18-годишният мюнхенски стрелец уби деветима и себе си

Девет души бяха убити при стрелба, извършена от 18-годишен германец от ирански произход, чийто мотив все още е "напълно неясен", заяви началникът на полицията.

Обратно в новината

Коментари - 18-годишният мюнхенски стрелец уби деветима и себе си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

питаме се: това моята рокля ли е ?- и това безтелесно явление изчезва, напълно в мечта потънало-такива сме хората. един вътрешно бурен и външно равен ритъм.

които не вижда ясно изображението, и като говори за него с паралели, минимум свива и постулира това за убииците могат които играят представление. добре, има въздух пред нази, има много път на горе, но на един определен добър път води. със сигурност не е лесна работа за тези обясняващи-атлети на едно тяло

"""в един момент заявява "Аз съм германец" и после стреля.""".Дали това е крещял или това е за отвличане на вниманието,на обществото, от истинския проблем.,че нещо много често започна да се повтаря "Аллах акбар"" "

Явно е част от т.нар. хибридна война. Някой е виновен за вродения идиотизъм европейските лидери. Сега да не го изкарат Манджурския кандидат.

Ако това е еталона на просперираща Европа, към която би следвало да се стремим - Франция, Германия ... ? И дали там ни е мястото всъщност? А идиотизма във всичките му проявления не ходи по гората.

ГЕРМАНЦИ, идиотизъм ли ви налегна? Оставихте се на диви, безмилостни зверове да избиват децата ви? Продължавате да се кланяте пред продажната изкуфяла, манипулирана бабичка да ви опозори като мухльовци, вие, които имате бойна слава, като никой друг в западния свят, независимо от целите. Натякват ви, че имате вина! Да, имате, а няма ли други с подобна? Я помислете повечко, спомнете си Хирошима, Виетнам, Либия, Ирак, къде ли не! Не изкупихте ли вече вината си? Пияни ли сте, дрогирани ли сте, зомбирани ли сте, та се лигавите с някаква толерантност към изнасилвачите и убийците на жените и децата ви? На тях какво сте направили? Друг има право да ви отмъщава, но той не го прави, а тия, които ви източват фондовете. Какво ви стана? Без строгост още по-зле ще стане. Вие сте за презрение!

Може би поговорката колкото по-зле толкова по-добре.На това положение рано или късно ще има ответна реакция и то с огромн сила ТАКА НЕ МОЖЕ ДЪЛГО ДА ПРОДЪЛЖАВА-ДА СЕ СЕТИМ ЗА ЗАКОНА НА МАКСУЕЛ.

Кой знае кого очукаха и набедиха, че е извършителят, защото трябва да се отчете дейност. Бил се лекувал от депресия. Че то 70 % от хората имат някаква степен на депресия. Айде номера. Нали дода (тетка) Меркел трябва да бъде оневинена заради идиотската си, продажна политика да изложи стриктния, чист и подреден германец, на зверствата на една първобитна тълпа, която тя настойчиво кани да омърси Германия с фекалиите си (те го правят навсякъде), с простотията си, със зверствата си, с незачитането и робовладелското отношение към жените... Меркел трябва да бъде съдена като Милошевич от международен съд за инсинуиране и скрито, хитро подстрекаване на зверства и нарушаване на правата на съвременния европеец. Тя не наказа никого от хилядите нашественици, нарушили законите на цивилизацията. А Милошевич защитаваше родината си.

популярната игра от началото на 2002 counter strike е причината за днешните терористични нападения, всяко американско холивоско изобратение е вредно на света

CS е разработена от канадец.

На иранец живеещ от 2 години в Германия му писнало от чужденци ... Аха.

Германец от ирански произход - това ми звучи като вегетарианец,който яде месо.ХАХА

Каква вода налива Германия за масови екзити, не е истина. Направо ще се блъскаме на вратата при излизане!

Какво? В мултикултурния и политкоректен свят масовите убийци вече "стрелци" ще ги наричаме? И не дай си боже да се окажат и мюсюлмани. Тогава просто ще трябва да приемем, че това е чст от етнокултурата им и изобщо да не ги закачаме, така ли?

В немски медии излязоха мотивите. В училище го били мразели че е мюсюлманин, той настоявал че е германец, нищо че е чалма и ето ти радикализация. И решил да отмъсти, затова че германците не дишат исляма и мюсмлманите. Айде пищова и почва да трепе. Това са исляметата и който все още не вярва, ще повярва по лошия начин. За съжаление ще се лее още кръв, докато тази сган не се изхвърли от Европа заедно с чудовищната им религия.

