МВР: Няма конкретна заплаха от терористичен акт

Няма конкретна заплаха от терористичен акт за страната, не е хубаво и гражданите да изпадат в безпричинно чувство на безпокойство.

Обратно в новината

Коментари - МВР: Няма конкретна заплаха от терористичен акт | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а не-конкретна има ли ?!

Като говориш - винаги мисля дали си трезвен . Бавно, сричаш, запъваш се, не съвсем обосновано. Но това е личен проблем - друто е дали си за този пост - много важноккво ще кажеш. Бойко стигна до тук само с една фраза "ние ги хващаве, те ги пущат".

Тоя назначи на всички важни постове в мвр цялата си рода и всичките си приятели. Некадърник до некадърника. От първи клас ги направи дванадесети.

Че то обикновено стават ''конкретни'' след провеждането им.Май искате да симулирате дейност .Кои от ''успешните'' бяха ''конкретни''?!

Най-много за някое парко място да се изпозастрелят 10-ина души в бронежилетки! Битови свади.

Много соц му е обзаведен кабинета бе, тоя в коя година живее - ще му кажат те арабухите кога ша думкат, мечтател ...

Браво Георги, браво Костов! А за кои имаше заплаха- за Ница, Мюнхен, Кабул??? Соча ти само последните дни!

Абе, моли се на господа да не ни вземат на мерник, защото спасение няма. Всички твой мерки отиват на кино.

Както се казваше в една песничка от началото на безкрайния, необратим, демократичен преход -Спете спокойно деца,тероризма си отива

Не използвайте безжична връзка. Не използвайте облачни технологии. Не използвайте на своите компютри операционни системи със затворен код (такива като Windows). Не използвайте програми за комуникация със затворени протоколи (такива като Skype). Не използвайте програми за комуникация които не са шифрирани. Не използвайте програми за шифриране със затворен код. Не използвайте кодове за шифриране предоставени от трета страна. Генерирайте кодовете лично.

ъмъ първо да завърша информатика

Ъъъъъ, и как това ще ни опази от камикадзета с шахидски колани и "самотни стрелци"? Това компютърджиите наистина си живеете в свой измислен свят ...

Това са препоръки които могат да ви помогнат да се опазите от войната която се води в публичните мрежи. Да опазите личните си данни. Имате право на личен живот. А това, в последно време се оказва зависи само от вас.

като дойдат с локума,тогава ще стане ясно.

аз се чудех що открай време си изпадам в безпричинно /или причинно :)/чувство на безпокойство, нема вече, обещавам

А ние селяните може ли да изпадаме в безпричинно чувство на безпокойство ?

б.б ще получи няколко милиарда ако изчисти напълно бг от нейните граждани и я предостави на сащ+ес, отбраната е имитация , както и всичките им държавни служби , министерства , парламенти (бг,еврейски и турски)! планът ранът се изпълняваше досега безгрешно и ще продължи до постигането на целта , а ние продължаваме да плащаме от царски по-царски на техните изпълнители !!!

Дано изказването на главният сексретар е замаскиращо действията на полция и всички служби,дано и поне нещо малко е останало от тоталитарният професионализъм в службите.Но много ме притеснява изречението ,че полицията не меже да е там където има струпване на граждани,не тя не трябва да е там-тя трябва да е където има опаснос за гражданите и то когато се налага ,така че да се учат от пропоските на приятелските си служби ,а не от собственият си опит.Нали имаше такава поговорка-Умният се учи от грешките на другите,само останалите се учат от собствените си грешки

За Сарафово имаше ли?

В Сарафово беше грешка.

начии, като гледам тази снимка ми иде да си сипя едно водччица !!

щом MBP барабар с бъчвата и селският вожд го казват да очакваме мъръвци и в бг

Вики нула иде с курбийките.

асдф

Тоя перманентно пиян неадекват да се въздържа от изказвания, защото с онова нещо наречено "министър на вътрешните работи" ще ни докарат такива сериозни проблеми, че после само да ги бие народа ще им е малко.

Да де, няма регистрирана конкретна заплаха. Заплахата е само предполагаема, евентуална и вероятна. Конкретна ще стане пост фактум.

Предполагам, че защото от МВР ще кажат на евентуалните терористи "Няма смисъл да правите атентат, знаете ли колко такива са като вас, нищо няма да стане". Знаем си ги родните тюфлечета колко са компетентни.

Какво ще рече "няма заплаха"? Нима не пребиха млади момчета в София? Защо не си помислите, че тези нападатели са потенциални масови убийци? Този от Мюнхен е почти като нашите ултраси и скинарите! Господин Борисов, моля Ви вземете мерки спрямо хората, които се мислят за недосегаеми е ненаказуеми! Според мен заплаха за обикновените граждани на България има и тя е голяма!

