Десетки загинаха при две експлозии насред протест в Кабул

Най-малко 80 души са загинали и 231 са ранени при нападение срещу протестно шествие на хиляди етнически хазарейци в афганистанската столица Кабул.

Обратно в новината

Коментари - Десетки загинаха при две експлозии насред протест в Кабул | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пак Брейвик! Не ми се вярва амуджите да са толкоз жестоки! Само да добавят и руската помощ и те ти готов филм ...

Не се наричат "хазарейци", а хазари, хазарско общество и от десетилетия са подлагани на жесток геноцид в Афганистан. Очевидно не сте чели "Ловецът на хвърчила".

Уф снимките са потресаващи. И други сме гледали но на мен тези направо ме сринаха.Такова отчаяние и най гадното никой няма да им помогне.

FuckTheEU

Къде са милионите хора по социалните мрежи с аватари Жо суи Афганиан? Нали ги демократизирахте и се борите за техните добро и справедливост? Къде е подкрепата ви?! Нали сте съюзници?

Защо трябват бомби заради тъпия електроповод? Статията е странна и УЖАСНА! Защо бомби за електричество или против?

Внос на демокрация От кого ли и защо ли. Смърт и демокрация. Ами Ирак колко много химично оръжие намериха и унищожиха Блеар и исие, Ами Либия, май и на МАЙДАНА е внос на демокрация

Точно тази новина няма как да е вярна.Няма как в Аганистан да има самоубийствен атентат,та нали там американците изместиха войските на СССР-не на Русия,не бъркайте двата щата.Защо да има атентат там дето има демокрация

Да, да светът е във война!И най срамното е ,че няма сила която да ги спре,а продължават да ги поддържат и те имат толкова много пари,че не знаят какво да ги правят??Нямат ум да ги вложат в нещо положително!!!

Скоро, като спрем АЕЦ-а и ние ще станем на това дередже. А нашит първобитни хора ще протестират да им се осигури достатъчно жица за крадене.

Звучи невероятно, всички световни сили не могат да се спавят с някакви джихадисти. Даже си имат и информацоинна агенция. Трепят невинни по цял сват без да си получат заслуженото.

Мнооого си прав! Питам се същото...

FuckTheEU

Докато империята на злото продължава да държи окупирани половината свят, а още десетки страни за васали с подставени президенти и премиери (като нашите), и създава тероризма и терора в глобален план, трудно някой може да ги победи! Засега единствено Русия се бори с всички сили със злото, но една птичка пролет не прави!

Част от световните сили подкрепят тероризма

Ква стана тя! Вече и в Азия започнаха атентати!

Е, сега що става тая работа, нали американците са там та требе ред да има.

Животинска касапница!

Снощи двама пияни се сбиха и на единия му пукнаха тиквата. Чакам отговорността да поеме Ислямска държава.

алоо това не са атентатори самоубиици,а побъркани в "амок"!!! може би!!!!

Общо взето това са плодовете на американската ракетно-бомбена демокрация по цял свят.

Хазарите в Афганистан са потомци на жестоките монголски завоеватели и остананалото население не ги обича. Често те са жертва на безмислени убийства, заробвания, отвличания. Нещастен народ - най-беден сред бедни.

Протестантите са шиити.Шествието им е мирно.Протестирали са и жени.Сунитският пояс включва СА,Катар ,Тунис,Либия,Турция и прозападно Азербейджан/близко до Турция/Шиитска дъга-Иран,Ливан,Ирак и Сирия/там шиитите се сражават на смърт/Една от причината за съчувствие към шиити ,че сунитите от СА,Катар правят само лоши неща.Те спонсорират тероризма и уахабизма.Те възпитават радикални ислямисти.САЩ обаче са против шиизма.САЩ използват Турция и империята на Гюлен п/в иранското влияние.Сунитите вече изгубиха Ирак,искат да компенсират това за сметка на Сирия.Една от причините за водене на войни в Близкият изток е и това разделение на сунити и шиити.

тия ощи са в племенно общинския строй не познават тока. Беднотия до шия, племенни вождове, шамани, мак, калашник, стънгър, Роки и .... ислям. Жалко за жертвите.

Не Роки ,бе ! Рамбо ! Не , че не е едно и също ...

Освен Сащ друго има ли в главите на недочелите и недоучили путинофили ерго българомразци?

Краварите правят това което им е заложено по рождене-ТЕРОР иРАЗРУХА!!!! ФАЩ е чумата на човечеството която се лекува само с ИСКАНДЕР !!!! Време е доктор Путин да приложи успешно лечението и да спаси човечеството!!

За сега са само 60+ загиналите. Американската демокрастия оправи Афганистан, сега наред е ЕС !