Изненада: Борис Джонсън не е кандидат за британски премиер

Консерваторът Борис Джонсън, бивш кмет на Лондон и водещ активист в кампанията за Брекзит, няма да се кандидатира за британски министър-председател, съобщи АФП.

Обратно в новината

Коментари - Изненада: Борис Джонсън не е кандидат за британски премиер | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този разбърка л.ай.ната, а сега оставя други да ги сърбат. Е.гаси и лицемера. Ама какво да се чудиме, и у нас лицемери колкото искате има.

По- зле от някой мъж- геи, би било само някоя жена !!! Англия, когато е управлявана от жена- крал, кралица, винаги са слаби. Когато Испания ги напада с Великата Армада, Англия се управлява от жена- крал. А заради сегашната кралица- Елизабет, Великобритания губи почти всичките си колонии. И това не са някакви Робски колонии, както при МЮСЮЛМАНИТЕ, а места управлявани от Англичанин, или близък до тях, както България беше управлявана от руски, а после немски цар.... След като излезе от Европейския Съюз, Великобритания, би трябвало да ИЗГОНИ или направи Роби всички Нашественици от Азия и Африка. Само така, Великобритания може да стане ПО- ВЕЛИКА. Иначе, Пришълците, малко, по малко ще завземат Великобритания, по същия начин, както завзеха , избиха или изгониха населението на Византия и Персия..... Сега е момента, Великобритания, заедно с Русия и САЩ да си разделят Мюсюлманските страни в Азия и да ги освободят от Мюсюлманско РОбство- Ирак, Иран, Сирия, Пакистан, Афганистан. Така ще получат и доста ПЕТРОЛ безплатно.

someone

има 2 други кандидати - и двамата еднакво добри.

Тия циркаджийски номера са отдавна известни. Уж той е против оставането, за да може тяхната партия пак да се изтъкне, че контролира нещата и сега той няма шансове. А ми какъв го диреше в подкрепа на излизането. Или да се вземе инициативата на Фараж, че пак наши хора контролират всичко. Така беше и по-рано, когато Фараж набра популярност и консерваторите смениха приказките. А уж Фараж е популист. Не че е стока, ама и тия са едни...

Лекетата като Борис и Сергей се изсират и бягат. Това леке Борис видя какви ги е изсрало и напуска терена друг да му го чисти. Станишев направи същото.

а навън, а на вътре, вие да не сте някои педровци бе? Цицали 300 години от колониите, сега не искат да изгубят най-голямата си колония - ЕС, и пак искат да цицат. Бе наглеци такива , я марш, вън!

СТРАХЛИВЕЦ !!!!! НАДРОБИ ПОПАРАТА, А СЕГА НЕ ЩЕ ДА СЪРБА!!!! СЪЩИЯ КАТО БЕЛИЯ ПУДЕЛ! !!

двамата са от едно котило

не помисли за стотиците хиляди които ще останат без работа.. А за тия беззъбите пенсионери помисли ли? Те чакат като наште лесен достъп до здравната система. Щи им секне и бизнесът с образователни услуги...защото без студентско кредитиране е прекалено скъп.

Излизането на Велиобритания от ЕС дава повод на много спекуланти да пишат глупости. Борис Джонсън е изключитело интелигентен политик и историк. Имам чувството, че съм на турска седянка, като чета коментарите тук. Даже някой, по-надолу е превел цяла статия погрешно, само и само да превърне Великобритания в мъченик. Няма да ви се получи. Това се потвърди и от Английската банка, която е в пълна готовност да подкрепи евентуални липси, британците имат и подкрепата на своите бивши колонии. 80 % от продуктите, които се внасят във Великобритания не са от ЕС. По неофициални данни и кралицата също е на страната на Брекзит. Австралия приветства решението им да си вземат държавата обратно от корумпирания ЕС. Евробюрократите да си дирят друг да им пълни касичката, почти 20 % влизаха от Великобритания. Сега - да смучат от друго място! И стига с тия източноевропейски мангали на помощи, дето се влачат и пискат и те че са българи. ЕС се превърна в рай за онези с правата, без задължения. По-умните знаят как да си извадят визи и да работят където си поискат. И да ги плюете британците, няма да ги върнете!

