ДАНС: Има висок риск от тероризъм, но не конкретна заплаха

Съществува висок риск, но няма конкретна заплаха за България след случващото се в Турция близо до нашата държава, заяви председателят на ДАНС Димитър Георгиев.

Обратно в новината

Коментари - ДАНС: Има висок риск от тероризъм, но не конкретна заплаха | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не мога да разбера, защо се напъват при положение, че всички знаем че са пълни, тотални, абсолютни и ултимативни некадърници и ако решат ще ни взривят къде и когато си пожелаят! Тая бурлеска дето я разиграват с маскираните може само подрастващите момченца да зарадва, че виждат войничета и да поуспокои един двама пенсионери...

Не България е братска страна! Но да не забравяме как взривиха църквата св. Неделя преди 100г. Вече терористите са индифицирани:терористите са били руснак, узбекистанец и киргизстанец.

кой знае колко старци гният с прерязани гърла или заровени в двора си в самотните им къщички из опустелите селца в близост(и не само) турската ни граница ! много бих се учудил , ако някой си направи труда да провери дали не е така и да иска обяснения на управляващите фаши !

Е,то всички знаем,че конкретната заплаха ще я усетим със задника си. Да пази господ!

Кой Политик от Президентсвото е пуснал един от Атентаторите на Летище "Ататюрк" при положение ,че е издирван от Руските властти ? Защо не се Оповестява това нещо , все пак става дума за Главорез пуснат от Нашите .

Бай Петко от Лясковец са го пуснали 2-3 дни в отпуска - и се връща да довърши започнатото с 'най-елитните части на МВР' ??

Статията да се чете-От Козяк казаха, да се въведе извънредно положение и да се махнат всички демократични конституционни права. затова ще ви стряскаме с неща,които се правят от началниците, за да сте овце.

забелязани да обикалят около нсо, опасно е

Що не си гледаш кравите и не пиши тъпотии по форумите .

Във всеки един блок в София ,вече има такива клетки...апартаменти в които има незнайно по колко араби,дето никой не ги знае откъде са ...какви са ,с какъв статут са и каква работа изобщо имат тук..

Заглавието с Лудите от Курило ли го Съгласувахте ?

Да не би летище Ататюрк да е било заплашено?

и затова ДАНС препоръчва да се предприемат мерки, но без същевременно да се прави нещо

Като гръмне бомбата , тогава ще се установи че и заплаха е имало , ама сега САМО висок риск! Да не вървим след събитията си викам...

абе кво сте взели ... в 10 града на България в един и същи момент по 10 човека на град акцията раделена на две фази първа фаза хаос ...обяснявам за 10 в даден град ... но това се прави в едно и също време в 10 произволни града в БГ ... така 1 фаза 4 човека камикадзета се взривяват там където има найй много народ ... 2 фаза 6 човека въоражени с автомати от различни посоки в града навлизат и ломят наред до колкото могат ... и сме до там такава суматоха ще настъпи че някой може да каже че е почнала и 3 та световна .....говоря за подготвени хора .. след тези две фази съм сигурен че тълпа диваци примерно 100 000 минават границата ни и с България е до тук .. няма как да реагираме ако се удари и втора вълна 200 000 маймуни сме тотално заличени .. 50 % имаме само стари хора 25 % пубери които са надрусани и 25 такива който нищо и никой не мой ги мръдне от стола пред ТВ то или компа :) аз съм от тия :) хахах , да направим сметката 100 човека за първата вълна 10 града .. и 100 000 за първата вълна бежанци който нахлуват .... тотално победени ако 200 000 влязат като трета вълна освен 100 - 100 000 - 200 000 .. --- 300 100 тъпанара и от БГ няма нищо !!!! сега намерете в нета и вижте какво въоръжение имахме при бай Тошо и с колко армия разполагахме .. която при нещо бодобно от 5 - 15 мин щеше да е вдигната цялата на крак !!!

