха м.а.н.г.а.л.и.т.е с цветя и плюшени мечета. Тогава Орбан бе оплют от същите евродебили и заклеймен като ксенофоб. Но той не спря до тук. Потърси съмишленици в лицето на др. държави от Вишеградската четворка, покани и нас, и румънците. Орбан е последователен политик, със собствено мислене и изключителен дипломат. Прочетете интервютата му за западни медии, както и знаменитата му реч от март, тази година.

Изобщо не е пръв, между другото, но щом така си разбрал или така ти изнася да твърдиш - твоя работа. Той просто бе по-вокален, най-креслив. И пресата го следваше повече в изявите му, по някакви интересни причини... Иначе ако се бе позаинтересувал малко повече нямаше да твърдиш това - ако разбира се те интересуват фактите, а не караш по опорни точки...

Орбан не е спрял действието на Шенген за определен срок на време. Тоест дори и да му върши работа оградата, тя не е всичко което е можел да стори. Той можеше да ограничи временно свободното придвижване в рамките на съюза и да възстанови за известно време силния държавен контрол на националната граница на Унгария. Не го прави. Защото е популист. Защото се лута. Някъде в неговото съзнание свети мъждивата лампичка на интереса на този който му пълни личната сметка, но това не е лампичката на унгарския народ. И къде виждате последователност у човек, който вчера искаше възстановяване на националната държава, а днес иска повече съюз, както разбираме от новината под която коментираме?

С безконтролното приемане на джагалите в Европа, наричайки ги неоснователно бежанци и позовавайки се на иначе ефектното за празноглавците празнословие за демократични европейски ценности, ЕС-лидерите фактически вкарват терористи и убийци сред мирните граждани, което продължава и неминуемо ще доведе до унищожение на коренното европейско население, а с това и на европейската цивилизация и християнството. Очевидно е, че действията и бездействията им не са нито инцидентни, нито от глупост, а са целенасочени и следват подготвен, финансиран и вече с организирано изпълнение унищожителен план. Единственият, който се противопоставя на тази смъртоносна кампания е Виктор Орбан!

КАКВО НЕ БИХ ДАЛ ДА СЪМ СМЕЛ КАТО ОРБАН ....

АКО ИЗБЕРАТ ТРЪМП ,АМЕРИКА ЗА БЪЛГАРИЯ ,ЩЕ МИ СПРЕ МАНГИЗИТЕ -УЖАС

ИДИОТ СИ ТИ-СОРОСОИДЕН

Скоро Тръмп ще спре парите които САЩ дава за подобни форумни идиоти.

Идиота си ти.

ЕЕЕХ... ДА ИМАХ ТОПКИТЕ НА ОРБАН.....

Ех,да имах ръста на Борисов!...

... и пълно спиране на имиграцията от страни, изложени на риск от тероризма.... --- ха ха ха абе вие кога ша разберете че: западът не може без емиграцията и тя ше продължи независимо от цената! западът не може без тероризма и тои ше продължи независимо от цената! ха ха ха

Я поясни и се конкретизирай за кой Запад точно говориш! За Доналд Тръмп като президент ли, например? За Америка ли? За Швейцария, Дания, Норвегия, Австрия, Австрлия,...? За Европа? И за правителствата или за народите и хората им, защото между всички тях има, и то доста голяма и видима с просто око разлика. Както да кажем между българските правителства, политици и управляващи, и българския народ от друга страна. Или не си се замислял по този прост въпрос, а направо си караш по опорните точки и биготските ти разбирания и светоусещане? И как се изгражда, създава, разширява и запазва империя на ... Изтока например, АКО НЯМА ВОЙНА, БЕЗ СЕРИЯ ОТ ВОЙНИ, случайно да ти е минавал този въпрос през тиквата ти?

Унгарският премиер Виктор Орбан заяви, че Европа трябва да да се раздели на източна и западана с великите европейски стени и ровове за да реши собствената си криза в областта на сигурността. и че Доналд Тръмп трябва възприеме предложенията на на народите от изтока, формулирани от него!!!!

Има начин много бързо ( при желание ) да се реши проблема в Европа с терористите. А именно : ПРИ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ СРЕЩУ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА , ИЗВЪРШЕН ОТ ИСЛЯМИСТИ - МОМЕНТАЛНО ЕКСТРАДИРАНЕ НА 1000 ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ ЗА ВСЕКИ ЕДИН УБИТ ЕВРОПЕЕЦ . ТАКА ЩЕ СЕ СЪЗДАДЕ И ПРЕДПОСТАВКА ТЕЗИ СРЕД ТЯХ , КОИТО ПОЗНАВАТ ТАКИВА ИЛИ ГИ РАЗКРИЯТ САМИ ДА ГИ ПРЕДАВАТ НА ВЛАСТИТЕ . КОЙТО ИСКА ДА ЦИЦА НА БОЗКАТА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ - ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИ !

