Над 2 600 нелегални мигранти изселени от Париж за един ден

Френската полиция ликвидира в петък палатков лагер на нелегални мигранти в северната част на Париж.

Обратно в новината

Коментари - Над 2 600 нелегални мигранти изселени от Париж за един ден | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Повечето изселени вчера нелегални мигранти са от Сомалия, Еритрея и Афганистан" - да не забравяме, че Русия е виновна за бежанците от "Сирия".

Трябва незабавно да бъдат екстрадиране от Европа, защото на какво са заприличали Париж, Рим, Берлин и Виена и другите европейски столици. Няма място за мюсулмани в ЕС. Те предизвикаха война и незабавно трябва да бъдат изгонени без всякакви условиял, защото тук въобще не става дума за човешки права а за война на религии.

да вижшдате на фотото възрастни, дори жени и деца - само млади мъже. Тема за размисъл.

Родена съм малко прези 44 г.Донякъде помня, а и от родителите си знам, че София тогава е била с 250 000 души. Няма лошо да дойдат от провинцията. Но си спомням, че надойдопа простаци.- Всичко интелегентни беше пратено по лагери и изселени. Особено от София, а в жилищата живееха селяндури, не селяни, които разкъртваха паркета за отопление не ги беше грижяа за домовете, защото не ги бяа строили.

Както пишете не личи да сте образована софиянка, защото и преди и след 9-ти септември 44 година първата работа на идващите и установяващите се в София неграмотни българи наред с устройването на работа и жилище и била собственот им ограматяване.

То се вижда тая от къде е. Не съм виждал българи, при всичките им недостатъци, да къртят паркета, но съм виждал какво правят циганите, когато ги настанят някъде. А относно т.нар. интелигенция и елит. Ами същия тоя елит ни вкарва в балканските войни и две национални катастрофи, следват два преврата, втора световна и поредна катастрофа с пореден преврат. Повече от 200 000 хиляди българи избити по фронтовете. За осакатените и бомбардировките да не говорим. Пропиляно бъдеще за нацията и разруха. Плюя на тоя елит.

демократично ги поканиха да се заселят в държавите им, демократично им дадоха хляб и подслон. сега демократично ги изселват. а пък ония демократично им се отблагодаряват.... е.ати и криворазбраната демокрация !!!

Вече започнаха да ни пращат и на нас. Мутрата мълчи.

ЕВРОПА ТРЯБВА ДА МИНЕ СВОЯ КАТАРЗИС !!! НЕ Я ЖАЛЕТЕ !!! КАКТО И ДА ОЦЕНИ ИЗТОЧНОПРАВОСЛАВНИТЕ НАРОДИ !!!! ЕВРОПА и САЩ , развитите икономики на света и най-голям потребител на ПЕТРОЛ, трябва да сложат на колене Саудитска Арабия и др. богати арабски държави. Капиталите им са в американски банки. Ако САЩ не желаят, то Европа да се обърне към Русия и да въведе за енергоносител водата, което вече е измислено от българин. Така ще ѝ излезе по-евтино и ще бъде свободна и самостоятелна, а всичките араби и бежанци да ги прати на богатите СА, КАТАР, ДУБАЙ...... ТОВА Е ПЪТЯТ!

Меркел & сие вкараха 2 млн. такива бацили в Европа "доброзорно" ?! Сега "пропъдили" другаде 2600 ?! КАКВО ПРАВИМЕ ?! ТОВА Е СЪЩОТО КАТО ДА СИ ИЗХВЪРЛЯ БОКЛУКА НА ВРАТАТА НА КОМШИЯТА СИ...!!! А бе те, управленските брюкселски олигофрени ще се сетят за грешките си , но ще бъде много късно... Тогава ЕС няма вече да го има !!!

N. S.

Повярвай ми, че ако Трамп вземе властта, тази мода за политическа коректност ще приключи, дори и в самите САЩ.

Някой знае ли ,колко бели хора всяка година мигрират в САЩ ?

