Британският еврокомисар Джонатан Хил подаде оставка

След гласуването за Брекзит, британският еврокомисар се оттегля, Шотландия се готви за независимост, Ирландия и Северна Ирландия обсъждат обединяването си.

Обратно в новината

Коментари - Британският еврокомисар Джонатан Хил подаде оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В БРЮКСЕЛ ОГРОМНО КОЛИЧЕСТВО ОТ ШЕФОВЕТЕ СА АНГЛИЧАНИ - НЕЗАБАВНО ТРЯБВА ДА СЕ РАЗКАРАТ И ТЕ, ЗАЩОТО НА ПРАКТИКА ТЕХНИЯТ НАРОД ИМ ПИСА СЛАБ 2

А колко пари загуби само...

империята са разпада. Браво. Си стоят на острова да сърбат чай и хрупат кучешки бисквитки.

someone

това са нормални неща, не знам защо се прави сензация от цялата история.

Разпадането на империите и съюзите ли имате предвид?

значи хилл дето беше прприв бтрекзит си подава остабката. фатаж, нътол и компаноя дето с пяна на уста призоваваха за излизане, сега си натискат парцалите и никави ги няма - ни са видат не са чуват....

А Путлер кога ще си подаде оставката?След съсипването на Русия и кланетата в Украйна,Грузия,Сирия,Чечня и Дагестан?След свалянето на пътническият самолет и престъпното му решениеда остави моряците от Курск дз умрат,но да не позволи да ги спасят!Кога бе?путлерасти,кога?

Шило

На първо място, ЕС да си оправи къщичката, щото пожара на Брекзит е в къщичката на този съюз. И да не говорим за изпепелени държави, какво ще кажеш?

Не трябваше да подава оставка сега, а когато Великобритания напусне ЕС. Това ще е след 2-3 години.

И какво да прави там като приказват че задълженията на Великобритания си оставт до излизането и т,е, парата да се внася ама при решение на дневния ред няма право да участва???

Той е англичанин,а не българин,и се казва Хил,а не Москов.

Елатe ми на гoсти във вегaнската ми сладкaрница на Раковски до Опeрата.

ОК, пържолките ще си ги носим от къщи ;)

Сега за вакантните места ще се изпотрепят литовците, естонците, латвийците . Те се послушни русофоби.

Това е отговорност и политик. При нашите банки фалират, детски фондове се крадат, полицаи мамят, мутри се трепят, хора се палят, няма братче - наглост и безочие.

Hе съм сигурен дали EC ще се разпадне, но британците се самона'баха и от Bеликобритания ще отпадне ''Bелико-то''.

кое ти е ЕС? Исляма, който те задъжават да отглеждаш доживотно? Ааа да и гей парадите.

"Не мисля, че е правилно да продължа да бъда британски комисар, все едно че нищо не се е случило", каза Хил, който агитираше против Брекзит... --- можете ли да си представите български политици или комисари да подадат оставка? кунева? борисов? а? аз не! народът ще си замине, политиците ще останат!

Боко си подаде оставката през 2013 г. Преди това Филип Димитров подаде оставката си. Министърът на правосъдието Христо Иванов подаде оставка. Няколко заместник областни управителя от РБ подадоха оставка. Калфин подаде оставка. Дори Жан Виденов подаде оставка, макар и след народната революция.

Знаете ли ппрез къде мие кой е подал оставка? Вместо да пишете и говорите само затях и така още повече да им подхранвате фалшивото его, гледайте лудия мач на Полша и Швейцария да видите какво значи да се раздадеш за родината си!!!!!!!

Каква родина - 8 гадни албанеца + 2 смотани турчина и един капитан Швейцарец - егати отбора,бой за такива швейцарци!

Така се постъпва, доблестна постъпка, а не като наша Куневица. Всеки друг при такава издънка с учителските заплати би подал оставка, но тя не, та не.

Къде е издънката, бе боклук? Издънка ще е, ако след нова година няма.

Убий простака с мълчание!!!