Има и още по-бърз и радикален начин даже - просто да върнем Хитлер на власт! Или някой комунистически диктатор - имаме сериозна кандидатура в Москва. А защо не пък Ердоган? Или пък Тръмп да стане господар и на САЩ, и на ЕС? Или Орбан? Варианти има доста, и куп блестящи кандидатури... Всеизвестна и проста истина е, че най-голяма върешна сигурност се постига ПРИ СИЛНА ДИКТАТУРА! Както при една крепост с високи и непреодолими стени! А другият, по-трудният, но очевидно по-добрият вариант е ПРОСТО ДА СЕ ПРИЕМЕ ВОЙНАТА И ДА СЕ ИЗЛЕЗЕ И ОТ СТЕНИТЕ НА КРЕПОСТТА И ДА СЕ ЗАЛОВЯТ И НАКАЖАТ НЕ САМО ВОЙНИЦИТЕ, НО И РЪКОВОДИТЕЛИТЕ НА ВРАГА, ДА СЕ ОБЕЗГЛАВИ! Но за тази цел най-напред е изключително важно да се признае водената срещу нас война - ТОВА ЕДНО, (а това виждаме колко бавно и колебливо, и мъчително става в ЕС), тоест да спрем да се правим че роса ни ръми, когато среюу нас някой води много решителна и посветена ожесточена война и ни провокира и опитва да страхува непрекъснато и по всевъзможни начини, вкл. с ВНЕДРЕНИТЕ СИ МНОГО КАПИИ СРЕД НАС И ПО ВЪРХОВЕТЕ.../И ВТОРО - ДА СЕ ИДЕНТИФИЦИРАТ И ЗАЛОВЯТ, И НАКАЖАТ ... ПРЕДИ ВСИЧКО БОСОВЕТЕ, ГЛАВАТАРИТЕ НА ПРОТИВНИКА, НА ВРАГА, КОИТО СЕ КРИЯТ ЗАД ГЪРБА НА БЕЖАНЦИ, МИГРАНТИ, "ДОБРОНАМЕРЕНИ" И "МНОГО СИЛНО ЗАГРИЖЕНИ ЗА НАС И СРЕД НАС" ТВХНИ КАПИИ, ЕКСТРЕМИСТИ, ТЕРОРИСТИ, РАДИКАЛНИ ИСЛЯМИСТИ И ... ДРУГИ ТЕХНИ ОБРАЗУВАНИЯ И СЪЩЕСТВА И ФОРМАЦИИ!

С две думи - или чакаш пасивно на твоя територия и не знаеш кога и как пак ще те нападнат и изненадат, КАТО НА ЗАКОЛЕНИЕ, ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ Е ОЧЕВАДНО, ЧЕ Е ПЪЛНО С ПРОБОЙНИ В СТЕНАТА НА КРЕПОСТТА ТИ И С КАПИИ НА ВРАГА ИЛИ ... ПРИЕМАШ И ЗАПОЧВАШ ВОЙНАТА НАВСЯКЪДЕ В И ИЗВЪН КРЕПОСТТА, КЪДЕТО И ДА Е, И ГОНИШ, ПРЕСЛЕДВАШ И ИЗБИВАШ ВРАГА КОЙТО И ДА Е, ЗА КАКЪВТО И ДА СЕ ПРЕДСТАВЯ И КАКВОТО И ДА ГОВОРИ И КОЛКОТО И ДА Е ВИСОКОПОСТАВЕН И БОГАТ, ИЛИ НЕ! Щом сме я докарали дотук, ИЛИ ПО-ТОЧНО ЩОМ НИ ДОКАРАХА ДОТУК Т,Н, УПРАВЛЯВАЩИ ЕЛИТИ, РЪКОВОДИТЕЛИ, ПОЛИТИЦИ, ПРАВИРТЕЛСТВА И ПАРЛАМЕНТИ, МЕНТИ, МЕНТИ...

Споделям напълно предложенето и акосе възприеме ще има многхо положителен ефект!

