Над 6 000 престъпления от омраза за месец след Брекзит

Близо 6 200 престъпления от омраза са извършени във Великобритания за месец след референдума за напускане на Европейския съюз.

Обратно в новината

Коментари - Над 6 000 престъпления от омраза за месец след Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За себе си са прави, не искат да делят своето с разни пришълци. До тук добре, но не се отказват от това което могат да вземат навън. Правилното е и те да получат в други държави същото отношение.

от любов ли ни убиват - кото им падне на мушката.

Българите са отвратени и не понасят България и българите и се чудят как да се измъкнат от българското семе, което им трови живота и ги граби дори и в чужбина. Въпросът ми е защо англичаните да нямат право да са отвратени от същото племе и да го приемат да им трови живота? И кои са най-големите скотове на земята , щом англия, където има милиони от всякакъв земен и извънземен боклук , беше изкарана от равновесие и напусна съюза заради няколко хиляди българи и румънци?

Те подготвяха реформи да си защитат социалната система. Дълбоко ме съмнява да е това реалната причина, по скоро е причината за пред хората. Навярно смятат че така ще им е най изгодно при предстоящите геополитически перестройки.

Кви глобални перестройки вълнуват средния прагматичен англичанин от малкия град и село? Интелектуалците и жителите на големите градове, които ги вълнува , гласуваха за оставане ?

МАЙ ДОСТА ОТ ВАС СА ЗАБРАВИЛИ ОТНОШЕНИЕТО НА БЪЛГАРИТЕ КЪМ ВИЕТНАМЦИТЕ В БГ

Англичаните са много мили хора;)

Под "източноевропейци" разбирай бай мангау !

Успокоявай се. Българин в англия значи боклук, повечето са твърде любезни да ти го кажат, но от по некултивираните и бой ще ядеш.

Много мразят тези англичани бре.

Аз

Много готино нещо са това, престъпленията от омраза... Върви си футболен хулиган по улицата, скива некъф - добре облечен, натриса му 2-3 десни прави и му гепи портмонето, телефона и часовника. Хващат го, съдят го и го осъждат за грабеж и побой. Обачеее... да речем, че не го обира, ами се ограничи с десните прави. И не щеш ли, окаже се, че пребитият е пдрст. Изведнъж престъплението се оказва от омраза и наказанието става по-тежко, отколкото за грабеж и побой, въпреки, че грабеж даже няма - има само побой. Изводът е - ако си къфто и да е гамен и пребиеш някого ей-тъй... за кеф, не забравяй после да го обереш - наказанието ще бъде по-малко.

Даваш ли си сметка, знаеш ли защо е така? Защо управляващите считат престъпленията от омраза за такива с много по-голяма обществена опасност от обирите и кражбите, побоищата и репресиите, че дори понякога и от убийствата, макар че едните не изключват непременни другите, а напротив, много често са комбинирани? (Не че в някои случаи не е точно така, НО В НЯКОИ СЛУЧАИ!!!) По абсолютно същата причина, поради която ТЕ НАСОЧВАТ, КУЛТИВИРАТ И КАНАЛИЗИРАТ ОМРАЗАТА В ОБЩЕСТВОТО КЪМ ОПРЕДЕЛЕНИ СОЦИАЛНИ И ЕТНИЧЕСКИ ГРУПИ И ОБЩНОСТИ! С две думи - става дума за НЕКОНТРОЛИРАНАТА ОМРАЗА, ТЯ Е ОПАСНАТА И ВРЕДНАТА ЗА ТЯХ, защото при нея съществува риска да излезе от контрола им, и затова е пренасочвана и грижливо обгрижвана, вкл. с много медии и платени тролове... В следствие на дълга и грижливо подготвяна и провеждана кампания и пропаганда, ОМРАЗАТА СЕ КУЛТИВИРА ПО ОПОРНИ ТОЧКИ И ТЕЗИ, а не към конкретни престъпления и престъпници! И така и затова изведнъж мирен човек, който иска просто да работи и живее по-добре, или изобщо да живее и оцелее ИЗВЕДНЪЖ СТАВА ОМРАЗЕН ЕМИГРАНТ И ИЗТОЧВАЩ ПАРИТЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕТО НА МНОГО, НА МИЛИОНИ ХОРА, които иначе без него ще си живеят райски!!!

Всъщност това е в основата и на фашизма, и на комунизма, и на расизма, на човеконенавистническите идеологии, що се касае до омразата към по-големи групи хора, НА АНГРО! Затова стигнахме дотам да критикуваме анонимни хорица, които се трудят за да оцелеят и за децата и семействата си, И ДУМА НЕ ОБЕЛВАМЕ, ИЛИ ДАЖЕ ГОРЕЩО И ПОСВЕТЕНО ПОДДЪРЖАМЕ ДОКАЗАНИ И ОТЯВЛЕНИ БАНДИТИ, КРАДЦИ, ЛЪЖЦИ, МОШЕНИЦИ И ПОПУЛИСТИ, КОИТО ... ОТКРИТО И ЛЮТО НИ НАСТРОЙВАТ СРЕЩУ ... ХОРИЦАТА, КОИТО НАЙ-МАЛКО МОГАТ ДА СЕ ЗАЩИТЯТ! Това не е нито мъжко, нито достойно поведение и характер, това е поведение на кравари и долни съшества с нечисти намерения и патологично его, или на съзнателно или не обслужващи ги неграмотни лумпени и мизерници! На които не им остава нищо друго, нямат сили, качества или смелост да променят живота си и да го осмислят и им остава само една гола и постоянна омраза и унищожителен страх! Виж например какъв е конкретният профил на терористите - боклуци и човещки отрепки (или психическиболни типове), лузъри хейтъри и агресивни клозетни педали, които ... МРАЗЯТ НЕ САМО СЕБЕПОДОБНИТЕ СИ, НО НАЙ-ВЕЧЕ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, и искат да им причинят болка и смърт, и те да са мизерни като тях!!! Да им наложат техните теми и страхове, омраза и ненавист, това ги занимава, там са се специализирали и това въртят непрекъснато и навсякъде!

Да, мюслитата ни дискриминират нас европейците напоследък, яко. Само дето не можем да идем да просим у техните държави или да източваме техните социални системи. От обич ни газят с камиони, стрелят в молове, много ни обичат...

Най-хубавите години за емиграция на Запад безвъзвратно отминаха. Което не е чак толкова лошо за българската идея.

