Мюнхенският нападател не бил свързан с Ислямска държава

Мюнхенската полиция съобщи, че "самотният нападател" не е бил свързан с Ислямска държава и че вероятно е бил вдъхновен от норвежкия масов убиец Андерш Брайвик.

Обратно в новината

Коментари - Мюнхенският нападател не бил свързан с Ислямска държава | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

оставки трябват в германия

нарочно нищо не казват за родителите

Нали? И е нямал нищо общо с исляма и с бежанската вълна...

брайвик бил виновен, не радикализацията

При тези тълпи полухора в Германия, няма и какво да се очаква. ВСички се чудят все още защо германците пускат тзи паплач Отговорът е много прост - Германия е слаба, а в природата слабите отпадат. Но на върхушката не й пука. Както тук е, същото, колкото и да ни казват, че бии много иорганизирани.

Мюнхенската полиция да се провери за връзки с ИД, след като така яростно ги защитава. Да не им се опетни имиджа на ИД случайно !

От ляво на дясно- Преброй се! После от Дясно на лямо.. Преброй се! Не се крий бе мишок! Център си нали? На нечетното Центъро! Фанах те, обаче. Само Аз съм Център. Застреляй се, бе мушморок центриран случайно! Освободи мястото!

Няма как да има успех срещу ИД, след като всички я защитават. Сакън, някой да не кажа нещо лошо срещу "милите" убийци. Достатъчно е само да е вдънховен, а не да има някаква връзка с ИД. А такива, по моя преценка са милиони.

Е с кой е свързан тогава,с Кремъл ли?! Не е нужно да се скрива истината,на всички е ясно с кого е свързан,макар и само по вярата си.Ислямът е най-агресивната религия,да ни пази Господ!

Аланкоолу, иранците са шиити. Смъртни врагове ссъс сунитите. А самата ИД е формирана на основата на саудитския уахабадизъм. А иначе е голям цирк да се гледат революционери(същите както в Испания з0-те) от цял свят правещи се на ислямисти - "молят" се на Алах кой накъде свари...Само не и към Мека. "Рамщайн" излязоха пророци с песента си "America" и особенно клипът към нея - мюсулманите се молят по посока нефтените кладенци.

Вярвате ли на "официалните версии" на властите в Германия? Аз не вярвам! Това е скалъпено за пред публиката за да не се надига омразата срещу мигрантите-ислямисти.

въпросът е с кого аджиба е свързан?

С ГЕРБ !

Има начин много бързо ( при желание ) да се реши проблема в Европа с терористите. А именно : ПРИ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ СРЕЩУ ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА , ИЗВЪРШЕН ОТ ИСЛЯМИСТИ - МОМЕНТАЛНО ЕКСТРАДИРАНЕ НА 1000 ИСЛЯМСКИ МИГРАНТИ ЗА ВСЕКИ ЕДИН УБИТ ЕВРОПЕЕЦ . ТАКА ЩЕ СЕ СЪЗДАДЕ И ПРЕДПОСТАВКА ТЕЗИ СРЕД ТЯХ , КОИТО ПОЗНАВАТ ТАКИВА ИЛИ ГИ РАЗКРИЯТ САМИ ДА ГИ ПРЕДАВАТ НА ВЛАСТИТЕ . КОЙТО ИСКА ДА ЦИЦА НА БОЗКАТА НА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ - ТРЯБВА ДА СИ ПЛАТИ !

Защо да се екстрадират , направо до стената, както правеха в 3 райх преди 70 години !!

Мюсюлманските Шпиони може да приказват всякакви ЛЪЖИ. Всъщност, вероятно разни турци в Германия измислят лъжите. Истината е че Мюсюлманите убиват заради религията си. От там идват всичките проблеми...Проблемите идват и от тъпата Меркел, която пусна всякакви боклуци да влязат в Европа и Германия. И сега най- добре да ги върне обратно от където са дошли.

someone

убииството е престъпление, но защо никои не обвини съучениците, които са го тормозили 8 години? отделно българите по манталитет са по-близо до иранци, отколкото германци, та това плюене по иран е наи-малкото смешно.