забележете говоря смо за пехота :) няма танкове няма самолети да не говорим за разни ракети и т н .. 300 100 тъпанара и от БГ няма нищо !!! а за нападение в което се използва техника там сме още по лесни :) 100 танка - 20 галбици - 3 самолета - 3 ракети - 50 000 бойци - тотално заличени сме ;) е хайда да сложа и 300 камикадзета ама са ни много :)

Това са сметки, реалността показва друго - ИД в началото бяха 3-5к, а заличиха 2 държави напълно; ДНР и ЛНР общото им опълчение е около 3-5к; и пак си се води 'война'. Маврите са завзели Испания с около 30к войска; османците са поробили цяла арабия и Балканите с около 10-30к войска; не бройката прави действието а желанието. Не могат да се намерят няколкостотин к човека да са в синхрон до такава степен; големите бройки стават само за барикада, нищо друго. Атаката се осъществява от единици. Краварника запали целия свят не с армията в Ирак, а с безбройните командоси и клетки из целия свят. Войската в Лаос, Виентам, Ирак, Сирия - това е просто пушечно месо, поддържане на фронта. Така че според мен около 300 човека са достатъчни за да убият България. Не, това не са едни и същи 300 човека, защото те ще умират и ще се движат, но едно динамично ядро от 300 човека ще ни съсипе напълно, ще ни свали до нивото на западна европа или дори още по-долу. И от тях само 30 са нужни, за да парализират софия - а това е 1/3 от населението по земите ни. Другите 270 ще се мотаят и ще тролят - достатъчно е.

ТЕРОРИСТИТЕ ИМАТ ХОТЕЛИ ПО БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ ... НЯМА КАК ДА СИ ГИ ГЪРМЯТ :))

Аз предлагам да се съсредоточат върху западно подложесто настроените политици. Обикновенните българи не са виновни за техните действия. Дори не могат да им противодействат, защото онези сами се избират с фабрикувани избори.

Рискът е по-голям от заплахата , бре другарЕ.

Съществува риск , и в СЪД. СИСТЕМА да се направят реформи ! Затова ,народа да е по-далече от управниците .

ДАНС ако работи, да изгони незабавно путинската шпиц команда наречена незнайно защо Нощни вълци! Има поне 10 формални причини да им бие по един шут отзад без никакви обяснения!

Не трябва да избързваме с изводите Всичко, което е тряба да се анализира внимателно преди, да се изкажем със сигурност,

САЩ, военната база Andrews, летището от което излита и каца американския президент. Има стрелба в медицинския център Малколм Гроу. Базата е блокирана от охраната. Няма информация за пострадали.

Една илюстрация от стихотворение на Елин Пелин: "Куче вие у полето та си глава кине. Дали вуци налетеа или човек гине"

"нямало заплаха"! По морето се разхождат паравоенни формирования обучавани от чужди инструктори и раздават правосъдие! Какво още трябва да стане?

шшшш! това са умерена 'сирийска опозиция' и борци за свобода, , не ги закачай.

Всички ги разбрахме!

ДАНС: Съществува висок риск, но не конкретна заплаха ДАНС са царе на странните изрази и думи.От тях можеш да чуеш за обосновано предположение,или за висок риск без заплаха,или необосновани твърдения, или странното - няма пряка заплаха за България, интересно коя е непряката и още редица алабализми.

Тия в ДАНС с какъв тест за тъпота ги избират? Имало риск, но нямало заплаха? :O Какъв е тоя български език, който аз не го знам?

Това е социологически израз с пожарникарска окраска.

Бъчварова ,Бъчварова ,МВР е мафиотска клоака и иска Гестапо да прави такива жестоки чистки ,иначе няма управия ,но ако някой се заеме сериозно с тази работа ще стигне до високите етажи на властта и ...познай ...! Мафията управлява държавата , а Бойко се съобразява с нея ,страх го е да я смачка !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Много сериозни мерки! Приготвени са ковчези за убитите.

Sm3hurk0

МВР е опитно зайче в ръцете на Бъчи... Тя го изследва, анализира... експериментира... Учи се в движение и тя и цялото МВР...