знаеш ли защо в ада казана с българите не го пази никoй? защот са казали на тия в него че които излезе го връщат в българия !!!

Ти пък от къде се взе?! Намери си друго място да плюеш България!

В долуописаната от мен КОНКРЕТНА ИСТОРИЯ, МНОГО ДОБРЕ ПОЗНАТА И НЕОСПОРВАНА И НЕ МОЖЕЩА ДА БЪДЕ ОСПОРЕНА ОТ НИКОГО, най-малкото и защото виновните са признали деянията си, но са ги окачествилио като "грешки", както при Буш и Блеър за войната в Ирак (е, не станаха ли малко множки тези "грешки", от КОИТО "СГРЕШИЛИТЕ" И ХОРАТА И КРЪГОВЕТЕ ЗАД ТЯХ СА ГЕПИЛИ МИЛИАРДИ И ДЕСЕТКИ И СТОТИЦИ МИЛИАРДИ!!!).. мисля става пределно ясно И ЗАЩО И КОЙ И КОИ ИМАТ НАЙ-ГОЛЯМ ИНТЕРЕС, И ТО ЖИЗНЕН, НЕПРЕМЕННО ДА НАМЕРЯТ ВИНОВНИ И ДА ПРЕНАСОЧАТ НАРОДНОТО НЕДОВОЛСТВО И ГНЯВ КЪМ ... ИМИГРАНТИТЕ ТОЧНО (като най-беззащитни и с най-слаб глас и възможности в обществото), ЗА ДА ОТКЛОНЯТ ВНИМАНИЕТО ОТ СЕБЕ СИ И ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ И ПРОБЛЕМИ! Мога да разкажа конкретно истории и за Англия, ако на някой още не му е светнало под шапката, още повече, че "краставите магарета се намират и през океана", като Буш и Блеър на времето... И ОТНОВО - ТУК ИЗОБЩО НЕ СТВА ДУМА ЗА ТЕОРИИ, ИЛИ ЗА КОНСПИРАТИВНИ ТЕОРИИ, А ЗА РЕАЛНИ ФАКТИ И СЪБИТИЯ, ЗА ДОКАЗАТЕЛСТВА И КОНСПИРАТИВНИ, НО НЕ ТЕОРИИ, А ПРАКТИКИ, КРАЖБИ, ИЗМАМИ И ПРЕСТЪПЛЕНИЯ В ОСОБЕНО ГОЛЕМИ, НЕМИСЛИМИ ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА МАЩАБИ, които естествено че не са и не може да са индивидуални и да не са дълго обмислени и организирани!!! С други думи, както винаги КРУШКАТА СИ ИМА ОПАШКА, И НЕ СА СЛУЧАЙНИ ТЕЗИ РЕДОВНИ И РЕЖИСИРАНИ НЕПРЕКЪСНАТИ И ЯРОСТНИ НАПАДКИ САМО И ЕДИНСТВЕНО СРЕЩУ ЕМИГРАНТИТЕ И ПОДЕТИТЕ КОМПАНИИ И СПОНСОРИРАНИ (ИЛИ НЕ) ЛУМПЕНИ И КРЕТЕНИ ХЕЙТЪРИ, ЛУЗЪРИ И МИЗЕРНИ НЕДОРАЗУМЕНИЯ!

Докато вървят разкритията на американското правителство ои прокуратурата за огромните кажби на Колумбия Хоспитал и собственикът и управитлеят й Рик Скот, КОИТО СА РЕКОРДНИ КАТО СУМА НА ОТКРАДНАТОТО, те ...БЯХА НАДМИНАТИ!?!?!?! В случаи и обвинения за незаконно и нелегално промотиране и търговия с лекарства Johnson & Johnson ПОДПИСВА ДА ИЗПЛАТИ ДОБРОВОЛНО... $2.2 МИЛИАРДА ДОЛАРА СПОРАЗУМЕНИЕ ПРЕЗ 2013, Pfizer - ЗА $2.3МИЛИАРДА ПРЕЗ 2009, И GlaxoSmithKline - ЗА$3 МИЛИАРДА ПРЕЗ 2012... И забележете това - ПРЕД СЪДА РИК СКОТ ОТКАЗВА ... 75 ПЪТИ, СЕДЕМДЕСЕТ И ПЕТ ПЪТИ !!!!!! ДА ОТГОВОРИ НА ВЪПРОСИ НА ДЪДА И СЕ ПОЗОВА НА ПРАВОТО СИ ВЪЗ ОСНОВА НА 5-ТА ПОПРАВКА НА КОНСТИТУЦИЯТА ДА НЕ ДАВА ПОКАЗАНИЯ, АКО ТЕ МОГАТ ДА СЕ ИЗПОЛЗВАТ СРЕЩУ НЕГО, ЗА ОГОРМНИТЕ ИЗМАМИ И КРАЖБИ В РЪКОВОДЕНАТА ОТ НЕГО КОЛУМБИА ХОСПИТАЛ, ЗАРАДИ КОИТО БОЛНИЦАТА И КОМПАНИЯТА Й СА ПЛАТИЛИ ДОБРОВОЛНО!?!?!?! 1.7МИЛИАРДА ДОЛАРА!?!?!? Нали говорим за това колко лоши били емигрантите и колко непримирими са някои към тях, защото източвали СОЦИАЛНИТЕ СИСТЕМИ И ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ И СУБСИДИИ, БЕ! Къде си бе, чикаго ли си, какъв беше онзи посерко, дето говореше лщто против берачи на ягоди, и то точно българи!?!?!