Между другого точно този начин на мислене като при теб и такива като теб е в основата на лансирането на идеите на расистите, фашистите и комунистите, тоест на биготите и човеконенавистническите идеологии и теории, които са базирани изключително на ОМРАЗАТГА, СТРАХА И КОНФРОНТАЦИЯТА! Простият човек за това е прост, защото се води от емоции и страхове пробладаващо, те доминират в поведението и мотивите му. За простия човек е безмислено, трудно и невъзможно да се опита да рвзбере нещата и другите, различните, и затова се чувства най-уютно в територията на страха и омразата, на конфронтацията. Затова той приема и да го тормозят, и да го използват и да слугива, да го репресират, бият, насилват и дори избиват, и това си е О'К, ЗАЩОТО СА "НАШИ"! И там е много трудно и страшно да се противиш, по-добре е да се наведеш и да си мълчиш. Но когато става дума за чужди и непознати хора и събития, ТЕ НЕПРЕМЕННО СА ВРАЖДЕБНИ И ОМРАЗНИ, И ТРЯБВА ДА СЕ ОПЛЮВАТ И УНИЩОЖАВАТ, ОСОБЕНО И НАЙ-ВЕЧЕ НА ДУМИ - така излиза и подтисканата омраза, недоволство и хейтърство от мизерното съществуване - ОСОБЕНО КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД, ЧЕ Е И НАПЪЛНО БЕЗОПАСНО ДА СЕ АТАКУВАТ И МРАЗЯТ БЕЗЗАЩИТНИ ХОРА! Да накажет 1000 или дори един човек заради престъплението на друг, с когото тези хора могат да имат някакви (външни) общи или сходни белези ОЗНАЧАВА, ЧЕ НАИСТИНА СИ ИЛИ ПЪЛЕН КРЕТЕН И ИДИОТ, ЛУМПЕН И БИГОТ, ИЛИ СИ ИЗМАМНИК И МАНИПУЛАТОР, ПРЕСТЪПНИК, КОЙТО ИСКА ДА ОТКЛОНИ ВНИМАНИЕТО ОТ СЕБЕ СИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ, ИЛИ ТЕЗИ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ! ПО-ТОЗИ НАЧИН ТИ НЕ РЕШАВАШ ПРОБЛЕМ, ТИ ГО СЪЗДАВАШ И УВЕЛИЧАВАШ, ЗАЩОТО ОТ ЕДИН ВРАГ, ПРАВИШ ОЩЕ .... 1000, и семействата им!!! Има други, и то много по-добри, и всъщност единствено ефективни и правилни решения, и те не са сложни, те са прости, НО НЕ СА ЗА ПРОСТИ ХОРА, ПЪПАЦИ, ХЕЙТЪРИ, ЛУЗЪРИ, БИГОТИ И МИЗЕРНИ НЕГРАМОТНИ СЪЩЕСТВА! А и кой си ти, за да се разпореждаш с живота на хиляди други хора, бе посерко!

Писмовна логорея!!!!!ма много рано си се надрусал!!!!!!!!!

Представете си една хипотеттична ситуация и сцена. Имаме една голяма, много голяма кощара с овце, която има няколко пастира (като ръководителите на ЕС и на отделните държави). ДА ДАДЕМ НА ТАЗИ ГОЛЯМА КОШАРА ИМЕТО ЕВРОПА, ИЛИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ПО-ТОЧНО, ЗА КОНКРЕТНОСТ И УДОБНОСТ... В кошарата има много овце, а отвън, извън кошарата ги дебнат много и най-различни опасности, от които много ги е страх. Знаят много истории за лоши неща отвън, имат изчезнали авери сред овцете, отвлечени отвън и изядени от вълци и други хишници. Овчарите непрекъснато уверяват овцете си, че те са не само най-добронамерените към тях, но и най-добрите им приятели и пастири и че им мислят винаги и единствено доброто, че могат и ги заюитават от лошите вълци и всички нападатели и опасности отвън. От време на време им водят отняйъде нови стада с овци, и в кошарата става все по-тясно и по-тясно, и все по-притеснено и неуютно, новите овце не им исглеждат много дружлюбни, някои от тях понякога ги подяждат, ИЛИ ПОНЕ ТАКИВА СЛУХОВЕ МНОГО УПОРИТО СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ СРЕД ОВЦЕТЕ, ОСОБЕНО ОТ ОПРЕДЕЛЕНИ ЛИЦА И КРЪГОВЕ - ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ, ОВЦЕТЕ СА СИ ОВЦЕ, ТОЕСТ ТЕ НЕ СА ОСОБЕНО УМНИ, ТЕ ЖИВЕЯТ И СЕ ВОДЯТ ОТ ЗАПОВЕДИ, СЛУХОВЕ, ЛЪЖИ И МАНИПУУЛАЦИИ ПРЕДОИМНО!!!, а от време не време се оказва, че някои от новодошлите са всъщност вълци, предрешени в овчи кожи... Сред овцете все по-упорито вървят слухове, че И НЯКОИ ОТ БРИГАДИРИТЕ ИМ НЕ СА ВСЪЩНОСТ ОВЦЕ, А ВЪЛЦИ В ОВЧИ КОЖИ, НО МНОГО ДОБРЕ ПРИКРИВАЩИ СЕ, И ЗАОБИКОЛЕНИ СЪС СВОИ "ОВЦЕ", КОИТО СА НАЙ-СИЛНИТЕ И НАЙ-АГРЕСИВНИТЕ СРЕД ОВЦЕТЕ И ПОЧТИ ВСИЧКИ ПРЕДПОЧИТАТ ДА ИМ ВЯРВАТ И ДА НЕ ГИ ОСПОРВАТ В НЕПРЕКУЪЗНАТИТЕ ИМ И ДОРИ ОЧЕВАДНИ ЛЪЖИ И МАНИПУЛАЦИИ, ЗАЩОТО НЕ ИСКАТ ДА СИ ИМАТ НЕПРИЯТНОСТИ - ОТЛИЧНО Е ПОЗНАТ ОТВРАТИТЕЛНИЯ ИМ И ОТМЪСТИТЕЛЕН ХАРАКТЕР НА ТЕЗИ! Това дотук е поглед отвътре. Да видим положението, кошарата отвън.