МЕРКИТЕ СА ВЗЕТИ.ПОСРЕД БЯЛ ДЕН СЕ СТРЕЛЯ И УБИВА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ.НАШИ РАЗБОЙНИЦИ И КРАДЦИ ОБИРАТ И УБИВАТ СТАРЦИ ПО СЕЛА И ГРАДОВЕ.КОГАТО ТЕ ОГРАБВАТ И УБИВАТ ИМА ЛИ ЗНАЧЕНИЕ ОТ КЪДЕ СА УБИЙЦИТЕ.А БАБКИТЕ МИНИСТЪРКИ,КМЕТИЦИ И Т.Н. ДА ВЗЕМАТ ДА СИ ГЛЕДАТ ПЕНСИЙКИТЕ ОТ 180 ЛЕВА,КАКВИТО СА ПОВЕЧЕТО ПЕНСИИ НА ХОРАТА,И ДА НЕ РАЗСМИВАТ НАРОДА.НЕ НИ Е ДО СМЯХ.

София е столица на България. В гората растат дървета. Небето е синьо. Птичките летят... Очаквам още подобни гениалности от Бъчварова. По критерии за тъпота ли ги избира Борисов или по свое подобие?

По послушание. Лесна манипулируемост.

Само по този начин можем да се опазим от хибридната война, водена от путлер. Не виждате ли, че ако не ограничим свободата си, Русия ще ни унищожи. Вижте какво направиха в Англия. Искате ли да се случи и тук това? Президента ни беше много прав, като искаше превантивно и светкавично да ги нападнем и да си върнем Крим, както и да им покажем, че не може да си разиграват дивотията в Европа.

Бъчварова: Взели сме мерки... Бъчварова, вземи си парцалите и си отивай!

"Взели сме мерки срещу повишената заплаха" - открихме нови будки за дюнер между кьошетата!

Май са подсетили Бъчварова, че нейното министерство отговаря и за работа, която не може да се върши ефективно без информатори. Кой обаче ще тръгне да си разваля спокойствието и да подава информация, знаейки, че в угода на конюнктурни интереси, името му може да се появи в някой позорен списък с доносници? Кой ще подава информация, когато в телевизионно предаване е видял, че цената за това е да бъдеш пребит от полицаи в съучастие с бандити и то пред очите на министъра на вътрешните работи? През последните 27 години, обществените нрави в България доведоха нещата до там, че човек трябва да бъде едва ли не луд или наивник, за да се хване с такава опасна и неблагодарна работа.

смешни сте бе! що не сложите и няколко маскирани снайперисти по покривите. ай ше ви таковам и показността. дали е с маска и автомат или само с автомат е достатъчно. няма някакви нинджи да ми се разхождат из целия град.

Не ни трябват анализи, госпожо. Все за анализи говорите. Да не сте завършили химия? Какво правите на този пост, от който нямате и хабер. Не Ви ли е неудобно, да се показвате по телевизии, да гледате хората в очите и да мигате на парцали пред журналистическите питания ?? Искаме да сме защитени, да ходим спокойно по улиците, а не да се озъртаме като зайци, защото не знаем от къде ще започне да се стреля.Искаме да заспиваме спокойно, а не да се ослушваме, дали няма да ни нападнат, да ни душат нас или нашите родители, безнаказаните цигани. А за атентатите нямам думи. С тях не се справят големи държави, та чак пък Вие, дето с шепа цигани не можете, ами ги атакуваме с мокри парцали и ги показваме за разпознаване по телевизията... Подайте си оставката, госпожо набеден министър и вземете епруветки и колби и вървете да си правите анализите в БАН или на друго място, където ще Ви е по сенчесто и ще си мигате на спокойствие... Поне няма да ви гледат хората да ставате за смях.

някой да си спомня какви мерки бяха взети преди атентата в сарафово и за осуетяването на същия?Cсамо разкисната бъчва може да реди безсмислици за подготвените милиционери по летище и гари.

няма никакъв план как да се действува при терористична заплаха .държавата е пред разпад и никой няма идея или някакъв план как да се излезе от ситуацията.деиства се на принципа за обезценяването на някои отрасъл или предприятие в, случая държавата българия,за да могат да се изкупят активите по намалени цени.

аааааааа... затова ли в кварталния супер са пуснали C4 по 2 лева килото и калашници по 3.50?