Понеже Борис Джонсън е с турски корени, затова имаш чувството, че си на турска седянка. Да загубиш безмитният достъп до Европейският пазар, със сравнително платежоспособно население според теб е нищо. Ами Шотландия е на сосъм отделяне от Великобритания. Каква му е неговарта интелигентност, че да се хване с популиста Фараж и да ръсят откровенни лъжи.

Великобритания ще продължи да търгува с ЕС, но при по-различни условия. Какъв ви е проблема?! Защо мислите, че ако една държава не е част от ЕС - тя не е държава. Швейцария как се справя?! Даже и строенето на джамии забраниха там. Не ги мислете британците. Българския кораб ще потъне преди техния! Хем е в ЕС...

А ти самият имаш ли идея какви глупости пишеш? Какви липси ще запълва Банк оф Ингланд, каква подкрепа ще оказват бившите колонии, каква подкрепа от кралицата, 20те процента също са изсмукани от незнам къде. То има ли нещо вярно или смислено в това дето си написал?

Да, имам и за пропагандатори като теб, пак ще напиша: Кучетата си лаят, кервана си върви, британците не искат да са част от ЕС, и получиха това, което искат Какво са спечелили - НЕЗАВИСИМОСТ! Хенри 8-ми как се е отцепил от църквата в Рим и е създал Английската църква, начело на която поставил себе си. Могат и правят. Имат смелостта и нещата им се получават! Европа има нужда от Британия повече, отколкото Британия има нужда от ЕС! Как ще си загубят пазарите в Британия, германците и французите?! Това няма да стане. Нищо не са загубили, ще видите, пак ще имат преференции! ; )

Великобритания всъщност иска да излезе от ЕС!! Само нашите протестъри размислиха и решиха, че първият референдум е бил по грешка :))) Ами не - хората не искат повече да им се влачите там. Сега заради вас и да направят нов референдум резултатът ще е още по-убедителен. Ама на, много обичате да разправяте за демократични ценности, но не и когато не ви изнася.

learov

това докато местиш касите с чгодите ли го написа ???

Каква/очаквана/,изненада?!...

Борис шибан Джонсън усра работата и сега може да каже каквото си иска. Ненормалник пълен.

За твоя информация Борис е най-харесвания политик в Англия. 2 мандата кмет на Лондон спечели без проблем. Явно в момента се въртят вътрешно партийни игри.

Пародия

Всяка овца си харесва овчара има ли избор иначе

Избраха го мюслитата защото е с турски корени. Сегашните лондончани избраха пакистанец, пак защото една група от хора гласува за тоя дето е от тяхната религия.

Ти май не си в Англия , а на луната. Джонсън се е отказал от борбата за премиер, защото има подкрепата само на 38% от консерваторите.

Дори малоумниците от Дейли Мейл не го харесват, а те са най-големите брекзитъри

Стивън Краб- следващият на Великобритания.

неговата цел беше да се изс.ре на метеното. сега друг ще трябва да чисти ла.ната

за британски джентълмен

Защо не си остана кмет на Лондон? Сега ще го сравняват с Фарадж!

И що ручахте жабетата, бе готини?

национал-патриота фараш, да застане начело на държавата и да я поведе към светли бъднини ? Да ги е.а гнусните путлерасти да е.а.

и той ще си ходи...щото лейбъристите няма да му простят вялата кампания.

Борис постъпи като "истински" джентълмен. Изсра се порядъчно и остави други да чистят след него.

Боби, удари му една шотланска ракия и хич да не ти пука, майната му на разните там екзите.

Борисе, Борисеее. Каква я мислехме, а каква стана.

Кораба потъва бързо. Спокойно. Вода ще има за всички! "Haциoнaлнa бaнĸa нa Aнглия нямa дa ce пoĸoлeбae дa взeмe вcичĸи нeoбxoдими дoпълнитeлни мepĸи, зa дa ce пoдĸpeпи иĸoнoмиĸaтa, зaяви oщe Kapни. Caмo пo вpeмeнa peчтa нa Kapни бpитaнcĸитe пaзapи зaгyбиxa oĸoлo 100 милиapдa пayндa oт cвoятa ĸaпитaлизaция, a бpитaнcĸaтa вaлyтa пpoдължи дa ce cpивa cпpямo дoлapa, пишe ВВС."