Отвън са глутници от вълци и други хищници, които знаят, че настрана цялата плячка, която могат да намерят отвън, В КОШАРАТА ВИНАГИ ИМА ОБИЛНА И ДОБРА ХРАНА, А ОГРАДАТА Й Е ВСЪЩНОСТ ПРОБИТА ОТВСЯКЪДЕ, И СЕ ЗНАЯТ ОТЛИЧНО И ПРОБОЙНИТЕ! Някои от най-големите хищници са с много дори позиции И ПОРАДИ ТЕХНИ КАПИИ ВЪТРЕ В КОШАРАТА - те перманентно изпращат свои вълци сред стадата новоприети, предрешени като овци, които имат строго определени задачи и задължения, а и сериозна част от бригадирите на овците, и дори пастоирите СА КОПТИРАНИ, НО ЕСТЕСТВЕНО МНГО ДИСКРЕТНО, ЗА КАУЗАТА НА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ХИЩНИЦИ! По-простата причина, че така онези си гарантират не само оцеляването, но и благоденствието си. Нещо повече - НЯКОИ ОТ ТЯХ СА ПРОБУТАНИ И ЛАНСИРАНИ ЗА ВОЖДОВЕ НА ОВЦИТЕ ОТ ... ВЪЛЦИТЕ, ЗА ДА ИМ *С)ВЪРШАТ РАБОТА И ДА ИМ ОСИГУРЯТ БЕЗОПАСНОСТ ПРИ НАБЕЗИТЕ В КОШАРАТА И СЛЕД ТОВА ПРИ ОТТЕГЛЯНЕТО. А НАЙ-ДОБРИЯ МЕТОД ЗА ОТВЛИЧАНЕ НА ВНИМАНИЕТО Е ... НАБЕЖДАВАНЕТО ЗА ТЕЗИ НАБЕЗИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА ... ОСТАНАЛИТЕ ОТ СТАДОТО, ОСОБЕНО НА ОСТАНАЛИТЕ ИСТИНСКИ ОВЦИ, СРЕД КОИТО СА МИНАЛИ ПРЕДРЕШЕНИТЕ ВЪЛЦИ С ОВЧИ КОЖИ! Затова за хищниците отвън е направо забавно като гледат как се гърчат овцете в кошарата (техните съгледвачи вътре им докладват абсолютно всичко за овцете в реално време, както и техните капии сред бригадирите и пастирите им всичко, което приемат като решения, ДОРИ И ПРЕДИ ДА ГИ ПРИЕАТ, КОГАТО ОЩЕ СА ПРЕДЛОЖЕНИЯ, нещо повече - и сред предложенията често доминират капиите на хищниците сред тях) - И ВСИЧКО ТОВА ПОРАЖДА НЕИМОВЕРНА ВЕСЕЛБА И ПОДИГРАВКИ СРЕД ВЪЛЦИТЕ И ХИЩНИЦИТЕ ИМ, И ОСОБЕНО И НАЙ-ВЕЧЕ ВОЖДОВЕТЕ ИМ... Като Путин, Тръмп и пр... Ч ЧОВЕК НЕ Е ЗАБОГАТЯЛ И ОТКРАДНАЛ И НАТРУПАЛ МНООГ ПАРИ, ДЕСЕТКИ И СТОТИЦИ МИЛИОНИ, МИЛИАРДИ И ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ,...БЕЗ ДА ИСКА, ЗАЩОТО ИЗОБЩЕ НЕ Е ИСКАЛ И НЕ Е ИМАЛ И НЕ СИ Е ПОСТВИЛ ТАЗИ ЦЕЛ, ИЛИ ЗАЩОТО МНОГО СИЛНО Е ЗАГРИЖЕН ЗА ОБЩЕСТВОТО И ЗА ХОРАТА!

ЧОВЕК НЕ Е ЗАБОГАТЯЛ И ОТКРАДНАЛ И НАТРУПАЛ МНООГO ПАРИ, ДЕСЕТКИ И СТОТИЦИ МИЛИОНИ, МИЛИАРДИ И ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ,...БЕЗ ДА ИСКА, ЗАЩОТО ИЗОБЩЕ НЕ Е ИСКАЛ И НЕ Е ИМАЛ И НЕ СИ Е ПОСТВИЛ ТАЗИ ЦЕЛ, ИЛИ ЗАЩОТО МНОГО СИЛНО Е ЗАГРИЖЕН ЗА ОБЩЕСТВОТО И ЗА ХОРАТА! Като Путин с десетките му милиарди, или Тръмп и Ердоган - с засега само милиардите, които са успяли да спастрят, докато са "се грижили за овцете"... Човек не трупа стотици милиони и милиарди САМО ЗАЩОТО ТОЙ ИСКА ДА ИМА МНОГО ПАРИ! ЧОВЕК, КОЙТО ТРУПА МИЛИАРДИ ИСКА ДА ИМА МНОГО ПАРИ НО ПРЕДИ ВСИЧКО - НА ТОЗИ ЕТАП, КОГАТО Е ОБЕЗПЕЧЕИЛ ПОКОЛЕНИЯ НАПРЕД СЕМЕЙСТВОТО СИ - И ... МНОГО ВЛАСТ НАД ДРУГИТЕ ХОРА!!! Тези много прости неща изненадващо много хора НЕ МОГАТ И НЕ ИСКАТ ДА ВДЕНАТ, може би защото просто са ... ОВЦИ!

