Захариева: Докладът за Прокуратурата ще бъде публичен

Министърът на правосъдието Екатерина Захариева заяви, че изводите и препоръките от независимия анализ на Прокуратурата ще бъдат публични.

Обратно в новината

Коментари - Захариева: Докладът за Прокуратурата ще бъде публичен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

доколко е позволено изводите да са публични

Поредните измислици и манипулации направо си ги тиражирайте ама само във вашата бройка на подлоги и измекяри. Хората гледат реалността и не вярват на писанията ви

"Продължавайте в същата посока",като батишете и окрадете и това, дето не успяха крадците от СДС-то.

Прокуратурата на Република България, и по-точно ръководството й в лицето на главния прокурор Сотир Цацаров и шпиц-командата му СА ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА! Всеки друг извод на еврокомисарите и прокурорите е безмислен неверен и непродуктивен с две думи - не върши работа и на практика поддържа безвремието и безобразията в и на прокуратурата и съдебната система и респективно България! Ако не бе така България нямаше да е страна в която мафията си има държава!

България ве още поне по документи се води независимя държава. И поради тази причина намесата на чужди посланници, прокурори и прочие в работата на проуратурата и съдебната система е недопустимо., незавеисимо колко лайняна е нашата съдебна система, защото това означава че не само съдебна система няма а и държава няма след като има такава намеса във вътрешните работи. Така че след като правителството допуска да се отнасят с България като с колониална територия да си ходи,. Пожарникаря да вземе от гвардейския оркестър едно барабанче и да поведе всичката тая измет наречена правителство на майната си.

Тя може да СЕ ВОДИ както си иска, но истината е, че нито ти, нито аз, нито хората живеят по това, КАК НЕЩО СЕ ВОДИ НЯКЪДЕ, а от и в РЕАЛНОСТТА! А тя е, че България ПОНЕ ОТ 3/4 ВЕК НЕ Е НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА, А РУСКИ САТЕЛИТ И ПОД РУСКО РОБСТВО! А сега - кой знае под колко и какви зависимости, СЛЕД КАТО ДОРИ И ПРЕДНИТЕ ДВА ПЕРИОДА НА ЗАВИСИМОСТ И ПО-ТОЧНО НА ЧЕРВЕНА РУСКА КОМУНИСТИЧЕСКА ДИКТАТУРА НЕ СА ОТЧЕТЕНИ, ВСЕ ОЩЕ "СЕ ВОДЯТ" КАТО НЕЗАВИСИМИ, ИЛИ ПОНЕ ЕДИНИЯТ, ВТОРИЯТ, ТОЗИ СЛЕД 10 НОЕМВРИ 1989 Г. КОЙТО МЕЖДУ ДРУГОТО "СЕ ВОДИ" ДЕМОКРАТИЧЕН ПРЕХОД"!

Доклада ще е публичен за Митьо Очите . Защо не е Публичен Доклада за Аферата КТБ и Гаранционния Фонд ? Защо не е Публичен Доклада за Стрес тестовете на Банките и Частните Пенсиони Фондове ? А ?

Не разбирам, защо трябва да вярвам на чиновници които и до момента търпят на власт Борисов и Цветанов.

Ако е честен и обективен както за КТБ ... заеби!

Експертния и технически характер на този анализ ще засегне ли, например, защо прокуратурата обвинява само бандата на Божо Кравата, а леко пропуска да обвини бандата на Митьо Очите...?

нещо като "доклада" за КТБ! Много талаш, малко по същество...!

Тази институция тура кура само на кокошкари, защото е мафиотска и опъва чадър над мафиотите. Какво стана с Митьо Дзъркелите, колко милиона на данакоплатците ще бъдат похарчени да спасят живота на тази драгоценна мутра?

Твърде слабо значение има този Доклад. Всяка година от ЕС ни суровакат с такива доклади - кой от кой по-позорен. ..и кво? Даже Миков имаше безочието да каже, че по-добре да спрат с докладите, че полза за нас нямало, а само ни разваляли доверието в Съдебната система. А то накъде да падне повече от тези 4%, милото..?! Истинската оценка ще е в присъди, започващи от 20 години за всички тези безобразници от Съд и Прокуратура, заради които става възможен Прехода.

вече нема присъди и затвор. съдъ на улицата казва: бой, убиване и коршум на место. се повече там и така ше се правораздава.

Подготвям се за резил

що, да не би да са били на частно посещение?