И така - голямата републиканска прехвалена надежда на времето, по-популярен и перспективен дори и от Доналд Тръмп, и спряган сред най-сериозните кандидатури за президентските избори, ВЪРЛ ПРОТИВНИК НА ВСЯКАКВИ СОЦИАЛНИ И ДЪРЖАВНИ ПОМОЩИ И ЯРОСТЕН КРИТИК И ОПОНЕНТ НА ПРЕЗИДЕНТА ОБАМА, А ОСЪШЕСТВИЛ ФАКТИЧЕСКИ .... НАЙ-ГОЛЯМАТА КРАЖБА И ИЗМАМА НА МЕДИКЕЪР И МЕДИКАД, НА СОЦИАЛНИТЕ МЕДИЦИНСКИ ФОНДОВЕ В АМЕРИКА ЕДНОКРАТНО!!!! Не нелегални имигранти, не берачи на ягоди и чистачи на къщи, миячи на чинии или гледачи на деца.... а ТОЙ, ТОЧНО ТОЙ! И защо никой и никога от тези толкова загрижени и яростни срещу източването на социалните и държавни фондове и помощи ОТ ТЪПИТЕ ЛУМПЕНИ И ПРОСТИ ХЕЙТЪРИ И КРЕТЕНИ СРЕД ПОДРЪЖНИЦИТЕ НА ТРЪМП, БУШ И СКОТ НАПРИМЕР ЕДИН ПЪТ НЕ АДРЕСИРА И НЕ СЕ ВЪЗМУТИ СРЕЩУ ТАЗИ И ТАКИВА ИЗМАМИ!?!?!?! Как приключва тази голяма измама и история ли? ПРАВИТЕЛСТВОТО ИЗЛИЗА С ВТОРА СЕРИЯ ОТ ОБВИНЕНИЯ ЗА СИСТЕМНИ КРАЖБИ НА Columbia/HCA ПРЕЗ 2002 ЗА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ... $881 МИЛИОНА!?!?!? Отново - ДОПЪЛНИТЕЛНИ 881 МИЛИОНА ДОЛАРА - 881,000,000 ДОЛАРА!?!?!?! =================== ТАКА ТОТАЛНАТА ДОКАЗАНА СУМА НА КРАЖБАТА ОТ КОЛУМБИЯ ХОСПИТАЛ, ПРИТЕЖАВАНА И УПРАВЛЯВАНА ОТ ВЪРЛИЯ ИНАЧЕ ПРОТИВНИК НА ДЪРЖАВНИТЕ ПОМОЩИ И ПАРИ РУИК СКОТ СТАВА ... 1.7 МИЛИАРДА ДОЛАРА!?!?! ОТНОВО - 1,700,000,000 ДОЛАРА!!!! Някой да иска сега да си говориме за източване на социални и държавни помощи и фондове, на държавни пари, и за емигранти, мячи на чинии и чистачи, и особено и фокусирано точно на български такива????

С Corey Goode запознат ли си? Ако не си, мисля че интервютата с David Wilcock ще ти допаднат. Някои ги има и на Български.

Не, не особено, не си падам много по подобни трактовки. Но благодаря, все пак, ще го включа в моя "to do" спсък, аз спо природа съм любопитен и любознателен човек (но много уважавам личната свобода и територия), и много обичам да чета и да се запознавам с нови неща и нови гледни точки, стига да се поднесени от умни и интелигентни, и добронамерени хора, а не от пълни идиоти, хейтъри, лузъри и откровени биготи, каквито за съжаление не знам по какви причини много са се пръкнали и размнoжили пои тази бедна земя през последните десетилетия.

да не слагаме коня пред каруцата! не референдума а пропагандата предизвика това разделение ... едни политици захапаха кокала покрай нахъсването срещу новодошлите, ноо мaй след кокала ще гризнат дръвцето, за десерт?

През декември 2000, АМЕРИКАНСКОТО МИНИСТЕРСТВО НА ПРАВОСЪДИЕТО ИЗЛИЗА СЪС СЪОБЩЕНИЕ,, ЧЕ КОЛУМБИА ХОСПИТАЛ, ПРИТЕЖАНИЕ И РЪКОВОДЕНА ЛИЧНО ОТ РИК СКОТ, СЕ ЕСЪГЛАСИЛА ДА ЛАТИ ДОБРОВОЛНО ... 840 МИЛИОНА ДОЛАРА!?!?!? ЗА КРИМИНАЛНИТЕ СИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, КРАЖБИ И ЩЕТИ! Забележете - 840 000 000 ДОЛАРА ЗА ...КРАЖБИ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ, ОТ СОЦИАЛНИТЕ, ОТ МЕДИЦИНСКИТЕ ФОНДОВЕ!?!?!?!?!?!?!?!?! При анонсирането на това съобщение се разкриват и детайлите И ФАКТИТЕ! Columbia болницата (тоест Рик Скот) Е ИЗСМУКВАЛ ОТ Medicare, Medicaid, И ДРУГИ ФЕДЕРАЛНИ, ТОЕСТ ДЪРЖАВНИ, ДЪРЖАВНИ, ДЪРЖАВНИ И СОЦИАЛНИ ПРОГРАМИ ЗА ТЕСТВОЕ, КОИТО НЕ СА БИЛИ НЕОБХОДИМИ И ДОРИ НЕ СА БИЛИ ПРЕДПИСВАНИ ОТ ДОКТОРИТЕ!!! БОЛНИЦАТА И КОМПАНИЯТА Е ПРИЛАГАЛА - забележете - ФАЛШИВИ И ПОДПРАВЕНИ ДИАГНОЗИ И КОДОВЕ НА ПАЦИЕНТИТЕ, ЗА ДА УВЕЛИЧИ ИЗТОЧЕНИТЕ ОТ НЕЯ СУМИ ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ПАРИ!!! КОМПАНИЯТА ПРЕСТЪПНО, УМИШЛЕНО И ВИНОВНО Е ПРЕДЯВЯВАЛА ИСКАНИЯ ЗА ПАРИ (И ГИ Е ПОЛУЧАВАЛА) ЗА РЕКЛАМНИ И ПАЗАРНИ НЕВЪЗСТАНОВЯЕМИ ПО ЗАКОН РАЗХОДИ КАТО ... ОБРАЗОВАТЕЛНИ РАЗХОДИ ЗА ОБЩЕСТВОТО!?!?!?! Болницата Колумбия е ИСКАЛА И ПОЛУЧАВАЛА ПАРИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗА ОБЛУЖВАНЕ И ПОСЕЩЕНИЯ НА ПАЦИРНТИ,, КОИТО НЕ СЕ КВАЛИФИЦИРАТ ЗА ТЯХ, С ЛЪЖЛИВИ И ФАЛЩИФИЦИРАНИ ДОКУМЕНТИ!!! И т.н. и т.н.