В неделя, в шест часа сутринта, да публикуваш тия глупости, дори и да са копнати отнякъде (ако сам си ги съчинил, положението е необратимо), не говори добре за теб.

Знам, че е излишно да обяснявам на чукундури, но случайно да ти е минавало през акъла, че от Искъро има по-длибоко и че когато при теб на село е неделя 6 часа сутринта, може някъде другаде да - ХА, КАКВА ИЗНЕНАДА - ... НЕ Е ТОЛКОВА ЧАСА, ЧЕ ДОРИ И ДА НЕ Е СЪЩИЯ ДЕН! Или това е много сложно за хората от твоето село да го вденете? Ти си точно като онзи селянин, дето много дълго се дзверил като видял жираф в зоологическата градина и накрая отсякъл: "Е те такова животно НЕМА!" Наистина някои сте толкова тъпи, такива кухи лейки, че се чудя как пазите равновесие като вървите...

Абе Орбан е един популист който повече вреди от колкото прави нещо полезноюююююююююююююю!

България, Гърция, Русия, САЩ и Великобритания трябва да нападнат Турция !!! Както през Балканската война. Реджеб Ердоган е ИЗМАМНИК и ползва милионите Мюсюлмански Просяци събрали се в Турция за да завладее Европа. Допреди няколко месеца, Еродоган купуваше Петрол от Ислямска държава и лично е наредил да свалят руския самолет над Сирия..... Ердоган и Мюсюлманите трябва да бъдат СПРЕНИ. Единствения НАЧИН за това е като бъдат накарани да бягат в обратна посока, към Саудитска Арабия.България трябва да нападне към Одрин и да обърне събралите се милиони турци и мюсюлманите в бяг към Азия Атака и ВОЙНА срещу Турция !!!

Стига ни да превземем Босфора. Турция като цяло не ни е нужна. Те нямат нищо ценно ! Само заради парче земя без природни ресурси да хабим жива сила, не си струва.

ЗАЩО ДРУГИТЕ НАРОДИ СИ ИЗБИРАТ СМЕЛИ ХОРА КАТО ОРБАН А НИЕ ВСЕ ПУДЕЛИ И МАРИОНЕТКИ ?

кой , кой да ти каже ?!?

Който плаща поръчва музиката. Кой спонсорира в бедна България политиците? Външни сили! На нормалния човек никоя телевизия не дава ефирно време. За това и журналисти стават политици, защото ги гледат хората.

бой по телевизията , бой по журналистите , само с бой ще се оправят ... само с бой бай ганьо може да влезе в релсите и да стане нормален човек !

Ти бъркаш Българският Народ с путлерастията!Това са две различни неща!На Нас Българите ни е хубаво в Европа иНАТО,а не в пропадащия путлеристан...та те за това!

black_mask79@abv.bg

Русия и Турция са на два континента, като единия е Европа, а другия Азия! Та не те разбирам какво искаш да кажеш с коментара?! Къде ни е хубаво, къде не ни е... нещо не си у час пъстра.

Ти защо си мислиш, че изобщо некого избираш?! Ти пускаш вот за вече пробрани зависими измекяри! Романтик...

САЩ изнасят винаги демокрация когато долара се разклати. Да ощетяваш данъкоплатеца си с 600 млрд. за да си играеш на полицай из света, е крайно смешно и неоправдано. Къде са се намесили американците, на всякъде кръв.

Ами като се е разклатил долара нека силната рубла да заемее мястото му в световната икономика бе мама му стара значи... защо не се включат пустите му братушки след като държат суровините на прогнилия Запад ?А?Д'ба и дебили д'ба....

хм , този износ на демокрация прилича повече на износ (прода жби)на оръжия , на терористи с цел плячкосване на слаби държави ,америка изби индианците , сега е ред на останалите !но понеже сме няколко милиарда , по-хитро е да ни настройва едни срещу други и да се избиваме с тяхна помощ(оръжия)...косово, украйна сирия и всички останали ! и не забравяйте никога "руската заплаха" !а хаарпа е най-демократичното оръжие, нали ?

Не е зле да чуете самата реч на Трамп. Човекът се изказва почти като участник примерно в нашия форум. Имам предвид без политическа коректност. Това е основната му сила в президентската кампания и наистита не виждам какво Хилари ще може да противопостави на това.

А бе тук има по-умствено изостанали - доста по - от него ама как да е. Каквото е спечелил дотук го е спечелил с популизъм, може и президент да стане. Огромната смешка е, че руските слуги се надяват той да върши неща в интерес на господарите им - реалността след изборите ще е съвсем съвсем различна ако ги спечели (все още шансовете му са по-малки от тия на Клинтътн, ако и да е стопил част от преднината, която тя имаше). Ако е Тръмп, очакавайте по-скоро нова ера ала Рейгън. А ако и Путин се е хванал на тая евтина уловка та го подкрепя това ще е най-голямата смехория в цялата работа.

black_mask79@abv.bg

На Путин грам не му дреме кой ще е начело на САЩ. Ама въобще! Дори не им трябва повече територия, че няма да има кой да им купува петрола и газа ;)