Каквито и анализи и планове да имате, трябва да си набиеш в главата, че с терористите се действа преди да има атентат, а не след това!!!! Ако не ми вярваш - питай турците. Същото е и с мутрите и бандитите от България. И да не забравя, твоето единствено правилно действие в момента е НЕЗАБАВНО ПОДАВАНЕ НА ОСТАВКА !!! и да кажеш на Бойко, ма на ушенце: "Бойчо, намери някой дето да става за тая работа ... поне малко!"

Взели сме мерки за новата ни повишената заплата...

Страшен план им бъчвата! Преди две седмици ходих да постещам познат на летището и точно преди качването на рампата имаше пост на джандармерията които спораха случайни коли и проверяваха отдолу и багажниците. Съвсем формално и ненужно, щото ако искам да вкарам нещо там- най лесно е да пребия някой бакшиш и с неговата кола да отида където искам, или с линейка щото тях не ги проверява никой. Такава е системата чувствайте се в безопасност.

Цивилизованите държави борят тероризма с разузнаване, електронен шпионаж и анализи, а нашенските "спецове" изкарали на летището някакви въоръжени до зъби маскирани типове. И как по точно този от снимката ще пребори терориста?А- а-а-а, сещам се: терористът като го види от страх ще напълни гащите и този клоун ще го разкрие по миризмата!

ти кога за последно беше в цивилизованите държави? щото и там се разхождат двойки въоръжени до зъби командоси на публичните места.

това ще да е на принципа за подкованата жаба,нали?

В Бургас Група привърженици на патриотичната паравоенна организия "Български войнски съюз" в камуфлажни униформи и въоръжени с електрошокови палки нападнаха протестиращите в Бургас срещу преминаването на приближената до президента на Русия Владимир Путин рокерска група "Нощни вълци". Има видео и чувате ли, какво вика руснакът: "Проститутки, Пидорасы Путина!"

Взели сме мерки срещу повишената заплаТа...

... сега да не стане като предния път дето кукерите си правиха тренировките с нещасниците дето просто се оказаха на неподходящото място в неподходящия момент? Тъпата крава Бъчварова пак се се оправадава, че всичко е в името не сигурността ....

Обикновено антитерористичните мерки на летище София са нещо като всички коли да се насочат към платените паркинги. Ятно там е по-безопасно. Също стръвно да се гонят колите от местата пред самите терминали, където е най-удобно да се спре и разтовари багаж. Особено място антитерористичните мерки заема затварянето на всички врати на терминалите без една, като през нея хората трябва да минават един по един. Така се образува нужната тълпа, която въобще е е удобна цел. Особено тълпата от външната страна. Една книга от 70-те години започваше с мисълта "Народ, разменил част от своята свобода срещу сигурност, му се отнема цялата свобода и цялата сигурност."

А в платения паркинг разтоварването на багажа е много трудно нещо. Особено като те заболи джоба. Щом ти е такъв голям проблем, ей го де е метрото.

Започвели Бъчи да ме успокоява, веднага имам едно на ум

западът е фабрика за тероризъм и затова трябва да бъде озаптен! за съжаление русия и турция не желаят това!

я. я!

Само по този начин можем да се опазим от хибридната война, водена от путлер. Не виждате ли, че ако не ограничим свободата си, Русия ще ни унищожи. Вижте какво направиха в Англия. Искате ли да се случи и тук това? Президента ни беше много прав, като искаше превантивно и светкавично да ги нападнем и да си върнем Крим, както и да им покажем, че не може да си разиграват дивотията в Европа.

Да не си видял вежливи зелени човечета на референдума в Англия? Параноята е лечима, да знаеш!

Те зелените човечета са в главата му.. Майските бръмбари и ТЕ СА ЗЕЛЕНИ.. И са повече.. А кат резултат - КАФЯВА МИСЪЛ СА ПОЛУЧАВА.. И не смогва чиляка на тоалетна хартия.. Та лай... му във форума са плискат.. На ЩУРАВИЯ ЩУРЧО..

Кой президент бе ония с цифките ли? Аре у лево.....