На германската Ангелинка пожелавам да стане свидел на трупове около себе си и после да я попитам нещо.

Да ти се връща!

Тези, които пробутват тази версия, явно смятат германците за идиоти. Всъщност, какво трябва да си мисли човек, щом продължават да търпят Меркел?

Идва Видовден за еврогейците. Съсипаха и унищожиха Източна Европа, превърнаха я в лунен пейзаж. Погледнете България на какво прилича. Все православните им са трън в очите, помляха Сърбия, съсипаха Гърция и продължават с геноцида над източните християни. Да ама не. Идва време мача реванш да се играе за немските фашаги.

Не виждам политик, говоря за тези с най-големи заплати в Европа, който да прави нещо смислено за спиране на конфронтацията и терора.

Оланд обеща проливане на още кръв и още терор.

Хайде сега пак да се изкажат невежите - исляма е виновен, че 18г. младеж е превъртял! А да, да бъде обявен от някой за герой като Брейвик. Това си е чист Amoklauf,но повечето заслепени хорица по света пак ще повярват в конспиративните теории и ще се нахвърлят върху успешните засега multikulti проекти. Отворете си очите!

Поредното идиотично манипулиране в хор - ква-ква-ква - превъртял, депресиран, психично болен, шизофреник - ма то напоследък всичките терористи от една жестока религия все ги изкарват ненормални. Признайте го бе, признайте го пред себе си, не заблуждавайте хората, не самозаблуждавайте себе си, не унищажавайте естествената съпротивителна сила на хората, не ги правете жертви на една ненормална идея на няколко лъжливи користни побърканяци за мултикултурни общества. Може и да стане някога но не по този начин - насила. Защото скачените съдове са физично, природно явление - КОГАТО В ЧИСТАТА ВОДА НАЛЕЕШ ЧЕРНА СЕ ПОЛУЧАВА ТЪМНО СИВО, ИЛИ ДОРИ ЧЕРНО, ЗАВИСИ ОТ КОЛИЧЕСТВОТО НА ЧЕРНОТО.Няма никакво мулти-култи, а моно-култи общество, само че върнало еволюциията с няколко хилядолетия назад.

pineapple

Нашите очи са отворени. Вероятно и твоите. Само че мозъкът ти работи с бъгове. Ислямът е военна доктрина. Работи на принципа на месомелачка. Поглъща хора и изплюва примитивни главорези. Ислямът работи на принципа Избиваш с мен или ти пада главата, т.е. или ставаш мюсюлманин, или умираш.

Да,да електронните игри не са за всеки!Има много лабилни психики!Не случайно той е убивал само младежи,8 са под 20 год,срамота!Филмите с убииства и игрите трябва да се спрат със закон!

Мое мнение е ,че този примат,както и всички останали които ги допуснаха в Европа като емигранти от Азия и Африка са много различни от нас европейците.Не само като култура, бит и религия. Те са много лесно манипулиращи се щом става въпрос за религията им , и някой им въздейства използвайки техните слабости, а то се знае от повечето разумни хора кои са /тези където дърпат конците и подреждат пешките както им харесва за лесна мишена и се правят на управляващите на света поне за сега - като им въздействат чрез облъчване или с други методи/но те ги правят като зомбита без никакви човешки емоции - това не е присъщо за хората , няма как да убиваш по такъв жесток начин . Техните извратени убийствени игри ги вкараха в реалният ни живот за много голямо съжаление/направили са и такъв холивудски филм/ . Но знам има начин да бъдат победени от "по-добрите гениални геймери" убедена съм в това! Трябва да се вземе правилното решение , и да се мисли адекватно , а не да се влиза в тяхната пъкленска "центруфуга". Защото в момента Европа представлява минирано бойно поле и никой не е застрахован от подобни атентанти . Има решение на проблема трябва да се обединим в доброто за нас и Европа нашият дом!!!

да видим следващия теракт как ще го представят и колко убити неправоверни ще има и какво ще вика?:)

На бабашкерницата Меркел и се клати стола и ще впрегне цялата пропагандна машина, за да убеди кухите западняци, че този е луд. За всеки нормален човек е ясно, че мюслитата са опасни и трябва да не се допускат в Европа, а ИДИЛ трябва да се смаже от руснаци и американци час по-скоро. Бъдещето е в Източна Европа. Западняците са облъчени глезльовци и с нищо не можем да им помогнем. Щом искат да ги убиват и изнасилват м'слита... какво да направим ние?