Хилари е лош избор. Обама е ужасен. 80% от затворниците в американските затвори са чернокожи, останалите латиноси и много малко бели. Здравната реформа на Обама е несправдлива. Черните не работят и са на помощи и купони, никога и няма да почнат да работят, мързеливи са. Виждам пълни къщи с неработещи черни и 3 коли отпред. Мой колега, черен, обяснява,че жена му няма да почне никога работа да не губят парите от държавата. Получават и като бедни многодетни родители помощи за храна за детето на 3 за специално мляко с минерали и витамини. Паразити са. Обама направи Америка комунистическа и на капитала, бизнеса и работещите хора им писна. Особено на работещите плащащи обама кеър. Няма да е изненада, ако е Тръмп. Дано не го убият като Кенеди де. А иначе Хилари обвини Тръмп, че не може да му се вярва и се е женил 3 пъти. Тръмп отговори лесно. Никога срещу няго е нямало дела за сексуален тормоз. Хилъри живее със съпруг съден 3 пъти за сексуален тормоз и посегателства. Решенията на съда са приключили и трите със споразумение виновника да плати на жертвата обезщетение.

На вас Путин ви го каза няколко пъти от две години на сам бе Орбан. Всичко това, а Тръмп си го говори чул го точно от Путин! Сега ли чак прогледнахте или слушате само когато американски политик ви го каже? Русия няколко пъти ви казва, че може да ви реши проблема с миграцията и тероризма, но пак пас си правите. А Русия е държавата която най-добре се справя с тези проблеми по света въпреки, че през 45 км по границата има един войник! Пиле не може да преми и да не го знаят! А Турция е доказателство какъв разграден двор е. Цели хеликоптери и лодки им изчезнаха и очаквате да се справят с миграцията? Пълна лъжа!

Това агитаторите като почнете с тъпотиите и спиране нямате, ей. Русия нямала проблем с миграцията - ми няма, никой не иска да ходи там айнщайне, затова няма. Не пазят особено границата - ми няма нужда, и да влезе някой няма да прокопса дълго, или ще го хванат или сам ще избяга обратно, КАКВО ще прави там човек. Неслучайно можещите им да се класират на запад хора просто заминават, имат проблем за решаване с миграцията - но в обратна посока.

black_mask79@abv.bg

В много погрешна посока си мой човек. Говориш за държава в която бягат всички бивши политици от запада за да работят в енергийните компании да получават такива пари за който са сънували в Европа. Това доказва слугинажа на Европейските политици към САЩ. Кой бивш ръководител не отиде да се кланя на Путин?

Пъне се да хване вярната линия Орбан, това е всичко. Идеята Европа да бъде накарана да харчи повече за отбрана не е оригинална, Тръмп просто прави шоу от нея говорейки как ще изостави НАТО (глупости които никой няма да го остави да извърши дори наистина да има намерение - каквото няма). Да спре износа на демокрация също е яхване на вълната, че трябва да се позабави този износ стана ясно - на разните арабски страни просто им трябват още едно-две десетилетия да са изложени на информация за да проумее публиката кое къде и защо, насила работа не става, както видяхме. Но като цяло нищо особено интересно, още по-малко за да е заглавна новина дори в просъветска медия като дир.

Напишете в Гугъл и четете: "Историческа реч на премиера на Унгария Виктор Орбан"!

Толкова ли е важно какво е казал треторазряден политик от второразрядна страна в Бъйле Тушнад. Място което за първи път чуваме и може никога да не чуем отново. Изборът на новини, редакционната политика и т.н също могат да бъдат манипулирани, при това не само с начина на поднасяне на читателя. Важно е и какво му се поднася и с каква цел? Интересува ли се средно статистическия българин какво приемал Орбан от Тръмп, като не знае какво е говорил Тръмп, например? А и да знае, това ли ще му напълни хладилника?

Изключително мъдър и качествен политик. Единственият, който е по-добър от него е Путин и може би и Лавров. С 20 такива в света ще живеем много по-добре във всяка една точка на земята.

Че никой от споменатите политици не е глупав е очевидно. Че очакваш политици да ти решат проблемите и да заживееш по-добре е типично за родените да са слуги, вечно очакващи добрия господар.