Тези нещастници са тормозени физически и най-вече сексуално още от малки в семейството а родителите са тормозени от техните родители и т.н. ! Промиването на мозъци чрез религиите върви откакто свят светува но най-силно е в протестантските църкви и в джамиите !

Най-страното е, че бащите на убитите от Брейвик деца продължавт кротко да плащат данъци за да хранят извега в затвора. Даже същият съди държавата за нарушени права.

Защото в тези държави обикновения (прост) човек с промит мозък прави това, което му нареди пастора в протестантската църква ! Същото е и в джамиите при исляма !

"Мирър" съобщил, че близо до Монпелие един психясал мароканец наръгал с нож жена и трите й дъщери. Прокурорът отричал нападението да има религиозен мотив, макар че оня крещял като изоглавен "алахакбар".

Дайте сега да обобщим : 1) Това изобщо не е атентат и ако искате да знаете няма нищо общо с терора ! 2) Убиецът е психично болен , който няма нищо общо с Ислямска Държава, и само по една чиста случайност е Ислямист ! 3) Той е бил един нещастен депресиран човек , който е трябвало да бъде съжален , но коравосърдечните ОРИГИНАЛНИ Германци изобщо не са си мръднали пръста за него ! 4) Депресираният нещастен човечец е създал ПЕРФЕКТНА организация с която е поканил ВСИЧКИ на безплатно плюскане в МакДоналдс ! При това - НАПУК на всичките психиатрични науки , в които пише , че организацията е последното нещо което може да се очаква от един наистина ДЕПРЕСИРАН ЧОВЕК ! 5) Германските медии в прав текст съобщиха , че убиецът се бир радикализирал ! Напук на това , че изобщо НЕ Е бил нито Ислямист , нито даже симпатизант на Ислямска Държава ! 6) Виковете "АллахАкбар' са били съвсем непреднамерени и случайни ! Все пак , да не забравяме , че става дума за един БОЛЕН и нещастен човечец ...

Германска демокрация с цензура да не се вдигнел народа.

Не свободата на словото е свято а истината другари от дир. Спрете да триете покемона . Нито една лъжа няма в неговите текстове. Само тази че е покемон .Той си е просто нормален човек.

За всичко си е виновна Шмеркел, мюсюлманите са като о,вце правят това което им се каже, не могат разсъждават. Но на Шмеркел и се овлажнява дър.тата пу. т.ка, при вида на пристигащите араби.

Защо триете покемона бе дираджии истината е свята.

събил си мисли, че съм забравил въпросите си към демизер, то се лъжете жестоко

събил си мисли, че съм забравил въпросите си към демизер, то се лъжете жестоко

тъпче неуморно пица между бузките и айрян между другите!

дърт чекиджия сам макло ас. мисля, че шанапраа допка в морето:)

Сутринта мислех да напиша,че съм убеден че жертвите повечето са чужденци но изчаках да се потвърди. Причината да позная не е никак малка- в тези вериги за бързо хранене ходят хора с без критерий за здравето си.

Без нито един критериЙ? Или са с много критериИ?

обаче колко деца изби с глока си подарен от службите на оран гутана обама fuck the eu?

победа не будет за вами.

какво рече?

someone

не го оправдавам, но донякъде му съчувствам - мен също са ме тормозили в училище и на работа, такива хора ти стават противни, тези съученици след 20 години пак са ми противни и неприятни.

обаче колко деца изби с глока си подарен от службите на оран гутана обама fuck the eu?

кажи ми многониката, защо триеш въпроси, които интересуват родителите на жертвите, които туриха и камери в гъза ми, за да пропуснат поредния "бял" брейвик? падението на лъжите ви ще бъде сгромолясващо цензурата на меркеле и радан кукунев - смешниците на риформата!

Всички веднага да си изгълтате хапчетата!!!!

кои хапчета госпожо модератор? червените, или сините?

На гълтай джамините, а си изпий успокоителните!

обама се насира от кеф при вида на трупове на деца! защо така, а демократите на клинтън?