Вече втори ден се знае че Британците гласуваха да излезнат от ЕС и по този начин дадоха своя вот на недоверие. Камерън и Хил се оказаха доблестни мъже и подадоха оставка. Само че те не са отговорни за този изход. Най-големите виновници за този резултат, сега напротив, заплашват, обвиняват, заканват се на знайни и незнайни "популисти", дори и за миг не помислят да поемат някаква отговорност за това което се случи. Както винаги тия високомерни бюрократи на виждат по далече от прозорците на комфортните си офиси в Брюксел. Не ги мислете Британците, те си върнаха суверенитета и ще се оправят. Да му мислят народите на Европа които пак никой нищо не ги пита, докато брюкселската върхушка планира нови схеми за да затвърди диктатурата си.

Много точен коментар. Разбира се никой не очаква европейски лидери да поемат отговорност, а камоли оставки. Да живее бюрокрацията!!!!! А точно Англия внесе през февруари предложение за намаляване на бюрокрацията. Е Юнкер вече може да спи спокойно.

''Не ги мислете Британците, те си върнаха суверенитета и ще се оправят'' а да си платят външните заеми или повярва на путин,че са богати и хранят бедните....бедните индийци им изкупиха автоиндустрията

деер

Всичко е ЦИРК...Защо нямаше атентати на Евровизия? Защо и световното минава спокойно? Защо , уважаеми демократи?.....Защо цената на петрола е пак 50 долара, след като Иран стана износител и никой не е намалил добива?

Това все пак е достойна позиция. Поздравления на тоя човек. Сега си представете ние ако излезем нашият Бареков кога ще хвърли оставка? По-скоро ще мине от квотата на Германия...

Pesh0

и всичко тръгна от един незаконен референдум в Косово . За който Русия , още тогава предупреди , че ще отключи кутията на пандора . След Косово , Крим , Ирландия и Англия . Вече е практика , всеки да си гласува за независимост . Аз смятам да си глаувам независимоста сам в къщи със семейството . Ако спечелим , спирам да плащам данъци като български гражданин .

Шило

Оставки трябва да подават Юнкер, Туск и цялата сбирщина брюкселска бюрокрация. Сбъркан е моделът на ЕС, затова се стига дотук.

Pesh0

След като там са на мода политици , като нашия Станишев , как да не излязат ?

Тепърва,започват...

След Брекзита Камерън и Хил подават оставки, а от високо платените, корумпирани, европейски паразити, превърнали ЕС в монопол и територия на корумпирания бюрократ няма ли някой да подаде оставка? Или тях никой не ги е избирал- те са назначени и затова са недосегаеми. Именно те ще са причината за разпада на ЕС!

Камерън е голям пич и доблестен човек

Да бе, голям пич! Само и само да спечели изборите обеща референдума и вкара кралството в разделение, което от векове не го е имало. Е спечели изборите, но загуби битката и сега ще плащаме всички и най вече кралството.

И Шотландия и Ирландия са затънали в дългове и при евентуално гласуване на независимост ще станат от зле- по-зле. Държавния дълг на Ирландия е над 110% от БВП. Ще се сринат както България, която има " едва" - 38 милиарда външен дълг и продължава да расте с геометрична прогресия

Ирландия имаше близо 8 процента ръст миналата година, а дълга им се смали изключително много от 2011. Не се тревожи за тях.

Няма такова нещо като " оставане в ЕС ' - ако Ирландия и Шотландия се отделят - ще трябва да кандидатстват наново и да покриват разни критерии докато ги достигнат... Много си умен

Шотландия имат петрол и ще са добре, не ги мисли. Освен това ще дръпнат големите компании на англичаните ако се отделят и останат в ЕС. Така че не се изказвай неподготвен.

Шило

Е нали някои държави, които добиват и изнасят петрол фалират? Ще могат ли те да се оправят?

Тъпунгер, Ирландия е НЕЗЕВИСИМА. Независимост може да си гласува Северна Ирландия. Шотландия няма дълг, защото е част от Великобритания и само след разделянето и споразумение може част от дълга на Британия да стане Шотландски

Оправи си речника, че ще те трием!