За какво точно е прав Орбан? За грешната постановка "Износ на демокрация"? Да, прав е. Прав е, да се съгласи с Тръмп, че американците са сбъркали с провеждането на тази политика и тя е довела до вълна от бежанци, заляла Европа. Само че: баси американците и всичките им държавни институти и организации с многомилиардни бюджети, занимаващи се не просто с прогнозиране, но и с планиране на геополитиката: сбъркаха с Ирак, с Афганистан, после с Либия, че и Сирия... Дори да допуснем, че са тъпи, не се ли учат от грешките си?! Или май не са грешки, а явно са целили точно този резултат: дестабилизация на цели региони, с отрицателните последствия от които се сблъсква Европа (аз лично не им вярвам, че са искрено заинтересувани от една обединена Европа; по-скоро, една действително Обединена Европа може само да ги притеснява - та това ще е най-могъщата икономика в света, а ако рекат и да се разберат с Русия, този неизчерпаем източник на суровини и необятен пазар, просто няма кой да се изправи насреща им). Та, да речем, сгрешили са и злото вече е направено и точно в този момент на политическата сцена в САЩ излиза нов играч, който заявява, че ще изтегли Щатите от ангажиментите им за осигуряване на глобална сигурност; говори и за евентуално преразглеждане статута на НАТО. Излиза така: европейци, сбъркахме с намесата си тук и там, в резултат сте обградени с дестабилизирани региони и тепърва ще се сблъсквате с отрицателните последствия от нашите грешки, а ние, междувременно, ще се пооттеглим малко от ролята на световен полицай и ще ви оставим сами да се оправяте с тези проблеми (когато и доколкото можете). Как ви се струва? И за Ердоганова Турция: нека си е стабилна под Ердоган, нищо, че тръгва по пътя на Иран, че май ще стане едва ли не нова Ислямска Държава. Колко години е граден светския модел държавност в тази страна: и всичко това да се остави да рухне, за да имаме за съседи фанатизирани ислямисти? Да се остави силната икономика на Турция да рухне (неизбежно ще се стигне до голям спад), та вместо заможни и добруващи да имаме бедни и гладуващи съседи? Благодаря, не ме устройва такава перспектива! Струва ми се, че Виктор Орбан е по-скоро проводник на идеята на Путин за Евразийски съюз (и за него Обединена Европа е трън в очите - в това отношение интересите на Русия напълно съвпадат с тези на САЩ: просто интереси на глобални играчи с имперски амбиции).

Изцяло съм съгласен с написаното от теб. Изцяло! Всичко, което си написал е истината и напълно отговаря на случилото се и на действителността! За съжаление!

Прекалено много политика виждаш във войните в Ирак и Афганистан. На тия в Пентагона им е ясно, че няма как да поддържат боеспособна армия без полеви опит, и като се сменят поколенията си намират повод да им направят по някоя тренировка. Гнусна реалност но реалността не ни пита харесваме ли я. Ветераните от Виетнам остаряха, сега имат тия от Ирак и Афганистан. Хората на запад са много по-практични отколкото повечето българи могат да си представят ако не са живели сред тях, просто си знаят колко труден е животът и живеят с много по-малко илюзии.

Като пееш Пенке ле, кой ли ми те слуша.

"Европейската комисия оторизира американците да ползват личните ни данни", писа френският Медиапар на 18 юли т.г. ("La commission européenne autorise les américains à exploiter nos données personnelles", 18 JUIL. 2016, Mediapart).

Pour faire quoi?

Москов ще ти ползва пръстовите отпечатъци, а ти за данните си се закъхарил. Имаш ли идея колко пъти са продадени данните ти и в колко масива ги има?

Реално ,късметът на Орбан се състои в това,че неговата държава няма общи граници с Гърция и Турция,нито пък с Средиземно море! Сигурността на Унгария от наплив на емигрантски вълни е гарантирана! Унгария може да затвори сухопътните си граници когато и както си поиска! За България това не би било толкова по силите само на българските власти без помощта на турските или гръцките!

Освен за някои смислени неща, Орбан приказвал и за Разузнавателни агенции.... Никакви Агенции не може да предотвратят Престъпления на Мюсюлманите, ако Европа пуска да идват и храни всички Просяци, дошли от Азия и Африка.... Единственото Решение е - ДА не се ДОПУСКАТ да влязат в Европа хора, които може да извършат Престъпление.... А такива, са всички Просяци, дошли без пари и документи !!! Преди 15 години, дори и България беше Експулсирала (извадила извън страната) бизнесмена Майкъл Чорни,, затова че е заплаха за националната Сигурност на България, макар че оня имаше доста пари и дори искаше да спонсорира футболния отбор на Левски.... Така, че Не трябва да се допускат Просяци от Азия и Африка, а дори и Бизнесмени- престъпници !!!

... което включва РАЗТУРЯНЕ на всички т.нар. бежански лагери и изселване към Азия и Африка на Просяците, които са там.

Орбан е единственият адекватен и национално отговорен държавник в ЕС. Останалите се опасно вредни за народите си и за бъдешето на континента палячовци! Опасно вредни са и за европейската цивилизация и християнството, а също и световния мир.

Кажи си го направо - с една дума подлоги! (за да не употребя една друга дума)

По-добре от Вас не можах да го кажа!

Леката и общата жена всичко приемат. Дори и Тръмп.

А твърдият мъж с широка халка може даже и стрелящи джихадисти карайки камион да може приемат според твоята логика?:(

Орбан е умно момче в спомените му се е запазила участта на 2 ра унгарска армия под Воронеж . Най скриваното сражение във втората световна война. От политкоректните СССР историци,да не обидят братята унгарци.

Знаем знаем.Мадьяр в плен не брать.150 000 маджари лежат там ако имаха деца днес щяха да имат 2 000 000 наследника. Общо с немците са избити 320 000. Тогава Хитлер поискал царя да изпрати български войски. И до днес воронеж не е град герои незвисимо че победата е дори по голяма от Сталинград.