Tи на тоя дето му казваш господин за защитник ли го имаш Tа забрави ли откъде излезе тои или искаш мутрата да е против мутрите. иди на психиатър и тогава участваи във форума

Немам ви вяра.Не са решили не са го направили.

г-н Костов не е никакъв полицай, Той е администратор и нищо повече.! Да престане да говори глупости или да каже кой му нарежда да говори глупости.

Ми те и полицаите не са никакви полицаи, а некадърни тюфлеци и нищо повече (изключая случаите, в които са търговци на дрога, рекетьори, лъжесвидетели, корупционери и други).

онзи ден същото казваха и от немското МВР. днес пеят друга песен.

Да бе, те като решат да правят терористичн атака, ще ви пишат писмо да идете да гледате. Какво значи конкретна опасност при тероризма бе шмокльовци? То и за французите нямаше, ама оня с камиона ги направи на кюфтета. Некадърници!

Как ще има заплаха, след като нее подадена ззаявка? Справка: министърът на вътрешните работи.

ТЕЗИ ОТ ГЕРБ ЯВНО ГИ ИЗБИРАТ С КОНКУРС ЗА ПРОСТОТИИ!?!?КАК МОЖЕ ДА РЪСИШ ТАКИВА ГЛУПОСТИ,ТА АКО СИ ГЛАВЕН СЕКРЕТАР???

Къде е бай Тошо- за 72 часа ще има пълен ред и спокойствие. За две три години България става няколко милиона повече българи. Хайде европейците слагайте минусите.

Заради наследниците на бай ти Тошо сме затънали в лайн*.

При положение, бе в България живеят няколкостотин хиляди мюсюлмани (синоним на варвари) и да казваш, че няма заплаха...!?

Може би чака sms, e-mail, но като го слушам и гледам, дълбоко се съмнявам, че ще се справи с прочитането и достъпа до електронната си поща.

Не само че не е професионалист, но е и бавно развиващ се. Бавно мисли и трудно говори. Търси по-професионални думи и става за смях. Не знам как си върши работата с интелектуалното ниво, което има.

Професионалист е- на друг фронт обаче..

Няма ли пуснати заявки? Щото Бъчварова нали преди време така каза - че нямало заявки за терористични атаки. Явно и терористите са отчаяни от бюрокрацията у нас.

Това го знаем,на всеки ъгъл-дюнери

Когато Някой пише за "Професионалисти от МВР" , нека си представя, че пише или разказва ВИЦ за МИЛИЦИОНЕРИ.

Абе този на снимката Гошо ланеца ,добре ли е здравословно?Говорът му е някак засегнат мозъчно.Няма ли подходящ за този пост или....?

Ще каже човек,че МВР са получили писмени гаранции от терористите!

то в бг плицията примерно в софия, се занимава да установява самоличност на гратисчии в скгт! пази боже да се наложи да разчитаме на нея!

Оф успокоих се , родната полиция ни пази ! И в нея няма изобщо малоумници и простаци....

Прав е. Те ще ни УВЕДОМЯТ ПРЕДВАРИТЕЛНО, кога ще го направят. Примерно - с един автобус Туристи, та да вземем мЕРКИ, ДА МОЖЕ БЪРЗО Да ОБИРАМЕ МЪРТВИ И РАНЕНИ.

Един професионалист не може да говори така. Тероризмът е навсякъде в Европа. Ние да не сме миропомазани.При толкова легални и нелегални бежанци от Близкия Изток, не може да се самоуспокояваме. Борисов не напразно е толкова напрегнат и притеснен.

Проблема е фундаментален.По старото поколение гледа със едни очи младите обаче им се живее което е нормално и гледат със други очи.Лошото когато дойде до главата не дай боже! И оттам изниква въпроса доколко сме подготвени най вече психически за тези изпитания.Крайно време е обаче самото общество да започне да изисква от отговорните органи тоест тези които управляват повече съпричастие и задължения.Във всеки българин трябва да изникне въпроса аз Борисов за лукова глава ли съм го сложил там?

еи това ме разби - "не е хубаво и гражданите да изпадат в безпричинно чувство на безпокойство". те и на Титаник така са разправяли на бедните, за които е нямало лодки...

Как да няма, мен ежедневно се опитват да ме убият някакви изроди с колите си. Вече никой не ги глобява, че плямпат по тъпите си смартфони, докато шофират, пък сега щели и покемони да гонят по тротоарите!

конкретна заплаха. Едва ли, някой терорист е пратил уведомително писмо на уважаемата министърка. Но заплаха има, защото при нас е хлабаво и сме крайно дезориентирани. Истинско шоу щеше да стане, ако турските бегълци бяха кацнали при нас, вместо в Гърция и да поискат политическо убежище. Нашенските лакеи щяха да получат диабет, от напрежение на кого да угодят - на султана или на западните господари.