Значи емигрантите източвали социалните системи на Англия (и Америка), берачите на ягоди и чистачите на тоалетни и миячите на чинии, и това идва от ... БЪЛГАРЧЕТА, МНОГО СИЛНО ЗАГРИЖЕНИ ЗА АНГЛИЧАНИТЕ И АМЕРИКАНЦИТЕ!?!?! А да видим дали наистина е така! Управлението на бизнесмена Рик Скот на болницата Columbia/HCA По време на кампанията на Скот за губернатор през 2010 организацията PolitiFact се зае да провери МНОГОБРОЙНИТЕ СИГНАЛИ (не конспиративна теория, а ФАКТИТЕ, ТАКИВА, КАКВИТО СА!), свързани с неговото пребиваване и управление в Columbia/HCA болница. Нека да поприпомня какво се установи и какво се дискутира и стана в общественото пространство тогава - отново, НЕ ГОВОРЯ ЗА ТЕОРИИ, КОНПСИРАТИВНИ ИЛИ НЕ, ИЛИ КАКТО НЯКОЙ ЩЕ ГИ НАРЕЧЕ И МУ ИЗНАСЯ, А ЗА ... ФАКТИТЕ, КОИТО ВСЕКИ САМ МНОГО ЛЕСНО МОЖЕ ДА ПРОВЕРИ ЗА СЕКУНДИ!!! Скот започва в Columbia болницата през 1987, закупувайки две болници - с тази в El Paso, Texas. Само за едно десетилетие той ще прибави стотици болници, операционни центрове и други медицински заведения. През 1994, Скот купува Tennessee-headquartered HCA и нейните стотици болници и слива компаниите си. ==================== ПРЕЗ 1997, fФЕДЕРАЛНИТЕ СЛУЖБИ ЗАПОЧВАТ РААЗСЛЕДВАНЕ НА КОМПАНИЯТА МУ, КАТО ПЪРВО КОНФИСКУВАТ ДОКУМЕНТИТЕ НА БОЛНИЦИТЕ МУ В El Paso ОБЛАСТТА И СЛЕД ТОВА Е РАЗПРОСТИРАТ В РАЗЛЕДВАНЕТО СИ ИЗ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА, В ЦЯЛА Америка! СЛЕДСТВИЕТО СПЕЦИАЛНО СЕ ФОКУСИРА НА ... КОЛУМБИЯ ХОСПИТАЛ, КЪДЕТО Е ИЗВЪРШЕНА ОГРОМНА, ОГРОМНА, ОГРОМНА Medicare and Medicaid ИЗМАМА И КРАЖБА!?!?!?! Рик Скот НАПУСКА КАТО ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР ПРЕЗ ЮЛИ 1997, ПО-МАЛКО ОТ ЧЕТИРИ МЕСЕЦА, СЛЕД КАТО РАЗСЛЕДВАНЕТО ЗА ОГРОМНАТА ИЗМАМА - НАЙ-КРУПНАТА В АМЕРИКАНСКАТА ИСТОРИЯ В ТАЗИ ОБЛАСТ, Е СТАНАЛА ПУБЛИЧНО ДОСТОЯНИЕ!!! ВСИЧКИ СА ЕДИНОДУЩНИ, ЧЕ АКО ТОЙ Е ОСТАНЕЛ НА ПОСТА СИ, ЦЯЛАТА КОМПАНИЯ С ВСИЧКИ БОЛНИЦИ В НЕЯ СА ПОД ГОЛЯМА ОПАСНОСТ!!!l

През кампанията му 2010 година, the Miami Herald съобщава, че Скот - забележете - СКОТ ЩЯЛ ДА СПРЕ ИЗМАМИТЕ И КРАЖГБИТЕ В БОЛНИЦАТА МУ, САМО АКО НЯКОЙ МУ БИЛ КАЗАЛ, ЧЕ ТОВА БИЛО ... ГРЕШНО И НЕРЕДНО!?!?!?!?!?!" Пренебрегвайки и "забравяйки" КАТЕГОРИЧНИТЕ И СЪВСЕМ ЯСНИ ПРЕДУПРЕЖДДЕНИЯ ЗА ТОВА, ВКЛ. ДОРИ И В ПУБЛИЧНИТЕ ОТЧЕТИ И ЗАПИСИ НА КАМПАНИЯТА ДО АКЦИОНЕРИТЕ Й, КОИТО ... ТОЧНО ТОЗИ Е РАЗПИСВАЛ!?!?!?!?!? Скот е искал да оборвал обвиненията, НО БОРДЪТ НА ДИРЕКТОРИТЕ Е ПОИСКАЛ ДА СКЛЮЧАТ СПОРАЗУМЕНИЕ С ПРОКУРАТУРАТА!!!

Омраза на кого и към кого, на британците към еврогейците, към емигрантите или към тези, които са гласували за из лизане от еврокочината на либералните свине?

И така, начело на щат Флорида като губернатор застана и бе избран господин Рик Скот - ГОЛЯМА НАДЕЖДА НА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ ТОГАВА, ЗАКЛЕТ ПРОТИВНИК И КРИТИК НА ПРЕЗИДЕНТА ОБАМА, ВЪРЛ ВРАГ НА ВСИЧКИ И ВСЯКАКВИ ... ДЪРЖАВНИ И СОЦИАЛНО ПОМОЩИ И ФОНДОВЕ!?!?! И той бе един от най-спряганите имена и за бъдеш кандидат на републиканците за президент, както Доналд Тръмп, дори много по-популярен сред републиканците преди време. Ами нека да си припомним кой точно е (бе) Рик Скот и с какво името му бе известно в общественото пространство. (впрочем той анонсира и подкрепата си за бигота Тръмп, естествено...) Рик Скот между другото е върл противник на влиянието на човешката намеса върху климатичните промени, което е една от основните откачени тези и опорни точки на републиканския елит, заедно с мястото на религията в държавата и политиката, абраната на абортите, данъчните облекчения на богатите и най-богатите (прословутата им оборена безброй пъти, но продължаваща да налагат лъжлива теория за "Trickle-down economics", тоест че ако богатите и най-богатите плащали по-малко и по-малки или никакви данъци, това някак си щяло след време да доведе до оживление на икономиката и повече пари и до най-бедните по веригата от дейности и активности надолу...) И така, Скот дойде в политката от .. ЧАСТНИЯ БИЗНЕС, КЪДЕТО Е НАТРУПАЛ СТОТИЦИ МИЛИОНИ ДОЛАРИ, и е представян широко като МНОГО УСПЕШЕН И УВАЖАВАН БИЗНЕСМЕН!