И до кога така ще я караме? Защо изобщо ги приемат? Тези хора никога няма да се интегрират. Те не са научени нито на работа, нито наобноски, нито на хигиена. Какво ще правим с тях, след като само ги местим от едно място на друго? Европа се търкаля по нанадолнището стремглаво и нищо не може да я спре вече, за жалост!

Същата работа като през 60 години , селяните превзеха София и сега навсякъде вони на фекалий

Даже и да сте софиянец, си оставате елементарен простак, щом не знаете как се пише в множествено число простичката дума...

През 1878 София "по данни на общината е 11 694 души, от които 6560 българи, 3538 евреи, 839 турци и 737 цигани." 6560 българи, от тях старци и деца по 4-5 най-малко по това време и дали е имало и 1000 семейни двойки в работеща възраст, те. 1000 къщи - едно село хора КОРЕНЯЦИ. От тях 1 до 3% за времето си елит и грамотни. Останалите - бачкатори. ТЪПЧО, София е глътнала всичко грамотно и елитно от провинцията като е станала столица. Естествено и работна ръка. Такава е съдбата на всички столици в света - да приемат елита на народа си, за да работят в министерства, библиотеки, гари и всичко, което се е създавало във времето след Възраждането. Има и столици от векове със създаващ се елит и много занаятчии, но и много, много бачкатори, напр. Лондон. На дядо ти кореняка, ръцете въглищарски, занаятчийски или какви са били ??? Я, провери за бързо имената на следосвобожденския елит да видиш къде са родени.

Русе, Пловдив, Търново са били много над София като елит и култура. Панагюрище, Елена, Трявна, Троян, Сопот, Котел ... и др. малки градчета са притежавали истински елит през Възраждането, както и българите в днешна Македония. Получавали са и плащали образованието си в Европа и Русия. Марин Дринов, роден в Панагюрище, Стамболов в Търново...

Работих в Австрия 10 мес. и ме уволниха - не им трябваше повече персонал. Отидох в тяхното бюро по труда и на първият разговор ми казаха,че трябва да се интегрирам - бях преминала успешен тест по немски-в Австрия, посетен курс в Австрия за признание на българската ми диплома - беше призната, допълнителен курс по немски.... В същото време на съседната маса друг служител се опитваше да води разговор с мъж и жена-турци или араби - само мъжът знаеше немски и то не добър,а и мисля,че бяха без професии -но те със сигурност са получили различни помощи! На мен ми беше отказана помощ като безработна-нямах 1год. стаж в Австрия-имах,но като самостоятелно лице!

Тия хубосници вече берат плодовете на това което сами са си посели.

Не , не в предградията на Париж. Да ги изпращат там, откъдето са дошли.Отдавна се разбра ,че интеграция не може да има. Какво да чакаме , атомна бомба ли да взривят ?

Лошото е, че могат да ги натресат на нас. 3а това по-добре е да си ги държат у тях си.

ФХК, къде си?.Гонят имигранти, завеждай дело в Страсбург!!!.

квотен принцип,квотен принцип,квотен принцип......И ПОСЛЕ КАКВО ДА ГИ ПРАВИМ?

дкми

Срещу тия по техния начин - с калашника, и където удариш! Няма друг начин, и докато толерастите не го проумеят - ще измират невинни! А сред "мигрантите" невинни НЯМА! Всички изповядват "избиването на неверниците".

КУЧЕТА,КОТКИ,ТАЛИБАНИ И ПРАСЕТА -МОЖЕ! Българи и румънци не може?

Ха добро утро :) Усетиха се май :)

По вечето изселени са били от Сомалия,Афганистан и Еритрея.В Сомалия действа терористичната групировка Ал Шабаб.В Еритрея всички са християни.Имат много църкви.В Афганистан от 2001 год САЩ и Нато ги демократизират.Разни мисии и какво ли не.Резултата-увеличение на производството на опиум.Над 85 % от наркотика в света е от контролираният Афганистан.Сомалия и Еритрея са близо до богатите страни СА,ОАЕ,Катар,Кувейт,Дубай,Бахрейн.Тия страни са приели нула емигранти.СА и Катар подстрекават сомалийците и еритрейците да емигрират в Европа.