Не мислех да ти отговарям, защото не си грамотен да прочетеш: " При евентуално отцепване на Шотландия тя ще трябва да поеме своя дял от британския дълг - около 146 млрд. лири " !!!

Защо бе, момче? Нашите тикви се готвеха да съпредседателстват В БРюксел с теб. Язък, да му се не види!!!

Достойно е, Джонатан Хил да подаде оставка! Камерън обаче няма такова намерение!

западняците напускат, разни бивши руски гъзолизци се натрисат

Кралица напълни гащите: "Шотландия се готви за независимост, Ирландия и Северна Ирландия обсъждат обединяването си" То какво ли ще остане от "Обединеното кралство"? Ще влезе в историята като кралицата, която остана само с Англия! Смех!

Шило

Логично. При този ход на събитията.

Въобще не ме интер'суват ! Идва време сами да си берат ягодите .

Така като гледам, обединеното кралство скоро съвсем няма да е обединено. Само се надявам да не се сбият кой да прибере кралицата и останалите лешпери :))

Слави Трифонов с неговите идей за референдум ще ни докара турчин за шеф на полицията в Шумен и със сигурност ще разшири Одринския вилает с Кърджалийския санджак Ама все пак демокрацията иска жертви Санчо

a Eрдоган не е голям привърженик на идеите на Волтер По скоро на Барутлията дето удавя в кръв Априлското въстание

Питай славчо тоз голям българин, патриот де си държи париците . В ъфшорката на ъфшорката .

Шило

Ами да внимаваме с отговорите. Наистина въпросите му да откровенно популистки. Явно иска да влиза в политиката. Ама все ми е на ума, че Чичолина като беше депутат, бе повече в полза на италианците, отколкото Славчо ще бъде за нас.

стига с това излишно Й! Стига! Една идеЯ, много идеИ! Вече и за 4 клас ли почнахте да си купувате свидетелствата? :(

кралицата няма ли да "подава" оставка ?

Ама каквото и да прави Англия, да влиза и да излиза пет пъти от ЕС, да се обединява и разделя 5 пъти със САЩ или Канада, най-бедните и мещастните от ЕС, все ще си останат същите, а англичаните ще са с водеща роля на международната сцена.

Северозапада трябва да се отдели от българската тирания с референдум и да си харчим сами еврофондовете,а не да хрантутим софийските шопари,филибарските майни и помакълъка! Блиц криг на общ фронт срещу окупаторките сърбия -за ниш,румъния -за крайова и българия- за плевен!

Maй обърка ролите, братле. София хрантути вас.

Мдаа. Много си умен. По вашия край през 14-ти век пак един се напрягаше да бъде и той цар във Видин. Разцепи царството на 2 и турците го завладяха спокойно. Същият умник е бил като теб - всеки регионален сульо иска да се прави на независим владетел и накрая се стига до кривата круша.

Северозападнали щати? И с аккво ще се храните? Храната е останалата част. С какво ще строите? Материалите са в останалата част. И какво ще правите? Ще емигрирате? Ами и сега може ...

Ако твоят умствен потенциал е толкова голям, защо пусна коментара към kefir тук, а не като реплика на неговия коментар? Не можа да намериш бутона "реплика" с големия си умствен потенциал ли или не знаеш за какво служи?

ЦРУ във вихъра си.

Явно ще се цепят. По Англиската максима разделяй и владей, ЕС с научи тази игра да е играе по добре и от Англия.

Това с тия референдуми стана модерно и ние тука от северозапада искаме но нека боце ни каже от колко човека да съберем подписи....

Слави е виновен- той пропагандира референдум и повлече крак

Браво на шотландците! Ще се освободят накрая от английските нашественици! Следват Сев. Ирландия и Уелс! От "Ю Кей" - т.нар. "Обединено кралство" няма да остане ни "Обединено", ни "Кралство". Наздраве на всички!