Той бе сред няй-яростните противници на т.н. Обама кеър, с която президентът искаше да включи 40 милиона американци, които нямат и не могат да си позволят медицински застраховки. Губернаторът Рик Скот, видният републиканец бе в челните редици в пропагандирането колко вредно и фаталнио щели да се отразят инициативите и ЗАКОНА на Обама за задължителните медицински застраховки, как хората щели да изгубят докторите си, болниците си и качествено и превантивно медицинско обсужване! Той дори стигна дотам да откаже в един момент милиардите федерални пари - помощи, предназначени за ... бедните и най-бедните американци в щата му, които бяха без застраховки, вкл сaмотни майки с деца и пр...

просто не разбирам как е вазможно някакви балгарски пришалци на "острова",да злословят сресту санародниците си, да се хвалят колко са добре дошли при енгилизите и как те им помагат.....боже господи, те кравчицата им сте изпят... сте ги изстискат така, както са изстискали индя.тези островни диваци не си намериха място докато не отделят индя от пакистан.а някакви наши новодошли заселници злословят сресту народа си и наричат страната си булгаристан! между другото "инфо" поздравявам те! текста е транслитериран, поради липса на кирилица.

Сега прочетох постинга ти. Няма нищо за неразбиране, то е повече от ясно защо. И съм го написал малко по-горе, в отговор на друг постинг като реплика. Когато пристигнах преди 20 години в Америка ЗАКОННО!?!?! (това за много загрижените за АМЕРИКАНСКИТЕ ЗАКОНИ БЪЛГАРЧЕТА!) се срещнах на парти с българи, някои от които се НАДПРЕВАРВАХА ДА ОБЯСНЯВАТ ВИСОКО КОЛКО ДОБРЕ И ОХОЛНО СИ ЖИВЕЕЛИ В БЪЛГАРИЯ, КОЛКО ДОБРЕ СИ БИЛИ И С КАКВИ ГОЛЕМИ СУИ И ДОХОДИ РАЗПОЛАГАЛИ, и пр. Аз ги слушах известно време как се надлъгваха - НЯКОИ ОТ ТЯХ БЯХА НЕЛЕГАЛНИ И/ИЛИ С ИЗТЕКЛИ И ПРЕСОЧЕНИ ВИЗИ И НЕРЕДОВНИ ДОКУМЕНТИ, и накрая не се сдържах и попитах високо: Аз не ви разбирам, ако наистина сте живеели толкова добре в България, и не харесвате Америка, ЧИЙ ГО ДЪРВИТЕ ОЩЕ ТУКА, ЗАЩО СТОИТЕ ТУК ДОРИ И В НАРУШЕНИЕ НА ЗАКОНИТЕ, И ДРАПАТЕ СЪС ЗЪБИ И НОКТИ ДА ОСТАНЕТЕ, СЛЕД КАТО ОЧЕВИДНО - И СЪГЛАСНО ЗАКОНИТЕ - ВИЕ НЕ СТЕ ЖЕЛАНИИ ПО ДОКУМЕНТИ, И НЕ ТРЯБВА ДА СТЕ ТУК!?!? Получи се много оглушително и неловко - НО НЕ ЗА МЕН - мълчание! А АЗ СЕ ОПИТАХ ДА ЗАПОМНЯ ЛИЦАТА НА ТЕЗИ, И СЛЕД ТОВА СЪВСЕМ СЪЗНАТЕЛНО И ПОСЛЕДОВАТЕЛНО СЪМ ГИ ОТБЯГВАЛ, и не се чудя от къде и кой ми изкара приказката, че съм бил надут и надменен и не съм бил искал да се срещам с българи:) Щото ми се обаждаха много пъти да ме канят, и аз просто ги от.бах! Сбъркани същества, с които човек, с краткия му живот на тази земя не трябва да си губи времето! Малко са боклуците, които познавах в България, та да се занимавам с такива и тук! И специално искам да подчертая, че едни от най-добрите ми приятели сега, освен няколко американци, са точно българи и семействата им! И от други народности...

Хайде щом ще си говорим за омрзата и лъжата в обществото (и англоезичните големи държави) и за ИСТИНАТА И ФАКТИТЕ, да се позапознаем и с някои от тях! Преди години имаше един представител на фамилията Буш, Джеб Буш (чийто татко бе шеф на ЦРУ, виден тепубликанец, вицепрезидент и президент) от ВИДНА И ВСЕИЗВЕСТНА ФАМИЛИЯ НА РЕПУБЛИКАНСКИЯ ЕСТАБЛИШМЪНТ, който стана губернатор на един щат, и точно в този щат брат му, Джордж Буш - син, стана президент с очевадна измама при преброяването на гласвоете от изборите, защото една дама, "аристократка" бе начело на комисията и отказа да се преброят отново гласовете независимо от очевадните измами и несъответствия и многото сигнали и възмущение на хората. И след това дори и собствените й колеги и приятели от Републиканската партия се дистанцираха от нея и тя изрази огромното си разочарование от "непиризнателността" им за огромната услуга, която им бе направила, и отиде на ранчото на татко си да язди конете там и да се успокоява... И знаете ли кой дойде след него, след Джеб Буш на поста губернатор на този щат? Един републиканец, ЧИЕТО ИМЕ БЕ СПРЯГАНО ДОРИ И ЗА ЕДИН ОТ КАНДИДАТИТЕ НА РЕПУБЛИКАНЦИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ, Рик Скот (да, запознатите се досетиха, става дума за Флорида)

И защо си мислиш ,че на някой тук му пука за политическите борби във Америка ,и кой как е избран или ще бъде избран ,изглежда само теб и чикагото ви интересува кой ще ви тормози следващите години и се дърляте партийно тука ,но това е български форум ,що не си спретнете един американски и не си водите предизборна борба.

И защо си мислиш, че си мисля така? И защо си мислиш, че изобщо знаеш какво аз си мисля? И какво те интересува аз какво си мисля - мен изобщо не ме интересува например ти конкретно какво си мислиш или не.

Явно англичаните са по-големи расисти и от нацистите.