Не пиши глупости! Трол.

значи BBC пише глупости. Вредни са за троленето. Ай, ай ай.

Barclays надолу с 27% Royal Bank of Scotland надолу с 28% Lloyds надолу с 24%. Рай. Да.

Изненада: Борис Джонсън не е кандидат за британски премиер Я го виж ти Борката Джонсън.Бяга от властта , като дявол от тамян.Защо ли?

за разпадане на Британската империя.

Избяга наглеца,размъти водата и мозъците.Колко мъка и стресови моменти ще донесе на българите и други.А за това дали е потомък на турци -четете,уикипедия: "Роден в Ню Йорк под името Алекзандър Борис де Пфефел Джонсън. В семейството са 4 деца, той е най-големият. По бащина линия е правнук на турския журналист и министър от началото на XX век Али Кемал бей. Учил е в Итън и Оксфорд. През студентските си години в Оксфорд е членувал в крайно затворения клуб Бълингдън заедно със сегашния лидер на консерваторите Дейвид Камерън."

То и Фараж е наследник на имигранти...

Той е пионка в ръцете на някого какво толкова не разбирате!!! Сътресения на пазара едни губят други печелят много !!! Също така са искали да бутнат Камерън !!! И накрая ще се окаже че няма да напуснат ЕС !!!

Айде сега чакаме 9-ти септември ...

Яко! Окъка здраво положението и сега бяга...

Бяга, но джобовоте му са пълни предполагам.

Рублички!...

са абсолютни ла.нари, канапи и пед.ли, дай да плямпат, да обещават светло бъдеще сега и веднага, а като видят зора се измъкват като мокра връв, абсолютна гнус.

Dimi

Като се консултирах с колегите си ...бла бла бла Или по друг начин казано: "Не искам аз да се занимавам с л*йната които сам сътворих... аз съм популист и нямам топки за да свърша това което говорих преди референдума..." Британските политици, които подкрепяха брекзита си показват истинските лица...

Хахаха. Защото не иска да е отговорен за кашата която забърка. Страхливец! Много ми харесва как всички популисти за излизане си смениха тона на следващия ден. От протестен вот, си стана истински. Сега идва време и за реалността. Следващия министър да се пържи, а пък ти Борис може да си на плаж във Франция.

Aз съм щастлив (за сега) от вървежа на събитията, защото мангизите пак тръгват по верния път, т.е. паундът започва да се стабилизира и няма как да е другояче, все пак тея са 5-та световна икономика. Hо ме очаква пак неприятна изненада когато шотландците започнат да се отделят от Bеликата, редуцирайки до Британия. A бе, поживем, увидим както казват приятелите на Брекзита отататък Черно море.

Жалко, че този носи хубавото име с български /прабългарски/ произход Борис, започнало от княз Борис I.

да стане колега на Симеон Дянков !?

Защо да е изненада - то е ясно че този е обикновен популист и когато дойде време да свърши нещата които е обещал и да се захване реално с работа тъй като времето за агитация мина то същия ще се отметне.... Поредното доказателство колко вредно нещо е популизма... Да се вика по площадите е лесно, но да се свърши обещаното за това вече си трябват истински достойни хора.... Абе как им се вързват овцете на такива овчари...

Някой вярва ли че тези клоуни ще задвижат клаузата за излизане...

Уплаши се ингилизина, дето е турчин по бащина линия, споко мое и да забегне скоро към турция кат дяда си, щото у родната англие мое и да го линчуват мошно заради глупостите му!

Не лъжи така безсрамно, русин е !

То из нетя има доооста информация кой е. Потърси и ще разбереш. Джокер дедо му се е казвал Али Кемал и е бил некакъв драскач абе джурналист у турцие.

Сещам се, че в деня на "победата" Брекзит четох една много интересна статия "защо Борис Джонсън е тъжен, вместо да тържествува" - в този смисъл. Сега, като чета развоя на събитията, поздравявам автора за задълбочения и верен анализ!