Викаха ги, толерираха ги, а сега ги пъдят ... 'Европейска' работа ... Ако през 90 - те години приемаха българи и румънци, сега Европа щеше да има наистина европейски вид ...

не е честно! на нас тъмнокожите с индийски корен, ни ги пращаха обратно със самолет, а тези само ги настаняват на други места... чудя се защо не и ги пратят на меркел, нали тя нареди да ги приемаме?

Не са ги изселили. Подслонили са ги. И са нарушили човешките им права да живеят, както културата им повелява. За изселване се говори, ако са ги натирили в Сомалия, Еритрея и Афганистан, където е мястото им. А не, в предградията на Париж.

точно изселени са. от едно място са преместени на друго в същата държава. а връщането обратно в държавата си има друго наименование.

Значи може . . . . . .И защо беше тоя цирк, какви ли не ни наричаха нас, обикновените български Граждани, дето казвахме: "А бе хора , има КПП, който "нормален "мигрант, бежанец, емигрант, има КПП. Минава от там, подава си документи, пише в коя страна иска, съответната страна го приема или не . . . . .защо беше тая простотия . . . . .Елате пиленца при баба ви Меркел . . . . . То не бяха комитети, марш на майките, удавени деца . . . чудесия . . . Бежанците са край Гърция, НАТО учения в Черно море . . . .ай стига . . .маса народ се издави и загини за тоя дето духа . . . Дано да остане само с туй . . . . . . . .

Значи най-лесно е да ги изгониш, а на нас ни казват"Интегрирайте си циганите " и толкова"... ами д ами покажат как същество без мозък с е интегрира!

Ще ме търсите със свещ мене :)

Тия рошавулници са тука заради тъпата американска политика и тъпата им американска демокрация дето искат да налагат на хора от племенното общество.

Абе нещо ни баламосват - изселили ги от северната част на Париж и ги заселили в други квартали на Париж. Голем праз.

То ако е така, добре. Само да не ни измислят някое еврозадължение и да ни ги изтърсят на Баня баши джамия. Вай Аллах :-((

Но това са французи. От произход.

Къде го чичо Адолф. Сега щяхме да имаме и качествена тор и евтин сапун :-((

A защо позволиха да се разхождат такива "слутняци" из Eвропа ?! Hема ли "Xелзински" комитет в тая франция бе , както у нас , как може на псетата да бъде отказано "интегриране" и социaлни помощи... :)))

Hема ли американски континент за тия "шебеци",бе ?! Hабутаха тая смрад само в Eвропа ! Cещате се кои са иницяторите за това преселение в Eвропа ?!

Има, ама им пречи Атлантика. Затова ония са много курназ, защото са далеко и тая многомилионна паплач няма как да ги достигне, не става с лодки.

...май, НЕ БИЛО ТАКА ЛЕСНО да се интегрира това, що НЕ ПОДЛЕЖИ на интеграция, НАЛИ? Затова ЕС да забрави клишетата и да предприеме СПЕШНИ МЕРКИ И ОГРАНИЧЕНИЯ на ВХОДА на външните си граници!!! НО ПРЕДИ ТОВА СПЕШНО ДА СИ УКРЕПИ ТЕЗИ ВЪНШНИ ГРАНИЦИ до НЕПРЕВЗЕМАЕМОСТ.....

А от София кога? Когато започнат да гърмят бомбите ли, като в Париж?

тази статия е за отвличане на вниманието

Изселени в парижките предградия, ами не са постигнали много, трябва да ги товарят на кораби и на някой самотен остров.

къде отидоха "европейските ценности"?къде отидоха "атлантическите" такива? трябва да се интегрират,присъединяват,отглеждат,обгрижват,дундуркат,съхраняват,размножават.най- лесно е да се откажем сега....

Да се отдели територия в Африка или Близкия Изток, където да се заселят взички мангали, орки, римляни, цигани, арапи, мутри, комунисти, русофили, и прочее отпадъци и човешки боклук, да си създадат собствена държава, подобно на Изсраел..