Преди време на един форум на републиканците телевизията снимаше отвън и журналистка обиде да интервюира група хора с плакати и викове в подкрепа на републиканците и сеячи на омраза сред лидерите им, като Тръмп (какво стана между прочем с т.н. Чаено парти на най-голвмите идиоти сред тези, напирмер). И тези издигаха лозунги срещу ... СОЦИАЛНИТЕ ПОМОЩИ И ФОНДОВЕ, И ДЪРЖАВНАТА ПОДКРЕПА ЗА СОЦИАЛНО СЛАЖБИТЕ В АМЕРИКА! И маха лозунги с това съдържание, а един от тези с плакат със съответното съдържание бе написал и изкрещя в микрофона и пред камерата: "Долу ръцете на правителството от моя MediCare!?!?!?!?!" За незапознатите, като неграмотния лумпен и естествено заклет почитател на Тръмп с ник чикаго" например да поясня - ТОВА Е ЕДНА ОТ ДЪРЖАВНИТЕ ПРОГРАМИ ЗА ПОДКРЕПА!!! В случая - за медицинско обслужване в Америка!?!?!?!?! ТЕЗИ ИДИОТИ ДОРИ И НЕ ЗНАЕХА ЗА КАКВО ГОВОРЯТ, КРЕЩЯТ И ПРОТЕСТИРАТ И КАКВА ПРОСТОТИЯ СА НАПИСАЛИ НА ПЛАКАТИТЕ СИ! И крещяха ... ДЪРЖАВАТА ДА СЕ ОТТЕГЛЕЛА ОТ ... ДЪРЖАВНИТЕ ИМ СУБСИДИИ!!! Какво повече да говорим! И на тези кретени берачите на ягоди, мичяите на чинии и тоалетни или гледчките на деца им пречели! Нали става дума за омразата в обществото.

англичаните искат да се отърват от азияци и африканци. а азияците и африканците - от източно европеиците.

Какви са тези ,,азияци" БРЕ?

приемам забележката. пиша на латиница и после траслитерирам.това често прави изказванията ми да изглеждат като писани от неграмотник....

Няма друга империя в човешката история, която е погубила толкова много души и проляла толкова кръв за злато и богатства. Това което се случва е в резултат на лицемерието на запада - хора им трябват, но предимно за черната и мръсна работа. Затова източноевропейците не сме много желани - имаме претенции за това как ще живеем и работим.

Щом отиваш в чужда страна не може да имаш претенции ,заради този скапан либерализъм резняците имат претенции да вият по пет пъти на ден ,да забулват жените ,да не се яде свинско и какво ли не още, като не ти харесва Англия и англичаните си стоиш в кочината ,те не са ти длъжни да те обичат ,харесват и хранят.

Не оправдавам агресията под каквато и да е форма, но резултатът от референдума в ЮК е знак за имигрантите там, че е крайно време да престанат с измамите които водят до източване на социални фондове. Няма как все повече хора да влизат в ЮК, под предлог че щели да си търсят работа, или да учат а всъщност да чакат социални помощи и да поработват на черно, а колкото 'изкарат' да пращат към страната си на произход. Това е една от главните причини за разногласието между ЕС и ЮК довело до брексит. Така че имигрантите в ЮК ако са умни, сами ще се сетят какво трябва да правят за да не са жертва на престъпления...

Така е ,много е лесно да се изнесеш ,в Англия с цялото домочадие ,да взимаш по 800 паунда детски ,да работиш полулегално и да подбиваш пазара на труда и да изнасяш парите си в друга страна ,коя икономика ще издържи на този напън ,това е основната причина за брекзита.

чикаго, а те как са поробвали и владеели колонии ??? Kак са краднали ресyрсите на колониите !!! Cега им се врbща !!! Bсичко се плаща !!!

Абе, колега, а ти имаш ли представа за какво огромно източване на социални фондове става дума например в Америка, и какви са цифрите? И КОЙ И КОИ ТОЧНО ГИ ИЗТОЧВАТ, защото това изобщо не са имигрантите всъщност! Искаш ли да ти разкажа много подробно за какви суми, за десетки милиарди долара, става дума за източването например от държавните пари за медицински застраховки и обслужване? Не с "КОНСПИРАТИВНО ТЕОРИИ", а с КОНКРЕТНО ФАКТИ!

Темата тук е престъпления срещу имигранти от извън ЕС и от източна Европа в ЮК. Ако искате, пишете си за Америка с приатели по чат или емейл :)))

За да се взимат 800 детски трябва да имаш 9-10 деца в юк. Детските на месец за едно дете са около 90 .

Щото преди това тяхната Бъчварова криеше информацията. Промиване на еврогейски мозъци му казвам на това.

При обективен анализ на ситуацията става пределно ясно, че ОТДЕЛНИ ВИСОКОПОСТАВЕНИ ДОМИНИРАЩИ ЛИЦА И ГРУПИ, ИЛИ ДОРИ ЦЕЛИ ПРАВИТЕЛСТВА В БЛИЗКОТО МИНАЛО НА ПОНЕ ЧЕТИРИ ГОЛЕМИ ДЪРЖАВИ И ЗНАЧИМИ СИЛИ В ПОЛИТИКАТА В УСЛОВИЯТА НА КОНСПИРАЦИЯ И ЧРЕЗ ВЪВЛИЧАНЕ И ИЗПОЛЗВАНЕ НА РЕСУРСИТЕ, ОРГАНИ И ИНСТИТУЦИИ НА ДЪРЖАВИТЕ СИ СА ПРОВОКИРАЛИ СЕГАШНОТО СЪСТОЯНИЕ И БЕЗРЕДИЦИ В ЕВРОПА И СВЕТА, И СА ВИНОВНИ И ОТГОВОРНИ ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТ И ТЕРОРИЗМА!!! Не хората, обикновените хора и народи, не религии и други пртовиречия,.. ТОВА СА МНОГО ДЪЛГО И СТАРАТЕЛНО КУЛТИВИРАНИ ПРОЦЕСИ С МНОГО ШИРОК МАЩАБ И НА ТЕРИТОРИИТЕ НА РАЗЛИЧНИ ДЪРЖАВИ И КОНТИНЕНТИ, по ВСЯВАНЕ НА СТРАХ, КОНФРОНТАЦИЯ, ОМРАЗА, РАЗДЕЛЕНИЕ,... и ДОРИ ПАНИКА! Това, което наблюдаваме сега е в резултат на ясния вече факт ЧЕ ЧОВЕЧЕСТВОТО И НИЕ, ХОРАТА НЕ СИ НАУЧИХМЕ УРОЦИТЕ ОТ ИСТОРИЯТА, вкл. от Втората Световна Война! А не ги научихме и ЗАЩОТО ТЕ НЕ СА НИ ИЗВЕСТНИ В ТЯХНАТА ЦЯЛОСТ И ПЪЛНОТА, благодарение на много скрити и преиначени факти от медии и правителства, и по-точно ОТ ЛИЦА И КРЪГОВЕ С КОНЦЕНТИРАНА ГОЛЯМА ВЛАСТ И ОГРОМНИ ЗА "ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА" И ДОРИ ЦЕЛИ ДЪРЖАВИ РЕСУРСИ И КАПИТАЛИ! И докато хората, ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА НЕ СИ НАУЧАТ ТЕЗИ ИСТОРИЧЕСКИ УРОЦИ, НЯМА ДА СЕ ПОДОБРЯТ УСТОЙЧИВО НЕЩАТА! Първата стъка от което е ДА СЕ ИДЕНТИФИЦИРАТ И МНОГО ЯСНО ДА СЕ ПОСОЧАТ ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ЛИЦА, ГРУПИ, ОБРЪЧИ И КРЪГОВЕ, ПРАВИТЕЛСТВА, КОИТО ИГРАХА СРЕЩУ НАРОДИТЕ СИ И ХОРАТА СИ, В КРАЙНА СМЕТКА СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО, това е! Терористите са слепи изпълнители на ЧУЖДА ВОЛЯ, МАНИПУЛАЦИИ И ИНСИНУАЦИИ, И ЛОГИСТИЧНА И ВСЯКАКВА ДРУГА - гласна и негласна ПОДКРЕПА!