Явно повечето пишещи във форума не са ходили в Шотландия и нямат никаква представа. Шотландия е на практика самостоятелна държава, със съобствена централна банка и правителство. Шотландският паунд е със същият номинал като Английският но изглежда много по-различно. На него не е отпечатана кралицата на Великобритания, понеже се издава от Шотландската Централна Банка. Шотландия остана част от Обединеното Кралство, само защото г-н Камерън ги заплаши с излизане от ЕС. Сега поданиците му, му скроиха такъв номер, че шансън Шотландия на напусне Великобритания е над 60 %. Който е живял там, знае че предразсъдъците между Шотландци и Ирландци от една страна на Англичани и Уелсци от друга са много дълбоко вкоренени.

Шотландския паунд се разменя 1:1 само в UK. Пробвайте да смените шотландски паунд в Холандия например - не е същото.

Словакия: Време е и ние да напуснем потъващия европейски Титаник. Крайната десница в страната стартира петиция за свикване на референдум за членството на страната в Евросъюза

Предлагам ти лично да се присъединиш към евразийския съюз, по-лесно е !!!

Боко каза, всички да напускат! Само ние и Румъния оставаме!

Със същия успех може да изцепи и сидераста. На кого му дреме.

тия са колко едно кварталче на Лондон и си мислят, че некой ще ги бръсне за нещо. Да си гледат там овцете, че от друго не разбират.

бръсне ги и още как..На Шотландия се пада 96% от залежите на нефт и 50% на газ в Северно море. Шотландия е на 6то място в света по съотношение БВП на глава от населението, докато Великобритания е на 16.

до абе Явно си се родил на 8 години. Първите 7 ти липсват.

100% си неграмотен ром!! ;)

Нищо ново под слънцето. Възрастните британци, както възрастните българи, гласуват против бъдещето на децата и внуците си. Навършилите 65 години не трябва да имат право да гласуват - вече са повредени. За това ги пенсионират.

лапай ми дъртия, и мълчи бедняко!!;))

Гордите британски шовинисти и чака освен студена вода и чист британски разпад. Понеже са толкова прости, че и кралицата да абдикира разпадът на Великобритания ще е националната катастрофа, която предизвикват. Тях и да ги трепят после по улиците ще им е малко. Интересното е, че богатата английска класа, докато извиваше ръцете на ЕС и обвиняваше немците, че искат да оглавят еднолично ЕС, сега остава без държавата си. Не ми е ясно колко милиарда ще похарчат английските аристократи за единството на държавата си, но ако не похарчат разпадът е неизбежен.

някои от коментариите са толкова елементарни, че освен да са писани от полуграмотни гимназисти няма друго обяснение. а относно втори референдум, тя не каза нищо конкретно. това което тя каза e че ще направят консултации с експерти. беше много предпазлива.

....ми обясни израза, "полуграмотни гимназисти"???!!;) Kак, са стигнали до гимназия, след като са били неграмотни?? или,...да го разбирам, че се отнася за теб, колко си грамотен, нещастнико!! Eто, това е:лошият мат*рял!! ;))

Може ли да попитам, КОЙ е по-спешният въпрос, който имат да решават ирландците от този за обединение на родината им? Защото отговор не видях! Изкуственото деление на протестанти и католици в Северна Ирландия е само начинът чрез който английското правителство провежда политиката на "Разделяй и владей". Ако сега пропуснат момента, после ще се сърдят на себе си. Разбира се на много от протестантите им харесва да са под британска доминация и за тях не е проблем. Но така ли трябва да бъде?!?

Британците са корави пичове, горди и независими, а българите сме едно нищо.

Това изказване е едно огромно НИЩО !!!

Историята е безкомпромисна. Там не може да се напъваш, защото ще станеш за резил с претенциите си.

Голямото нищо си ти пич! Защото не виждаш как големите пичове ще си изгубят кинтите, държавата и влиянието като световна сила. А ако така продължават скоро ще станат влиятелни като финладците.

Няма такова понятие като британци! Има англичани, ирландци, уелсци, шотландци! "Британци" е имперска измишльотина, нещо като "югославяни". Ако кажеш на ирландци например, че са "британци" ще ти разбият мутрата! Само англичаните приемат това наименование.

Не знам за "британците", но англичаните са чекиджии.