Що ли всички имат само една идея да избягат при лошата Меркел. Ако не е тя да подържа някакъв баланс и да дава помощи, тук ще се изколим като пилета, бивша югославия ряпа да яде.

И каква помощ ни е дала баишкерата? А ако не бяха огромните финансови инжекции на САЩ след войната, защото победена от СССР Германия им трябваше срещу Източния блок и по далечните им планове, които сега осъществяват, за покоряване на Европа, Германия сега щеше да е по-зле и от България.

Шериат и халифат. САЩ и европейските политици положиха основите и работят упорито за постигане на целта. Обама дори вече открито се шегува по темата.

Ако режима в Германия пробва да пробута тая "партенка" с Брейвик, значи наистина германците са затъпели яко! Доколкото ги познавам , там все още има мнозинство от мислещи хора и това няма да мине! Меркела да стяга куфарите за резервата за "европейски" политици в служба на САЩ, където скоро ще се присъедини и плевела.

Немците по принцип не са много умни, а и в Западна Европа пропагандата е по-силна и от тази в СССР през комунизма. 40% от немците твърдят, че нямат нищо против "бежанците".

немската полиция пак лъже! тоя да не е олимпийски стрелец? с пистолет 30 уцелени от 18 годишен?? няма други??? нещо ни взимат за канарчета!!!

В началото бяха трима, с дълги пушки, а после един с пистолет ...и мъртъв. Доста логично, нали?

В чуждите медии се споменава за стрелба и в други райони на града. А ИДИЛ празнували.

Съдбата в собствени ръце. Всеки решава проблемите си самостоятелно. С оръжие. А Ислямска държава стана събирателен образ. Радикалният ислям няма нищо против. Щом е за идеята.

ХАХАХА...е то бива пропаганда ама не чак толкоз! Бил немският Брейвик?! Може би е искал да прочисти Германия от няколкото чисти немци. Алоууу....журналята!Не така грубо...то само Батко ни мисли за прости!

Така им се пада ! Нали са демократи.

Как му е името на този немец.

Както и да увъртат, нещата са ясни: европейците ловят Покемони, а ислямските нашественици избиват неверници.Разчистват терена за новия халифат...

мда, германец със звучното немско име Али Сонболи.. гледах това видео - от съседната сграда от една един баварец крещеше по него че е загубеняк, чекиджия и какво ли не.. и по едно време един друг се обади "Шибани турци" понеже явно го мислеха за турчин.. на което оня отговори "Аз съм немец" след което бавареца му кресна нещо ор сорта "Какъв немец си ти бе" и оня "Аз тука роден" на развален немски... та такъв "немец"... като всичката тая паплач която оная свиня Меркел пусна, все "немци"...

Абе Брейвик е виновен, и той говори един такъв развален немски! Връзката е очевидна!

Аз

Най-вероятно некой скинхед го е маризил и пишлемето е откачило. Щеше да е по-добре фашагата да го беше пречукал директно.

В този Мол може да има кафета където ходят мюслита. Те обичат да се делят.

Преди малко слушам медийните лъжи на радио Хоризонт. Разследването не открило никаква връзка между стрелеца и ИДИЛ, НОООО открило връзка между стрелеца от Мюнхен и норвежкия масов убиец Брайвик. И сега тази теза ще бъде пробутана за преглъщане от широката публика. За има няма едно денонощие разследваха и се произнесоха категорично, по-точно скриха истината. Но въпреки това Европа ще погине от исляма.

Това, че е германец е ясно, но защо е стрелял срещу германци ? те и тези от "преврата" са турци, но защо са стреляли срещу турския народ ?

човека пита защо ? Отговори и после праскай минуси до посиняване !

...стрелецът е крещял: Аз съм германец и Роден съм в Германия... Обаче не е отишъл да стреля в някой бежански лагер нали?

трима от жертвите са турци,убиецът не е ислямист

Той паспортите ли им е гледал като стреля,че да знае кой турчин,кой немец?Или може би ти си говорил с него и той ти каза,че не е ислямист?

Трябва им на Германия наш Бойко и Плевнелиев,да ги оправят един път за винаги,так като скръцнат със зъби нашите,всички Араби ще са втрещени,нещо подобно като Хитлер на времето ще се получи,Меркела е слаба да се справи със тези проблеми,които нашите ще решат за нула време,даже може и малко заеми да им навъртят:)

Ротшийлската марионетка баба Меркел,е дала заповед вече.Разбира се,че е изкукало германче ,а не мюсулманин терорист.Само,че защо стреля по белите хора,а не по черните в лагера?Уж мразело чужденците,пък то иранче...наистина трябва един политик да бъде ужилен!