Много теория на конспирацията четеш приятел ,слез малко на земята или поне прочети краткият курс на Капитала от Маркс ,там всичко в световната история е обяснено с няколко формули.

Това вече е много остаряла и денонсирана опорна точка, не е актуална вече и не върви. Не говоря за теория, а за практика. И не аз, а ти де факто си привърженик на КОНСОИРАЦИОННИ ТЕОРИИ, след като отричаш ОЧЕВИДНИ ФАКТИ! И ако не си разбрал - аз знам, че инерцията, особено в мисленето е много трудно преодолима - за някои, за мнозина, но това си е техен проблем. Или ти наистина мислиш, че на времето Буш започна войната в Ирак за да установел демокрация там, или защото много се е страхувал и загрижил от военната му сила и ОМП, ДЕТО ВСИЧКИ СЛУЖБИ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ, ВКЛ. И АМЕРИКАНСКИТЕ, СА МУ ДОКАЗАЛИ, ЧЕ НЯМА!?! И след това - и най-блестящият и перспективен политик в света, той пък начело на друга световна сила, Англия - и той взел че се пообъркал, а? И така, след няколко ТРИЛИОНА ДОЛАРА, десетки хиляди убити и ранени и милиони изселени, се оказа, че ... хората, лидерите на Америка и Англия се били пообъркали, И ТАКА НЯКОЛКО ПЪТИ, ЩОТО НА НЯКОЛКО ПЪТИ СИ СМЕНИХА ОБЯСНЕНИЯТА ЗА ВОЙНАТА В ИРАК! И тук не говоря за маленько сада или спор за паркомясто, или за изчезването и открадването на милиар долара, А ЗА ЦЯЛА ВОЙНА И ТРИЛИОНИ ДОЛАРИ РАЗХОДИ НА АМЕРИКАНСКИЯ ДАНЪКОПЛАТЕЦ, КОИТО ПРОМЕНИХА СВЕТА, и Блеър има наглостта да заяви в оправданията си, че ... ТЕЗИ ПРОМЕНИ БИЛИКЪМ ДОБРО! Не ми говори за теории, коментирай ФАКТИТЕ, иначе ти всъщност се онлягаш на теории, и то нелепи, и отричане на очевадното! Освен ако не приемаш, че и Буш, и Блеър са КРЪГЛИ ИДИОТИ И ДЕБИЛИ!

А, и между другото аз съм убеден, че "Капиталът" го знам и познавам много по-добре от теб, както и от повечето от БСП (БКП), както и мнгого други трудове...

црy, " Kапитализма без воина не може " !!! Tова пише Mаркс !!! Dобре, че преди години задbлжително yчехме теорuята на Mаркс и Eнгелс !!!

А колко престъпления за месец преди Брекзит?

Хайде сега чистачите на нужници и берачите на ягоди да стягат куфарите и обратно към родните села ,на британците им дойде байгън да им смучат социалната система ,а на есен като изберем чичо Дони и от щатите ще излетят 50-60 000 нелегални цървули ,които си стоят тука с просрочени визи от години .

Чистачи на нужници и берачи на ягоди и други подобни дейности са най-малкият проблем, а и нямат нищо общо с източването на социалната им система. И да излетят "50-60,000 цървули" с изтекли визи, ТОВА АБСОЛЮТО ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЯМА ДА ПРОМЕНИ ПОЛОЖЕНИЕТО В СТРАНАТА, и ако изобщо има някакви промени, те категорично няма да съм кък по-добро. Това са дъвки, лакардии и простотии на лумпени, и опрони точки за пропаганда от най-долен и тъп характер. Самият Тръмп пропагандира против емигрантите без документи, незаконните според него, както и против онези, които ги наемат на работа, А СЕ ДОКАЗА, ЧЕ И ТОЙ Е ЕДИН ОТ ТЕЗИ! Самият Тръмп яростно о посветено говори против Китай и изнасянето на производства и бизнеси там, ДОКАТО СЕ ДОКАЗА, ЧЕ И ТОЙ Е НАПРАВИЛ СЪЩОТО... Дони, викаш, а? Ти кога последният път игра голф с него, или си пихте питиетата във "Вила Де Лаго", например, а? Или в клуба на "Съмит Авеню", цървул!

Селски ,не е нужно да си играл с някой голф за да го наричаш на малко име ,всички републиканци му казват така ,както демократите комунисти казват на Клинтън Хилъри ,колкото до нелегалните шаяче ,само нашите са 50-60 хиляди ,иначе са милиони .

infо, чистачи и берачи винаги ще има ! Kогато човек се е потрyдил, образовал се е добре, наyчил е два западни езика, както нашите синове TE никога няма да бbдат берачи и чистачи !!! TE просто работят като компUтарни експерти на наи-високите позиции в света ! Tака че аз мисля за себе си, Bие за Bас си, берачите и чистачите за себе си ! Hе мога да мисля за берачите и чистачите ! Tова е техен проблем, не мои !!!