Ей го на. Боклука без да отговори по същество - обижда. Кои ние? Как се обтъщаш по този начин към някой, без да знаеш нищо за него? Това ви е отличителната черта. Тъпи сте, но сте арогантни и като нямате какво да кажете, започвате с персоналните обиди. Хайде, със здраве и според заслугите да си харчиш центовете. . "7/8 ( нерегистриран ) 30.06.2016 15:11 . Понеже вие памперсите сте бъдещето на всяка държава трябва както на вас ви е угодно така да става а не усещате,че миришете на пръст но се пенявите

Никога досега, една цяла страна не е могла да бъде толкова добре описана от една снимка, както Англия от Борис Джонсън от днес :)

ще видят развенчани идолите си. Да имат късмет и да излязат...тогава ще ги питам къде им е стандарта дето го имат в момента..ще се изпоядат. Да се очовечват и да се борят за по-добър евросъюз отвътре.

Ерата на популизма няма да доведе до нищо добро за Европа, нито за засегнатите/унищожени от популизма държави- Обама, Орбан, Тръмп, Борисов, Ципрас, Фараж/Борис Тиквата Руско-британска, дали ще се роди нов Хитлер или Сталин, това е Въпросът?!

Трудно е да ти стиска да напуснеш ''гадния'' ЕС! Ако Британия наистина имаше нужда да излезе от ЕС, до сега да го беше направила 5 пъти! Задействане на член 50 и....оооо ''Свобода''! ДА ,АМА НЕ! Оказва, се че дори тези които силно ненавиждат ЕС не могат да си представят живота без него! ФАКТ!

Само той ще ги оправи:)

Ники Либерало, известен с платените си поддръжници с тъмнокафяв тен? Баш ша му са зарадват ?

Народа на Англия бе излъган от този идиот!! И сега други ще вадят картофите от огъня!! А в Брюксел как само го чакаха!!

Как се излъгват 17 милиона британци над 25 г. възраст? (Тази сутрин докладваха статистика от Острова, че младите британци до 25 г. възраст масово не са участвали в референдума.)

понеже сестра му и цялото семейство порицаха Борис че подстрекавал англичаните да излязат от ЕС и той от кумова срама се отказа от премиерския пост..но може и да се е уплашил от обстановката ....гиди дърт пергишин поеми си пасивите бе мекере..нали ще оправиш Великобритания бе чокундур що се отказваш сега ...

Айде бе, много шум за нищо- след 2 години ще има нов референдум непосредствено преди излизането и резултатът ще е 70% за оставане защото дотогава половината пенции дето гласуваха сега за излизане, ще са измрели от старост!

Свърши мръсната работа по свалянето на Камерън и сега му бият шута приятелски. Колко английско само. Даже и Фарадж взе да дава нещо заден, но само имигранти да не бъдат допускани. Обединеното кралство ще трябва да си плаща такси за внос в ЕС както прави Китай и другите неевропейски страни. То не може само благинките да се ползват.

е, сега па не може! ето ние само благинки ползваме, а евросъюза от нас има полза колкото от трета цицка.

Изглежда никой не е очаквал такъв изход от референдума, нито Камерън, нито тандема Борис и Фараж. Първия явно си е правил сметката за няколко заека наведнъж (изпълнява предизборното обещание, побеждава опозицията в партията, и измъква нови отстъпки от ЕС "вижте, ние оставаме, ама то хората искат"), а вторите двама явно са искали да са на сцената, но не и чак толкова под прожекторите. Сега няма напред, няма и назад - демокрацията им каза >50% за излизане, значи трябва да излязат, но как да излязат, когато никой, който има малко мозък, не иска това да се случи, а тези, които нямат се уповават на резултатите от референдума. Камерън ще изсърба кашата, която забърка докрай явно. Неприятно е, че бизнеса и парите няма да ги чакат да си мислят. В крайна сметка - може всичко да е базирано на обикновенна простотия, а не на конспирация :)

Защо наричаш референдума "кашата, която забърка"?Ти против пряката демокрация ли си?

..кой да иска да обере негативите, без нито един позитив..?

Тези, които агитираха за излизане от ЕС не очакваха такъв резултат, А СЕГА НАКЪДЕ ?