Ама, те си имат територии и си живуркаха там, както искат. Докато евроатлантиците не ги демократизираха и доведоха в Европа.

Евроатлантическите президенти и министри, евродепутатите и секретарите в ЕК следват плана за унищожаването на европейските народи. И питам аз - кой гласува за тях на избори?! При конкретен повод ги псуват, но когато се зададат избори, народът изпада в конформизъм, следи "резултати" на социологическите агенции, подлъгва се от виевити речи и мъгляви обещания. В български условия се натяква, че всеки народ заслужавал управниците си, какъвто е матряла, такива били шефовете му, не било народ, а мърша... Ми, кой избира Меркел, Оланд, Саркози и т.н. в условията на цъфтяща демокрация, свобода на словото, човешки права, върховенство на закона?! Ама, не бе, те арабите са виновни, че такава им е културата! Терористите са виновни, че такава им е религията! Ми, тия как попаднаха в уредените им европейски държави, бре?!

Новия Хитлер чука на вратата на Европа настойчиво, всяко действие има равно противодействие, , отваряйте концлагерите и пещите...

и къде на самолета и в Бг на разноски на ГЕРБ

броя на психично болните в Германия по статистика е няколко % по-малко от колкото се водят средно за Европа. но като живееш тук година две разбираш ,че всъщност са много по-зле от нас по интелект и морал . преди няколко години във вестниците пишеше за банкер ,който съсипал водеща банка за 9 месеца управление , не знам каква заплата е получавал но с платените осигуровки си подсигурил 21 000 месечна пенсия ,а последно в партията на Меркел за една депутатка се оказа ,че била с фалшива диплома за средно образование . ката събереш дрога , липса на образование ,липсва на всякакви ценности,безизходица и отявлена неправда се изгражда един завършен терорист

... пък после Сталин бил виновен затова , че изселил Чалмарите от Крим ...

помислих си първо че ги изселват и връщат по родните им места,но не само рокадо!!!!франсетата само очитат деинос!!!!жалко за европата,нищо хубаво не я очаква с тези тъпи управници!!!!

Къде е френския хелзинкски комитет? Защо такава двулична политика водите?

Как така стана, че Европа бягаше от нас , източно европейците , като дявол от тамян, а сега събира цялата паплач на света. За нас имаше и сега има Шенген ,и ограничения .

и как така най-близкия ни съюзник САЩ, заради който си съсипахме хубавата държава, няма никакво намерение да маха визите вече 25 год. ни третират по-зле и от талибани

Тарикати. Метрото е удобно място за джебчийство и други подвизи. Освен това, ако живеят в "спонтанни" лагери имат повод да се оплакват от лоши условия и да искат нещо по-добро, само не и друг лагер, затова се връщат в тези кочини. И не разбрах, всички ли имат статут на бежанец, щом не ги депортират. И така от време на време Франция ще дава луди пари за такива акции.

нив се грижим само за правата в България

Работих в Германия през 90 те, навърших 4 години и подадох документи за гражданство, съобразно законните разпоредби.Три дни след това дойде полиция и ни принуди да напуснем в срок до 2 дни страната, защото имаме отказ.Трябваше на границата да се подпишем , че излизаме точно на определената дата.Много българи пърувахме в колони от коли, тъй като бяха променили закона точно тогава. Дадоха ни само няколко дни да се приготвим, дори не успяхме да си вземем багажа..Така, че каквото почукало, това се обадило..

Е сега се вижда ,че германците са улучили вече на материал който им е много любим.Туи джихадист,туи мангал от сомалия или други черно сини цветове са точно това което ще подобри икономиката на германията. Таки им трябват не бели.

ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ СЕ МОЛИТЕ ЗА АДОЛФ!!!

Те ВЕЧЕ се молят.

Предлагам всички наши м.ан.га.ли да ги изселим във Франция. Там вече е такъв гнилоч, че почти няма да ги усетят.

гонят мъжете , а жените и децата ги настаняват. тези деца утре ще станат като 18 годишния от Мюнхен. като започнеш да чистиш боклука го чистиш докрай, а не да си оставяш част за спомен.