Всъщност пробуждането на хората и борбата им срещу онези, които от доста време водят война срещу тях, макар и непризната и прикрита зад някакъв псевдопатриотизъм и национализъм, и които непрекъснато насаждат омраза, конфронтация, хаос, страх и паника между хората ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНАТ С РЕШИТЕЛНА ВОЙНА ТОЧНО СРЕЩУ ТАКИВА ЛУМПЕНИ КАТО ТЕБ, И ГОСПОДАРИТЕ ИМ!

англичаните са толерантен народ. не сме чували да ги обиждат, а по точно обратнотопомагат на пристигащите на Острова. Айде със здраве останете и намалете плюенето към Великобритания. първо си оправете нещата в булгария, защото мръсотията е голямазлоба,завист,егоизъм,безработица,крадене, напиване, емиграция и мн.др.отрицателни неща. първо вашата колибка и тогава гледайте в чинията на ВелиКАбРИТАНИЯ. дА, ИМА работа, но не й за мързеливи, а за трудолюбиви... има и пари в Лондон. А тук нито едното, нито другото. Това ми е разказвано, това ви пиша. Не съм очевидец на нещата, но никой от младите не желае да се завърне у булгаристан, защо ли... изводът си е ваш. лошо, лошо там, ама това е положението. НЕ ЖЕЛАЯТ ЗАВРЪЩАНЕ ПРИ ШУРОБАДЖАНАШКАТА ДЪРЖАВА НАРЕЧЕНА ТЪЙ БУЛГАРИСТАН. тя е майка на техните си хора, а не на тези без връзки...Спокоен ден. Харесва им там. Англичаните им помагат, българите(младите) също(които са учили висше) им помагат. да са живи и здрави и им помагат от големите градове, най-вече ВАРНА... 1/1

моля??? ти виждал ли си на живо българи в чужбина? аз маУко позабравиу булгарски и ти си маУко по-долна класа... пък ние сме от гоУрната коура на лайноУто. я се стегни и бъди реалист !

Е как може да ни слагат източноевропейците под един знаменател с мюсюлманите??!!!Кога озточноевропеец е правил масово убийство??!!

Омразата води към тъмната страна на Силата... ''Бpитaнcĸaтa иĸoнoмиĸa зaпиca нaй-бъpзия тeмп нa cпaд зa пocлeднитe ceдeм гoдини или oт нaчaлoтo нa финaнcoвaтa ĸpизa. Heгaтивният peзyлтaт дoйдe в oтгoвop нa peфepeндyмa зa нaпycĸaнe нa Eвpoпeйcĸия cъюз (EC), пишe Тhе Guаrdіаn.''

Хиляди престъпления от омраза и само няколко атентата от любов ...

Смешници! Само решиха да излезнат от един политически съюз и вече обществото им се взривява от омраза! Да дойдат да почерпят опит от нас, ние излезнахме от политически съюз и си сменихме цялата ценностна система и все още сме живи! Представям си какво би станало ако в англия решът да им сменят ценностната система, сигурно ще се из отрепят до един и острова ще опустее!

За да решат да излязат си има причини!

Стига, бе. Сигурно са престъпления от уважение... Хората искат да уважат някого. Няколко пъти...

Когато излезнат напълно от ЕС тогава няма да са 6000 а по 60 000 , всичкото мангал и камилар ще му бият шута към пустинята. Хранилката на черните е определено към края си.

Само че обект на негативната кампания бяха българите и румънците. Тези другите са там от край време. Явно ни броят за по-долно племе и както усещам ти си особено радостен от този факт

лордовете да почват да търсят на къде да се изнасят, ей ти австралия, ей ти сащ ...щото оня нужник острова скоро съвсем ще засмърди

A нелегалното пребиваване, кражбите, просията, принуждванетео към джебчийство и проституция, продажбата на жени и деца, работа на сиво, контрабандата, продажбата на наркотици, източването на социални помощи са престъпления от КАКВО по-точно? Или, всъщност не са престъплнения? Или са допустими престъпления, а недопустимо престъпление е да се възмущаваш от всичко това?

След като имаме престъпления от омраза следва ли че има и престъпления от любов?

Действие и противодействие.

pegenes

"...този род инцидентите започват да намаляват..." Лоло, не знам кога ти е насиментото, ама много си аналфабето с българския. Няма ли кой да те разкара, десграсиадо ихо де пута?

Абе ние сами не можем да се търпим и се клеветим, завиждаме, плюем и бием, а искаме другите да ни обичат и уважават

Време е да разберем, че Западна Европа не ни третира като цивилизивани и равноправни с тях хора, а като слуги, по долни и от пакитата, индитата и африканците, които сатехни колониални изтърсаци. Ние предизвикваме погнуса и отврашение у бюргерите, англосакса и френските пуяци. За тях сме по долни от колониалните им слуги и арабите. Така, че Европа е един розов мирсж, облак, от който трябва да слезнем. Винаги ще си останем рая, плебеи и тъмни балкански субекти, от които ще се гнусят така, накто ние се гнусим от циганите.

Зависи от интелекта, възпитанието и квалификацията на източноевропееца. Тарикатските балкански номера, които туземието е издигнало в култ, превъзнася и възпява в песни, в Нормалните Общества не минават.

Изобщо не зависи от това, пич! Познавам българи с много сериозно и дори бих казал престижно висше, и едва си намериха работа и бяха допуснати в гъзарските западни държави, докато в същото време престъпни и невежи чернилки и тарамбуки нямат проблеми с престоя и придобиването на гражданство!

Това, разбира се, са глупости, но който не му харесва, да си хваща пътя!

Важното е паунда да стане 1.8-2лв макс и ЕС да се разпадне. Всичко друго са преходни неща.

Ще стане ,само чакай да свалят валутния борд!

Еврогеиска статия за интилектулното ниво на средностатистическия евроидиот, който незнане че една от висшите степени на лъжата е статистиката.

И египетските роби,които са строели пирамидите,не са работили при такъв жесток,нечовешки режим и отвратителни битови условия,при които работят нашите неквалифицирани сънародници в Англия! Да се връщат момчетата ни по-бързо и да пазят границите ни,че милионите мигранти са на прага.

Защо беше този напън да ставаме членове на Европекският съюз? Доста хора се преселиха и сега що стана ?

Българи,я се връщайте в България - страната с руския крепостен феодализъм наречен Софийско,Пернишко, Варненско жителство! Живеем в Средните векове!

Като мразят източноеропейците да спрат да ядат ягоди, аспержи, царевица и подобни продукти, които са събирани само от такива инвейдъри-демек нашественици.