Не сте написали най-важното - Орбан предлага Обща Европейска армия! На Орбан му е ясно, че докато САЩ имат Европейско командване, ЕС няма как да е независима организация, тъй като изкуствено САЩ държат Европа да бъде военно джидже и икономически гигант, за да може за една нощ да свали в калта. Това е идеята , която всички американски роби в Европа ненавиждат и затова ще ги чуете да вият, но е неизбежно!

армиите на хитлер и наполеон са били пан-европеиски. нямаме нужда от трета такава воина, колкото и да се пробват поляци, германци и балтиици да се разрастват на изток. нас не ни касае.

за разлика от поляци,германци,балтийци и които се сетите,ние ако искаме не да се разраствме а да си приберем наши територии те са предимно на запад,на изток може и да ги прежалим,но все сме залагали на куци коне.Като гледам и сега пак на куц кон заложихме а казват ,че мечка се бирила до три пъти:(

лека нощ на всички които се чустват не краварски подлоги сполаи ви!!!!!!!!!!!!!!!!

Ами какво ми е , имам свобода на словото? Само руските подлоги в политиката все още развалят картинката , но и те ще умрат един ден!! Няма безсмъртни.

Айде лягай си вече пиянде такова!

А орбан какво мисли за думите на Тръмп за НАТО?? Нещо май не ги харесва?

славяни от вси страни съединете се!!!!!!!!!!!!!!!!!!поляци сърби руски словени македонци чехи !!!!!!!!!!!!!!!!!

Правилно не си споменал българите, защото ние не сме славяни. Славяните са били роби на българите, когато са завладели тези земи. Затова наследниците на робите са малко и пак искат да бъдат поробени от Русия. Вие сте роби генетично.

Nikolai Vasilev

ти история кога си учил а?????????вчера ли!!!!!!!!!!!!!!!!

Ако е така - пиши на прабългарски, а не на славянски език! И как така господари са се излъгали да проговорят робски език? А названието славяни идва от думата слово, а не от латинското slave. Стига вече с инсинуации на тази тема!

За тебе знаем, че си от ония оцветените и не си българин.

Руснаците да го духат ,никой не иска да има нищо общо с тях!! Ние със другите славяни сме се съединили- украинци, поляци, чехи, словенци, словаци, литовци, латвийци.

голям смях с вас бе хора :)))

Nikolai Vasilev

литовци латвиици ти или си ненормален или си еврогеи !!!!!!!!!!!!!!!литовци и латвиици са не са славяни !!!!!!!!!!!!!

Умен политик и национално отговорен!Съжалявам,че не е Премиер на България. Мисли за националните интереси на държавата си и се бори със зъби и нокти за тях. Не му пука от авторитети. Нали точно той преди година заяви.че САЩ се месят най-безцеремонно във вътрешните работи на страните от централна и източна Европа. Точно САЩ и западноевропейците решиха да "демократизират" Ирак,Либия и Сирия. Нали по техните понятия там управляваха "сатрапи". Какво стана?Нестабилност,огромна бежанска вълна,която е по-страшна и от ядрено оръжие.Прав е и за Турция. Ако в Турция няма стабилност,"бентът" може да се скъса и 2 милиона бежанци да залеят Европа.Изобщо Европа може да плати още по-дебело за глупостите,които сътвори под диктовката на Чичо Сам!

от тук идва въпросът чичо Сам губи ли и къф' му е кяра ??? слабоумието на Баба Меркел и онзи прическата Оланд нещъ да коментирам

Орбан е един глуповат популист и освен приказки друго не прави. Човекът иска да е център на внимание и в тази лидерска криза успява. Няма нужда да го превъзнасяш, защото утре ще каже нещо срещу Путин и ще трябва да го плюете по задължение.

Pesh0

Сега е момент България да тегли майната на всички и да целува ръката на Русия . От както се отделихме от Русия , нямаме армия , няма ги и 2 милиона българи . тази система ни УБИВА

Я, още един поцелуйко дето иска да си навре муцуната в скута на кремълското джудже!

Куфар -> гара -> влак -> Москва и почвай да целуваш когото и където ти падне. България няма нужда от дупедавци.

Pesh0

Куфар , гара , влак .... аз съл го играл ама посоката беше Германия , 3 години издържах. АЗ там няма да ходя, в чужбина , пак . напусни ТИ

По добре България да е направи свирката на черния и да му излиже задника, но никуга повече с Русия .

малии черния ако знаеше к'ва програма си му намислил :))) ще те пази под крилото си докато е жив - щот президент няма да е дълго ;) а Тръмп каза че го боли фара за останалите партньори от НАТО

Русия не може да даде нищо хубаво на никого!! Тя сама на себе си нищо не дава!! Който е с Русия е зле та зле.

Ако тогава границите бяха отворени и 2 мил. нямаше да останат

Те това е Светата троица на комуноидите и путиноидите - Путин, Орбан и Тръмп, а Асад и Мадуро - първи подгласници. И за цвят брадатите кретени в Иран.

за разлика от тази на света тоица в краварника е останала само една обонгу и маимуните!!!!!!!!!!!!!!а те не са света троица!!!!!!!!!!!!!

Тръмп опипа дъщеря си на сцена и пред камера, но не е казал нищо. Членоразделна реч от него не е чута.