Новият Брайвик?

По -скоро новия Колумбайн!

Изключително странно, дори притеснително е, че намират този изрод на километър с прострелна рана в главата и веднага решават, че се е самоубил??? Нещо не се връзва, още повече, че не намерили и съучастници, а пък той крещял уж "германец". Ислямските радикали крещят нещо за техния Аллах или подобно... Този е обучаван да убива, при това с опиянението на тежкия ислям. Нека Меркел поеме пълната отговорност, тя докара на Европа ислямските скакалци.

За мен това момче е последовател на Брайвик. В Германия хората виждат,че нещата не вървят на добре,но си мълчат заради режима на Меркел.

режима на Меркел

Че не вървят добре нещата - така е, но ако мислиш че един имигрант в Германия е тръгнал да трепе като гледа как един норвежец избива имигранти в Норвегия , трябва да си провериш главата!

Ти си провери главата защото вече нещата са ясни,но ти не можеш да ги стоплиш защото нямаш глава..

Отново "луд" и никаква политика не е замесена. Защо не им казват предварително, че търсят нископлатени работници за черна работа, когато ги канят в Европа???

те не изобщо не искат да работят никаква работа, трябва да ги храним, защото убиват, ми то и тук е така

100% разминаване в очакванията на Меркел и пришълците на практика

Има хора , дето ще донесат от девет кладенеца вода, за да замажат истината - то бежанците, то Брейвик , то марсианците, но няма да видят , че на леглото на ученика са намерили настолната му книга "Amok im Kopf: Warum Schüler töten", а не корана или Моята война на Хитлер! Културата и възпитанието са виновни , посланията на елементарната американска среда , която тераформира света и дава младите! Колкото и да не ви се иска - това е!

Колко удобно. Значи се е бгънал четейки книга.

С тези опити всичко да се постави в рамки и определения, вече се чувствам леко неадекватен. Не можах да схвана, безразборната стрелба, която не е терор, накакво забавление ли е. Или протест. Или независима форма за изразяване на емоции.

малоумни гелмански управници....събраха цялата измет и сега се чудят защо така ???

Забравяш българските политици. Те подкрепят всичко. Винаги. До последна капка кръв.

От 9 дерета вода носят ,само и само да не излезе,че е терористичен акт извършен от мюсюлманин!Толкова ли сме тъпи,че ни убеждавате как един човек въоръжен само с пистолет е изпозастрелял толкова хора крещейки (на покрива,забележете!),че е германец,а после кротко, на километър в тиха уличка се самоубива...То бива,бива,ама цял бивол за мезе не бива!

Трима от убитите са турски граждани

Приемливи жертви, в името на по-висша цел.

Да не искаш да кажеш,че е стрелял избирателно,доката е крещал,че е германец??!

иска им се да са германци, но очевидно не им стиска, защото германците са постигнали всичко с труд, много труд

Ще те поправя в цитата: германците са постигнали всичко с труд, много ЧУЖД труд. Но както гласи стария изтъркан лаф: Няма безплатен обяд.

Тези полицаии и управляващи не се научиха да не мислят със задниците си. От три години работя близо до мол и там обядвам. От самото начало си мисля, кога ли ще нападнат мола. Моловете са обекти най-лесни за нападение и с най-много потенциални жертви - това което търсят терористите, а тъпанарите и в Европа, и у нас не се сетиха да сложат поне по един въоръжен с пистолет полицай на етаж, за да има що годе някаква защита като започне патакламата. Те тичат след като вече са избили двайсет човека, за да намерят един мъртъв терорист и да гадаят що го е направил.

Язе па съм Батман, и ще изсбия всички покемони!

може ли поне да се опитаме да погледнем на събитията реално ,глобално и хуманно , за да имаме нормална позиция по въпросите пред които сме насилствено изправени и да не приличаме на глупаци от 21 век ?

Нормалните хора са вече изключение. Освен това 95 % от нормалните хора не пишат и не четат в подобни форуми като този.

Да за теб "нормални" са тези, които хал хабер нямат от нещата /съжалявам за употребения турцизъм/. Точно такива "нормални" трябват на системата на Новия Световен Ред, който се задава. Подобно състояние тролчо не е "нормалност", а диагноза.